Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 05 December 2009 - 10:03
Zetsu οπως παντα απολαυστικος και γεματος σχολια για ολη την μαχη.Σιγουρα ευχαριστηθηκε να βλεπει ξυλο.Αντε και καλη συνεχεια.

Posted 05 December 2009 - 10:31
Αναμενω το επομενο επεισοδιο με τον tobi/uchiha madara
Posted 06 December 2009 - 01:03
(except for the last part)
Πάλι καλά που το επεισόδιο είχε imba animation για να σώσει την κατάσταση, δεν μπορούσα να περιμένω τίποτα λιγότερο!
η μουσική αταίριαστη για το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου, επικές σκηνές όπως kirin και snake fight/susano'o appearance έχασαν πολλούς πόντους λόγο ασχετοσύνης του music editor +ότι μου φάνηκε πως ο μπλε δράκος (kirin) είχε λίγο τραβηχμένο screentime και δεν έπρεπε
other than that θεϊκό επεισόδιο, o Susano'o απίθανα animated και η τελευταία σκηνή του Ιtachi breathtaking όπως τη φανταζόμουνα.. R.I.P. dude
αυτά τα ολίγα από μένα
p.s. Orochimaru one-shot was priceless
Posted 06 December 2009 - 15:49
Αλλο που με ενοχλησε ηταν οτι η μαχη αυτη κρατησε πολυ λιγο, χρειαζοταν ενα επεισοδιο ακομα πιστευω.
Τελοσπαντων, τουλαχιστον το επομενο επεισοδιο αναμενεται πολυ αποκαλυπτικο! "The Mystery of Tobi"... can't wait!
Edited by veg3ta, 06 December 2009 - 15:56.
Posted 06 December 2009 - 17:19
Πάντως ακόμη να εξηγήσουν το λόγο που ο Itachi έδειρε όλο το χωριό του, εκτός αν ο πραγματικός λόγος ήταν για "να γίνει πιο δυνατός" και "να πάρει τα σουπερ μάτια". Που εύχομαι να μην είναι...Bad storytelling..
Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.
Posted 06 December 2009 - 18:06
Εμενα το 138 δε μου αρεσε και τοσο... απο το πουθενα εμφανιστηκαν διαφορα νεα jutsu (kirin, susano'o, yamata no jutsu) καθως και αντικειμενα (Blade of Totsuka, Yata Mirror) χωρις ιδιατερη εξηγηση. Και ολα αυτα τα "ultimate" jutsu για ποιο λογο?
Και όμως το Kirin το έχουμε ξαναδεί. Ή μάλλον έχουμε δει τον Sasuke να προσπαθεί ξανά να το κάνει. Στα επεισόδια 52 -53 (δεν θυμάμαι ακριβώς) του Shippuuden εκεί που ο Sasuke προσπαθεί να κάνει ένα jutsu για να αποτελειώσει την team 7 και ο Orochimaru του πιάνει το χέρι...... Το Kirin ετοίμαζε.
Tώρα από εκεί και πέρα το μυστήριο το οποίο λέγεται Μangekyou Sharingan και τα συναφή νομίζω είναι ένα από τα ζητούμενα της σειράς. Δεν ήταν ότι είδαμε τον Itachi σε άλλη σοβαρή μάχη που να χρησιμοποιήσει σε τέτοιο βαθμό το εύρος των δυνατοτητων του προς τον αντίπαλό του. Και ιστοριογραφικά να το πάρεις οι ανατροπές εξηγούνται κατόπιν εορτής και όχι πιο μπροστά (κάτι που έγινε με το Mangekyou Sharingan σε αυτά τα επεισόδια).
Πολλές από τις απορίες σου πιστεύω θα λυθούν στην πορεία της σειράς.
Posted 07 December 2009 - 00:47
Βεβαια ενα πραγμα μου εμεινε απο το επισοδειο, η επανεμφανιση του υπερμεγιστου θεου!!! orochi ρε! καλα ναι μπορει να ηρθε και να απηλθε (spelling anyone) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει πεθανει, οποτε καποια στιγμη θα τον ξανα δουμε ισχυρο και αν ο mangaka δεν ηταν ενας ***** ***** *** ******* ****** μπετοβλακας στο τελος ο orochi θα σκοτωσει sasuke / naruto κτλπ και θα κλεισει ωραια και οπως πρεπει το anime ^ _ ^
Posted 07 December 2009 - 03:28
Σε 8 επεισοδια ειδαμε παμπολλα συμβαντα, τα οποια ειναι ολο το ζουμι του Σιπουντεν. Ηθελα λιγη περισσοτερη κορυφωση και αγωνια, και οχι να τα δω ολα σε 8 επεισοδια... Μετα απο αυτο το υπολοιπο Σιπουντεν θα μοιαζει ανουσιο γιατι ασφαλως θα πεσουν τρισαθλια fillers που θα μου προκαλεσουν τουλαχιστον εμετο...
Posted 07 December 2009 - 18:36
Posted 07 December 2009 - 18:44
Posted 07 December 2009 - 22:10
Το animation του kirin και του susano ήταν αρκετά καλά, αλλά αυτό που έχασε αρκετά ήταν το amaterasu. Δεν έπεισε πολύ για την καταστροφική του ιδιότητα. Να πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι το animation του Amaterasu όταν το χρησιμοποίησε ο Itachi στην κοιλιά του βατράχου στην μάχη του με τον Jiraya, αλλά τότε είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πολύ καλή και η είσοδος του Orochimaru. Φυσικά το τέλος τα έσπασε και για άλλη μία φορά έδειξε ο Itachi πόσο imba είναι.
Posted 07 December 2009 - 22:34
Για παράξενο λόγο, όπως ήδη είπα, δεν με χάλασε ούτε το Amaterasu ούτε η μουσική υπόκρουση, από διάφορα παράπονα που είδα. Το Kirin πάλι ήταν πολύ έξυπνη κίνηση μεν, αυτό θα πει μάχη με στρατηγική, αλλά κι εμένα, όπως ήδη ειπώθηκε, μου φάνηκε ότι ο δράκος είχε περισσότερο screen time απ' όσο έπρεπε και έχασε ένα μέρος της δόξας του η κίνηση... επίσης και η καταστροφή που προξένησε μου φάνηκε την έδειξαν κάπως πολύ βιαστικά.
Το Susanno'o από την άλλη μου άρεσε, μου βγήκε καλύτερο απ' όσο το περίμενα από το manga, ειδικά τα χρώματα.
Η σκηνή με τα 2 αδέλφια στο τέλος, με τον Sasuke να τρέμει που ο Itachi θα του βγάλει τα μάτια, ενώ τελικά του κάνει απλά το παλιό του poke ήταν πανέμορφη... kudos στο studio, που απέδωσε την μάχη όπως έπρεπε σαν σύνολο και R.I.P Itachi, ένας από τους πιο στυλάτους κακούς της σειράς.
Έχω μόνο ένα παράπονο και μια απορία: Ο Orochimaru από που κι ως που ήταν πάντα μέσα στον Sasuke; Μια εκεί, μια μέσα στον Kabuto, μια το φίδι που παραλίγο να ξεφύγει από το Susanno'o... είναι όντως αθάνατος τελικά φαίνεται
Δεν με νοιάζουν οι διάφορες εξηγήσεις που δίνουν στην wiki ή στα Naruto sites ότι με το cursed seal βάζεις και τον Oro μέσα σου, εγώ λέω τα γεγονότα βάσει τον όσων είχαμε μάθει στην αρχή για το CS, μια τεχνική που forcefully βγάζει chakra από κάποιον και αν το χρησιμοποιήσει πολύ θα πεθάνει.
Το μόνο που μου έρχεται είναι ότι, τότε που ο Orochimaru προσπάθησε να πάρει το σώμα του Sasuke και ο Sasuke τον παγίδεψε στην διάστασή του, ουσιαστικά και πάλι κατάφερε να μπει μέσα του, αλλά όχι να έχει τον έλεγχο του σώματος και μπήκε σε ένα είδος λήθαργου, μέχρι να τον ξυπνήσει ο Sasuke. Άλλωστε μετά από εκείνο το γεγονός είναι που ο Kabuto και ο Sasuke έλεγαν ότι απορρόφησε τον Oro και το white serpent's power.
Βέβαια μένει και στον αέρα ότι ο Itachi ήξερε ότι ο Oro ήταν μέσα στον αδερφό του και τον περίμενε, να το είχε προβλέψει;
Η απορία μου πάλι είναι με το Amaterasu στο δάσος. Είχα συμπεράνει ότι το Amaterasu καίει μεν οτιδήποτε πέσει πάνω του, αλλά δεν εξαπλώνεται σαν κανονική φωτιά (από μόνη της εννοώ, όχι αν την μεγαλώσει ο Itachi πχ), αλλιώς, δεδομένου ότι δεν σβήνει με τπτ, θα έπρεπε να κάψει όλο τον κόσμο!
Πως εξαπλώθηκε λοιπόν στο δάσος; (ίσως μικρό plot hole, όχι ότι με πείραξε βέβαια)
Πέραν αυτών και πάλι thumbs up στην μάχη, totally worth the waiting.
Edited by Zoro, 07 December 2009 - 22:43.
Posted 07 December 2009 - 22:35
Λοιπόν. Η εισαγωγή πάρα πολύ καλή.Τα επισόδεια εκπληκτικά και ο Ιτάτσι-ντονό
Τι να πω,λίγο πένθος από εδώ, λίγο πένθος από εκεί.
Ας κάνουμε μια κηδεία στον Ιτάτσι-ντονό
Τουλάχιστον φτάσαμε στο σημείο του ναρούτο και περιμένεις με ανυπομονησία να δείς τα επισόδεια και ...μετά να τα κατεβάσεις(άλλη κλαμμένη ιστορία).
Τόνικακου.Να προσθέσω το Σουσάνο έγραψε,προσωπικά το φανταζόμουν πιο λιτό
Άντε και εις ανώτερα
Εδιτ
Η απορία μου πάλι είναι με το Amaterasu στο δάσος. Είχα συμπεράνει ότι το Amaterasu καίει μεν οτιδήποτε πέσει πάνω του, αλλά δεν εξαπλώνεται σαν κανονική φωτιά (από μόνη της εννοώ, όχι αν την μεγαλώσει ο Itachi πχ), αλλιώς, δεδομένου ότι δεν σβήνει με τπτ, θα έπρεπε να κάψει όλο τον κόσμο!
Πως εξαπλώθηκε λοιπόν στο δάσος; (ίσως μικρό plot hole, όχι ότι με πείραξε βέβαια)
Σκόπευε βασικά να το κάνει,αν μείνει το αματεράσου στο σημείο που στοεχεύεις θα συνεχίζει να καίει και μετά θα ξανασυνέχιζε να καίει αν δεν το σταμάταγε ο Ιτάτσι.Θέλω να πω κατάλαβες
Edited by Night_Wizard_Seal, 07 December 2009 - 22:44.
Posted 07 December 2009 - 22:54
Μα όταν ο Itachi πέθανε βλέπουμε ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί παντού γύρω τους και συνεχίζει να καίει, πότε την σταμάτησε;Σκόπευε βασικά να το κάνει,αν μείνει το αματεράσου στο σημείο που στοεχεύεις θα συνεχίζει να καίει και μετά θα ξανασυνέχιζε να καίει αν δεν το σταμάταγε ο Ιτάτσι.Θέλω να πω κατάλαβες
.
Εγώ είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά "σβήνει" όταν κάψει ολοκληρωτικά το πράγμα που πέσει απάνω, να το δεχτώ ότι έπρεπε να την σβήσει ο Itachi ενώ, αλλιώς θα έκαιγε συνεχώς... αλλά τώρα πότε πρόλαβε, αφού πέθανε;
Εκτός κι αν με τον θάνατο του χρήστη "πεθαίνει" και αυτή.
Posted 07 December 2009 - 23:04
Μα όταν ο Itachi πέθανε βλέπουμε ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί παντού γύρω τους και συνεχίζει να καίει, πότε την σταμάτησε;
Εγώ είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά "σβήνει" όταν κάψει ολοκληρωτικά το πράγμα που πέσει απάνω, να το δεχτώ ότι έπρεπε να την σβήσει ο Itachi ενώ, αλλιώς θα έκαιγε συνεχώς... αλλά τώρα πότε πρόλαβε, αφού πέθανε;
Εκτός κι αν με τον θάνατο του χρήστη "πεθαίνει" και αυτή.
Αυτό ακριβώς,το αματεράσου χωρίς τσάκρα δεν συντηρήται και αν ο user dies then it dies too.Δεν μπορεί να καίει από μόνο του.Αν ήταν έτσι τότε ο ιτάτσι θα το ενεργοποιούσε θα έπινε το καφεδάκι του και δεν θα κουραζόταν ή μάλλον δεν θα έτρεχε αιμα από το μάτι του.