Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#796 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 October 2008 - 20:50

Είχα κρατήσει 78-79 και 80 για να τα δω μαζί (και καλά έκανα)

Το διπλό μου τα ψιλο-έσπασε σε κάποια σημεία αλλά είχε ωραία καινούργια μουσική και εντελώς διαφορετική σκηνοθεσία απ ότι συνήθως.
Καλή φάση η μάχη αν και αποκορύφωμα ήταν στα τελευταία λεπτά του 79 με την μουσική την ώρα που πέφτει ο Asuma. Το τρέξιμο του Shikamaru θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν δεν ήταν τόσο μακρύ...

Πάμε τώρα στο σημερινό. Ήταν η φάση που περίμενα πως και πως.
Κατάφερε να με κάνει να δακρύσω όπως το manga αλλά μου την έσπασε σε 2 σημεία.
Το πρώτο ήταν τα πολλά flashback και κυρίως η φάση με το shogi που λόγω των filler την έχουμε δει 5-6 φορές. Δεν ήταν κακό που έσπαγαν την δακρύβρεχτη μονοτονία, αλλά το έκαναν υπερβολικά που έσπασαν εμένα στο τέλος και δεν μπόρεσα να νιώσω την κορύφωση όπως την ήθελα.
Το δεύτερο σπαστικό ήταν το γεγονός ότι άλλαξαν την τελευταία σκηνή με τον Shikamaru (που αναφέρει ότι το τσιγάρο του φέρνει δάκρυα). Η σκηνή μου θυμίζει 4kids και One Piece in America. Ελπίζω απλά να ξεχάστηκαν....

Όσο για την εμφάνιση του leader έχω να πω 2 πράγματα:
1. Όντως ήταν πολύ χλωμός. Στο εξώφυλλο του vol 41 (αν δεν κάνω λάθος) που έδειχνε όλους τους Akatsuki, ο leader είχε κανονικό χρώμα (σομόν) όπως και τα περισσότερα μέλη.
2. Περίμενα την φωνή του λίγο πιο νεανική. Δεν με χαλάει γιατί δεν την έχω πολυ-ακούσει. Παρακάτω θα αποφασίσω αν μου αρέσει.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#797 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 17 October 2008 - 20:57

απλα το επεισοδιο τα σπασε!!!και παλι...αλλα εκαναν το skin του akatsuki leader σαν του orochimaru

#798 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 17 October 2008 - 21:08

:nanteee:asuma.....:run:

ο leader ειναι λιγο χλωμος τελευταια.....:uhh:

:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:WHO THE HELL IS THE KING:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

#799 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 October 2008 - 21:13

^oΝτως who the hell is the king;
Posted Image

#800 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 17 October 2008 - 22:24

Η πολη ηταν πολυ futuristic παντως και ο leader πολυ ασπρος :)

Παντως, δε ξερω, κατι δε κανανε καλα, γιατι δε συγκινηθηκα καθολου...

Edit : Αμα θελετε σας λεω ποιος ειναι ο king ^_^

Posted Image

#801 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 October 2008 - 22:45

Eγω να σας πω την αληθεια, καταλαβα πως βασιλιας ειναι ο λαος βεβαια το μανγκα με μπερδεψε λιγο. Με το που ειδα τη σκηνη εγω καταλαβα πως king ειναι ο λαος παντως.

Καλα απο σας που δεν διαβαζετε το μανγκα και ειδατε για πρωτη φορα τον αρχηγο, κανενας σας δεν εντυπωσιαστηκε με τα piercings που εχει? Μα κανενας? Εγω θα ειχα φρικαρει!

Και τελος, να κατι που ξεχασα να σχολιασω, οντως η κραυγη της Ινο με ανατριχιασε ολοκληρη με ειχαν που με ειχαν παρει τα ζουμια.... Πφφφφ...

(οντως πολυ χλωμος ηταν αλλα πιστευω οτι απο δω και μπρος οποτε τον δειχνει θα τον εχουν κανονικα με χρωμα)

**Ισως να θελαν να τον δειξουν creepy**

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#802 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 October 2008 - 23:25

αν προσεξετε,τα χρωματα στις σκηνες της πολης με τον leader ειναι μωβ-γκρι,εχουν μια μουνταδα οποτε ειναι λογικο το προσωπο να εχει αυτο το χρωμα στην συγκεκριμενη σκηνη,δλδ αν ειχε ηλιο θα ηταν πιο ζωηρο λογικα.

Τα piercings δεν με τρελαναν βασικα.Δεν μου αρεσαν και πολυ για να πω την αληθεια.Ουτε με φρικαραν.

υ.γ. Μετα απο λιωσιμο της συγκεκριμενης σκηνης ,νομιζω πως βρηκα τι ειναι ο Κακουζου:
Spoiler:

Posted Image

#803 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 October 2008 - 23:56

Lol εγω απο το μανγκα δε θυμαμαι περι τινος εχει να κανει το σωμα του απλα θυμαμαι πως παλευει. Παρολα αυτα αυτο που λες κι εσυ το παρατηρησα και μπορει να ισχυει..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#804 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 October 2008 - 01:00

o leader μια χαρα χρωμα εχει στις εχρομες σελιδες του manga,τωρα πως τους ηρ8ε και τον εκαναν ετσι......και η φωνη του ρε ,πολυ πιο νεος πρεπει να ειναι γιατι σκατα την εκαναν ετσι...

τωρα ο βασιλιας πιος ειναι δε 8υμαμε απο το manga,αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι ο λαος

qzMHWHd.png

#805 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 October 2008 - 01:32

Το ποιος είναι ο βασιλιάς το λέει ξεκάθαρα αρκετά πιο μετά οπότε κάντε υπομονή.

Επίσης σχετικά με τη τελευταία σκηνή,στο manga ήταν λίγο διαφορετική(και πολύ καλύτερη).Δυστυχώς μάλλον δε θα μας τη δείξουν
Spoiler: πολύ μικρό spoiler/πιο πολύ δικιά μου υπόθεση

Attached Files

• Attached File  17.jpg   150.37KB   28 downloads

Posted Image

#806 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 18 October 2008 - 02:40

Απο αυτή τη σελίδα φαίνεται πόσο ποιοτικό πρέπει να είναι το manga. Ήταν πολύ ταιριαστή σκηνή του Shikamaru να καπνίσει αν οχι το τσιγάρο του Azuma ενα άλλο. Δίχνει πολλά. Πάντως απογοητεύτηκα. Του πήρε ενα ολόκληρο επεισόδιο για να πεθάνει. Καταραμένοι ιάπωνες τι κάνετε για να κερδίσετε χρόνο. Με εντιπωσίασαν τα μάτια του αρχηγού. Και όντως ήταν πολύ χλωμός.

#807 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 October 2008 - 02:45

οντως πολυ χλωμος..... παρα πολυ χλωμος

Ο ουρανος μεσα στην μουνταμαρα ηταν καθως και ολη η πολη :Ρ πως θελατε να τον κανουν? Φωτεινουλη? Οταν παει σε ηλιολουστο μερος θα τον δειτε ετσι οπως τον ξερετε.

Edit: Με προλαβαν αλλοι :Ρ δεν διαβασα τα επομενα ποστ

Η φωνη του αρχηγου ηταν πολυ καλη...Περιμενα μια σοβαρη και μπασα φωνη για αυτον τον χαρακτηρα:wis: Επισης δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα στο οπενινγ στο στομα του εχει piercings,ενω στο επεισοδιο δεν τα εχει :uhh:

Για το επεισοδιο τωρα: Εκαναν πολυ καλες επιλογες σε μουσικη κλπ. Με χαλασε το γεγονος οτι αλλαξαν λιγο την τελευταια σκηνη..αλλα το voice acting το συμπληρωσε πιστευω. Επισης μη ξεχνατε οτι στην ιαπωνια το Ναρουτο το βλεπουν και παιδακια,οποτε δεν ειναι σωστο να βαλουν εναν ανηλικο να καπνιζει >_<

ΥΓ:πιου-πιου,εσυ διαβαζεις το μανγκα ετσι δεν ειναι ΧΡ...αφου το ειχε πει ξεκαθαρα για το ποιος ειναι ο Βασιλιας :stubborn: ή τουλαχιστον ετσι θυμαμαι εγω...πως γινεται να μην το ειχες καταλαβει? ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#808 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 October 2008 - 02:50

Nαι θυμαμαι που ειχε πει κατι αλλα με ειχε μπερδεψει γιατι μεχρι στιγμης ειχα αλλο καταλαβει.. και γενικα αυτα ειναι πολυ πισω και θυμαμαι μονο τα βασικα γεγονοτα.. κατι τετοια τα ξεχναω αμεσως..ειναι σαν να μην ξερω τιποτα και να παρακολουθω το ανιμε γνωριζοντας κατι λιγα..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#809 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 October 2008 - 12:46

Την κορύφωση της συγκίνησης εννοώ.....

Για την μουντάδα του χρώματος συμβιβάζομαι με αυτό που λέτε περί καιρού στην πόλη (άλλωστε δεν θα τους συνέφερε να αλλάξουν τον leader).

Για το τσιγάρο το είπα και παραπάνω. Τελευταία το Naruto έχει πέσει σε 1-2 παραπτώματα censoring. To συγκεκριμένο με ενόχλησε έντονα και δεν θεωρώ ως δικαιολογία το target group (παρότι κατά 95% αυτό θα είναι).

Έπρεπε να τον βάλουν να ανάβει γλειφιτζούρι για να δείτε την γλύκα....

Ελπίζω όπως είπε και ο J να
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#810 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 October 2008 - 13:31

Μόλις είδα το 80. Ντάξει αναμενόμενο ήταν τι θα γίνει και ότι θα έτρωγαν όλο το επεισόδιο με τον θάνατο του Asuma. Άντε όταν θα πεθάνει και ο Konohamaru θα τελειώσει το Naruto :hahaha: Όσο για τον αρχηγό και την πόλη μου κέντρισε το ενδιαφέρον και από εδώ και πέρα ελπίζω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.
phmava.php