Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#886 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 October 2008 - 14:18

Great great great, keep em coming....
Another great ep...

Πάντως εμένα με ξενέρωσε η φάση με την Sakura και τον Sai. Τους έχω βαρεθεί....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#887 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 October 2008 - 22:28

εμενα για να πω την αληθεια το μονο που μου αρεσε στο ep ηταν το evil plan των akatsuki και το εκτεταμενο screentime που δωθηκε στον θεο

Πες μου οτι σαρεσε το "σχεδιο" της ακατσουκι...Οταν το ειχα διαβασει στο μανγκα (τοτε που εδειχνε αυτα τα σημεια στο μανγκα δλδ) ειχα ξενερωσει...Περιεμενα εναν καλυτερο σκοπο απο τη δημιουργια πολεμων κλπ... Τουλαχιστον μας εδειχνε και τα αγνωστα μελη για να μας εξαψει το ενδιαφερον...

Ο οποίος πάλι χλωμός ήταν.Μήπως τελικά αυτό είναι το χρώμα του;

Όχι,αφου στο ιδιο μερος ηταν,πως ηθελες να ηταν :Ρ Οταν βγει σε ηλιολουστη περιοχη θα τον δειτε πως ειναι...Μιας και εχεις διαβασει το μανγκα θα επρεπε να θυμωσουν πως ειναι ΧΡ

να ρωτησω τωρα για κενα seraph-kun just for the b***breaking xD

Δεν σε πιασα !? Για εξηγα λιγο XD:stubborn:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#888 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 25 October 2008 - 23:19

και μενα το evil plan Μου φανηκε λιγο....χλιαρο,για αυτο και δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο πραγματικος τους σκοπος.Απο την αλλη βεβαια δεν μπορω να φανταστω απο μια τετοια οργανωση να θελει κατι αλλο το διαφορετικο.
Posted Image

#889 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 25 October 2008 - 23:31

κατα βαθος,οι akatsuki θελουν να φερουν την ΕΙΡΗΝΗ,κ οχι τον πολεμο,αφου τους βλεπεις κ λες..να κατι..ειρηνιστες!!!:P:hahaha:

Posted Image

#890 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 26 October 2008 - 02:05

μπορει απλα να θελει αλλα πραγματα ο αρχηγος τους..αλλα κ αυτο το σχεδιο δν ειναι λιγο. ειδικα για καποιον πωρομενο με πολεμο
Posted Image

#891 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 26 October 2008 - 15:55

Eγω παντως Seraphimon και στο μανγκα και στο ανιμε, τα σχεδια τους ηταν τελειως μπενακις βγενακις για μενα. Δεν εδωσα σημασια, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι θελουν ολι να εξαρτονται απο αυτους και οτι το σχεδιο τους αποτελειται απο 3 μερη,

Με λιγα λογια οι Ακατσουκι ειναι πολυ αισιοδοξοι.

Ολα αυτα που ειπε ο leader απλα δεν υπαρχουν.

Δεν παιζει να γινουν και κατι τετοιο ο leader θα πρεπει να το ξερει.

Αρα εχουμε 2 συμπερασματα

1) ο Leader ειναι χαζος (και φυσικα δεν ειναι) και εχει βγαλει ενα κατω του μετριου σχεδιο, κανοντας οπτιμιστικες και μη ρεαλιστικες σκεψεις (η μηπως εχει καβαλησει το καλαμι xD )
2) εχουν αλλο, απωτερο η κρυμμενο σκοπο.

Επισης να τονισω οτι ειχε και μια ευχαριστη νοτα αυτο το επεισοδειο και οτι στη σκηνη που ο ναρουτο νομιζε πως ο κακασι του την πεφτει ειχα λιωσει στο γελιο!!!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#892 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 October 2008 - 18:07

Eγω παντως Seraphimon και στο μανγκα και στο ανιμε, τα σχεδια τους ηταν τελειως μπενακις βγενακις για μενα. Δεν εδωσα σημασια, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι θελουν ολι να εξαρτονται απο αυτους και οτι το σχεδιο τους αποτελειται απο 3 μερη,

Με λιγα λογια οι Ακατσουκι ειναι πολυ αισιοδοξοι.

Ολα αυτα που ειπε ο leader απλα δεν υπαρχουν.

Δεν παιζει να γινουν και κατι τετοιο ο leader θα πρεπει να το ξερει.

Αρα εχουμε 2 συμπερασματα

1) ο Leader ειναι χαζος (και φυσικα δεν ειναι) και εχει βγαλει ενα κατω του μετριου σχεδιο, κανοντας οπτιμιστικες και μη ρεαλιστικες σκεψεις (η μηπως εχει καβαλησει το καλαμι xD )
2) εχουν αλλο, απωτερο η κρυμμενο σκοπο.

Επισης να τονισω οτι ειχε και μια ευχαριστη νοτα αυτο το επεισοδειο και οτι στη σκηνη που ο ναρουτο νομιζε πως ο κακασι του την πεφτει ειχα λιωσει στο γελιο!!!!

