Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2236 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 December 2009 - 23:20

From Naruto wiki (manga spoilers inside οπότε μην το κλικάρετε οι anime viewers)

The flames are said to burn for seven days and seven nights, and cannot be extinguished with water or any other normal methods. However, it can be extinguished by the user's alternate eye. Jiraiya had also managed to seal some of the black flames with the Fire Sealing Method.

To ότι καίει μέχρι ο στόχος να γίνει στάχτη αναφέρεται στο ότι δεν μπορεί να την σβήσει κανείς με τίποτα σχεδόν αν δεν το θέλει ο χρήστης ή στην περίπτωση που μείνει ανεξέλεγκτη.

To παραπάνω quote αν δεν απατώμαι έχει ληφθεί με βάση το 2ο Naruto Databook.

#2237 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 December 2009 - 05:59

Έχω μόνο ένα παράπονο και μια απορία: Ο Orochimaru από που κι ως που ήταν πάντα μέσα στον Sasuke; Μια εκεί, μια μέσα στον Kabuto, μια το φίδι που παραλίγο να ξεφύγει από το Susanno'o... είναι όντως αθάνατος τελικά φαίνεται :stubborn:, αλλά δεν είναι αυτό που με πείραξε. Το θέμα είναι ότι το cursed seal 1. παρουσιάστηκε στην αρχή σαν ένα jutsu το οποίο αν το χρησιμοποιήσεις πολύ θα σε σκοτώσει, δεν θα βγάλει τον Orochimaru από μέσα σου και 2. στην ουσία τεχνική του Juugo είναι και όχι του Orochimaru, δεν βλέπω πως κατέληξε ο 2ος μέσα του.

Ο Οrochimaru είχε μπει στο σώμα του Sasuke αν θυμάσαι, όπως πρέπει να κάνει κάθε λίγα χρόνια. Απλώς αντί να μπει στο σώμα του και να πάρει το έλεγχο όπως γινόταν πάντα, ο Sasuke τον εγκλώβισε μέσα του χρησιμοποιώντας ένα Genjutsu. O Orochimaru παρέμεινε μέσα του μεν, αλλά τον έλεγχο τον είχε ο Sasuke.

O Kabuto απλώς πήρε κάποια απομεινάρια από το σώμα του Orochi στη φιδίσια του μορφή, το οποίο είχε παρατήσει προκειμένου να μπει στο Sasuke, και τα έβαλε στο σώμα του και στη συνέχεια έγινε αυτό που είδαμε.

#2238 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 08 December 2009 - 10:18

Για το επεισόδιο με καλύψατε οι υπόλοιποι. Γενικά σε αυτό το arc έγιναν πράγματα και θαύματα και το ερώτημά μου είναι: και τώρα τι; Σημαντικοί κακοί πέθαναν (Orochimaru, Itachi) και τώρα μας μένουν οι madara, Kabuto και οι υπόλοιποι Akatsuki με πρώτο και καλύτερο τον Pain. Έχω περιέργεια που θα το πάει το anime στη συνέχεια...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2239 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 December 2009 - 23:42

To επισόδειο ήταν ΤΕΛΕΙΟ.Η φωνή του μαντάρα(το ξαναλέω)του πάει τρελά και ο ρόλος του πέχτηκε θεικά.Η αλόε βέρα μας εεεε ο Ζέτσου ήθελα να πώ έχει υπερβολική φάση στο άνιμε(εγώ τον απολαμβάνω περισσότερο εδώ παρά στο μάνγκα).:hahaha:
Και εδώ έρχεται η αποκορύφωση.Το καλό είναι ότι και το επόμενο επισόδειο είναι τέλειο και εξηγούνται πολλά, αλλά και τα επόμενα έρχοντα για να γράψουν ιστορία.Αλλάζουμε και άρκ(δεν χρειάζονται φίλλερ ακούτε εσείς οι παραγωγοί;;;;)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2240 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 December 2009 - 10:03

ο ιτατσι ειναι ενας πολυ καλος αδελφος . για να δουμε τωρα πως θα νιωσουν μερικοι μιας και χανει λιγο μπανταςς-νεςς ... και μαθαινουν πως απλα ειναι ενα θυμα ....

Edited by laraska, 11 December 2009 - 10:10.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2241 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 11 December 2009 - 10:17

ο ιτατσι ειναι ενας πολυ καλος αδελφος . για να δουμε τωρα πως θα νιωσουν μερικοι μιας και χανει λιγο μπανταςς-νεςς ... και πως απλα ειναι ενα θυμα ....

Mπα δεν νομίζω να αλλάξουν γνώμη.

Προσωπικά δεν τα πάω καλά με τους "κακούς", σπάνια να θαυμάσω κάποιον, οπότε μετά που έμαθα το γιατί έγινε ότι έγινε από "κακό" τον θεώρησα απλά ηλίθιο. Η πλέον τραγικοποίηση ήρωα μέσα στο Naruto. Σειρά έχουν ο Sasuke, ένας που δεν λέμε λόγω manga spoiler, και μετά το χάος.

Από στιγμή σε στιγμή περιμένω ν΄ακούσω για το τραγικό παρελθόν του Orochimaru. Ε δεν μπορεί, όλο και θα έχει κι αυτός ένα, πέρα απο την συνειδητοποίηση του περί θνησιμότητας των ανθρώπων.:P

Posted Image

Posted Image

#2242 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 December 2009 - 10:25

ο ορο ειναι ο μονος στρ8 κακος , ας ελπισουμε να παραμεινει ετσι μεχρι τελους ! θελω να ειναι ο τελευταιος κακος !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2243 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 11 December 2009 - 15:41

Ωραίο επεισόδιο..... Μου άρεσε ιδιαιτέρως η φάτσα "μένω μακάκας" του Sasuke όταν του είπε ο Madara "in order to protect you". Ο Naruto πλέον έχει αρχίσει να μου τι σπάει (μου φαίνετε πιο εκνευριστικός στο anime παρά στο manga). To επόμενο θα είναι όλα τα λεφτά (please στην παραγωγή να μην το κάνουν χάλια)........
Posted Image

#2244 namos7

namos7

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 12 December 2009 - 01:34

Το επεισοδιο μας ελεγε το τι εγινε μετα την μαχη και ηταν αρκετα ενδιαφερον. Συμφωνω πως ο Naruto μου την εσπασε λιγο με το "δραμα" του αλλα τι να κανουμε αυτος ειναι! Περιμενω το επομενο επεισοδιο που θα ειναι ακομα πο ανατρεπτικο απο τι φαινεται μιας και αρχιζω να γινομαι fan του Madara.

#2245 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 13 December 2009 - 00:14

Χαίρομαι πολύ που γίνετε της πουτ... στο naruto, το έβλεπα κάθε ~6 μήνες λόγο ξενέρας που μου είχαν προκαλέσει τα filler (ιδιαιτέρως αυτό με τους food-ninja ήταν ΠΟΛΥ τραγικό) αλλά τους τελευταίους 3 μήνες το βλέπω κανονικά αμέσως μόλις βγει το sub, ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Τον naruto είχα σκυλοβαρεθεί που έλεγε όλο "sasuke , sasuke" , άντε παραδέξου επιτέλους τον ερωτά σου αγόρι μου μην ντρέπεσαι :D , ούτε η sakura δεν κάνει έτσι για τον Sasuke. :P

Και είμαι σε αναμονή να δω πότε θα εμφανιστεί ξανά ο θεός ο Shikamaru... ! ...αλλά πολύ φοβάμαι ότι πολλά έκανε σ' αυτό το arc για "δεύτερος ήρωας" και γι'αυτό τον λόγο θα κάνουμε καννα χρόνο ακόμα να τον δούμε in-action. :S

#2246 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 13 December 2009 - 14:55

Ωραιο σχετικα το ep. Γενικα τελευταια το Naruto ειναι πολυ καλο. Κλασσικα ο Naruto με το δραμα του Sasuke. Ο Τοbi/Madara επαιξε παλι μαζι τους. Ακομα και με τον τεραστιο Shino... Δεν πειραζει, εισαι chuunin Shino κι ειναι ο Madara!! Εν αναμονη για τα επομενα eps που θα ειναι πολυ ενδιαφεροντα

Posted Image

#2247 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 December 2009 - 22:58

ο ορο ειναι ο μονος στρ8 κακος , ας ελπισουμε να παραμεινει ετσι μεχρι τελους ! θελω να ειναι ο τελευταιος κακος !

+1

αρκετα καλο το επισοδειο, για πλακα τους ειχε ο madara.

To τελος του επισοδειου βεβαια ηταν ολο το ζουμι, εντελως cliffhanger.

#2248 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 14 December 2009 - 02:52

Πολυ καλο επεισοδιο...Ειδικα στο τελος εμεινα ψιλομ@λ@κ@ς με την φαση του Amaterasu, Με εκνευριζει που παιρνει τοσο ευκολα τα upgrades ο Σασουκε αλλα αυτη τη φορα δεν μπορω να πω ηταν εντυπωσιακο και αρκετα πιο πειστικο.Εχει πολυυυυυ ψωμι η υποθεση γυρφω απο τον Ιτατσι τελικα...και απο οτι φαινεται ο Μανταραεχει grand plans για το υβριδιο Uchiha.:hiding_something:
Posted Image

#2249 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 14 December 2009 - 11:48

Ειδικα στο τελος εμεινα ψιλομ@λ@κ@ς με την φαση του Amaterasu

Tell me about it...I was like holy sh*t, Sasuke is doing Amaterasu?!?!
Το τι σκέψεις περάσανε από το μυαλό μου μέχρι να πει επιτέλους ο Madara τι στον άνεμο έγινε, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μέχρι ότι πήρε τα μάτια του Itachiσκέφτηκα. Βέβαια, ομολογώ ότι αρχικά ψιλοξενέρωσα όταν τελικά είπε τον τρόπο με τον οποίο έδωσε τις δυνάμεις του αλλά σκεπτόμενη (πολύ σκέφτομαι τώρα τελευταία…) για το τι είναι-ήταν, whatever-ικανός να κάνει ο Itachi (όπως το να δημιουργήσει genjutsuμόνο με μια κίνηση του χεριού του) τελικώς φαίνεται πιθανό.

Dammit, είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι θα πει ο Madaraστον Sasuke, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω! :blingeye2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2250 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 15 December 2009 - 02:40

Ωραιο επεισοδιο αλλα μας εκοψε στη μεση την πλοκη! Και περιμενα πολλες αποκαλυψεις... anw ελπιζω να γινουν στο επομενο.

Πολυ cool η αλλαγη φωνης/προσωπικοτητας μεταξυ Tobi/Madara. Αλλα για μενα ολα τα λεφτα ηταν η φαση με τον Kakashi που μενει αφωνος οταν βλεπει sharingan! To amaterasu πως το γνωριζε? Αφου ειπε οτι το εβλεπε πρωτη φορα...

Ξενερωσα (παλι) με τον Itachi που μεταδιδει δυναμεις με το αγγιγμα του... οι οποιες trigg-αρουν οποτε θελει αυτος :dazed: Νταξει ειναι θεος αλλα αυτο παραπαει. Και η ολη φαση "προστατευω τον αδερφο μου απο ολους τους κακους" ειναι τελειως φλωρικη!