Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 25 October 2008 - 22:28
εμενα για να πω την αληθεια το μονο που μου αρεσε στο ep ηταν το evil plan των akatsuki και το εκτεταμενο screentime που δωθηκε στον θεο
Πες μου οτι σαρεσε το "σχεδιο" της ακατσουκι...Οταν το ειχα διαβασει στο μανγκα (τοτε που εδειχνε αυτα τα σημεια στο μανγκα δλδ) ειχα ξενερωσει...Περιεμενα εναν καλυτερο σκοπο απο τη δημιουργια πολεμων κλπ... Τουλαχιστον μας εδειχνε και τα αγνωστα μελη για να μας εξαψει το ενδιαφερον...
Ο οποίος πάλι χλωμός ήταν.Μήπως τελικά αυτό είναι το χρώμα του;
Όχι,αφου στο ιδιο μερος ηταν,πως ηθελες να ηταν :Ρ Οταν βγει σε ηλιολουστη περιοχη θα τον δειτε πως ειναι...Μιας και εχεις διαβασει το μανγκα θα επρεπε να θυμωσουν πως ειναι ΧΡ
να ρωτησω τωρα για κενα seraph-kun just for the b***breaking xD
Δεν σε πιασα !? Για εξηγα λιγο XD:stubborn:
Posted 25 October 2008 - 23:19

Posted 25 October 2008 - 23:31

Posted 26 October 2008 - 02:05

Posted 26 October 2008 - 15:55
Με λιγα λογια οι Ακατσουκι ειναι πολυ αισιοδοξοι.
Ολα αυτα που ειπε ο leader απλα δεν υπαρχουν.
Δεν παιζει να γινουν και κατι τετοιο ο leader θα πρεπει να το ξερει.
Αρα εχουμε 2 συμπερασματα
1) ο Leader ειναι χαζος (και φυσικα δεν ειναι) και εχει βγαλει ενα κατω του μετριου σχεδιο, κανοντας οπτιμιστικες και μη ρεαλιστικες σκεψεις (η μηπως εχει καβαλησει το καλαμι xD )
2) εχουν αλλο, απωτερο η κρυμμενο σκοπο.
Επισης να τονισω οτι ειχε και μια ευχαριστη νοτα αυτο το επεισοδειο και οτι στη σκηνη που ο ναρουτο νομιζε πως ο κακασι του την πεφτει ειχα λιωσει στο γελιο!!!!
Posted 27 October 2008 - 18:07
Egω παλι 8ελω να το δω αλλιως.Oι Ακατσουκι ειναι μια οργανωση η οποια βασιζεται στη δυναμη λογικο ειναι οποτε ο leader να επιδιωκει world domination οπως ειπε και ο ιδιος.Το ζητημα ειναι οτι οπως τα περιεγραφε ηταν ακυρα γτ τα πραγματα δεν ειναι ποτε τοσο απλα.Μια οργανωση δε μπορει να στηριχτει για να κυρηξει πολεμο μονο σε 7 ατομα και στη δυναμη του biju αφου οπως και να το κανουμε οι 5 μεγαλες χωρες δε 8α το αφηναν να περασει ετσι απλα ενας πολεμος ειναι πολεμος και παντα η στα8εροτητα ειναι το ζητουμενο.Αυτο το ξερουν τοσο ο pain οσο και οι αλλοι οποτε τους δουλευει ψιλο γαζι^^Eγω παντως Seraphimon και στο μανγκα και στο ανιμε, τα σχεδια τους ηταν τελειως μπενακις βγενακις για μενα. Δεν εδωσα σημασια, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι θελουν ολι να εξαρτονται απο αυτους και οτι το σχεδιο τους αποτελειται απο 3 μερη,
Με λιγα λογια οι Ακατσουκι ειναι πολυ αισιοδοξοι.
Ολα αυτα που ειπε ο leader απλα δεν υπαρχουν.
Δεν παιζει να γινουν και κατι τετοιο ο leader θα πρεπει να το ξερει.
Αρα εχουμε 2 συμπερασματα
1) ο Leader ειναι χαζος (και φυσικα δεν ειναι) και εχει βγαλει ενα κατω του μετριου σχεδιο, κανοντας οπτιμιστικες και μη ρεαλιστικες σκεψεις (η μηπως εχει καβαλησει το καλαμι xD )
2) εχουν αλλο, απωτερο η κρυμμενο σκοπο.
Επισης να τονισω οτι ειχε και μια ευχαριστη νοτα αυτο το επεισοδειο και οτι στη σκηνη που ο ναρουτο νομιζε πως ο κακασι του την πεφτει ειχα λιωσει στο γελιο!!!!

Posted 28 October 2008 - 21:27
Κατι ασχετο τωρα, βρηκα αυτο σε ενα preview και απογοητευτηκα.. Τελικα μας ειχαν ενημερωσει οτι το suna no team δεν θα το βλεπαμε για καιρο... DAMN KISHI DAMN!
GIMME MY KAZEKAGE BACK, TEMEEEEE!!!
Posted 30 October 2008 - 15:07
Posted 30 October 2008 - 15:12
Άσχετο..... Να σας ρωτησω ρε παιδια. Στα τελευταια επεισοδια εχετε παρατηρησει προβλημα με τον ήχο καθόλου και τους υπότιτλους? Γιατι μου βγαίνουν λίγο περιεργα τωρα τελευταια. Είναι κατι γενικό η το Pc μου τα εχει παίξει?
ποιο player χρησιμοποιεις; και αν φταιει αυτο -που το πιο λογικο μου ακουγεται γιατι εμενα μια χαρα μου παιζει- δοκιμασε το kmplayer ή το gomplayer εδω θα βρεις setup εαν δεν εχεις Free Software Downloads and Reviews - Download.com

Posted 30 October 2008 - 15:14

Posted 30 October 2008 - 15:16
Posted 30 October 2008 - 15:25
Για το τελευταιο επεισοδιο δεν εχω να πω πολλα εκτος απο το οτι το flashback με την βροχη και το valley of the end και το λουλουδι και τον Sasuke που εφευγε ηταν απιστευτα καλα σκηνοθετημενο imo....... I was actually moved....
Kαι οι μηχανισμοι κατανοησης του Naruto συνεχιζουν να με ξαφνιαζουν...... I loled hard με το σκηνικό με τον Kakashi...... Επισης ο Sai επιτελους κοινωνικοποιηθηκε.... Εμαθε και να χρησιμοποιει κολπακια τρομαρα του..XD
Edited by iristella, 30 October 2008 - 15:40.
Posted 30 October 2008 - 15:57
Posted 30 October 2008 - 16:51
Θα μπορουσαν βεβαια να βαλουν πχ backround stories χαρακτηρων με τη συνεργασια του mangaka που δεν υπαρχουν ουτε στο manga και δε θα ηταν filler μιας και θα εβαζε πολυ το χερακι του ο mangaka. Θα μπορουσαν να κανουν αρκετα αλλα οσο δε τα κανουν ισχυει το παραπανω απο 1.5-2 chapters σε επισοδειο το θεωρουν 'υπερβολη' γιατι μειωνει το χρονικο διαστημα που θα προλαβουν το manga.