Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#556 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 22:31

Και εγω αυτο λεω αλλα ειναι 3 εβδομαδες χωρις naruto αυτες....
Ευκολο ειναι???:chigau:
:nod2:Παρολαυτα λεω να συγκρατηθουμε γιατι θα ειναι 3 εβδομαδες χωρις naruto αλλα με 2 διπλα ep σε ανταλλαγμα???

Στις 25 του μηνα εχουμε το πρωτο διπλο επεισοδιο,και μετα στις 2 Οκτωβριου το επομενο διπλο επεισοδιο (2 διπλα επεισοδια στη σειρα)...Μην το λες ετσι και τρομαξουν οι αλλοι ΧΡ Στην ουσια 2 βδομαδες δεν θα εχουμε επεισοδιο,αλλα τα βλεπουμε μαζεμενα,που πιστευω ειναι καλυτερο.

Άρα να μη δούμε το preview την επόμενη φορά... Thanks man! Εσύ είσαι το αντίθετο από αυτούς που spoilάρουν αυτοί αποκαλύπτουν πράγματα και μας χαλάν την απόλαυση και εσύ μας κρύβεις πράγματα για να μας φτιάξεις!

Δεν κανει τιποτα. Εγω τη δουλεια μου κανω :8): Γιαυτο και στο ποστ μου που ποσταρα το προγραμμα Σεπτεμβριου εβαλα τις ημερομηνιες και τους τιτλους σε σποϊλερ ταγκ (για τους τολμηρους ή για αυτους που ξερουν τι γινετε) και αφησα φανερα μονο τις ημερομηνιες και τους αριθμους επεισοδιων για εσας που δεν σας αρεσουν τα σποϊλερ:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#557 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 23:02

αξυζω να περιμενω 2 weaks για αυτο το διπλο επισοδιο τουλαχιστον δεν ειναι filers....

Δημοσιευμένη  εικόνα
:head:Kyuubi pwnd:head:

#558 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 23:11

Mην το λες....Κοβω το κεφαλι μου, οτι τις fillerιες τους θα τις βαλουν και εκει.........Ελπιζω να βγω ψευτρα.......

#559 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 01:37

οχχ την στρουφηξαμε διλαδη ......... μακαρι να βγεις ψευτρα αλλιως δεν αντεχαιται αλλο filer....ποτε θα δουμε ενα επισοδιο χωρις filers ............

Δημοσιευμένη  εικόνα
:thumbup:tobi is goud boy:thumbup:

#560 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 02:55

παιδια,αν βαζουν καμια παραπανω εξτρα σκηνη δεν πειραζει,αυτο το κανανε και στο πρωτο παρτ αν δεν κανω λαθος,το προβλημα ειναι τα κανονικα φιλλερς που ειναι πολλα και ολοκληρα επεισοδια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 10:42

παιδια,αν βαζουν καμια παραπανω εξτρα σκηνη δεν πειραζει,αυτο το κανανε και στο πρωτο παρτ αν δεν κανω λαθος,το προβλημα ειναι τα κανονικα φιλλερς που ειναι πολλα και ολοκληρα επεισοδια...

Συμφωνώ απολύτως δηλ έχουμε φτάσει στο σημείο αν 3 δευτερόλεπτα του άνιμε δεν υπάρχουν στο Manga να μιλάμε για φίλλερ! Εντάξει ρε παιδιά πότε θα καταλάβετε ότι άλλο το Anime και άλλο το Manga! Και αυτές οι έξτρα σκηνές πολλές φορές δίνουν βάθος στους χαρακτήρες. Άσε που αν το άνιμε τρέξει γρήγορα και φτάσει το manga τότε τι θα κάνουμε;

Ένα χρόνο συνεχόμενα fillers...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#562 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:01

Ta extra δευτερολεπτα δεν με ενοχλουν,,, Θα με ενοχλησει ομως εαν παρουν ενα απο τα καλυτερα μερη του shippuden και στην προσπαθεια τους να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι, το ξεχειλωσουν και το κανουν αργο και κουραστικο,,,,,,,,,,

#563 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:18

Ενα λεπτο, αυτο που λες εγινε στο δευτερο αρκ του Σιπουντεν με τον Σασουκε (επειδη ειναι τοσο αγαπητος χαρακτηρας στην Ιαπωνια) και μας τα κανανε σμπαραλια μεχρι να τον δουμε με τα διαφορα κοιταγματα,εκει ναι το ξεχειλωσανε.Οταν ομως εχει εναν καλο ρυθμο το anime και προσθετουν καποιες καλες σκηνες οπως με τους Ακατσουκι τωρα στο τελευταιο επεισοδιο ή με τους δυο γερους στην αρχη που ηταν ξεκαρδιστικο αυτο ειναι αλλο πραγμα,δεν λεγεται ξεχειλωμα,λεγεται anime version.Και επειδη εσεις οι manga readers Θελετε ξαφνικα να φτασουμε σε χρονο μηδεν στα αγαπημενα σας σημεια εχετε γινει απαιτητικοτατοι. Εξαλλου στην προκειμενη περιπτωση η ολη σκηνη με το ραμεν που ηταν σχεδον αθλια the one to blame is the manga...που και παλι με ολα αυτα οι ανθρωποι καλυψανε σχεδον 1,5 chapter.Για φαντασου μεσα σε 3-4 επεισοδια canon εχουμε καλυψει απο το 310 εως το 320 σχεδον και το manga ειναι τωρα στο 420.Λοιπον αν θελετε 2-3 chapters ανα επεισοδιο be my guest αλλα μετα μην φωναζετε οταν θα εχουμε για 2-3 χρονια παλι φουρνια με αχρηστα επεισοδια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:57

για w8 ολη μας δεν περιμενουν τα οπιο ορεα figth που εχουν γεινη manga να θες να τα δεις στο anime γιαυτο δεν γουσταρο τα filers εγω κολισει με ενα figth του manga που απλα θελω να το κανο gamebot για το psp τοσο κολιμα λεμε:blingeye2: ok πολα filers επισοδια μου αρεσουν οπως το kakashi real face οταν lee ανοιξαι σχολη αυτο ναι θα ειθελα να τα βλεπω αλλα οταν μου βαζεις ενα παλικαρακι εχει Kyuubi εκι λες μα ποσο θα κρατισει αυτα τα επισοδια ....... θες να αυτοκτονησεις:despair:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the greatest hokage in history -im gona be hokage someday idont go back on my words that s my ninja way

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από neste: 14 Σεπτέμβριος 2008 - 14:05
FREAKIN' MANGA SPOILERS @_____________@

#565 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:58

Μα δεν καταλαβες......Εκει ακριβως αναφερομαι, στο δευτερο αρκ του shippuden με τον Sasuke......αυτο εχω δει και τους εχω παρει απο φοβο. Σε πληροφορω οτι δεν εχω προσωπικα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το ποσο γρηγορα προχωρα το ανιμε (αν και κατα την ταπεινη μου αποψη σε καποια σημεια θα μπορουσαν να προχωρησουν λιγο) και φαντασου οτι αν και διαβαζω το manga δεν με ενοχλησε τοσο η σκηνη με το ραμεν (η οποια παρεπιπτοντως καμια σχεση σε ογκο εκει οποτε the one to blame is not the manga) η οποια ενοχλησε εσενα... Αν καθησεις και σκεφτεις οτι τις στιγμες που η αγωνια και η δραση κορυφωνεται εχουν την ταση κυριολεκτικα να τις στιβουν και να τις ξεχειλωνουυν μεχρι αηδιας γιατι το ιδιο συνεβη και με το gaara arc σε καποιες φασεις οχι μονο με τον Sasuke θα καταλαβεις γιατι γκρινιαζω,,,,,,,,,Δεν με ενοχλει η ταχυτητα αρκει να μην το παρακανουν και καταστρεφουν τα πιο ενδιαφεροντα σημεια,,,ισα ισα επειδη διαβαζω το manga και δεν εχω αγωνια εμενα με παιρνει περισσοτερο απο καποιον που βλεπει μονο το anime να το σταματησω για καποιο διαστημα (1-2μηνες) και να τα δω ολα μαζι,,,,Αλλα οταν το κανω αυτο και την στιγμη που τα βλεπω αρχιζουν και μου σπανε τα νευρα απο το ποσο αργα κορυφωνεται η δραση νομιζω το προβλημα ξεφευγει απο τις δικες μου απαιτησεις και επεκτεινεται αλλου (στο οτι οντως παει αργα),,,,Εξαλλου ιδιως στα μερη δρασης η εμφαση πρεπει να δινεται στηνν ταχυτητα και την εναλλαγη σκηνων οχι στο τοπιο (εκτος και αν αυτες ειδικα τις σκηνοθετει ο Αγγελοπουλος και δεν πηρα ειδηση)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

#566 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:01

Άντε απ'ότι φένεται φτάνουν τα ωραία σιγα-σιγά!

Το μεγάλο γεγονός λέτε να γίνει στο special ή ετά το special?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#567 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28

Βασικά ντάξει το 75 βαρετό μου φάνηκε... Το μόνο αξιοσημείωτο πράγμα είναι αυτό στο τέλος με τον Kakashi. Το επόμενο όμως φαίνεται ενδιαφέρον :blingeye2:
phmava.php

#568 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28

ποτε θα δειξουν τα ορεα figth ετσι που το πανε θα τελιοσουν το naruto οταν εγω θα ειμαι με ενα ποδι στον ταφο αφου θα δειξουν 150 ξαδερφια του sora .....
Δημοσιευμένη  εικόνα
the greatest hokage in history -im gona be hokage someday idont go back on my words that s my ninja way:head:
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:36
FREAKIN' MANGA SPOILERS *AGAIN* @_____________@

#569 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:43

neste, ο τίτλος του thread γράφει, με κεφαλαία γράμματα μάλιστα, "επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ". Πάς και postάρεις (και μάλιστα εις διπλούν!) καραμπινάτο manga spoiler. Δεν έχει σημασία αν προειδοποίησες. Απλά, ορθά, κοφτά, manga spoilers σ' αυτό το thread ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, παρά μόνο στο Naruto manga thread.

+20% warning.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#570 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 14:04

ok keny soz γιατην χαζομαρα ,,,,,,:unlucky: