Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#631 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 September 2008 - 23:45

Spoiler: lol

nay δε το διαβαζω, εχω τακτικη πρωτα το ανιμε μετα το manga..... οσο και να παρει ^^ :emptyonexg1:

#632 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 September 2008 - 23:48

Spoiler: 2-3 eps probably

Posted Image

#633 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 28 September 2008 - 14:09

Χμμμ τετοια ωραια μαχουλα (που ειμαστε ακομα στα προκαταρκτικα) ειχα να απολαυσω απο το epic επεισοδιο 42 (jinchuriki vs Orochimaru)!Βεβαια θα μου πειτε πως το rescue sasuke ark δεν ηταν προσοδοφορο για μαχες, ηρθαν και τα φιλλερς.....α ψεμματα μου αρεσε οι φιλλερομαχες στο λαβυρινθο μεσα....
Posted Image

#634 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 28 September 2008 - 14:25

Spoiler... Μα ρε παιδια αφου το εχει στο preview για αυτό το είπα...:uhh:
Posted Image

#635 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 September 2008 - 15:23

Spoiler... Μα ρε παιδια αφου το εχει στο preview για αυτό το είπα...:uhh:

Γιαυτον ακριβως τον λογο ειπαμε στα προηγουμενα ποστ, οτι οποιος δεν εχει διαβασει το μανγκα και δεν θελει να δει τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο και μονο απο τον τιτλο (ε γιατι σορρυ κιολας,αλλα πιο χαλια τιτλο δεν μπορουσαν να διαλεξουν). Και ειναι αρκετα ατομα που δεν θελουν να το μαθουν αυτο απο τον τιτλο και μονο...

Γιαυτο σου ειπα επρεπε να κοιτουσες τις προηγουμενς σελιδες τι ειχαμε πει ΧΡ:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#636 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 September 2008 - 16:27

Ναι συμφωνω ηταν μεγαλη λαλακια ο τιτλος του επομενου επεισοδιου...
Δεν ειναι καν στιλ "τι κανει νιαου νιαου" στο λεει καθαρα!!!

Παντως η μαχη προμινιεται πολυ καλη..
Spoiler:

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#637 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 18:05

ιδεα μου η το ανιματιον ητανε λιγο περιεργο ως μουφα στις σκηνες που πηδαγαν απο δεντρο σε δεντρο ασουμα και σικαμαρου?
Posted Image
Posted Image

#638 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 September 2008 - 19:23

Το παρατηρησα κι εγω αυτο που λες kurosaki ηταν πιο πολυ σαν να κολυμπανε παρα σαν να πηδανε απο δεντρο σε δεντρο.

Οσο για το επομενο επεισοδειο, ηρθε επιτελους η ωρα ε? Πω.. αν δεν ειχα διαβασει το μανγκα θα νευριαζα κι εγω με αυτον τον τιτλο.. Πφφφφφ.. Τι βλαμμενα ατομα.. Ελπιζω να ναι συγκινητικο παντως.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#639 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 September 2008 - 19:50

Το παρατηρησα κι εγω αυτο που λες kurosaki ηταν πιο πολυ σαν να κολυμπανε παρα σαν να πηδανε απο δεντρο σε δεντρο.

παιδια αλλοι για να βγάλουν ανιμε 1,5 ωρας δουλευουνε χρονια... φανταστειτε αυτους που έχουν περιθώριο μια βδομάδα.

ενταξει το ξερω δεν μπορει καν να συκγριθει η ανωτερότητα του ανιμεσιον μιας ταινιας με αυτο μιας εβδοαδιαίας σειρας.......... αλλα ρε παιδια που μια εβοδομάδα και που 2-3 χρόνια...

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#640 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 28 September 2008 - 20:04

Next episode titles:

Spoiler:

#641 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 28 September 2008 - 21:17

παιδια αλλοι για να βγάλουν ανιμε 1,5 ωρας δουλευουνε χρονια... φανταστειτε αυτους που έχουν περιθώριο μια βδομάδα.

Φυσικά και δεν έχουν χρόνο μια εβδομάδα για να βγάλουν το ep. Τα επεισόδια είναι γυρισμένα καιρό πριν (δεν ξέρω ακριβώς).

Edited by tsintori, 28 September 2008 - 22:08.

Posted Image

#642 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 September 2008 - 21:45

Φυσικά και δεν έχουν χρόνο μια εβδομάδα για να βγάλουν το ep. Τα επεισόδια είναι γυρισμένα καιρό πριν (δεν ξέρω ακριβός).

το πολυ να τα εχουν ετοιμα καμια 2 με 3 εβδομαδες γιατι αλλιως η ποιοτητα των επεισοδιων θα πλησιαζε εστω και στο ελαχιστο αυτη της ταινιας αν και παλι μια χαρα ειναι και ετσι

ιδεα μου η το ανιματιον ητανε λιγο περιεργο ως μουφα στις σκηνες που πηδαγαν απο δεντρο σε δεντρο ασουμα και σικαμαρου

ρε συ αυτη η προσπαθεια τους ηταν θεωρω η καλυτερη στο να αποδωσουν οσο πιο ρεαλιστικα γινεται την κινηση του σωματος αλλες φορες ηταν σιχαμερη και νομιζες οτι ουτε καν κινουνται
Posted Image
Posted Image

#643 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 23:36

Γενικοτερα στο naruto η κινηση των χαρακτηρων πασχει πολλες φορες.Στην ταινια ειναι οντως πολυ καλυτερα αλλα εκει οι σχεδιαστεσ ασχολουνται σε μεγαλο βα8μο κια μονοστην ταινια ενω στο ανιμε κα8ε σχεδιαστης εχει 2-3 διαφορετικα επεισοδια να σχεδιασει λογικο ειναι η ποιοτητα να ειναι χαμηλη σε μερικα σημεια

Posted Image

#644 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 23:40

οντως δε γινεται να συγκρι8ει σειρα anime με την ταινια

qzMHWHd.png

#645 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 September 2008 - 23:43

Οσο για το επομενο επεισοδειο, ηρθε επιτελους η ωρα ε? Πω.. αν δεν ειχα διαβασει το μανγκα θα νευριαζα κι εγω με αυτον τον τιτλο.. Πφφφφφ.. Τι βλαμμενα ατομα.. Ελπιζω να ναι συγκινητικο παντως.

Γιατι με αυτο που λες δε νομιζεις οτι ψιλο καταλαβαινω τι θα γινει ?? και αυτο spoiler ειναι ......:wis: