Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#946 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 13 November 2008 - 20:18

Επιτελους τη ξανασηκωσαμε τη σημαια...:drink:

Με αφορμή to post του Sefiroth θέλω να τονίσω και εγώ ό,τι τελευταία δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει αλλα μας μαμάνε τη ψυχολογία..! Γιατι ρε κοντοπιθαροι μας σποιλαρετε τι θα γίνει στο επόμενο:burningbe3:

Σε γενικές γραμμές το 83 ηταν καλό αλλα νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε δεί τπτ!!!! Ο Σικα φυσικά και κοβει κώλους πλεον και όπως έχω ξαναπεί ψηφίζω δαγκωτο αλογοουρά για Hokage!!!:8):

Αν υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο επεισόδιο έιναι ότι έχουν υποβαθμίσει αρκετά τον Hidan ο οποίος στη προηγούμενη μάχη δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση να υστερει σε νοημοσύνη.

Edited by donald13, 13 November 2008 - 21:37.

Posted Image

#947 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 November 2008 - 20:33

It was a good ep.

Βασικά σε αυτό που λες donald είναι ανάλογα πως το βλέπεις.
Για μένα ο Hidan δεν χρησιμοποιεί ούτως η άλλως και πολύ την νοημοσύνη του. Είναι ένας αθάνατος και όταν είσαι αθάνατος δεν σκέφτεσαι, μόνο ντου και ξύλο. Γενικά είναι επιπόλαιος στην μάχη.
Από την άλλη ο Kakuzu από την αρχή φαίνεται να σκέφτεται και να προετοιμάζει πριν να πράξει.

Πάντως σε μια μάχη με τον Shikamaru ο οποιοσδήποτε καταλήγει να φαίνεται "λίγος" στο θέμα του μυαλού.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#948 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 November 2008 - 22:24

οπως φαινεται ο λαος αγαπαει shikamaru και ο τυπας το αξιζει, απο shippuuden και μετα παιζει να ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο αποψη σχεδιου και χαρακτηρα :) ( εκτος αν δουμε παλι kakashi in action ( που θα δουμε) και ξανα γυρισω στα παλια ... )

Ο kakuzu ειχε φανει τι επιπεδου ηταν απο την αρχη, παντα ψυχρος, υπολογιστικος να κανει τη δουλεια οτι και να γινει και να την κανει τελεια. Αυτο δειχνει ανθρωπο ( ανθρωπο? χμμ το spoiler-preview-να-παν-να-*****) που ξερει τις δυναμεις του, δεν υποτιμα κανενα, ειναι παντα ετοιμος για το απροοπτο....

Ενω ο hidan αρχισε ως brutal αλλα μολις μαθεις το κολπο του ..... jane!!

#949 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2008 - 02:18

έχουν υποβαθμίσει αρκετά τον Hidan ο οποίος στη προηγούμενη μάχη δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση να υστερει σε νοημοσύνη.

το προβλημα με τον hidan ειναι η υπερβολικη του υπεροψια, πραγματικη υπεροψια για καποιον που εχει τοσα ελλατοματα...δε λεω καλη η αθανασια αλλα εχει μονο το Taisutju του και το voodoo το οποιο εχει αρκετες προυπο8εσεις για να περθχει,δδεν ειναι ευκολο πραγμα να παρεις αιμα απο τον αλλον.Τι θα γινοταν αν ερχοταν αντιπαλος με εναν sasoi, Η deidara?Σε τετοιους αντιπαλους ειναι ενα 0.Ουτε στο κακουζου θα μποροθσε να κανει τιποτα, μιας και σκληρενει το δερμα του και λογικα το δρεπανι δεν το διαπερνα.Μεχρι στιγμης δε μας εχει δειξει οτι εχει αλλα jutsu γεγονος που του περιοριζει τις επιλογες του στη μαχη.Οταν δε βρεθει εναντιον ενος αντιπαλου που σκεφταιτε και βρει το κολπακι του οως ειδαμε μυξοκλεγετε και τρεχει να κρυφτει πισω απο τον kakozu

qzMHWHd.png

#950 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 November 2008 - 15:52

ο hidan μονο να βριζει ξερει επισης ειναι ψωνιο.Πιστευω οκαθενας αμα ηταν αθανατος το ιδιο θα κανε.Εμενα μαρεσε το επεισοδειο αν και θα ψηνομουνα να βαζανε κανα διπλο να γουσταρουμε πολυ αποτομο κοψιμο εχει

#951 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2008 - 18:45

ο hidan ειναι shinobi της "μιας μαχης"......σου περνει λιγο αιμα, λεει ο αλλος σιγα δεν εγινε και τιποτα, κανει το κυκλακι και τοτε dead.......αν ομως ο αλλος ξερει το κολπο του τοτε θα ειναι προετιμασμενος καταλληλα.
για παραδειγμα Hidan vs kakashi
αν ο κακασι τον βλεπει για πρωτη φορα, τοτε δεν εχει ελπιδες, που να φανταστει οτι υπαρχει τετοιος αντιπαλος,και με το που του κανει μια μικρη ουλη dead ο αλλος...
αν ομως ο kakashi ειναι προετοιμασμενος, τοτε πολυ απλα κανει το dimensional vortex πριν αρχισει η μαχη,τον αποκεφαλιζει και πεταει στη χωματερη το κεφαλι,πολυ απλα bb hidan

qzMHWHd.png

#952 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 November 2008 - 20:34

Ειδα και το τελευταιο ναρυτο.Απλα 8εικη μαχη μεχρι στιμγης και επεται να γινει καλυτερη.3 ειναι τα στοιχεια που μου αρεσαν κυριως
1 στη αρχη μου δειχνει τη σκηνη με τον chouji kai στο καπακι το συνδυαζει με το ναρυτο και την προπονηση του.Πολυ καλο τρικ
2 στο γεγονος οτι ο καημενος ο hidan οταν τα βρισκει σκουρα κα8εται και κλαιγεται στον κακυζυ για ολα ενω οταν πια ειναι αυτος με το πανω χερι περνει το υφακι ειμαι και πολυ κουλ motherfucker:burningbe3:
3 Στην εξοχη συνεργσαι που εχουν τελικα οι 2 ακατσουκι.Πραγματικα εκμευταλευονται πληρως ο ενας τις δυνατοτης του αλλου και πραγματικα στη μαχη αποτελουν κορυφαιο διδυμο.

YG THE 5 FORMS OF KAKUZU ARE FUCKIGN OWNAGE.:nod:

Posted Image

#953 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 November 2008 - 11:01

Που πήγε η μουσική σαυτό το επεισόδιο? ΟΕΟ?? :fromabove:

#954 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 15 November 2008 - 12:00

Παρα πολυ καλο το 85.Σαπιος ο Κακουζου.Αμ τωρα καταλαβα γιατι εβαλαν εκεινη την τυπισα με τα πολλα elements στο φιλλερ αρκ.Μου αρεσε πολυ το animation εκει που αρχιζει την επιθεση ο Hidan ston Kakashi.

Το επομενο δεδομενου αυτος που το κανει ( 82) θα ειναι κορυφη!
Posted Image

#955 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 15 November 2008 - 14:05

Πολύ ωραίο ep. αφού κόντεψα να αρχίσω να γουστάρω τον Kakashi... To animation συνεχίζει σε πολύ καλά επίπεδα και όλες οι επιπλέον σκηνές που προσθέτουν είναι απλά πολύ ωραίες.

Posted Image

#956 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 15 November 2008 - 19:05

εχω μεινει ενα επεισοδιο πισω αλλα οκ...
εχω να δηλωσω ομως κατι..........
Spoiler:

Posted Image

#957 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 15 November 2008 - 22:30

απλα το επεισοδιο ηταν καταπληκτικο!!!!cant wait for the next !!!χμμ προβλεπω ξυλο....με γαματα γραφικα και kakashi,shikamaru to the max!!

Edit:anime.gr is back baby!!!!!!!!!!!!!!:tensai:

#958 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 November 2008 - 22:37

Eλπιζω να εξηγησουν πως καταφερνει τελικα και κανει τοσο δυνατες elemental τεχνικες που οπως ειπε και ο kakashi ειναι παραξενο.

Η μαχη εξαιρετικη και πολυ εξυπνη, να δουμε τα διπλα αν θα τα αξιοποιησουν.

#959 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 November 2008 - 23:48

Eλπιζω να εξηγησουν πως καταφερνει τελικα και κανει τοσο δυνατες elemental τεχνικες που οπως ειπε και ο kakashi ειναι παραξενο.

Η μαχη εξαιρετικη και πολυ εξυπνη, να δουμε τα διπλα αν θα τα αξιοποιησουν.

Μην αγχωνεσαι 8α τα εξηγησει ολα και σε περιμενουν και αρκετες εκπληξεις^^

Posted Image

#960 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 16 November 2008 - 03:39

Καλα το επισοδειο ηταν απλα φοβερο.Αν και πιστευω οτι το προηγουμενο επρεπε να κοπει στο σημειο π εκανε ο Kakashi raikiri στον Kakuzu αντι να το δειξει τωρα γιατι ηταν καπως ξενερωτο. Ο Κακασι παντως εκανε τη διαφορα σε αυτο το επισοδειο και το animation συνεχισε στα καλα επιπεδα που ηταν.Απ οτι ειδα κιολας το επομενο διπλο επισοδειο πεφτει σε ωραιο σημειο και παιζει να ειναι και το καλυτερο διπλο επισοδειο σε ολα τa shippuuden εως τωρα.
Posted Image