Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#901 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 17:11

Μα γιατι παει τοσο αργα το Naruto? )

πραγματικα και χωρις πλακα παει γ@μιωντας σε σχεση με παλια,η ιστορια προχωραει πολυ γρηγορα με απειροελάχιστες σαλτσες

Spoiler:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#902 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 17:55

Eγω παλι μου αρεσει που βλεπω μονο την κυρια ιστορια γενικοτερα μεχρι στιγμης απο ναρυτο και shippuuden τα φιλλερ ειναι λιγο εως πολυ κουραστικα και μερικες φορες και ακυρα χιλιες φορες κυρια ιστορια παρα να βλεπω ατομα που τους εχουν βλαει στο σωμα τους chakra του 9tails κοκ.Το βλεπω να ριχνω ξανα κλαμμα με την κηδεια του ασυμα...:nanteee::cry5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#903 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 20:28

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν το εξής, αντί για 18 σελίδες manga να έκανε 27 ξέρω εγώ. Έτσι ώστε να ήταν ένα γεμάτο επεισόδιο. Απλό.. αλλά δύσκολο για τον mangaka λογικά.

#904 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 20:32

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν το εξής, αντί για 18 σελίδες manga να έκανε 27 ξέρω εγώ. Έτσι ώστε να ήταν ένα γεμάτο επεισόδιο. Απλό.. αλλά δύσκολο για τον mangaka λογικά.

Εξαρταται πως το βλεπει ο κα8ε μανγκακα.ΠΧ στο ναρυτο ειναι συνη8ως 18 σελιδες ενω στο vampire knight ειναι 32 σε κα8ε chapter.Αλλα να πω την αλη8εια δε με περιαζει οσες και ναι.Απλα πολλες σελιδες σημαινει περισσοτερη αναπτυξη της ιστοριας πραγμα που σημαινει λιγοτερα chapter και κατεπεκταση λιγοτερα λεφτα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#905 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 21:16

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή το anime πάει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι παλιά...π.χ εκείνη η καταραμένη μάχη που μου είχε αρέσει πολύ στο manga, Sakura + γιαγιά Vs Sasori την τραβήξανε 800 επεισόδια...

Τελευταία πιστεύω ότι έχουν βελτιωθεί πολύ τα επεισόδεια...oι filler σκηνές είναι καλά γυρισμένες και αρκετά πρωτότυπες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#906 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 08:18

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή το anime πάει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι παλιά...π.χ εκείνη η καταραμένη μάχη που μου είχε αρέσει πολύ στο manga, Sakura + γιαγιά Vs Sasori την τραβήξανε 800 επεισόδια...

Τελευταία πιστεύω ότι έχουν βελτιωθεί πολύ τα επεισόδεια...oι filler σκηνές είναι καλά γυρισμένες και αρκετά πρωτότυπες...

Σε αυτο 8α συμφωνησω και εγω μαζι σου.Το naruto εχει βελτιω8ει στο τομεα των γραφικων και ειδικοτερα σ εολοες τις μαχες που εχουμε δει τελευταια.Τωρα στο τομεα των φιλλερ δε ξερω προσωπικα το τελευταιο φιλλερ ηταν καπως ακυρο για μενα με τον σορα που τον ειχα κανει ψευτο κιουμπι αλλα κα γενικοτερα σε ολη την παρεα μου δεν αρεσε το σκηνικο που 5 ατομα κανανε τη konoha ανω κατω .Τελοςπαντων γουστα ειναι και δεν αλλαζουν.Ευχομαι το main story να συνεχισει και μετα απο αυτο το arc:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#907 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 09:58

:uhh:ιδεα μου ή η κυδεια κρατησε 43sec ????
Spoiler:

το κολιμα με το zippo το ειχε απο παλια ο shikamaru:erk:

το επομενο το θα ειναι 20min με σxεδια του shikamaru:deadga6:

κατα τα αλλα ωραιο επισοδιακι:oo:

αντε να δουμε πως θα πεθανει ο hidan- αν γινεται αυτο.....

