Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#736 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 October 2008 - 02:31

3 αποριες.

1. οταν ασουμα ειδε το κεφαλι να του μιλαει πως του φανηκε? του αρεσε?δεν τον χαλασε πιστευω...

2. γιατι οταν ο κακυζο εκανε τη ραφτρα και το ξανακολισε ο ασουμα συνεχισε να την πιστευει και δεν αφτοκτωνησε?

3. αυτη ειναι η αγαπιμενη μου. οταν ο ασουμα εφαγε την βαλιτσα στο κεφαλι πως ενιωσε?

εν παση περιπτοση... πολυ καλο επισοδιο. καλυτερο απο το μανγκα τολμω να πω. πραγματικα παρακολουθουσα με αγωνια.

#737 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 06 October 2008 - 03:50

^οταν γινεται σωστη μεταφορα, αλλα ταυτοχρονως οι δημιουργοι δεν ειναι 1000% κολλημενοι πανω στο manga,αλλα εχουν και δικες τους ωραιες ιδεες -που δεν ξεφευγουν απο τα ορια παντα- τοτε το anime ειναι πολυ καλυτερο.
Posted Image

#738 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 06 October 2008 - 09:36

3 αποριες.

1. οταν ασουμα ειδε το κεφαλι να του μιλαει πως του φανηκε? του αρεσε?δεν τον χαλασε πιστευω...

2. γιατι οταν ο κακυζο εκανε τη ραφτρα και το ξανακολισε ο ασουμα συνεχισε να την πιστευει και δεν αφτοκτωνησε?

3. αυτη ειναι η αγαπιμενη μου. οταν ο ασουμα εφαγε την βαλιτσα στο κεφαλι πως ενιωσε?

Δεν πιστευω να περιμενεις σοβαρες απαντησεις σε ολα αυτα????

Τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχουμε επεισοδιο την αλλη βδομαδα ??
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#739 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 06 October 2008 - 12:02

Δύο special episodes σερί!!:wooi2:
Καιρό είχαμε να δούμε δράση με τους Akatsuki. Κορυφαίο επισόδειο, βέβαια θα μπορούσε να έχει περισσότερες σκηνές μάχης, άλλα np. Συγκινήθηκα στο τέλος με
Spoiler:
:nanteee:, άλλα μάλλον ήταν αναπόφεκτο, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ικανότητες των Akatsuki.

Τώρα έγινε προσωπικό, Hidan. :burningbe3:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#740 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 06 October 2008 - 12:27

LOL

Η Dattebayoo εβγαλε αλλο ενα απ'τα φημισμενα της μυνηματα...

dattebayo fansubs :: News

:kakaka:[μην σας βλεπω να παραπονιεστε που αργησανε..]

Berserk___Gatsu.jpg

#741 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 06 October 2008 - 12:36

^εχεις μεινει λιγο πισω....δεν πειραζει.Οσο για τα παραπονα ειναι μεγαλη συζητηση.
Posted Image

#742 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 October 2008 - 12:39

Τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχουμε επεισοδιο την αλλη βδομαδα ??

Αυτη τη βδομαδα δεν εχουμε (9 του μηνα)... Δεν διαβαζετε τα ποστ μου? Τζαμπα τα γράφω ?:unlucky: Μετα απο αυτο το κενό δεν εχουμε άλλο για αυτον τον μηνα...Οποτε αλλα 3 επεισοδια εχουμε για τον Οκτωβριο.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#743 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 06 October 2008 - 17:04

Αυτη τη βδομαδα δεν εχουμε (9 του μηνα)... Δεν διαβαζετε τα ποστ μου? Τζαμπα τα γράφω ?:unlucky: Μετα απο αυτο το κενό δεν εχουμε άλλο για αυτον τον μηνα...Οποτε αλλα 3 επεισοδια εχουμε για τον Οκτωβριο.

Sorry Seraph, τα διαβαζω απλα καμια φορα ξεχναω....Ισως να φταει κ η συγκινηση του τελευταιου επεισοδιου !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#744 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 06 October 2008 - 19:20

80"Last Words"
"Saigo no kotoba" (最期の言葉) October 16, 2008
81"The Sad News"
"Kanashiki shirase" (悲しき報せ) October 23, 2008
82"Team 10"
"Daijippan" (第十班)

Posted Image

#745 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 October 2008 - 23:41

Sorry Seraph, τα διαβαζω απλα καμια φορα ξεχναω....Ισως να φταει κ η συγκινηση του τελευταιου επεισοδιου !!!!

Πλακα εκανα ΧΡ:tensai::hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#746 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 07 October 2008 - 14:02

μετα το 82 θα πεσουν fillers παλι?πειτε μου οχι!:congrats::congrats:
πειτε μου οχι!:congrats::congrats:

Posted Image

#747 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 October 2008 - 16:14

μετα το 82 θα πεσουν fillers παλι?πειτε μου οχι!:congrats::congrats:
πειτε μου οχι!:congrats::congrats:

Όχι. Δεν θα εχει Φιλλερ. Αυτο το Αρκ θα κρατισει μεχρι και τον Δεκεμβριο. Απο κει και περα ακουστηκε οτι θα εχει φιλλερ. Αλλα δεν εχουμε επισημη ανακοινωση ακομα (αν θυμαμαι καλα)

Posted Image

#748 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 08 October 2008 - 00:11

Οχι αλλα:cry5::cry5::cry5:

Πες μου ότι πιστεύεις πως δεν θα δεις άλλα fillers στο Naruto...
:hahaha::hahaha:
Γέλασα... Θα δούμε και θα είναι πιο άθλια από μια περούκα με κόκκινα μάτια(?) με δυνάμεις όλων των element. Και από επεισόδια από κείνα τα υπέροχα παλιά καλά που έβλεπες 25 λεπτά γέλια και πλάκες και αστείες φατσούλες.

Posted Image

#749 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2008 - 04:20

Γέλασα... Θα δούμε και θα είναι πιο άθλια από μια περούκα με κόκκινα μάτια(?) με δυνάμεις όλων των element. Και από επεισόδια από κείνα τα υπέροχα παλιά καλά που έβλεπες 25 λεπτά γέλια και πλάκες και αστείες φατσούλες.

Γιατι τετοια απαισιοδοξια? Τα τωρινα φιλλερ αν εξαιρεσεις καποιες λεπτομεριες,ηταν σε καλο επιπεδο. Και φυσικα ειναι καλυτερο απο αυτα του ναρουτο (σκετο). Στο επομενο αρκ,αν προσθεσουν καποιες "σάλτσες" (όσοι το καταλαβαν,το καταλαβαν...και οσοι δεν καταλαβαν σκεφτειτε "sauce") θα ειναι καλο πιστευω :tensai::hahaha:

Posted Image

#750 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 October 2008 - 04:28

δεν κατάλαβα παίζει καπιο προβλημα με την περούκα? εμένα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...:deadga6::fromabove::deadga6::uhh::colddd::drink::congrats::nosey::erk: