Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 04 October 2008 - 23:20
Posted 04 October 2008 - 23:25
Τεσπα.Προχωραμε ακαθεκτοιο και το σημαντικοτερο ειναι οτι το Ναρουτο γενικα μετα το δευερο αρκ ανα εξαιρεσουμε την παρεμβαση των φιλλερς εχει πολυ καλα επεισοδια.Αν και σε μενα μου αρεσαν ως επι το πλειστον σχεδον ολα τα επεισοδια απο το πρωτο αρκ του Σιπουντεν.Ισως επειδη τα ειδα ολα μαζεμενα...

Posted 04 October 2008 - 23:49

Πάντως έπεσε λίγο λογοκρισία.
Posted 05 October 2008 - 00:01

Posted 05 October 2008 - 00:12

οσο για την λογοκρισια που λες jiraiya....οταν θα προβληθει στην αμερικη να δεις ποσο θα κόψουν οι αμερικλανοι
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 05 October 2008 - 00:53
Α, και να σας σποιλεριασω λιγο, ο Kakuzu
Edited by Jiraiya, 05 October 2008 - 01:10.
Posted 05 October 2008 - 02:05
Νταξ οντως ηταν λιγο υπερβολικες οι δυναμεις του Hidan, αλλα λογικα ειναι bloodline limit, ισως να ειναι και ο μονος ninja που μπορει να το κανει αυτο, στο κατω κατω that's akatsuki
Α, και να σας σποιλεριασω λιγο, ο KakuzuSpoiler:
Όχι, η δυναμη του Χινταν δεν ειναι Bloodline Limit....Μονο αυτο θα σας πω ΧΡ Περισσοτερα στο Databook...τωρα που επανηλθε το pc μου θα κανω ενα μεγαλο update, και μολις τελειωσει το αρκ θα σας παραπεμψω στις αντιστοιχες σελιδες για τον Χινταν και τον Κακουζου (για να μην σποϊλεριαστειτε απο τα αλλα ποστ)...Εκτος αν θελισουν οι υπευθυνοι για το ανιμε οτι πρεπει να δειξουν λιγο backstory για αυτους τους 2. Οποτε καλυτερα να περιμενουμε.

Posted 05 October 2008 - 09:20
Oσο για τη λογοκρισια που αναφερ8ηκε πιο πανω λογικο ηταν γενικοτερα τετοιες σκηνες πλεον σπανια εμφανιζονται σε ανιμε ...
Edited by kelborn3, 05 October 2008 - 09:27.
Posted 05 October 2008 - 10:36
Αποδεικνύει ότι είναι πάρα πολύ σημαντική προσθήκη στο χωριό (διότι καλοί οι ninja που δέρνουν αβέρτα στυλ rock lee, chouji κλπ αλλά χρειάζεσαι και κάποιον που καταστρώνει στρατηγική) και άνετα θα μπορούσε να γίνει και Hokage στο μέλλον βάσει των αρχηγικών ικανοτήτων του. Βέβαια μάλλον φαντάζομαι δεν τον ενθουσιάζει αυτό το ενδεχόμενο θα λέει ότι είναι too troublesome:hahaha:
Επιτέλους πέρασε και αυτό το σημείο γιατί είχαμε σποιλεριαστεί από παλιά. Κατανοώ βέβαια ότι ψοφάτε να μιλήσετε για τέτοια μεγάλα γεγονότα αλλά δεν βλάπτει να συγκρατείστε μέχρις ότου αυτά συμβούν.. Να τώρα έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας να μιλάμε! Και το λέω γιατί πάλι πάνε να πέσουν σπόιλερ για τις δυνάμεις του Hidan! Προσοχή λοιπόν!
Posted 05 October 2008 - 10:57
Posted 05 October 2008 - 11:10
Posted 05 October 2008 - 11:33

Posted 05 October 2008 - 12:00
Και για να διασκεδάσουμε λίγο την κατάσταση μετά από αυτή την μάχη κ τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια το συμπέρασμα είναι ένα

Το κάπνισμα σκοτώνει
κόψτο πριν σε κόψει αυτό...
I would like for a pet...
Posted 05 October 2008 - 12:32
Posted 05 October 2008 - 13:07