Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2896 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:15

Πολυ καλη ιδεα το final getsuga tensho παντως..Απο μονο του πρεπει να γεμιζει ενα τσαπτερ μονο με τισ εκρηξεις και τα μπαμ μπουμ που θα κανει..Τι σκεφτεται ο ανθρωπος αν θελει να καθυστερησει κατι:frozen::frozen:

#2897 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 07:09

official tite kubo databooks.Ειναι η δευτερη καλυτερη σε ολα απο τους καλους μετα τον Yamamoto.Πιο πανω και απο shunsui,ukitake.Ποτε μην μιλαμε χωρις γνωση

αχουυυυυ χιλια συγνωμη, ευχαριστω που με εβαλες στην θεση μου... λιγο χιουμορακι εκανα.... να σαι καλα... δεν θα ξαναγινει!

μπα ολοιδιο θα ειναι , απλα αντι να φωναζει
"getsuga tensho"
θα φωνάζει

Spoiler:

(πρεπει να τελειωσουν οι εξετασεις, δεν ειμαι καλα..:heat:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωστος!!!

Υ.Γ: καλη επιτυχια στις εξετασεις
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2898 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 09:34

ερωτηση στους moderator ή οτι αλλο, μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να σχολιαζουμε το bleach οσοι απο μας θελουν να θαψουν τις τελευταιες εξελιξεις και να συζητησουν τις τελευταιες τεχνικες τρολ (:angell:) του κουμπο? οχι τιποτα αλλο αλλα να μην ενοχλουμε τους φανς που θελουν να κανου σοβαρη συζητηση..

Γιατί το να συζητάμε για τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι στα όρια του thread? :P Τώρα αν θέλετε ξεχωριστό thread για ακατάσχετο spam και whining όχι δεν το βλέπω να γίνει κάτι τέτοιο. Γενικά το κλαψούρισμα και το raging είναι καλό να διατηρείται σε ένα μέτρο για το καλό όλων μας . Ναι στα παράπονα με βάση, όχι στην διαρκή και εκνευριστική και μη παραγωγική γκρίνια.

Σε πιο γενικό επίπεδο παρακαλείστε να μειωθεί το σπαμμάρισμα και οι μικροειρωνιούλες και οι κοντρίτσες μπορούν πιστεύω να λείπουν από την συζήτηση.Unless someone wants to become an hero that is.:zombie: Ελάχιστα post σβήστηκαν carry on. ^^

#2899 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 09:29

Ρε παιδια ακουω καλα?? (δλδ βλεπω) Ποσοι απο εσας δεν καταλαβαν οτι 1000 χρονια να τον προπονησει θα ηταν σαν να περασαν 5 δευτερολεπτα?

#2900 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 09:20

Βασικά ούτε 5 δευτερόλεπτα δεν θα είναι.
Ο χρόνος εκεί μέσα είναι διαφορετικός από τον κανονικό,κάτι σαν το hyberbolic time chamber από το DBZ,αλλά με την διαφορά ότι δεν περνάει χρόνος στην πραγματικότητα.
Γιαυτό υπήρχε εκείνο το πράγμα(μου διαφεύγει το όνομα) ,ώστε να μην μπορείς να μείνεις για πολύ μέσα.

Είπαμε μας τρολάρει...αλλά εδώ το εξήγησε τουλάχιστον...:OMG3:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2901 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 11:35

SPOILER PICS
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2902 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 18:50

Full Script:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 16 Ιούνιος 2010 - 23:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2903 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:10

Double post, αλλά βγήκε το ρημάδι...

http://mangastream.com/read/bleach/29674590/1

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2904 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:14

Παει κ ο gin!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2905 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:40

^ What? Why? :hmmm: Πιο πολύ μου κολλάει να άρχισε τη σφαγή με τους υπόλοιπους, κι όχι με τον Jin.

Τέσπα, αυτή τη "συζήτηση" με το σπαθί την έχουμε ξανακούσει και ξαναδεί στο Bleach, και είναι κάτι που όντως ο Ichigo δεν έκανε ποτέ του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα βγει.

ZANGETSUUU!!! ΣΕ παρακαλώ, Kubo δείξε τον!!! :sadist:

Επίσης, αυτό με τη χρονική διαφορά είχε ξαναναφερθεί στο SS Arc, με τη Yoruichi. Ο Kubo συνδυάζει πράγματα, για δες... καλά κάνει.

Πολύ χάρηκα που είδα τη Tatsuki, πάντως. Αν και δε μπορεί να κάνει και πολλά, μου έλειψαν οι μπουνιές της. :P

Στο επόμενο έχουμε έγχρωμες σελίδες. Ωραία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2906 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:41

Παει κ ο gin!

H σκηνη βασικα δεν ηταν καποιο καρφωμα στο gin αλλα το μαυρο στην σελιδα 19 αντιστοιχει στο κοψιμο που δινει ο μπαμπας στον φραουλα για να δει αν ειναι σε νιρβανα.
Οσο για το chapter παραδοξως ηταν καλο.Θυμισε βεβαια 100% dragonball training αλλα ενταξει τουλαχιστον απο το επομενο θα ευχαριστηθουμε white madness.Ελπιζω να τον σαπισει για μια ακομη φορα πριν γινει η σουνενια.Ειναι κατι το ευχαριστο να βλεπεις τον κυροσακι να τις τρωει απο τον hollow που εχει μαμησει και τον zangetsu.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2907 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 00:51

μονο εμενα μου την έδωσε τελείως αυτό το όλο κόλπο για να κάνει power up ο φράουλας? πάντως αν ισχύει πως κάρφωσε κάποιος ο Aizen θα έχει indeed φάση

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2908 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 07:51

Full Script:

Spoiler:

Couldnt agree more :D

Το chapter γενικα μου αρεσε... γουσταρω μπαμπα Kurosaki που μας εχει βγει πολυ imba και κανει και λιγο show off στον γιοκα του... τα σπαει χαχα
Επισης αναρωτιεμαι γιατι ο Aizen κανει αυτη την ερωτηση και σε ποιον την κανει ακριβως, εξεπλαγην με την Tatsuki που κατευθειαν καταλαβε οτι ολη η πολη εχει μεταφερθει αλλου (πολυ εξυπνο αυτο το κοριτσι :D) και περιμενω να δω Zangetsu να γουσταρω λιγακι χεχε...
το μονο που ελπιζω ειναι στο επομενο να μην βριζω γιατι ετσι με παει ο Kubo, μια γουσταρω, μια ξενερωνω.... ψυχασθενεια FTW :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2909 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 08:47

Bασικα για μια ακομη φορα δεν καταλαβαινω γτ λετε οτι θα δειτε τον zangetsu.Ο μρ μας εχει αφησει χρονακια προ πολλου οντας απορροφημενος απο το hollow.Αυτη την στιγμη μεσα στο κοσμο του κυροσακι δεν βρισκεται ο zangetsu αλλα ο hollow.Για να βγει ο zangetsu πρεπει τουλαχιστον να γινουν θαυματα και θαυματα.Τζαμπα τα ελεγε ο καημενος ο hollow τοσα χρονια πριν.Εχω απορροφησει τον γερο και οσο περισσοτερο χρησιμοποιεις hollowfication τοσο πιο πολυ δυνατος θα γινομαι.Καθηστε να φαει πρωτα λιγο βρομοξυλο απο τον hollow και μετα εχουμε καιρο να δει τον zangetsu οταν τον νικησει με καποιο plotkai getsuga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2910 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 12:38

Mα δεν ειπε ο αιζεν "have u seen all u wanted"....νομιζω οτι πλησιαζει το τελος του gin αλλα δεν ειμαι σιγουρος! we're talking about kubo:roar:

btw εγω σκιππαρα ολο τν διαλογο με τα χαζοχαρουμε, eww δλδ ελεος!

Δημοσιευμένη  εικόνα