Ελπιζω να μη μας αφησε χρονους ακομα ο Gin, και δε το βλεπω αλλα Kubo ειναι αυτος.Εντομεταξυ να δω ποιος θα κρατησει τον Aizen για μια ωρα μεχρι να βγει ο ichigohan απο το Hyperbolic time chamber.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 12:55
Ελπιζω να μη μας αφησε χρονους ακομα ο Gin, και δε το βλεπω αλλα Kubo ειναι αυτος.Εντομεταξυ να δω ποιος θα κρατησει τον Aizen για μια ωρα μεχρι να βγει ο ichigohan απο το Hyperbolic time chamber.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 14:39
Bασικα για μια ακομη φορα δεν καταλαβαινω γτ λετε οτι θα δειτε τον zangetsu.Ο μρ μας εχει αφησει χρονακια προ πολλου οντας απορροφημενος απο το hollow.Αυτη την στιγμη μεσα στο κοσμο του κυροσακι δεν βρισκεται ο zangetsu αλλα ο hollow.Για να βγει ο zangetsu πρεπει τουλαχιστον να γινουν θαυματα και θαυματα.Τζαμπα τα ελεγε ο καημενος ο hollow τοσα χρονια πριν.Εχω απορροφησει τον γερο και οσο περισσοτερο χρησιμοποιεις hollowfication τοσο πιο πολυ δυνατος θα γινομαι.Καθηστε να φαει πρωτα λιγο βρομοξυλο απο τον hollow και μετα εχουμε καιρο να δει τον zangetsu οταν τον νικησει με καποιο plotkai getsuga.
Yare yare, nante koto da!!!!
Το ειχα ξεχασει αυτο γαμωτο! Παντως ακομα ελπιζω εστω για κανα glimse του zangetsu, τι να κανω? τον προτιμω απο τον hollow
Παντως, χαρα στη μνημη σου, εγω συχνα λεω οτι εχω καλη μνημη αλλα με το bleach εχω καψει φλατζες χαχαχα εχει και αυτον τον καυσωνα και η ζεστη δεν βοηθαει
Mα δεν ειπε ο αιζεν "have u seen all u wanted"....νομιζω οτι πλησιαζει το τελος του gin αλλα δεν ειμαι σιγουρος! we're talking about kubo:roar:
γι αυτη του την ερωτηση αναρωτιεμαι και εγω. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται οτι το λεει στον Gin... επισης μολις τωρα μου ηρθε μια σκεψη οτι μπορει να τους ακολουθησε καμια Matsumoto και να το λεει σε αυτη. Δεν ξερω απλα δεν μου καθεται να το λεει στον Gin

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 18:17
Mα το ειπες και εσυ ο ιδιος...Κeigo is hereΓλιτωσε για αλλο ενα chapter o Aizen τον βιασμο του απο τον Keigo, αλλα η ωρα του ερχετε
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 18:26
γι αυτη του την ερωτηση αναρωτιεμαι και εγω. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται οτι το λεει στον Gin... επισης μολις τωρα μου ηρθε μια σκεψη οτι μπορει να τους ακολουθησε καμια Matsumoto και να το λεει σε αυτη. Δεν ξερω απλα δεν μου καθεται να το λεει στον Gin
Δεν εχεις κ αδικο
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 18:36
Αν και εμενα μου φαινεται περιεργο να το ειπε στον Gin αφου μπορουσε να τον καθαρισει μετα την μαχη.Παντως αν ο πατερας του ιτσι σπαταλησει την δυναμη του εκει,ποιος θα τα βαλει με τον Gin μετα?αν υποθεσουμε οτι ζει...
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 22:04
Τεσπα θα δειξει το μελλον χεχε

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 20:21
Στο επομενο chap λογικα θα μαθει ο Itchigo το Final getsuga tenshou υποθετω
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 23:37
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 11:52
Bleach 409 Spoilers
Pics : OMG !
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 23 Ιούνιος 2010 - 12:11
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 12:59
OMG indeed!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 23 Ιούνιος 2010 - 13:34
Είμαι άσχετη από ομάδες, m'k; >_<

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 13:30