Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 06 October 2008 - 02:31
1. οταν ασουμα ειδε το κεφαλι να του μιλαει πως του φανηκε? του αρεσε?δεν τον χαλασε πιστευω...
2. γιατι οταν ο κακυζο εκανε τη ραφτρα και το ξανακολισε ο ασουμα συνεχισε να την πιστευει και δεν αφτοκτωνησε?
3. αυτη ειναι η αγαπιμενη μου. οταν ο ασουμα εφαγε την βαλιτσα στο κεφαλι πως ενιωσε?
εν παση περιπτοση... πολυ καλο επισοδιο. καλυτερο απο το μανγκα τολμω να πω. πραγματικα παρακολουθουσα με αγωνια.
Posted 06 October 2008 - 03:50

Posted 06 October 2008 - 09:36
3 αποριες.
1. οταν ασουμα ειδε το κεφαλι να του μιλαει πως του φανηκε? του αρεσε?δεν τον χαλασε πιστευω...
2. γιατι οταν ο κακυζο εκανε τη ραφτρα και το ξανακολισε ο ασουμα συνεχισε να την πιστευει και δεν αφτοκτωνησε?
3. αυτη ειναι η αγαπιμενη μου. οταν ο ασουμα εφαγε την βαλιτσα στο κεφαλι πως ενιωσε?
Δεν πιστευω να περιμενεις σοβαρες απαντησεις σε ολα αυτα????
Τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχουμε επεισοδιο την αλλη βδομαδα ??
Posted 06 October 2008 - 12:02

Καιρό είχαμε να δούμε δράση με τους Akatsuki. Κορυφαίο επισόδειο, βέβαια θα μπορούσε να έχει περισσότερες σκηνές μάχης, άλλα np. Συγκινήθηκα στο τέλος με

Τώρα έγινε προσωπικό, Hidan.

"When life gives you internetz, make memes."
Posted 06 October 2008 - 12:27
Η Dattebayoo εβγαλε αλλο ενα απ'τα φημισμενα της μυνηματα...
dattebayo fansubs :: News

Posted 06 October 2008 - 12:36

Posted 06 October 2008 - 12:39
Τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχουμε επεισοδιο την αλλη βδομαδα ??
Αυτη τη βδομαδα δεν εχουμε (9 του μηνα)... Δεν διαβαζετε τα ποστ μου? Τζαμπα τα γράφω ?

Posted 06 October 2008 - 17:04
Αυτη τη βδομαδα δεν εχουμε (9 του μηνα)... Δεν διαβαζετε τα ποστ μου? Τζαμπα τα γράφω ?
Μετα απο αυτο το κενό δεν εχουμε άλλο για αυτον τον μηνα...Οποτε αλλα 3 επεισοδια εχουμε για τον Οκτωβριο.
Sorry Seraph, τα διαβαζω απλα καμια φορα ξεχναω....Ισως να φταει κ η συγκινηση του τελευταιου επεισοδιου !!!!
Posted 06 October 2008 - 19:20
"Saigo no kotoba" (最期の言葉) October 16, 2008
81"The Sad News"
"Kanashiki shirase" (悲しき報せ) October 23, 2008
82"Team 10"
"Daijippan" (第十班)
Posted 06 October 2008 - 23:41
Sorry Seraph, τα διαβαζω απλα καμια φορα ξεχναω....Ισως να φταει κ η συγκινηση του τελευταιου επεισοδιου !!!!
Πλακα εκανα ΧΡ

Posted 07 October 2008 - 14:02

πειτε μου οχι!

Posted 07 October 2008 - 16:14
μετα το 82 θα πεσουν fillers παλι?πειτε μου οχι!
:congrats:
πειτε μου οχι!:congrats:
Όχι. Δεν θα εχει Φιλλερ. Αυτο το Αρκ θα κρατισει μεχρι και τον Δεκεμβριο. Απο κει και περα ακουστηκε οτι θα εχει φιλλερ. Αλλα δεν εχουμε επισημη ανακοινωση ακομα (αν θυμαμαι καλα)
Posted 08 October 2008 - 00:11
Οχι αλλα
:cry5:
Πες μου ότι πιστεύεις πως δεν θα δεις άλλα fillers στο Naruto...

Γέλασα... Θα δούμε και θα είναι πιο άθλια από μια περούκα με κόκκινα μάτια(?) με δυνάμεις όλων των element. Και από επεισόδια από κείνα τα υπέροχα παλιά καλά που έβλεπες 25 λεπτά γέλια και πλάκες και αστείες φατσούλες.
Posted 08 October 2008 - 04:20
Πες μου ότι πιστεύεις πως δεν θα δεις άλλα fillers στο Naruto...
:hahaha:
Γέλασα... Θα δούμε και θα είναι πιο άθλια από μια περούκα με κόκκινα μάτια(?) με δυνάμεις όλων των element. Και από επεισόδια από κείνα τα υπέροχα παλιά καλά που έβλεπες 25 λεπτά γέλια και πλάκες και αστείες φατσούλες.
Γιατι τετοια απαισιοδοξια? Τα τωρινα φιλλερ αν εξαιρεσεις καποιες λεπτομεριες,ηταν σε καλο επιπεδο. Και φυσικα ειναι καλυτερο απο αυτα του ναρουτο (σκετο). Στο επομενο αρκ,αν προσθεσουν καποιες "σάλτσες" (όσοι το καταλαβαν,το καταλαβαν...και οσοι δεν καταλαβαν σκεφτειτε "sauce") θα ειναι καλο πιστευω

Posted 08 October 2008 - 04:28
δεν κατάλαβα παίζει καπιο προβλημα με την περούκα? εμένα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...Πες μου ότι πιστεύεις πως δεν θα δεις άλλα fillers στο Naruto...
:hahaha: