Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 05 October 2008 - 14:11

Posted 05 October 2008 - 14:25

Posted 05 October 2008 - 14:45
Εκεί θα βρεις πολλά άλλα link για να διαλέξεις (τα πρώτα κάνουν την δουλειά τους).
Πάντως το Shippuden συγκεκριμένα το βρίσκεις και στο lolipower γιατί δεν είναι ακόμα licensed στην Αμερική.
Edit: Μπα τα τελευταία δεν τα έχουν ανεβάσει στο loli
Posted 05 October 2008 - 14:49
και με πολυ καλο animation!!!!!
Posted 05 October 2008 - 15:13
Nα πω... Μήπως ξέρετε εάν έχει ανέβει πουθενά το επεισόδιο σε Direct Download πχ megaupload η rapidshare γιατί με τα torrents το pc μου έχει αλλεργία? Αν μπορούσε κάποιος να με προμηθεύσει με Link θα ήμουν υπόχρεη
.....
Getfansub.com:hero:
Posted 05 October 2008 - 15:23

Posted 05 October 2008 - 16:34
Και για να διασκεδάσουμε λίγο την κατάσταση μετά από αυτή την μάχη κ τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια το συμπέρασμα είναι ένα
Το κάπνισμα σκοτώνει
κόψτο πριν σε κόψει αυτό...

Με ξερανες επεσα, κατω αποτα γελεια!!!
συμφωνω απολυτα!!! αυτο ειναι το μονο που δεν μ'αρεσε στον hidan φαινοταν πολυ ωραιος τυπας (ακομα ειναι) αλλα που πας ρε φιλε με τετοιο γελειο????φοβερο πραγματι το επεισοδιο με μονο αρνητικο που βρηκα το γελιο του hidan το οποιο σε σημεια ηταν λες κ του καθαριζαν αυγα
kakuzo is a !!!!MONSTER!!!!

για τον asuma ενα εχω να πω:

BTW στο ending το animation μου φανικε οτι αδικουσε λιγο τα αλλα κοριτσια και εκανε την kurenai πιο

Posted 05 October 2008 - 17:00
BTW στο ending το animation μου φανικε οτι αδικουσε λιγο τα αλλα κοριτσια και εκανε την kurenai πιοαποτι ειναι συνηθος!!
+10000
Η Κουρεναϊ σε αυτο το βιντεακι ηταν πολυ....καλη

Το επομενο επεισοδιο θα ειναι "με περνουν τα ζουμια" (που λεει και η πιου-πιου)... Αν χρησιμοποιησουν καλη μουσικη...
Posted 05 October 2008 - 17:03
οταν o asuma ειδε το κεφαλι του hidan στο εδαφος να γελαει γτ δεν πηγε να του το πατησει να σκασει σαν καρπουζι ή γτ δεν του το εκοψε στα 2 παρα το εβλεπε σαν χανος
οκ ειναι λιγο περιεργο να βλεπεις ενα ομιλουμενο κεφαλι αλλα δρασε ρε φιλε μην το βλεπεις μονο
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 05 October 2008 - 17:25
εκεινη την ωρα ο asuma ηταν λιγοωραιο επισοδιο αλλα εχω μια ερωτηση
οταν o asuma ειδε το κεφαλι του hidan στο εδαφος να γελαει γτ δεν πηγε να του το πατησει να σκασει σαν καρπουζι ή γτ δεν του το εκοψε στα 2 παρα το εβλεπε σαν χανος
οκ ειναι λιγο περιεργο να βλεπεις ενα ομιλουμενο κεφαλι αλλα δρασε ρε φιλε μην το βλεπεις μονο

και δεν υπηρχε περιπτωση να φτασει στο κεφαλι πρην απο τον kakuzo που ειναι κατι παραπανο απο γρηγορος....
βεβαια θα μπορουσε να προσπαθησει,,,,,

εγω εχω μια αλλη απορια σχετικα με το κεφαλακι του hidan:
οταν τον ενωσε ο kakuzo μπορουσε να κουνηθει λογο τις δυναμης του ή λογο τις δυναμης του kakuzo???? οταν το ειδα νομιζα οτι ειναι η δικια του αλλα νομιζω οτι ειπε κατι o shikamaru οτι εγινε ετσι

no manga answers plzzzzz
Posted 05 October 2008 - 19:14
Posted 05 October 2008 - 19:47
Posted 05 October 2008 - 21:17
Το επομενο επεισοδιο θα ειναι "με περνουν τα ζουμια" (που λεει και η πιου-πιου)... Αν χρησιμοποιησουν καλη μουσικη...
1.ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ λεγεται xD δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μανγκα readers εχουν αναφερει το θανατο του ασουμε μεσα σποιλερ εδω και καιρο..
2.Μακαρι, ελπιζω την καλη δουλεια που κανανε σε αυτο το επεισοδειο να τη συνεχισουν και στο επομενο..
ωραιο επισοδιο αλλα εχω μια ερωτηση
Ρε φιλε κατσε, εδω μιλαμε για μια κατασταση στην οποια τους ειχε βγει το λαδι για να καταφερουν να ριξουν εστω τον εναν ακατσουκι και οταν τελικα με μισος βλέπουμε τον Άσουμα να τον αποκεφαλιζει και ο αλλος να καθεται και να λεει α! πονάνε τα μαλλιά μου Κάκουζου κλπ... Ε εκεί σκαλώνεις... Αναρωτιέσαι με τι έχεις να κάνεις! Δεν μπορείς να κινηθείς είτε από τρόμο είτε γιατί συνειδητοποιείς οτι δεν μπορείς να τον σκοτώσεις με τίποτα οπότε σα να λέμε δεν υπάρχει λόγος να παλέψεις άλλο-ή απλα σκαλώνεις απο έκπληξη...
Εμένα μ'άρεσε πολύ το Opening όπως σας είπα και χθες, κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Ο Naruto δε θα κανε έτσι για τον Κακασι! Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...
Γυρνάμε λοιπόν στις παλιές καλές κι ενδιαφέρουσες εποχές του naruto!
Posted 05 October 2008 - 22:52
+1 από εδώ και πέρα όλα τα επεισόδια θα είναι τέλεια...1.ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ λεγεται xD δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μανγκα readers εχουν αναφερει το θανατο του ασουμε μεσα σποιλερ εδω και καιρο..
2.Μακαρι, ελπιζω την καλη δουλεια που κανανε σε αυτο το επεισοδειο να τη συνεχισουν και στο επομενο..
Ρε φιλε κατσε, εδω μιλαμε για μια κατασταση στην οποια τους ειχε βγει το λαδι για να καταφερουν να ριξουν εστω τον εναν ακατσουκι και οταν τελικα με μισος βλέπουμε τον Άσουμα να τον αποκεφαλιζει και ο αλλος να καθεται και να λεει α! πονάνε τα μαλλιά μου Κάκουζου κλπ... Ε εκεί σκαλώνεις... Αναρωτιέσαι με τι έχεις να κάνεις! Δεν μπορείς να κινηθείς είτε από τρόμο είτε γιατί συνειδητοποιείς οτι δεν μπορείς να τον σκοτώσεις με τίποτα οπότε σα να λέμε δεν υπάρχει λόγος να παλέψεις άλλο-ή απλα σκαλώνεις απο έκπληξη...
Εμένα μ'άρεσε πολύ το Opening όπως σας είπα και χθες, κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Ο Naruto δε θα κανε έτσι για τον Κακασι! Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...
Γυρνάμε λοιπόν στις παλιές καλές κι ενδιαφέρουσες εποχές του naruto!
Posted 05 October 2008 - 23:15
1.ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ λεγεται xD δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μανγκα readers εχουν αναφερει το θανατο του ασουμε μεσα σποιλερ εδω και καιρο..
Ξεκινησαν ηδη γμτ !!!!!

κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...
Καπως ετσι ξεκινησε !!!!