Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#976 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 09:41

δε νομιζω, προσφατα τελιωσε η soriaδα.Μαλλον μετα απο το επομενο θα παιζουν fillers

Με τη λογικη του ναρυτο κανονικα 8α επρεπε να βαλει αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μακρια απο το μανγκα και για αυτο 8α βαλει και τη sasukeιαδα

:Blissfull::Blissfull::Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#977 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 10:40

Ένα από τα καλύτερα επεισόδια όλου του Naruto ήταν το 85!
Animation απίστευτο και παρά πολύ καλός ρυθμός των μαχών. Το είδα 3 φορές και δεν με κούρασε ούτε την τρίτη για να προσπεράσω κάποια σκηνή.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#978 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 12:33

Πολύ καλό επεισόδιο.
Το χαίρεσαι λόγω του ασταμάτητου action. Όλο το part 1 άξιζε, με εξαίρεση 1-2 κομμάτια της μάχης που τα βαρέθηκα.

To animation δεν το θεωρώ πάρα πολύ καλό. Το θεωρώ απλά διαφορετικό (με την έννοια του όχι συνηθισμένου στην σειρά). Δεν θυμάμαι, κοιτάω, "μελετάω" το animation του Naruto και κατ' επέκταση δεν θυμάμαι που έχει εμφανιστεί ξανά, αλλά διαβάζοντας ξένα forum είδα άπειρο εγκώμιο. Μάλλον δεν είναι του γούστου μου ή θα έφταιγε το artwork που θεώρησα πως το είχαν βιάσει κάπως...
Η μουσική προέρχεται από το OST της ταινίας ή από future OST; Πολύ καλά κομμάτια που δεν τα θυμόμουν.

Τέλος το μόνο πράγμα που πραγματικά μου την έσπασε ήταν το συνεχές (σπαστικό) γέλιο του Hidan. Δεν λέω τρελαμένος χαρακτήρας αλλά όχι και έτσι. Δεν ξέρω αλλά μου την χάλασαν κάπως την εικόνα που είχα στο manga και ήταν από τους αγαπημένους μου Aka...

In Other News
Οσοι δεν το είδατε, διαβάστε το όλο. Πιστεύω είναι η μόνη ωραία-ειλικρινής ανακοίνωση από DB
All in all: " Dattebayo to Drop Naruto Effective 15/1/2009"

Δεμπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, μάλιστα σκεφτόμουν τι θα κάνουν οι DB τώρα με το το Streaming. Για όσους δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει διαβάστε αυτό για την Viz και αυτό για το TV Tokyo/Crunchyroll

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 22 Νοέμβριος 2008 - 12:43

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#979 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 12:50

Οχιιιιιιιι!!!!!!!Γιατι μας το κανετε αυτο καταραμενοι Dattebayo.....Ωραια τωρα που εγω δεν θελω να τα βλεπω streaming τα επισοδεια αλλα να τα κατεβαζω για να τα ευχαριστιεμαι οπως και αλλοι απο δω περα τι θα κανουμε!?!?!?:frozen::emptyonexg1::uhh::cry5::sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#980 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 13:14

Πολυ απλα απο εδω και περα 8α πρεπει να τα σκαμε κανονικα για να το βλεπουμε.Πολυ ωραια.Παντως τους καταλαβαινω οι αμερικανικες εταιριες δεν αφηνουν και πολλα περι8ωρια.Πωπω πρεπει να κανω πιστωτικη καρτα **** το κερατο μου:burningbe3::uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#981 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 13:20

δηλαδη τωρα μπορουμε μονο να βλεπουμε τα επεισοδια Online αλλιως πρεπει να πληρωνουμε για να τα κατεβασουμε:congrats::terror2::erk::uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#982 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 14:14

Με την ποιότητα άραγε τι θα παίζει; Θα είναι καλή ή σε στυλ youtube δηλ χάλια; Δε νομίζω πάντως ότι δε θα υπάρχουν και σε torrent... Τεσπα προσωπικά σκοπεύω να στηρίξω την κίνηση αυτή...

Το 85 όντως τα έσπασε χοντρά.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#983 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 14:29

1.το επεισοδιο ηταν γαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια γραφικα τελεια μουσικη τελειες μαχες!!!!!!

2.γιατι μας το κανουν αυτο οι dattebayo!!!???ελπιζω να εμφανιστει αλλο fansub group να το συνεχησει....(!)
αλλα δεν νομιζω γιατι να μπενουν στο κοπο?δηλαδη

#984 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 18:24

πολυ καλο επεισοδειο εντυπωσιακο μπορω να πω περιμενω τη συνεχεια...

#985 mpampis123

mpampis123

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 19:55

πως σας φανηκε το 85???????????νομιζω εχουν κανει πολι καλι δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#986 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 20:10

πως σας φανηκε το 85???????????νομιζω εχουν κανει πολι καλι δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

welcome, διαβασε τις προηγουμενες σελιδες..

#987 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 09:57

Καλωςηρ8ες και αμα κοιταχεις μεχρι 10 ποστ πιο πανω 8α βρειςσ τις απαντησεις σου^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#988 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 20:40

Τo 85 ιταν απλα respectia στο full!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#989 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 01:49

Απιστευτο -του απιστεύτου - ω απιστευτο!

Τα λογια ειναι λιγα.Επιτελους καταφερα και το ειδα-ειχα προβληματα με τον υπολογιστη μου κλαψ.Ο ορισμος του τελειου.Και την ροκια του την ειχε και το ανιματιον το ειχε και την ανατροπαρα με τον Κακουζου ειχε και αγωνια ειχε και τι δεν ειχε τελος παντων.αυτο το το αρκ εχει αψογη μεταχειριση 9/10 επεισοδια του ειναι απο καλα εως τελεια!

Περιμενω με αγωνια το ΔΙΠΛΟ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#990 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 22:52

Δεν εχω λογια ηταν τελειο!! Ειδικα η ροκομεταλλια μουσικη επενδυση ηταν.. κ****α!!!!!

ME WANTS MORE NOWWWWW!!

horray for shikamaru! GO GO GO!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: