Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 26 September 2008 - 15:25
Posted 26 September 2008 - 15:49
Έκαναν πολύ καλή δουλειά αυτή τη φορά στο animation το επεισόδιο ήταν απλά πολύ ωραίο για μια στιγμή απλά το απόλαυσα χωρίς να θυμάμαι τι γίνετε μετά!!!
ακριβως το επεισοδιο ηταν απλα τελειο

Posted 26 September 2008 - 20:30

Posted 26 September 2008 - 20:46

Posted 26 September 2008 - 21:05
Διαβαζω σε διαφορα φορουμς να θαβουν το σπεσιαλ και δεν μπορω να καταλαβω το λογο....μαλιστα λενε πως το 76 ηταν καλυτερο απο το 77,δλδ δεν πανε καλα τα ατομα.
Επιτελους να δουμε στο επομενο σπεσιαλ τι ειναι και αυτη η δυναμη του Χινταν με το σωμα του που εγινε ασπρομαυρο....

Posted 26 September 2008 - 22:41

btw τα καλυτερα ερχονται ^^
Posted 27 September 2008 - 00:00
Προσωπικά εμένα ο Hidan είναι ο αγαπημένος μου.
Posted 27 September 2008 - 00:12
Δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά το δίδυμο Kakuzu-Hidan είναι άπαιχτο αν και ακόμα δεν έχουν δείξει τις δυνάμεις τους στο anime.(βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλοι οι Akatsuki είναι cool).
Προσωπικά εμένα ο Hidan είναι ο αγαπημένος μου.
Συμφωνώ και επαυξάνω

Posted 27 September 2008 - 01:19
Το σχέδιο όντως σε μερικά σημεία δεν τρέλαινε (στο 77 η φάτσα του Asuma ήταν ώρες-ώρες), αλλά το γενικότερο animation ήταν καλό (στο 77 γιατί το 76 ...).
Έτσι όπως το βλέπω μέχρι στιγμής ο Hidan από άποψη σχεδίου δεν αφήνει την εντύπωση του manga. Άντε να τον δούμε και ασπρόμαυρο...
Μένει να μπούμε στο αποκορύφωμα (για μένα) της πράξης αυτής (το συγκεκριμένο spoiler το ήξερα από τότε που πρωτοέβλεπα Naruto στο Chunin Exam).
Καλα γενικαη ολη μαχη ειναι πολυ καλα σκηνοθετημενη και ακομα ειμαστε στην αρχη λογικα!
Διαβαζω σε διαφορα φορουμς να θαβουν το σπεσιαλ και δεν μπορω να καταλαβω το λογο....μαλιστα λενε πως το 76 ηταν καλυτερο απο το 77,δλδ δεν πανε καλα τα ατομα.
Αν σκεφτείς με την σκέψη του ψείρα fan θα καταλάβεις.
Το ένα επ είχε 2+ ch υλικό ενώ το άλλο το τραβήξαν απ' τ' αυτιά για να βγει με το ζόρι ένα.
Για μένα το σπαστικό με το 77 δεν ήταν το ίδιο το filler (άλλωστε το περιεχόμενο είχε λογική). Ήταν ότι το δείξαν με αηδιαστική λεπτομέρεια και αργή σκηνοθεσία (και ένω ο Hidan ήταν στην αναμόνη).
Για τον Hidan έχω να πω, respect στον αθάνατο.
Και ο Kakuzu καλός είναι, αλλά είναι πιο ψυχρός και μου την σπάει κάπως.
Posted 27 September 2008 - 01:46
οσο για το ποσο καλυψανε με το special συνολικα ηταν μια χαρα παρολο που ειχε φιλλερ μεσα.Δλδ καλυπτε 1,5 chapter το επεισοδιο πραγμα πολυ καλο.Επισης οντως οπως λες ειναι λιγο αποτομο το τελειωμα του σπεσιαλ,αλλα εν μερει ισως ειναι καλυτερα διοτι στα επομενα 2 θα εχουμε πολλη περισσοτερη μαχη και πολυ λιγοτερο μπλα-μπλα!
Παντως παρατηρησα οτι λιγο πριν κανει το katon ο Ασουμα, ο Χινταν εγλειψε απο το οπλο του το αιμα του Ασουμα και μετα πηρε θεση στον κυκλο που ειχε φτιαξει νωριτερα και τοτε εγινε ασπρομαυρος....ενω στην αρχη την ολη φαση με το γλειψιμο την περασα αλα Οροτσιμαρου,που χαιρεται να το κανει αυτο, μετα απο πολλες θεασεις της συγκεκριμενης σκηνης καταλαβα οτι ειχε καποιο λογο για ολο αυτο......για να δουμε.
Ο Κακουζου ειναι πιο μυστηριος για μενα.Δεν εχουμε clue για το τιποτα,μονο ενα χερι να μαυριζει εχουμε δει και υπερβολικη δυναμη αλα Τσουναντε.
Edited by sefiroth, 27 September 2008 - 01:51.

Posted 27 September 2008 - 03:46
Επισης το ομακε στο τελος του επεισοδιου ηταν ολα τα λεφτα! Νομιζω τους αρεσει να δειχνουν τους χαρακτηρες μεθυσμενους!?
Posted 27 September 2008 - 04:42