Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 17 December 2009 - 01:25
Ο Madara εξελίσσεται σε κορυφαία φιγούρα , κάτι που το anime χρειάζεται με τόσους θανάτους τελευταία!
Tο ξέσπασμα του Νaruto μου φάνηκε συγκινητικό, φανταστείτε να έχετε ορκιστεί κάτι και να έχετε βάλει ένα στοχο ζωής και αυτός να σας διέφευγε συνεχώς!
Τώρα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το "Ο Itachi ίσως να μην ήταν κακός τελικά..." άντε να δούμε!
Posted 18 December 2009 - 10:53
Posted 19 December 2009 - 03:22
Xριστουγεννιατικο δωρακι........οριστε το δευτερο ost.
To οποιο απο μια γρηγορη ματια που εριξα περιεχει και themes μεχρι και τα τελευταια επεισοδια....Pain κλπ.
ΕΝΤΙΤ: Τελικα εχει ολα τα τραγουδια απο το επεισοδιο που ο Σαοσουκε σκοτωνει τον Οροτσιμαρου μεχρι και τον θανατο του Ιτατσι.Επισης προσεξα οτι εχει και 5-6 κομματια, που δεν εχουν παιχτει ποτε στο anime.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπως και στα προηγουμενα ost ετσι και σε αυτο δεν εχουν βαλει μερικα πολυ ωραια themes, οπως αυτο του Οροτσιμαρου....που αν θυμαστε παιζει στην γεφυρα και σε αλλεςπολλες στιγμες....αλλα ειναι ενδεικτικο της μαχης του με τον Ναρουτο.....κριμα......ηταν πολυ δυνατο τραγουδι.....να παρει.
Edited by sefiroth, 19 December 2009 - 03:36.
Posted 19 December 2009 - 14:02
Η ιστορια της Konoha και των uchiha ηταν φοβερη και σε καθηλωνε εκει να μη χανεις frame για frame
μπορω να πω οτι εφτασε στο σημειο να μου αλλαξει και την εικονα που ειχα για τους uchiha ( καλα οχι και για το sasuke βεβαια.. ). O itachi απ΄την αλλη με οποιο ΄ρολο΄και να τον γνωρισεις απλως ειναι too badass
για να δουμε τι αλλο θα του πει ο κυριος Madara
Posted 19 December 2009 - 14:21
Τελικά αυτός ο Madara τι ρόλο βαράει?Αρχίζω να μπερδεύομαι...από τη μια φαίνεται ως ο ultimate villain κ από την άλλη ο καλός της παρέας που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την φαμίλια του.
Αν κ από ότι φαίνεται, τα μίσα μας είπε στο 140, περιμένω με αγωνία το επόμενο επεισόδιο κ την υπόλοιπη αλήθεια μπας κ ξεκαθαριστούν οι αμφιβολίες μου.
P.S.Μου είπαν ότι μετά το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε, εμείς που δεν διαβάζουμε το manga, να δούμε επιτέλους το τελευταίο OVA που περιείχε το big spoiler όπως κάποιοι ανέφεραν...Ισχύει?

Posted 19 December 2009 - 15:37
Ο Μανταρα οπως ειπε και η Τσουναντε, καλος ή κακος ειναι; Μαλλον μας τα μασαει.....ειδικα στο σημειο που λεει οτι η επιθεση του Κιουμπι εγινε απο φυσικο παραγοντα και οχι απο δακτυλο Uchiha...
Posted 19 December 2009 - 18:04
Posted 19 December 2009 - 18:35
Μάλλον.Έτυχε και το είδα.Μετά απο το ending(το οποίο είναι το haruka kanata-opening season 2 naruto) είναι το big spoiler.Μόλις το είδα έμεινα έτσι--->P.S.Μου είπαν ότι μετά το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε, εμείς που δεν διαβάζουμε το manga, να δούμε επιτέλους το τελευταίο OVA που περιείχε το big spoiler όπως κάποιοι ανέφεραν...Ισχύει?

Posted 20 December 2009 - 18:02
Ρε παιδιά τελικά ο μόνος "true evil" και σαδιστής είναι ο orochimaru? Ακόμα και ο madara θα βγει καλούλης στο τέλος?!?!?! Εγώ υποψιάζομαι ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον sasuke!
Παιδιά ηρεμία μην δέχεστε την στάχτη που πάει να σας βάλει στα μάτια ο Μαντάρα και αυτό το επεισόδειο.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, αυτό το επεισόδειο περιείχε πολλές πληροφορίες αλλά <---το τονίζω, αλλά ο Μαντάρα επειδή αυτός ήταν "η ρίζα" αυτών των γεγονώτων θέλει κάποιον να τον έχει με το Μέρος του.
Όλα αυτά είναι σωστά και αν πάτε πίσω στο μάνγκα βγάζουν νόημα, μόνο που ο Μαντάρα τα διαστρευλώνει ένα μέρος της αλήθειας και κάνεις τους Ούτσιχα να φανούν θύματα μπροστά στα μάτια του Σάσουκε.
Το θέμα είναι όμως ότι τα ήθελε ο κώλος τους(συγγνώμη για την έκφραση).
Τ πράγματα εξηγούνται ακόμα περισσότερο μετά(και όταν λέω μετά δεν εννοώ στα επόμενα επισόδεια, ο Μαντάρα έχει έναν σκόπο)και ένα πράγμα υπερτονίζω.
Ο μαντάρα είναι ηλίθιος, βλάκας, ο κύριος Villain.Κάποια πράγματα κρύβονται αλλά θα φανούν μετά.
Ο Ιτάτσι ήταν αστέριιι και οι ηλίθιοι πήγαν και τον "φάγανε":ballumad:
Posted 20 December 2009 - 18:16
P.S.Μου είπαν ότι μετά το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε, εμείς που δεν διαβάζουμε το manga, να δούμε επιτέλους το τελευταίο OVA που περιείχε το big spoiler όπως κάποιοι ανέφεραν...Ισχύει?
Υπάρχει το huge spoiler που λες και για να το περάσεις αυτό το σημείο θέλει περίπου 4-5 επεισοδιακια ακόμη. Αλλά μπορείς να κάνες το εξής απλό να δεις μέχρι τους τίτλους τέλους περίπου και όταν δεις ότι κόβεται η κυρίως υπόθεση να το σταματήσεις. Η σκηνή εκείνη δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο απλά δικαιολογεί το γιατί μας παρουσιαζεται η ιστορία αλλά παρόλαυτα αποκαλύπτει πολλά για την μετέπειτα πλοκή..
Posted 20 December 2009 - 20:44
επισης ψιλοξενερωσα με το slideshow της μαχης madara-senju (θα προτιμουσα μια ολοκληρωμενη μαχη).
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 21 December 2009 - 00:54
Αγαπημένο τραγούδι αυτό.[media]http://www.youtube.com/watch?v=Xy6Sj0xSQog[/media]
Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα στη σελίδα του uploader στο youtube.
Posted 21 December 2009 - 19:07
Domo arigatou sefiroth, you the man!!http://isohunt.com/torrent_details/146230317/naruto?tab=summary
Xριστουγεννιατικο δωρακι........οριστε το δευτερο ost.
Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που άκουσα στο anime (δεν ήξερα καν ότι δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη) και, μιας και έχω και ξεμείνει από songs lately, ήταν ότι πρέπει!
Εμένα πάλι αυτά:Έχει κυκλοφορήσει το νέο OST.
Αγαπημένο τραγούδι αυτό.[media]http://www.youtube.com/watch?v=Xy6Sj0xSQog[/media]Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα στη σελίδα του uploader στο youtube.
Posted 23 December 2009 - 11:38
Σιγά μην έγινε απο φυσικό παράγοντα...δεν ξέρω αν θυμάστε στην αρχή του Shippuden,τον διάλογο μεταξύ Kyuubi και Sasuke...τότε που αναφέρθηκε πρώτη φορά το όνομα του Madara.Τυχαίο οτι τον ήξερε?Ο Μανταρα οπως ειπε και η Τσουναντε, καλος ή κακος ειναι; Μαλλον μας τα μασαει.....ειδικα στο σημειο που λεει οτι η επιθεση του Κιουμπι εγινε απο φυσικο παραγοντα και οχι απο δακτυλο Uchiha...
Posted 23 December 2009 - 14:51
Σιγά μην έγινε απο φυσικό παράγοντα...δεν ξέρω αν θυμάστε στην αρχή του Shippuden,τον διάλογο μεταξύ Kyuubi και Sasuke...τότε που αναφέρθηκε πρώτη φορά το όνομα του Madara.Τυχαίο οτι τον ήξερε?
Kι εγώ δεν νομίζω ότι λέει την αλήθεια, άλλωστε ο Itachi αν θυμάστε στο επεισόδιο 136 στη μέση περίπου είπε ότι ο Madara ήταν πίσω από την επίθεση του kyubi πριν 16 χρόνια.
Βέβαια αυτό που λες δεν είναι απόδειξη, γιατί το kyubi τον ξέρει ούτως ή άλλως αφού το είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν στη μάχη του με τον Hashirama, όπως είπε ο ίδιος.