#908 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 11:58

το επεισόδιο ήταν εκπληκτικό. τρομερή μουσική,φοβερός σχεδιασμός και τρομερά ατμοσφαιρικο!!!!!

από τα αγαπημένα μου απεισόδιο. το ναρούτο αν συνεχίσει ετσι απλά θα μπει στο τοπ 10 εύκολα...βασικά έχει ιδη μπει...

κάντε το σικαμάρου προταγωνιστή..πουλάει περισότερο!! χαχαχα.
ο σικαμάρου ρεσπεκταααααααα..αλλά το ίδιο και ο πατέρας του.!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#909 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 12:29

καλισπερα σε ολους αλλα μηπως χασαμε κατι σημαντικο??

Spoiler:

#910 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 13:03

Πολύ ωραίο επεισόδιο αν και το μισό ήταν filler σκηνές:hahaha:

Επίσης σχετικά με τον αναπτήρα:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 15:25

Ενταξει ενα απο τα καλυτερ επεισοδιακια που εχει βγαλει το ναρυτο.Οπως λεει και η πιου πιου μεπηρανταζουμια επεισοδιο^^.Πρωσοπικα μπυ αρεσε η κουβεντα πατερα γιου ειδικοτερ αο τροπος με τον οποιο ο πατερας του shikamaru καταφερε να κανει το γιο του να μην κραταει μεσα του την στανχωρια για τον αγαπημενο του δασκαλο οεο και τελος το υφακι που πεπρνει με τα στεα ματια οταν παιζει το παιχνιδι μονοσ του.
Σχετικα με το ποστ του σου jiraya και εγω 8α το τονιζα αυτο ειδες ποσο καλοι (μλκς) ειναι για να μην προω8ησουν το καπνισμα στα παιδακια οπως καισ τη σκηνη αποκεφαλισμου του hidan οεο δεν δειχνει και πολλα πραγματα...
Και τελος δε μπορω να μην σχολιασω ποσο καφροι ειναι οι db που στο τελος του opening εβαλαν την ερωτηση σα σχολιο που κανουν παντα για κα8ε επεισοδιο isnt it weird tha the death of one man takes aways the color from an entire village:colddd:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#912 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 16:42

Πολύ τρομερή ατμόσφαιρα στο ep. Ήταν απίστευτο... Ξεκίνησε αλλά Ghost Hound και συνέχισε σε ένα τρομερό επίπεδο ατμόσφαιρας που δεν έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ. Πραγματικά ήταν απίστευτο το απόλαυσα ακόμα και αν θέλω να δω παρακάτω....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#913 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 17:13

καλισπερα σε ολους αλλα μηπως χασαμε κατι σημαντικο??

Spoiler:

Spoiler:

Στο ep τωρα.Αρκετα καλο αλλα με χαλασαν τα fillers.Συμφωνω με τον jiraiya οτι επεσε λογοκρισια.Ωραια ατμοσφαιρα αλλα μου φανηκε σουπα σαν ep.Τουλ ερχονται καλυτερα...:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#914 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 17:20

καλα που καιγομουν χθες στα ανιμε και τυχαια παω 2 το πρωι DB και βλεπω επ.82!!!
ωραιο αλλα εκει που ελεγα "οκ τον κλαψαμε" τον κλαιγαν και αλλο και σκαλωνε ο shikamaru τεσπα τουλ το αφησαν σε ωραιο σημειο ετσι ωστε να το δουμε με ορεξη το αλλο...btw ιδεα μου ηταν ή οντως δεν ειχε "το χιουμοριστικο"μερος στο τελος του επισοδίου;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#915 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 18:50

Μιλάμε για ένα δραματικό/συγκινητικό επεισόδιο και εσύ θέλεις κωμικό σκετσάκι στο τέλος;!:despair:
Θα ήταν τουλάχιστον άκυρο(μην πω τίποτα χειρότερο) αν βάζανε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα