Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#781 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 October 2008 - 21:11

αυτα σε περίπτοση που θέλετε κομικές συζητησης με ακατσουκι! αχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχααχαχαχχα. το 3ο είναι το αγαπιμένο μου.
μακάρι να μπει ακατσουκι αρκ σε φιλερς. πραγματικα θα είναι απο τα λιγα φιλερς που θα βοηθάν το ανιμε.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=UqceF_0nMgM&feature=related[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zlCybvRexzc[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CSq32T3nc0M&feature=related[/media]

έχουν βγει πολλά και έχουν βγει και νέες εκδώσεις αλλα θα είναι σποιλερ οπότε δεν τα βάζω....

καλα απιστευτο γελιο, το τριτο ειδικα

και μιας και μιλαγαμε για Filler και με τον gaara δε 8α με χαλαγε και τοσο, αλλα το κανονικο ειναι αλλο πραγμα

qzMHWHd.png

#782 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 17 October 2008 - 11:59

Συγκινιτικό το επεισόδιο δεν μπορώ να πω. Μετά το επόμενο θα μπούμε στα ωραία.....
Posted Image

#783 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 October 2008 - 14:10

Ασταδιαλο, γεμισα τον κοσμο χαρτομαντηλα... Ειδικα αυτα τα flashbacks ηταν καταστροφικως συγκινητικα..

Πιου πιου san συγγνωμη που θα είμαι εγώ αυτη που θα στο πω....... Αλλά ο Sasori έχει πεθανει:hahaha:.... Στο Save gaara arc (ναι κατανοώ την θέση σου ως gaara fan ήσουν σε κατασταση σοκ τότε).... Παντως ναι και εγώ πιστεύω ότι ένα filler arc με akatsuki θα είναι η καλυτερη επιλογή...... "Τοbi is a good boy " και δεν συμμαζευεται........και φυσικα περισσότερα πλάνα απο Itachi sama (*bows).....

Bασικα ναι δεν εννοουσα αυτο ομως. Λες να μην ξερω για τον χαμο αλλου ενος μαναριου απο τη σειρα? Εννοω να μας πανε λιγο πισω στο χρονο ξερω γω (τοτε που ζουσαν ολοι) να μας πουν πως μπηκε ο καθενας στην ομαδα, πως αποφασιζονται τα ζευγαρια, πως κινειται το καθενα, πως επιτιθεται ο καθενας, ακομα και να μας εδειχναν την παιδικη ηλικια του καθενα.. Ας πουμε εγω θα θελα να μαθω για τον Hidan πως εγινε τοσο βλακακος, η για τον Kakuzu πως εγινε τοσο φιλαργυρος κλπ.. Δεν εννοουσα να αναστησουν τον Σασορι (μη μου θυμιζετε εκεινο το αρκ, πληζ πληζ, εξαιτιας τους, πεθανε ο Αντρας μου και ακομα κι αν αναστηθηκε εχουμε να τον δουμε εδω και 50 επεισοδεια..TEME DEIDARA... SHINE!!)

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 17 October 2008 - 14:25.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#784 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 17 October 2008 - 14:57

Πολυ καλο επισοδειο παρολο που ηταν αρκετα μελουρα.Ο Asuma παντως ηταν θεος...γενικα ολο του το στυλακι και ο τροπος που πολεμουσε ηταν τελειος.Ακομα θυμαμαι στο Konoha Destruction arc που ο Shikamaru κρατουσε μονος του 11 jounins κ ενω ηταν ετοιμος να πεθανει ηρθε ο θεος ο Asuma και τους εξηγησε το ονειρο.Rest in Peace Asuma-sensei you will be always inside our hearts:nanana:
Posted Image

#785 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 15:37

ωραιο το επισοδιο ενταξει

anime viewres only πλοειδοποιω σας ερχονται πολυ ωραια πραγματα

qzMHWHd.png

#786 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 October 2008 - 16:10

Πολυ συγκηνιτικο το επεισοδιο με πολλη καλη μουσικη στην διαρκεια των flashbacks (Που καποια ηταν καινουρια).Ανατριχιαστικη η κραυγη της Ινο στο τελος.Και η επιθεση με τα κορακια ηταν αρκετα εξυπνη.

Και νεος Ακατσουκι! ΜΕ ωραια φωνη επισης.Να υποθεσω οτι ειναι leader; Kai γαματη πολη που βρισκοτα που καλο concept art.
Posted Image

#787 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 16:37

Να υποθεσω οτι ειναι leader;

γιατι να υπο8εσεις, o hidan δεν τον αποκαλεσε that shithead leader επειδη δεν τον αφησε να ριξει και αλλο ξυλο???????

qzMHWHd.png

#788 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2008 - 16:43

ρε παίδες πολυ άσπρο τον κανανε τον λιντερ!!το εκρου του νεκρου έχει δεν τον φανταζόμουν ετσι ποτε...

ρε ο aoba τα σπασε ολα...... δεν κρατηθηκε.... χωθηκε και άρχισε τα μπουνιδια...
Posted Image
Spoiler:

#789 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 16:55

aoba?who is he?

και ουτε η φωνη του αρχηγου δε μου πολυαρεσε

qzMHWHd.png

#790 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2008 - 17:01

ο κυριος "συγκγνωμη που άργησα" είναι ο aoba
Posted Image
Spoiler:

#791 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 October 2008 - 17:21

σαυγκινητικο επισοδειο, farewell asuma-sama, απο τους καλυτερους χαρακτηρες του naruto.
H πολη πολυ sci-fi μου βγηκε αλλα οκ :P

#792 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 October 2008 - 18:34

ρε παίδες πολυ άσπρο τον κανανε τον λιντερ!!το εκρου του νεκρου έχει δεν τον φανταζόμουν ετσι ποτε...

οντως πολυ χλωμος..... παρα πολυ χλωμος

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#793 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 19:23

οντως πολυ χλωμος..... παρα πολυ χλωμος

πανε να μου χαλασουν τον αγαπημενο μου χαρακτηρα οι αλητες.......

qzMHWHd.png

#794 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 17 October 2008 - 20:25

Τέλειο επεισόδιο! Από τα πιο συγκινητικά που έχω δει σε άνιμε. Αληθινό συναίσθημα όχι αστεία... και βοηθούσε και η μουσική που imo συγκινόταν με κορυφαία κινηματογραφικά soundtrack.

Τελικά αυτοί οι Akatsuki είναι μέγιστοι κακοί και κάποιος πρέπει να τους περιποιηθεί καταλλήλως! Ισώς ο Naruto θα δείξει. Die you sons of bitses!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#795 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 October 2008 - 20:48

Eγω για πρωτη φορα βλεπω τον Leader,μια χαρα μου φανηκε και το χρωμα αλλα και η φωνη του.Ηρεμη δυναμη αλλα δυναμη.Εξαλλου και οι animators απο τον Κισιμοτο θα ειδανε πως ειναι το χρωμα του οποτε γιατι να μην ειναι ετσι...;
Posted Image