Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#646 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 13:09

Φιλε μου, αν δεν ειχε ειπωθει ο τιτλος στα προηγουμενα ποστς, στο preview αυτης της εβδομαδας, και το ποστ του donald 13 τοτε και εγω δε θα μιλουσα ετσι. Μετα απο ολα αυτα ομως hardly υπαρχει καποιος που να μην ξερει τι θα γινει-και στην τελικη, εδω μεσα μιλαμε για το τελευταιο επεισοδειο, και στο τελευταιο επεισοδειο αυτο αναφερθηκε. Οποτε ειμαι οκ (ασε που δεν ειπα τπτ αμεσα)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#647 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 15:48

ναι αλλα εγω ουτε το preview ειδα, ουτε τα ποστ προλαβα ( τα καναν edit ) οποτε μονο το δικο σου διαβασα :) και απο τη στιγμη που δεν εχει βγει ακομα δεν ειναι το τελευταιο επισοδειο, εκτος αν το ειδες σε raw ...... που και παλι δε θα μετραγε.

Εγω μονο απο το δικο σου ποστ καταλαβα τι ακριβως θα γινει και αυτο με χαλασε γιατι μισω τα spoilers οσο δε παει, εδω δεν εχω αρχισει ανιμε γιατι εχω φαει τρανα spoilers...

Τελος παντως δε εγινε και κατι τραγικο αλλα λιγο παραπανω προσοχη next time please.

#648 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 18:34

οντως πιου-πιου και να μην κατονομασεις επακριβως τι θα γινει με αυτα που λες (που προδιδουν οτι εισαι manga reader) μας λες στην ουσια τι θα γινει....δλδ αμα ειναι να ζητησουμε απο τους admins να σας φτιaξουν ξεχωριστο θεμα που να λεει '' Latest episode anime MANGA readers ONLY''.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#649 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 08:10

Παιδια ενταξει μην το κανουμε και μεγαλο 8εμα 1 σποιλερ ηταν ενταξει οτι εγινε εγινε.Απο εδς και περα sefiroth εχει δικιο καλα 8α ηταν να βαζουμε οσοι διαβαζουμε το μανγκα σποιλερ ποου εχουν και τον τιτλο μανγκα readers ετσι δε 8α ξαναγινουν τετοια λα8η και σπασιματα:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#650 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 11:50

Παιδια ενταξει μην το κανουμε και μεγαλο 8εμα 1 σποιλερ ηταν ενταξει οτι εγινε εγινε.Απο εδς και περα sefiroth εχει δικιο καλα 8α ηταν να βαζουμε οσοι διαβαζουμε το μανγκα σποιλερ ποου εχουν και τον τιτλο μανγκα readers ετσι δε 8α ξαναγινουν τετοια λα8η και σπασιματα:tensai:

Το θεμα ειναι οτι ο Σεφιροθ μιλαει για αλλο θεμα στην υπογραφη του (που διαβασες προφανως). Σε αυτο το θεμα δεν επιτρεπονται ΚΑΘΟΛΟΥ τα σποϊλερς απο το μανγκα.Μονο για το ανιμε...Διαβαζουμε λιγο καλυτερα τι λενε οι κανονες του θεματος,καθως και τον τιτλο που το λεει ξεκαθαρα οτι δεν επιτρεπονται τα σποϊλερ απο το μανγκα...Μην λεμε συνεχεια τα ιδια

ΥΓ:Παρεπιπτοντως μη περιμενετε απο μενα νεα για τη σειρα αυτη τη βδομαδα,μιας και δεν εχω υπολογιστη (χαλασε) ΧΡ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 30 Σεπτέμβριος 2008 - 12:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#651 Uchiha_Tina

Uchiha_Tina

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 15:57

παιδια sorry που θα το πω αλλα το naruto εχει παψει να με ενθουσιαζει πλεον....
δειχνει ολο τα ιδια και τα ιδια... μονο το τελος θα ειναι καλο και συγκλονιστικο (ελπιζω)

#652 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 21:38

παιδια sorry που θα το πω αλλα το naruto εχει παψει να με ενθουσιαζει πλεον....
δειχνει ολο τα ιδια και τα ιδια... μονο το τελος θα ειναι καλο και συγκλονιστικο (ελπιζω)

διαβασε το manga εκει εχει και ανατροπες και γενικα αξιζει

qzMHWHd.png

#653 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:10

manga=10000 times better!!χαλαρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#654 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:40

manga=10000 times better!!χαλαρα!

μονο 10000? 10000000 καλυτερα

λοιπον να συμφωνησω και εγω οτι το λα8ος για οποια spoilers εχουν γινει παραπανω ειναι της εταιριας που βγαζει το anime,τα preview και ο τιτλος πρεπει να ειναι πιο εξυπνα βαλμενα

qzMHWHd.png

#655 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:04

:) και απο τη στιγμη που δεν εχει βγει ακομα δεν ειναι το τελευταιο επισοδειο, εκτος αν το ειδες σε raw ...... που και παλι δε θα μετραγε

Δεν μπορω αληθεια να καταλαβω, οκ δεν ειδες ποστ κλπ, ομως εγω ειδα Preview και το σχολιασα εδω μεσα. Αν εσεις δεν το δατε εγω δε φταιω, εγω μιλησα για αυτο που εχει ηΔΗ αναφερθει στο τελευταιο επεισοδειο ναρουτο και ειπα α, ηρθε πια γμτ η ωρα, ε? ΗΤΑΝ πεντακαθαρα προφανες στο τελευταιο επεισοδειο (ναι ναι το διπλο λεω) ο τιτλος που εδωσε το preview! Αμα δεν θελατε να σποιλεριαστειτε, μην το λετε σε μενα και στα αλλα παιδια που ειδν το preview και το σχολιασαν, αλλα στο ανιμation team του naruto.

(που προδιδουν οτι εισαι manga reader)

Βασικα ποτε ειπα το αντιθετο? Ναι ειμαι..

Τεσπα, επιμενω σε αυτο θεμα καργα οτι δεν εκανα ουτε εγω ουτε ο donald13 σποιλ, αλλα ακομα και σποιλ να ειναι, ολο αυτο το κανετε για μιας βδομαδας σποιλ? Καλα οκ, παω πασσο! Θα κανω υπομονη μεχρι μεθαυριο για μπορω να μιλησω για το preview της προηγουμενης βδομαδας :uhh:

δλδ αμα ειναι να ζητησουμε απο τους admins να σας φτιaξουν ξεχωριστο θεμα που να λεει '' Latest episode anime MANGA readers ONLY''.

Φιλε μου τοτε με την ιδια λογικη να βγαλουμε και αλλο ενα thread με ονομα

"Latest Νaruto episode anime without preview"

και τοτε θα ειμαστε οκ...

Φιουυυυυυυ....

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#656 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:17

^ OMG.δλΔ ΕΛΕΟΣ, κανεις λες και δεν καταλαβαινεις ελληνικα.Δεν φτανει που εχουμε βαλει εδω και ποσες μερες και εχουμε προειδοποιησει τον κοσμο να μην δει το Preview γιατι θα φαει ΧΟΝΤΡΟ spoil ερχεσαι και μου λες εσυ τα δικα σου.Δλδ δεν μπορουσες να περιμενεις ν ερθει η ρημαδα η μερα με το συγκεκριμενο επεισοδιο επρεπε να πεις κιολας ''εφτασε αυτη η συγκινητικη στιγμη;;;; μισο να φερω τα χαρτομαντηλα''!. Δηλαδη, απο τη μια χανετε την υπομονη σας και διαβαζετε το Manga, απο την αλλη ερχεστε εδω να χαλασετε την υπομονη των αλλων που δεν θελουν να διαβασουν το μανγκα και θελουν να δουν το anime! Και οχι μονο αυτο αλλα ερχεσαι χωρις καν να εχεις διαβασει τις ακριβως 2 προηγουμενες σελιδες για να δεις τι εχει ειπωθει και να καταλαβεις οτι αυτα που λες ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου.δλδ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.Επειδη το Pierrot κανει μαλακιες μας προειδοποιησε ο Seraphimon (Που ειναι Manga reader) να μην δουμε το preview.... Δλδ τι αλλο να κανουμε σε αυτο το φορουμ για να σεβαστειτε καποιοι το γεγονος οτι μερικοι-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕς απο εμας θελουν να παρακολουθουν το κωλο-προγραμμα κι ας πηγαινει αργα ή με τα χιλια αρνητικα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#657 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:27

Κανεις λαθος, την ειχα δει τη σελιδα που μιλουσα ο σεραφιμον, ειχα δει την προειδοποιηση που ελεγε μη δειτε τους τιτλους αλλα δεν θυμομουν τιποτα για προειδοποιηση περι του preview. Απλα εγινε να ειναι μισοι μισοι αυτοι που ειδαν το preview και αυτοι που το ειδαν ηρθαν να το σχολιασουν εδω, πραγμα φυσιολογικο μιας και αναφερομασταν στο Thread του τελευταιου επεισοδειου, αρα αν δεν θελατε να σποιλεριαστειτε, ας μην μπαινατε εδω αυτη τη βδομαδα η απλα ας μην διαβαζατε τα ποστ των αλλων οταν εσεις παραθετατε την αποψη σας. Δεν μπορει να υπολογισες ρε sefiroth οτι αλλα αυτα τα μελη που συμμετεχουν σε αυτο το thread ειχαν διαβασει το προειδοποιητικο ποστ του seraphimon. Θα ηταν ανοητο να πιστευες οτι ολοι το ειχαν δει οποτε οκ ελα γραψε εδω μεσα. Στην τελικη υπαρχουν και ατομα οπως ο donald που δεν διαβαζουν μανγκα, δε γουσταρουν τα σποιλερ οπως κι εσεις ομως το Preview το ειδαν. Ε τωρα τι θα γινει? Δεν ειχαν αδικο, εδω ηταν το σωστο thread.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#658 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:35

Γιαυτον ακριβως τον λογο ειπαμε στα προηγουμενα ποστ, οτι οποιος δεν εχει διαβασει το μανγκα και δεν θελει να δει τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο και μονο απο τον τιτλο (ε γιατι σορρυ κιολας,αλλα πιο χαλια τιτλο δεν μπορουσαν να διαλεξουν). Και ειναι αρκετα ατομα που δεν θελουν να το μαθουν αυτο απο τον τιτλο και μονο...

Γιαυτο σου ειπα επρεπε να κοιτουσες τις προηγουμενς σελιδες τι ειχαμε πει ΧΡ:drink:

καλα ο,τι πεις ειμαι ανοητος.Σε παραπεμπω παντως στην απαντηση του Seraphimon στον Donald, που ειπε οτι το ειδε στο Preview Και για αυτο το εγραψε.

Δλδ αμα ειναι καθε φορα που το Pierrot κανει τετοιου ειδους χαζομαρες, να φευγουμε απο το φορουμ, επειδη αν και εχουμε προειδοποιησει 1000 φορες, μπορει καποιος να το κανει λαθος.Οκ δεκτον.Και ασε τον donald στην ακρη, εσυ ομως που ερχεσαι και λες τετοια πραγματα ΕΝΩ γνωριζεις οτι εχουν γινει τοσες και τοσες προειδοποιησεις τι κανεις:oo:;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#659 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 07:38

Ρε παιδια ενταξει μη πλακωνεστε ηρεμια.Κοιταχτα κανα ανιμε να σασ περασει η ενταση μια παρεα ειμαστε δε χρειαζετε να πλακωνομαστε οθτως η αλλως σιγουρα εχετε καλυτερα πραμγατα να κανετε Χαλαρα^^:bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#660 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 18:47

μιας και γραφεται πολλα εγω θα επειμεινω πως σε μια καλη μαχη βαλανε σποιλερ!!!!!!!!!!!!!ποσο π@π@ρεςςςςςςςς μπορει να ναι ελεος.Εκεινη η κινηση του ασουμα που εμφανηστικε ο βουδας ηταν απαισια.