Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 12 September 2008 - 15:46

Posted 12 September 2008 - 17:42

Ωραιο σχεδιασμο ειχαν πολυ μ'αρεσε, συγκινηθηκα και με τη σκηνη ασουμα-τσιρικου, και ψοφησα στο γελιο μολις ακουσα το ramen-chan
Τρομερο γελιο-μ ακουσε ολο το τετραγωνο!!
Οπως και με αυτο το σκηνικο :
O asuma εντωμεταξυ λιποθυμησε μολις ακουσε τη φωνη της Kurenai σου λεει ενα τραβελι μου λειπε τωρα xD!!
hidan-kakuzu ειναι απιστευτοι ειδικα ο Hidan xD
Σοβαρευω τωρα.. Θελω να δω τη μαχη asap. Κι ελπιζω το διπλο να μην εχει την αξια μονου, να δουμε και τιποτα παραπανω.. Μηπως μαθουμε και για αυτο το περιεργο τελετουργικου του hidan και γενικα..
Posted 12 September 2008 - 18:00
αλλα στο επομενο σιγουρα θα δειξη trainig naruto γα τον λογω
με το rassegna που εκαναι ο kashi

για μαχη δεν κοβω λογο ο kakuzu δεν κουβαλαει το πτομα του μοναχου μαλον προτα καπου θα το παει ??

Edited by neste, 13 September 2008 - 12:21.
Posted 12 September 2008 - 18:25
training was cool, ολη η ιστορια με τα soldiers pills της sakura θεωρω ηταν απλως για να περνανε τα δευτερολεπτα.
75 πολυ καλυτερο, τα ιδια με οτι εχει υποθει παραπανω, βρηκα τις σκηνες στου itsiraku λιγο κωμικοτραγικες.
@ neste στο επομενο επισοδειο εχει μαχη, το εδειξε στο preview, οπως ειδες γνωριζουν τα 5 πιθανα σημεια που μπορει να γινει η συναλλαγη και εχουν ειδοποιησει και αλλες ομαδες. Προφανως η ομαδα του asuma θα πετυχει το lotto ( εντελως τυχαια παντα ).
Posted 12 September 2008 - 20:10

@Neste: λεγεται rasengan

σορρυ για το οφτοπικ!
Posted 12 September 2008 - 20:16
αυτο το καιρο ομωσ με εχει ψιλοχαλασι το ναρουτο και δεν ξερω γτ
btw μως ειναι ωραια τα επισοδεια
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 12 September 2008 - 22:49
Και το επομενο να δειτε οτι θα ειναι παλι μουφα, για να μας κρατανε σε αγωνια και δεν θα εχει ιδιαιτερη εξελιξη το σεναριο...
Ελεος! Δεν ξαναβλεπω...

Posted 12 September 2008 - 22:55
Παντως δε καταλαβαινω, αφου τους παιρνει να βαζουν και παραπανω απο ενα chapter σε καθε επισοδειο, γιατι βαζουν φιλλερς...
Posted 12 September 2008 - 23:07
Ειπωθηκε και πριν, αυτο με το ραμεν ηταν και στο μανγκα, καπως διαφορετικο βεβαια. Οκ τα χαπια ηταν φιλλερς.
Παντως δε καταλαβαινω, αφου τους παιρνει να βαζουν και παραπανω απο ενα chapter σε καθε επισοδειο, γιατι βαζουν φιλλερς...
Γιατί ήθελαν να κόψουν το Rasengan στην μέση. Η αλήθεια είναι ότι το 1,5 chapter (περίπου, 1,3 νομίζω) το έβγαλαν πάλι, απλά για να μην κόψουν στην μέση αυτό που ακολουθεί το Rasengan (το training) έκαναν τα κατάλληλα κοψοραψίματα. Θα τα χαρείτε όλα σε 2 βδομάδες (ή τρεις ανάλογα με το τι θα δείξει το πρώτο διπλό επεισόδιο).
Το επεισόδιο δεν το είδα ακόμα, αλλά είδα το τέλος με το rasengan.
Btw το omake ήταν ωραίο για άλλη μια φορά...
Posted 12 September 2008 - 23:21

Υπογραφη
μια αγανακτισμενη uchiha fan:roar:
Posted 13 September 2008 - 01:02
Θα ανταμείφθουμε στη συνεχεια ιριστελα-τσαν...μην εξαπτεσε και μας παθεις τιποτα...Εμενα παλι με εκνευριζει κατι αλλο καιρο τωρα και αφορα το τελευταιο op/end,,,,,, Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ρολο βαραει ο Sasuke και του αφιερωνουν τοσο πολυ χρονο απο την στιγμη που εχει να εμφανιστει απο το 54? Και δεν ειναι οτι δεν τον συμπαθω (φανταζομαι οσοι τον σιχαινονται τι βρισιδια θα ριχνουν) αλλα ακριβως επειδη θελω πολυ να τον δειξουν ολο νομιζω οτι θα πεταξει καμια σκηνη μεσα ετσι για να δουμε τι κανει το παληκαρι και ολο μενω με την χαρα...Πραγματικα πιστευα οτι θα του γινοταν κανα αφιερωμα στα φιλλερς ετσι για να θυμομαστε και την φωνη του αλλα πουυ..........Και απο την στιγμη που το παρον αρκ επικεντρωνει αλλου τον βλεπω σε καθε op και με πιανει απελπισια (καλα οχι κι ετσι αλλα εκνευριζομαι)......Δλδ ελεος η ωρα που του αφιερωνουν στο op + end ειναι περισσοτερη απο την συνολικη συμμετοχη του στο shippuuden (ουτε ο μακροπουλος τετοια αναλογια αναμεσα σε θεση στην μαρκιζα και χρονο στην πιστα),,,,,
Υπογραφη
μια αγανακτισμενη uchiha fan:roar:
Όσο για το επομενο επεισοδιο,σιγουρα θα ειναι μισο με το "μπλα-μπλα" του Κακασι για να πει στον ναρουτο τι θα κανουν τωρα, και το αλλο θα ειναι μαχη..εκτος αν τα μοιρασουν καπως... Παντως το επομενο εχω την εντυπωση οτι το κανει καλη ομαδα,οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να φοβομαστε για την πιοτητα...
ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν ξερω το στουντιο Πιερο τι το επιασε,αλλα στο επομενο επεισοδιο μην δειτε στο τελος τι θα γινει στο μεθεπομενο επεισοδιο...απλα θα σας χαλασει την συνεχεια και μονο απο τον τιτλο...Πραγματικα,πιο αποκαλυπτικο τιτλο δεν μπορουσαν να βαλουν

ΥΓ: Screw Naruto...We want ASUMA SHIPPUDEN or Shikamaru Shippuden!!!!
Posted 13 September 2008 - 09:20
ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν ξερω το στουντιο Πιερο τι το επιασε,αλλα στο επομενο επεισοδιο μην δειτε στο τελος τι θα γινει στο μεθεπομενο επεισοδιο...απλα θα σας χαλασει την συνεχεια και μονο απο τον τιτλο...Πραγματικα,πιο αποκαλυπτικο τιτλο δεν μπορουσαν να βαλουν
Παντως και τα 2 σπεσιαλ που ερχονται νομιζω θα ειναι τα καλυτερα επεισοδια μεχρι τωρα...
![]()
ΥΓ: Screw Naruto...We want ASUMA SHIPPUDEN or Shikamaru Shippuden!!!!
Άρα να μη δούμε το preview την επόμενη φορά... Thanks man! Εσύ είσαι το αντίθετο από αυτούς που spoilάρουν αυτοί αποκαλύπτουν πράγματα και μας χαλάν την απόλαυση και εσύ μας κρύβεις πράγματα για να μας φτιάξεις!
Καλό επεισόδιο χωρίς να γίνονται πολλά πράγματα αλλά οδηγούσε στο επόμενο... Το τέλος με το Rasengan του Kakashi όλα τα λεφτά. Επίσης η φάτσα του Sai όταν έφαγε το χάπι

Υγ. Τι θα λέγατε για Hinata Shippuden;
Posted 13 September 2008 - 19:05
Άρα να μη δούμε το preview την επόμενη φορά... Thanks man! Εσύ είσαι το αντίθετο από αυτούς που spoilάρουν αυτοί αποκαλύπτουν πράγματα και μας χαλάν την απόλαυση και εσύ μας κρύβεις πράγματα για να μας φτιάξεις!
εγω προσωπικα θα σου πρότεινα να μην δεις το επομενο και να περιμενεις να βγει και το μεθεπόμενο και να τα δεις μαζι
εγω ετσι λέω να κανω..........σε περιπτωση που δεν λυγίσω

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 13 September 2008 - 21:43
Και εγω αυτο λεω αλλα ειναι 3 εβδομαδες χωρις naruto αυτες....εγω προσωπικα θα σου πρότεινα να μην δεις το επομενο και να περιμενεις να βγει και το μεθεπόμενο και να τα δεις μαζι
εγω ετσι λέω να κανω..........σε περιπτωση που δεν λυγίσω
Ευκολο ειναι???