Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 17 October 2008 - 20:50
Το διπλό μου τα ψιλο-έσπασε σε κάποια σημεία αλλά είχε ωραία καινούργια μουσική και εντελώς διαφορετική σκηνοθεσία απ ότι συνήθως.
Καλή φάση η μάχη αν και αποκορύφωμα ήταν στα τελευταία λεπτά του 79 με την μουσική την ώρα που πέφτει ο Asuma. Το τρέξιμο του Shikamaru θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν δεν ήταν τόσο μακρύ...
Πάμε τώρα στο σημερινό. Ήταν η φάση που περίμενα πως και πως.
Κατάφερε να με κάνει να δακρύσω όπως το manga αλλά μου την έσπασε σε 2 σημεία.
Το πρώτο ήταν τα πολλά flashback και κυρίως η φάση με το shogi που λόγω των filler την έχουμε δει 5-6 φορές. Δεν ήταν κακό που έσπαγαν την δακρύβρεχτη μονοτονία, αλλά το έκαναν υπερβολικά που έσπασαν εμένα στο τέλος και δεν μπόρεσα να νιώσω την κορύφωση όπως την ήθελα.
Το δεύτερο σπαστικό ήταν το γεγονός ότι άλλαξαν την τελευταία σκηνή με τον Shikamaru (που αναφέρει ότι το τσιγάρο του φέρνει δάκρυα). Η σκηνή μου θυμίζει 4kids και One Piece in America. Ελπίζω απλά να ξεχάστηκαν....
Όσο για την εμφάνιση του leader έχω να πω 2 πράγματα:
1. Όντως ήταν πολύ χλωμός. Στο εξώφυλλο του vol 41 (αν δεν κάνω λάθος) που έδειχνε όλους τους Akatsuki, ο leader είχε κανονικό χρώμα (σομόν) όπως και τα περισσότερα μέλη.
2. Περίμενα την φωνή του λίγο πιο νεανική. Δεν με χαλάει γιατί δεν την έχω πολυ-ακούσει. Παρακάτω θα αποφασίσω αν μου αρέσει.
Posted 17 October 2008 - 20:57
Posted 17 October 2008 - 21:08

ο leader ειναι λιγο χλωμος τελευταια.....

Posted 17 October 2008 - 21:13

Posted 17 October 2008 - 22:24

Παντως, δε ξερω, κατι δε κανανε καλα, γιατι δε συγκινηθηκα καθολου...
Edit : Αμα θελετε σας λεω ποιος ειναι ο king ^_^
Posted 17 October 2008 - 22:45
Καλα απο σας που δεν διαβαζετε το μανγκα και ειδατε για πρωτη φορα τον αρχηγο, κανενας σας δεν εντυπωσιαστηκε με τα piercings που εχει? Μα κανενας? Εγω θα ειχα φρικαρει!
Και τελος, να κατι που ξεχασα να σχολιασω, οντως η κραυγη της Ινο με ανατριχιασε ολοκληρη με ειχαν που με ειχαν παρει τα ζουμια.... Πφφφφ...
(οντως πολυ χλωμος ηταν αλλα πιστευω οτι απο δω και μπρος οποτε τον δειχνει θα τον εχουν κανονικα με χρωμα)
Posted 17 October 2008 - 23:25
Τα piercings δεν με τρελαναν βασικα.Δεν μου αρεσαν και πολυ για να πω την αληθεια.Ουτε με φρικαραν.
υ.γ. Μετα απο λιωσιμο της συγκεκριμενης σκηνης ,νομιζω πως βρηκα τι ειναι ο Κακουζου:

Posted 17 October 2008 - 23:56
Posted 18 October 2008 - 01:00
τωρα ο βασιλιας πιος ειναι δε 8υμαμε απο το manga,αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι ο λαος
Posted 18 October 2008 - 01:32
Επίσης σχετικά με τη τελευταία σκηνή,στο manga ήταν λίγο διαφορετική(και πολύ καλύτερη).Δυστυχώς μάλλον δε θα μας τη δείξουν
Attached Files
Posted 18 October 2008 - 02:40
Posted 18 October 2008 - 02:45
οντως πολυ χλωμος..... παρα πολυ χλωμος
Ο ουρανος μεσα στην μουνταμαρα ηταν καθως και ολη η πολη :Ρ πως θελατε να τον κανουν? Φωτεινουλη? Οταν παει σε ηλιολουστο μερος θα τον δειτε ετσι οπως τον ξερετε.
Edit: Με προλαβαν αλλοι :Ρ δεν διαβασα τα επομενα ποστ
Η φωνη του αρχηγου ηταν πολυ καλη...Περιμενα μια σοβαρη και μπασα φωνη για αυτον τον χαρακτηρα

Για το επεισοδιο τωρα: Εκαναν πολυ καλες επιλογες σε μουσικη κλπ. Με χαλασε το γεγονος οτι αλλαξαν λιγο την τελευταια σκηνη..αλλα το voice acting το συμπληρωσε πιστευω. Επισης μη ξεχνατε οτι στην ιαπωνια το Ναρουτο το βλεπουν και παιδακια,οποτε δεν ειναι σωστο να βαλουν εναν ανηλικο να καπνιζει >_<
ΥΓ:πιου-πιου,εσυ διαβαζεις το μανγκα ετσι δεν ειναι ΧΡ...αφου το ειχε πει ξεκαθαρα για το ποιος ειναι ο Βασιλιας

Posted 18 October 2008 - 02:50
Posted 18 October 2008 - 12:46
Για την μουντάδα του χρώματος συμβιβάζομαι με αυτό που λέτε περί καιρού στην πόλη (άλλωστε δεν θα τους συνέφερε να αλλάξουν τον leader).
Για το τσιγάρο το είπα και παραπάνω. Τελευταία το Naruto έχει πέσει σε 1-2 παραπτώματα censoring. To συγκεκριμένο με ενόχλησε έντονα και δεν θεωρώ ως δικαιολογία το target group (παρότι κατά 95% αυτό θα είναι).
Έπρεπε να τον βάλουν να ανάβει γλειφιτζούρι για να δείτε την γλύκα....
Ελπίζω όπως είπε και ο J να
Posted 18 October 2008 - 13:31