Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#721 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 05 October 2008 - 14:11

To γέλιο του Hidan ήταν υστερικό και μου άρεσε πάρα πολύ xD δεν περίμενα να είναι έτσι :P

#722 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 October 2008 - 14:25

Nα πω... Μήπως ξέρετε εάν έχει ανέβει πουθενά το επεισόδιο σε Direct Download πχ megaupload η rapidshare γιατί με τα torrents το pc μου έχει αλλεργία? Αν μπορούσε κάποιος να με προμηθεύσει με Link θα ήμουν υπόχρεη:blingeye2:.....

#723 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 October 2008 - 14:45

Το έχει ξαναδώσει κάποιος το link (I think) πάντως για κάθε περίπτωση το επίσημο ddl part των DB είναι αυτό

Εκεί θα βρεις πολλά άλλα link για να διαλέξεις (τα πρώτα κάνουν την δουλειά τους).

Πάντως το Shippuden συγκεκριμένα το βρίσκεις και στο lolipower γιατί δεν είναι ακόμα licensed στην Αμερική.
Edit: Μπα τα τελευταία δεν τα έχουν ανεβάσει στο loli

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#724 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 05 October 2008 - 14:49

απλα το επεισοδιο τα σπασε!!!!!!!!!!!!!!!
και με πολυ καλο animation!!!!!

#725 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 05 October 2008 - 15:13

Nα πω... Μήπως ξέρετε εάν έχει ανέβει πουθενά το επεισόδιο σε Direct Download πχ megaupload η rapidshare γιατί με τα torrents το pc μου έχει αλλεργία? Αν μπορούσε κάποιος να με προμηθεύσει με Link θα ήμουν υπόχρεη:blingeye2:.....

Getfansub.com:hero:

Posted Image

#726 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 05 October 2008 - 15:23

τωρα και'γω το κατεβασω απο dattebayo και ετοιμαζομαι να το δω παντως δεν καταλαβα γιατι το αργησαν τοσο :dazed:
Posted Image
Posted Image

#727 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 05 October 2008 - 16:34

SAW IT AT LAST:wis:

Και για να διασκεδάσουμε λίγο την κατάσταση μετά από αυτή την μάχη κ τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια το συμπέρασμα είναι ένα :smokingg:

Το κάπνισμα σκοτώνει
κόψτο πριν σε κόψει αυτό...

:cry5::cry5::cry5::cry5::cry5::cry5:
Με ξερανες επεσα, κατω αποτα γελεια!!!

φοβερο πραγματι το επεισοδιο με μονο αρνητικο που βρηκα το γελιο του hidan το οποιο σε σημεια ηταν λες κ του καθαριζαν αυγα

συμφωνω απολυτα!!! αυτο ειναι το μονο που δεν μ'αρεσε στον hidan φαινοταν πολυ ωραιος τυπας (ακομα ειναι) αλλα που πας ρε φιλε με τετοιο γελειο????

kakuzo is a !!!!MONSTER!!!!:terror2: ταχυτητα lee, δυναμη tsunade και φαινεται και αρκετα εξυπνος.

για τον asuma ενα εχω να πω:
:nanteee:κριμα ηταν πολυ μαματος.:Crying2:

BTW
στο ending το animation μου φανικε οτι αδικουσε λιγο τα αλλα κοριτσια και εκανε την kurenai πιο :nbleed: αποτι ειναι συνηθος!!

#728 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 October 2008 - 17:00

BTW
στο ending το animation μου φανικε οτι αδικουσε λιγο τα αλλα κοριτσια και εκανε την kurenai πιο :nbleed: αποτι ειναι συνηθος!!

+10000

Η Κουρεναϊ σε αυτο το βιντεακι ηταν πολυ....καλη :wooi2: Και τωρα που ειδαμε αυτο το επεισοδιο μπορω ανετα να αλλαξω το sig/avatar set :drink:
Το επομενο επεισοδιο θα ειναι "με περνουν τα ζουμια" (που λεει και η πιου-πιου)... Αν χρησιμοποιησουν καλη μουσικη...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#729 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 05 October 2008 - 17:03

ωραιο επισοδιο αλλα εχω μια ερωτηση
οταν o asuma ειδε το κεφαλι του hidan στο εδαφος να γελαει γτ δεν πηγε να του το πατησει να σκασει σαν καρπουζι ή γτ δεν του το εκοψε στα 2 παρα το εβλεπε σαν χανος
οκ ειναι λιγο περιεργο να βλεπεις ενα ομιλουμενο κεφαλι αλλα δρασε ρε φιλε μην το βλεπεις μονο

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#730 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 05 October 2008 - 17:25

οταν o asuma ειδε το κεφαλι του hidan στο εδαφος να γελαει γτ δεν πηγε να του το πατησει να σκασει σαν καρπουζι ή γτ δεν του το εκοψε στα 2 παρα το εβλεπε σαν χανος
οκ ειναι λιγο περιεργο να βλεπεις ενα ομιλουμενο κεφαλι αλλα δρασε ρε φιλε μην το βλεπεις μονο

εκεινη την ωρα ο asuma ηταν λιγο :beaten:
και δεν υπηρχε περιπτωση να φτασει στο κεφαλι πρην απο τον kakuzo που ειναι κατι παραπανο απο γρηγορος....

βεβαια θα μπορουσε να προσπαθησει,,,,,:uhh:

εγω εχω μια αλλη απορια σχετικα με το κεφαλακι του hidan:
οταν τον ενωσε ο kakuzo μπορουσε να κουνηθει λογο τις δυναμης του ή λογο τις δυναμης του kakuzo???? οταν το ειδα νομιζα οτι ειναι η δικια του αλλα νομιζω οτι ειπε κατι o shikamaru οτι εγινε ετσι
:hmmm::blurah5::hmmm:
no manga answers plzzzzz

#731 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 05 October 2008 - 19:14

τι εννοεις ?εκει που τον εραψε?δε νομιζω ,δυναμη του hidan ηταν

#732 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 05 October 2008 - 19:47

ναι και γω αυτο πιστευω αλλα νομιζω οτι ο shikamaru ειπε κατι τετοιο....

#733 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 05 October 2008 - 21:17

Το επομενο επεισοδιο θα ειναι "με περνουν τα ζουμια" (που λεει και η πιου-πιου)... Αν χρησιμοποιησουν καλη μουσικη...

1.ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ λεγεται xD δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μανγκα readers εχουν αναφερει το θανατο του ασουμε μεσα σποιλερ εδω και καιρο..

2.Μακαρι, ελπιζω την καλη δουλεια που κανανε σε αυτο το επεισοδειο να τη συνεχισουν και στο επομενο..

Ρε φιλε κατσε, εδω μιλαμε για μια κατασταση στην οποια τους ειχε βγει το λαδι για να καταφερουν να ριξουν εστω τον εναν ακατσουκι και οταν τελικα με μισος βλέπουμε τον Άσουμα να τον αποκεφαλιζει και ο αλλος να καθεται και να λεει α! πονάνε τα μαλλιά μου Κάκουζου κλπ... Ε εκεί σκαλώνεις... Αναρωτιέσαι με τι έχεις να κάνεις! Δεν μπορείς να κινηθείς είτε από τρόμο είτε γιατί συνειδητοποιείς οτι δεν μπορείς να τον σκοτώσεις με τίποτα οπότε σα να λέμε δεν υπάρχει λόγος να παλέψεις άλλο-ή απλα σκαλώνεις απο έκπληξη...

Εμένα μ'άρεσε πολύ το Opening όπως σας είπα και χθες, κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Ο Naruto δε θα κανε έτσι για τον Κακασι! Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...

Γυρνάμε λοιπόν στις παλιές καλές κι ενδιαφέρουσες εποχές του naruto!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#734 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 05 October 2008 - 22:52

1.ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ λεγεται xD δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μανγκα readers εχουν αναφερει το θανατο του ασουμε μεσα σποιλερ εδω και καιρο..

2.Μακαρι, ελπιζω την καλη δουλεια που κανανε σε αυτο το επεισοδειο να τη συνεχισουν και στο επομενο..

Ρε φιλε κατσε, εδω μιλαμε για μια κατασταση στην οποια τους ειχε βγει το λαδι για να καταφερουν να ριξουν εστω τον εναν ακατσουκι και οταν τελικα με μισος βλέπουμε τον Άσουμα να τον αποκεφαλιζει και ο αλλος να καθεται και να λεει α! πονάνε τα μαλλιά μου Κάκουζου κλπ... Ε εκεί σκαλώνεις... Αναρωτιέσαι με τι έχεις να κάνεις! Δεν μπορείς να κινηθείς είτε από τρόμο είτε γιατί συνειδητοποιείς οτι δεν μπορείς να τον σκοτώσεις με τίποτα οπότε σα να λέμε δεν υπάρχει λόγος να παλέψεις άλλο-ή απλα σκαλώνεις απο έκπληξη...

Εμένα μ'άρεσε πολύ το Opening όπως σας είπα και χθες, κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Ο Naruto δε θα κανε έτσι για τον Κακασι! Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...

Γυρνάμε λοιπόν στις παλιές καλές κι ενδιαφέρουσες εποχές του naruto!

+1 από εδώ και πέρα όλα τα επεισόδια θα είναι τέλεια...

#735 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 05 October 2008 - 23:15

Ξεκινησαν ηδη γμτ !!!!!:nanana::nanana::nanana:

κι επίσης η σκηνή με τον Σικα που έτρεχε (μα πόσο μακριά ήταν πια και δεν έφτανε???) που ήταν πολύ συγκινητική.. Κατηγόρησε τον εαυτό του, ούρλιαξε κλπ κλπ.. Πολύ ωραία όλα...

Καπως ετσι ξεκινησε !!!!
:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...