Egω παλι 8ελω να το δω αλλιως.Oι Ακατσουκι ειναι μια οργανωση η οποια βασιζεται στη δυναμη λογικο ειναι οποτε ο leader να επιδιωκει world domination οπως ειπε και ο ιδιος.Το ζητημα ειναι οτι οπως τα περιεγραφε ηταν ακυρα γτ τα πραγματα δεν ειναι ποτε τοσο απλα.Μια οργανωση δε μπορει να στηριχτει για να κυρηξει πολεμο μονο σε 7 ατομα και στη δυναμη του biju αφου οπως και να το κανουμε οι 5 μεγαλες χωρες δε 8α το αφηναν να περασει ετσι απλα ενας πολεμος ειναι πολεμος και παντα η στα8εροτητα ειναι το ζητουμενο.Αυτο το ξερουν τοσο ο pain οσο και οι αλλοι οποτε τους δουλευει ψιλο γαζι^^:hahaha:

Posted Image

#893 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 October 2008 - 21:27

Aπλα δεν περιμενα οτι το Ναρουτο θα επεφτε τοσο χαμηλα ωστε να βαλει κατι τοσο κοινοτυπο ως στοχο των Ακατσουκι. World domination Και @. To ειδαμε σε σειρες, ταινιες, κλπ το βαρεθηκαμε πια, ελεος.

Κατι ασχετο τωρα, βρηκα αυτο σε ενα preview και απογοητευτηκα.. Τελικα μας ειχαν ενημερωσει οτι το suna no team δεν θα το βλεπαμε για καιρο... DAMN KISHI DAMN!

Youtube Video

GIMME MY KAZEKAGE BACK, TEMEEEEE!!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#894 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 October 2008 - 15:07

Άσχετο..... Να σας ρωτησω ρε παιδια. Στα τελευταια επεισοδια εχετε παρατηρησει προβλημα με τον ήχο καθόλου και τους υπότιτλους? Γιατι μου βγαίνουν λίγο περιεργα τωρα τελευταια. Είναι κατι γενικό η το Pc μου τα εχει παίξει?

#895 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 30 October 2008 - 15:12

Άσχετο..... Να σας ρωτησω ρε παιδια. Στα τελευταια επεισοδια εχετε παρατηρησει προβλημα με τον ήχο καθόλου και τους υπότιτλους? Γιατι μου βγαίνουν λίγο περιεργα τωρα τελευταια. Είναι κατι γενικό η το Pc μου τα εχει παίξει?

ποιο player χρησιμοποιεις; και αν φταιει αυτο -που το πιο λογικο μου ακουγεται γιατι εμενα μια χαρα μου παιζει- δοκιμασε το kmplayer ή το gomplayer εδω θα βρεις setup εαν δεν εχεις Free Software Downloads and Reviews - Download.com
Posted Image
Posted Image

#896 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 October 2008 - 15:14

Μάλλον το PC σου τα χει παίξει:knock-knock:

Posted Image

#897 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 30 October 2008 - 15:16

Εγώ χρησιμοποιώ windows media player classic και δεν εχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα subs ούτε με τον ήχο.. στα άλλα anime έχεις το ίδιο πρόβλημα αν όχι δοκίμασε να βάλεις τα τελευταία codecs για καλό και για κακό. αυτά

#898 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 October 2008 - 15:25

Τhanks guys για την βοηθεια και τις Info. Να στε καλα,...

Για το τελευταιο επεισοδιο δεν εχω να πω πολλα εκτος απο το οτι το flashback με την βροχη και το valley of the end και το λουλουδι και τον Sasuke που εφευγε ηταν απιστευτα καλα σκηνοθετημενο imo....... I was actually moved....

Kαι οι μηχανισμοι κατανοησης του Naruto συνεχιζουν να με ξαφνιαζουν...... I loled hard με το σκηνικό με τον Kakashi...... Επισης ο Sai επιτελους κοινωνικοποιηθηκε.... Εμαθε και να χρησιμοποιει κολπακια τρομαρα του..XD

Edited by iristella, 30 October 2008 - 15:40.

#899 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 posts

Posted 30 October 2008 - 15:57

Τελος το 81..... Θα σκασω πρεπει να περημενω μεχρι αυριο να δω τη κηδεια του Asuma:emptyonexg1: Και η νεα τενια βγαινει σε κατι μηνες.... Μα γιατι παει τοσο αργα το Naruto? Δν μπορουσαν να εχουν 2 επισοδια τη βδομαδα οπως παλια εκαναν με το Dragon Ball στην Ελλαδα? (Καλες εποχες )

#900 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 October 2008 - 16:51

θα μπορουσαν απλως θα ειχαμε διπλασια fillers, το προτιμας? εγω οχι. Γενικα ακομα και 1.5 chapter να βαζουν ανα επισοδειo ειναι καλα διοτι αυτο σημαινει οτι καποια στιγμη θα προλαβουν το manga. ( 1 chapter ανα βδομαδα και 1 επισοδειο ανα βδομαδα που περιεχει 1,5 chapter..... )

Θα μπορουσαν βεβαια να βαλουν πχ backround stories χαρακτηρων με τη συνεργασια του mangaka που δεν υπαρχουν ουτε στο manga και δε θα ηταν filler μιας και θα εβαζε πολυ το χερακι του ο mangaka. Θα μπορουσαν να κανουν αρκετα αλλα οσο δε τα κανουν ισχυει το παραπανω απο 1.5-2 chapters σε επισοδειο το θεωρουν 'υπερβολη' γιατι μειωνει το χρονικο διαστημα που θα προλαβουν το manga.