Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#826 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 20 October 2008 - 01:07

To Gaara save arc ειχε μια περιεργη αισθηση...Με εκανε να ντρεπομαι που βλεπω ναρουτο, με τον τροπο που θα ντρεπομουν αμα με βλεπανε οι γονεις μου να βλεπω Barbie 3d...
Signature Removed

#827 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 20 October 2008 - 11:12

To Gaara save arc ειχε μια περιεργη αισθηση...Με εκανε να ντρεπομαι που βλεπω ναρουτο, με τον τροπο που θα ντρεπομουν αμα με βλεπανε οι γονεις μου να βλεπω Barbie 3d...

θες να πεις κατι για αυτο το 8εικο arc?:burningbe3:
σοβαρα τωρα,σε μερικα σημεια ηταν καλο.Kakashi rules!(oσοι καταλαβαν,καταλαβαν)

Posted Image

#828 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 20 October 2008 - 12:14

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε τοσο χαλια το gaara arc.Προσωπικα απο το 1-16 ηταν κορυφαιο,με μια κοιλιτσα 17-22 και μετα μεχρι και το 31 με εξαιρεση το 28 ηταν μια χαρα.Ασε δε που η παρουσια του Σασορι δυκολα ξεπερνιεται.Αυτο που οντως ηταν Αγγελοπουλος και μας τα επρηξαν ηταν το αρκ με τον προδοτη (Σασουκε) που με εξαιρεση 3-4 επεισοδια απο τα 20 που ασχοληθηκαμε ηταν καλα.Αυτο το αρκ ηταν οντως αποτυχια.Το πρωτο σε ολο το Ναρουτο που ηταν ολοκληρωτικη αποτυχια κατ-εμε με εξαιρεση τα επεισοδια της γεφυρας.
Posted Image

#829 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 20 October 2008 - 12:27

1k1 η μαχη της σακυρα με σασορι ηταν κ γ@μω.
Signature Removed

#830 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 October 2008 - 12:29

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε τοσο χαλια το gaara arc.Προσωπικα απο το 1-16 ηταν κορυφαιο,με μια κοιλιτσα 17-22 και μετα μεχρι και το 31 με εξαιρεση το 28 ηταν μια χαρα.Ασε δε που η παρουσια του Σασορι δυκολα ξεπερνιεται.Αυτο που οντως ηταν Αγγελοπουλος και μας τα επρηξαν ηταν το αρκ με τον προδοτη (Σασουκε) που με εξαιρεση 3-4 επεισοδια απο τα 20 που ασχοληθηκαμε ηταν καλα.Αυτο το αρκ ηταν οντως αποτυχια.Το πρωτο σε ολο το Ναρουτο που ηταν ολοκληρωτικη αποτυχια κατ-εμε με εξαιρεση τα επεισοδια της γεφυρας.

Απλά εμένα μου φάνηκε περιττό για την γενική εξέλιξη της ιστορίας.
phmava.php

#831 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 posts

Posted 20 October 2008 - 12:44

Phm Θα διαφωνίσω... (no offence)

Έπρεπε να μας το δείξουν για να δούμε πως λειτουργεί ένα Jinchuriki(sorry για την ανορθογραφια) και οχι μόνο.........

""απλά πρέπει να γράψω ολόκληρη έκθεση για το θέμα και δεν προλαβαίνω τώρα""

ένα θα πώ ότι μας έχει δείξει μέχρι τώρα τόσο στο μάνγκα όσο και στην σείρα μας το έχει δείξει για κάποιο λόγο.... δεν έχει αφήσει τρύπες σχεδόν πουθενά στο σενάριο και όσα σημεία μοιάζουν τώρα να είναι θα γεμίσουν στο μέλλον
Νομίζω πως τον Κισι τον ενδιαφέρει αν μην υπάρχουν καθόλου σεναριακά κενα.

#832 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 20 October 2008 - 15:53

Το ποιος είναι ο βασιλιάς το λέει ξεκάθαρα αρκετά πιο μετά οπότε κάντε υπομονή.

Επίσης σχετικά με τη τελευταία σκηνή,στο manga ήταν λίγο διαφορετική(και πολύ καλύτερη).Δυστυχώς μάλλον δε θα μας τη δείξουν

Spoiler: πολύ μικρό spoiler/πιο πολύ δικιά μου υπόθεση

Εδώ ήταν η μόνη φάση που ξενέρωσα.. Είναι μια από τις αγαπημένες μου σκηνές σε όλο το naruto και σπάστηκα που την άλλαξαν
Ρε παιδιά, είναι αδύνατον να δείχνουν μια καρδιά να χτυπάει (μπλιαχ!) και να μην μας δείχνουν αυτό και τις κοψιές στην μάχη με τον Hidan >.<
Κατά τ'άλλα πάρα πολύ καλό επεισόδιο με πολύ καλό επίσης animation

#833 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 17:36

Ρε παιδια δε χρειαζεται να πλακωνεστε ενταξει ολα καλα ειναι και πλαι το gaara arc μετραγε παρα πολυ τουλαχιστον για μενα.Ειδαμε τον gaara ιμπα και χαρηκαμε ξανα ολη την παλιοπαρεα απο κει και περα στο τελευταιο επεισοδιο πωπω ενα καλαμ που εριξα πραγματικα οι λουστηδες το καναε πολυ συγκινητικο αλλα και παλι σε τετοιεσ σκηνες παντα κλαιω αλλα και παλι μετραγε αδε τωρα να δουμε τον shikamaru να κανει και κανα τσιγαρο να του κατεβει ο πονος ο chouji 8α σκασει στο φαι και η ινο ειναι η ινο¨)
LONG LIVE PAIN SAMA 1 APPEARENCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image

#834 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 October 2008 - 22:28

Απλά εμένα μου φάνηκε περιττό για την γενική εξέλιξη της ιστορίας.

Δεν ηταν καθολου περιττο και θα σου ελεγα γιατι αν διαβαζες τα μανγκα. Αλλα σκεψου το αλλιως, δεν μας δειχνουν που δε μας δειχνουν πως πιανουν τα αλλα jinchuuriki, τουλαχιστον να μη δουμε ποιος πιασανε τον Gaara που τον ξερουμε κιολας? Γιατι εκτος απο αυτον και τον Naruto δεν ξερουμε τα αλλα. Θεωρω οτι ο Gaara επαιξε σχεδον πρωταγωνιστικο ρολο στο πρωτο μερος του Naruto και το Gaara save arc ηρθε μετα αμεσως απο αυτο. Επρεπε να δουμε και να μαθουμε καποια πραγματα για τους Akatsuki, επρεπε να δουμε ποσο δυναμωσε η Sakura και ο Naruto, επρεπε να δουμε το Mangekyou του Kakashi και επρεπε να δουμε οτι οι Akatsuki το χουν παρει στα σοβαρα το Bijuu-μαζεμα οπως επισης επρεπε να δουμε το ποσο πολυ μετανοησε ο Gaara και τι κανει για το χωριο του.

Προσωπικα το βρισκω πολυ σημαντικο το Gaara save arc και πολυ ενδιαφερον γιατι τουλαχιστον απο καλες μαχες, φχαριστηθηκε το ματι μας. Και απο συγκινηση (gaara's dead, naruto screaming, chiyo's death, naruto and gaara's farewell)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#835 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 22:37

Δεν ηταν καθολου περιττο και θα σου ελεγα γιατι αν διαβαζες τα μανγκα. Αλλα σκεψου το αλλιως, δεν μας δειχνουν που δε μας δειχνουν πως πιανουν τα αλλα jinchuuriki, τουλαχιστον να μη δουμε ποιος πιασανε τον Gaara που τον ξερουμε κιολας? Γιατι εκτος απο αυτον και τον Naruto δεν ξερουμε τα αλλα. Θεωρω οτι ο Gaara επαιξε σχεδον πρωταγωνιστικο ρολο στο πρωτο μερος του Naruto και το Gaara save arc ηρθε μετα αμεσως απο αυτο. Επρεπε να δουμε και να μαθουμε καποια πραγματα για τους Akatsuki, επρεπε να δουμε ποσο δυναμωσε η Sakura και ο Naruto, επρεπε να δουμε το Mangekyou του Kakashi και επρεπε να δουμε οτι οι Akatsuki το χουν παρει στα σοβαρα το Bijuu-μαζεμα οπως επισης επρεπε να δουμε το ποσο πολυ μετανοησε ο Gaara και τι κανει για το χωριο του.

Προσωπικα το βρισκω πολυ σημαντικο το Gaara save arc και πολυ ενδιαφερον γιατι τουλαχιστον απο καλες μαχες, φχαριστηθηκε το ματι μας. Και απο συγκινηση (gaara's dead, naruto screaming, chiyo's death, naruto and gaara's farewell)

Βασικα ουτε και στο manga δειχνει πως πιανουν γενικοτερα τα μικρα αυτα ζωακια¨).Αλλα γενικοτερα 8α συμφωνησω μαζι σου γτ πραγματικα απο το σημειο αυτο και μετα αρχιζει η γενικοτερη φαση με τους ακατσουκι..,οποτε λογικο ειναι να το δειξει.Γενικοτερα απο τα καλυτερα chapter σε ολο to anime του naruto oeo:tensai:

Posted Image

#836 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2008 - 22:39

εντομεταξυ τωρα 8υμη8ηκα, δεν ελειπε μια σκηνη απο το προηγουμενο επισοδιο?δεν εννοω το τσιγαρο

qzMHWHd.png

#837 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 October 2008 - 22:44

Ναι, ελειπε. Αλλα μπορει να την χωσουν πουθενα αλλου.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#838 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 22:47

Παντως εγω να πω την αλη8εια μου εκλαψα μ μαυρο δακρυ παλι καλα που δε με ειδε κανενας στο bnb na αρχισει να γελαει οεο

Posted Image

#839 thumpi-chan

thumpi-chan

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 20 October 2008 - 23:10

κι εγώ έκλαιγααα:run::nanteee::sigh2:...πραγματικα όμως...nante??? και τελικά πιο μετα όντως μασ λέει ξεκάθαρα τι είπε για το βασιλια?, όπως διαβασα πιο πριν...

#840 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 23:16

Nαι οντως εκλαιγα οεο γτ σε τετοιες σκηνες με παινουν τα κλαμματα ειδικα στο wolfs rain πλατναξα.Τεος παντων στο shikamaru λεει πραγματικα ποιος ειναι ο βασιλιας αλλα δεν το λεει δυνατα .Παντως μην ανησυχεις 8α αποκαλυφ8ει ξεκα8αρα αργοτερα αλλα εχεισ περιεργεια μπορω να σε κανω πμ να σου πω

Posted Image