Μα δεν καταλαβες......Εκει ακριβως αναφερομαι, στο δευτερο αρκ του shippuden με τον Sasuke......αυτο εχω δει και τους εχω παρει απο φοβο. Σε πληροφορω οτι δεν εχω προσωπικα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το ποσο γρηγορα προχωρα το ανιμε (αν και κατα την ταπεινη μου αποψη σε καποια σημεια θα μπορουσαν να προχωρησουν λιγο) και φαντασου οτι αν και διαβαζω το manga δεν με ενοχλησε τοσο η σκηνη με το ραμεν (η οποια παρεπιπτοντως καμια σχεση σε ογκο εκει οποτε the one to blame is not the manga) η οποια ενοχλησε εσενα... Αν καθησεις και σκεφτεις οτι τις στιγμες που η αγωνια και η δραση κορυφωνεται εχουν την ταση κυριολεκτικα να τις στιβουν και να τις ξεχειλωνουυν μεχρι αηδιας γιατι το ιδιο συνεβη και με το gaara arc σε καποιες φασεις οχι μονο με τον Sasuke θα καταλαβεις γιατι γκρινιαζω,,,,,,,,,Δεν με ενοχλει η ταχυτητα αρκει να μην το παρακανουν και καταστρεφουν τα πιο ενδιαφεροντα σημεια,,,ισα ισα επειδη διαβαζω το manga και δεν εχω αγωνια εμενα με παιρνει περισσοτερο απο καποιον που βλεπει μονο το anime να το σταματησω για καποιο διαστημα (1-2μηνες) και να τα δω ολα μαζι,,,,Αλλα οταν το κανω αυτο και την στιγμη που τα βλεπω αρχιζουν και μου σπανε τα νευρα απο το ποσο αργα κορυφωνεται η δραση νομιζω το προβλημα ξεφευγει απο τις δικες μου απαιτησεις και επεκτεινεται αλλου (στο οτι οντως παει αργα),,,,Εξαλλου ιδιως στα μερη δρασης η εμφαση πρεπει να δινεται στηνν ταχυτητα και την εναλλαγη σκηνων οχι στο τοπιο (εκτος και αν αυτες ειδικα τις σκηνοθετει ο Αγγελοπουλος και δεν πηρα ειδηση)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04