Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#586 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 25 September 2008 - 00:14

Πιου πιου δεν εχεις δικιο... οι ανακοινωσεις των db αι ενας απο τους καλυτερους λόγους για να τσεκαρεις αν βγηκε νεο επεισοδιο...

Η ταινια ηταν καταπληκτικη αυτο καταλαβα απο τη μια σκηνη που ειδα... κατι τυπισσες με μινι πηδανε σε ενα τρενο... Καλυτερο σεναριο και απο φιλλερ Ναρουτο...

Τελικα το νεο επεισόδιο θα βγει 1 Οκτωβριου??? Θα ειναι διπλο η τριπλο?
Posted Image

#587 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 25 September 2008 - 00:27

το νεο επεισοδιο θα ειναι διπλο και θα βγει τωρα την Παρασκευη και την επομενη Παρασκευη βγαινει ξανα διπλο επεισοδιο!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ,οποιος δεν διαβαζει το manga (οπως εγω), να ΜΗΝ δει το preview στο τελος του διπλου επεισοδιου αυτης της εβδοαμδος για το επομενο διπλο καθως ο τιτλος περιεχει ΤΡΕΛΟ SPOILER οπως λενε οι manga readers.
Posted Image

#588 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 September 2008 - 08:54

Ε καλα ρε παιδια ενταξει καλοι οι dattebayo αλλα μοθ τη σπαει το γεγονος οτι το παιζουν ως 8εοι.Ενταξει κανουν εξοχη δουλεια πανω στο naruto & bleach για ποκεμον δε ξερω τα εχω κοψει^^ αλλα το γεγονος οτι το παιζουν βεντετες μου δινει πολυ στα νευρα.:fromabove:

Posted Image

#589 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 25 September 2008 - 09:25

Ε ναι αλλά κι αυτοί έχουν σπαστεί με το γεγονός που δεν τους δίνει αξία κανείς και κάθονται και ανεβάζουν τα επεισόδια σε veoh κλπ... Και το λένε επανειλημένως... Οπότε και αυτοί τώρα είναι σε φάση "έτσι είστε θα δείτε τι θα πάθετε"
:stubborn:

Posted Image

#590 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 September 2008 - 09:38

Σε αυτο εχουν δικιο παντως γτ γενικοτερα ολα τα java-mm εχουν γεωικοτερα σκατοαναλυση.Χιλιες φορες στο classic player παρα στο veoh!!!!!!!:tensai:

Posted Image

#591 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 September 2008 - 03:38

Ετοιμαζομαι αυριο να διαβασω σχολια που θα ειναι αρνητικα για το επεισοδιο ΧΡ Εμενα παντως μια φορα μ'αρεσε... Επισης να σημειωσω εδω οτι το 76 το εκανε η αγαπημενη ομαδα animation του Sefiroth :P Αντε παλι θα δεις θαυματα...Περα απο τη πλακα,εμενα το επεισοδιο μαρεσε και ηταν σε καλα επιπεδα..Αν εξαιρεσουμε 1-2 σκηνες ηταν καλο. Νεα μουσικα κομματια (τα οποια ηταν κ αυτα ωραια) αλλα επισης οι animators εκαναν και μια boobjob στην Ινο,σαν την Τσουναντε θα γινει σε λιγο ΧΡ

Το ειπε και ο Σεφιροθ αλλα Θα το ξαναπω και γω: Οσοι δεν θελετε να φατε σποϊλερ για το τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο (ή στο μεθεπομενο ετσι οπως το πανε) μη δειτε το preview για το επομενο σπεσιαλ επεισοδιο

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#592 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 September 2008 - 07:45

Ξερω οτι τις σκηνες των μαχων τις εχει κανει αλλη ομαδα,πιο καλη οποτε δεν με πειραζει τοσο.Το κατεβαζω τωρα και θα σας πω!
Posted Image

#593 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 26 September 2008 - 11:08

Ρε παιδια που στο καλο βλεπετε τις ομαδες animation? Εχω αυτη την απορια 2 χρονια και κανεις δεν μου απανταει
Posted Image

#594 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 September 2008 - 11:49

an πας σε narutofan.com και διαβασεις λιγο το τοπικ του καθε επεισοδιου,εχουν πληροφοριες ποιες ομαδες το κανανε.
Posted Image

#595 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 26 September 2008 - 12:04

Ωραίο ήταν το νέο επ αλλά έφαγα το spoiller στο τέλος του :uhh:
Posted Image

#596 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 September 2008 - 12:36

επεισοδια 76-77: Εξαιρετικα! Αγωνια,δραση και πανω απο ολα εξαιρετικη μουσικη επενδυση.Ειδικα στο τελος με τις σκηνες μαχης η μουσικη ταιριαζει απολυτα! Πορωση.Υπηραν 2 σκηνες που δεν ηταν καλες αλλα μικρο το κακο.Φαινεται παντως ξεκαθαρα οτι στο επεισοδιο δουλεψανε 2 ομαδες και οχι μια.

Πω-πω αυτο που εκανε στο τελος ο Ασουμα σε συνδυασμο με την χορογραφια του Hidan και την μουσικη ηταν απλα επος! Bring on the next special you mother******s!

Episode 76
-2 pages from 320
-13 pages from 321
-13 pages from 322
Total: 28 pages

Episode 77
-4 pages from 322
-14 1/2 pages from 323
-1/2 page from 328
Total: 19 pages
Special total: 47 pages

Edited by sefiroth, 26 September 2008 - 12:55.

Posted Image

#597 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 September 2008 - 13:52

Ωραίο επεισόδιο, επιτέλους βλέπουμε 1) να αρχίσει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα η προπόνηση του Naruto και 2) να βλέπουμε αξιόλογη μάχη. Και την επόμενη βδομάδα πάλι διπλό :joyful: Πάντως είναι ιδέα μου ή το 77 είχε προβληματικό σχέδιο στους χαρακτήρες;
phmava.php

#598 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 September 2008 - 13:54

aa το τορεντ μου ειναι ban απο dattebayo.Mono direct .....:frozen:

Posted Image

#599 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 26 September 2008 - 14:34

aa το τορεντ μου ειναι ban απο dattebayo.Mono direct .....:frozen:

Μάλλον έχω φάει κ γώ ban:roar: σήμερα δεν μπορούσα να κατεβάσω το επισόδειο κ όλα τα προηγούμενα επισόδεια τα δείχνει κόκκινα στο utorrent... Το direct τι είναι ακριβώς?

#600 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 September 2008 - 15:05

Μάλλον έχω φάει κ γώ ban:roar: σήμερα δεν μπορούσα να κατεβάσω το επισόδειο κ όλα τα προηγούμενα επισόδεια τα δείχνει κόκκινα στο utorrent... Το direct τι είναι ακριβώς?

Me το direct εννοω απευ8ειας download.Ama ξερεις να χρησιμοποιεις mirc τα πραγματα ειναι απλα αλλα επειδη βαριεμαι να κα8ομαι να αναλυω πραγματα σου λεω αυτο.Οι datebayo εκτος απο torrent eχουν και μερικα friendly site στα οποιοα μπορεις να κατεβασεις κατευ8ειαν το επεισοδια.Το λινκ ειναι αυτο lekshoo.com: All The Direct Downloads of Dattebayo's anime! Εκει σου βγαζει μια λιστα με site στα οποια το κατεβαζεις απο μονος σου το επεισοδιο.Ελπιζω να σε βοη8ησα^^:tensai:

Τωρα οσο για το τελευταιο επεισοδια που ειναι και διπλο απλα οεο.Ο Ασουμα απλα τα σπαει.

Edited by Jiraiya, 26 September 2008 - 23:56.

Posted Image