Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1246 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 23:42

Τα πρωτα φιλλς του shipp. τα εκαναν για τον Asume γιατι παιθενε εντελος ακυρα και χωρις να εχει εμφανιστη πολυ για αυτο τα βαλανε εκτος του οτι ηταν και καλοκαιρακι :D

Τωρα για αυτα παιζουν πολλα τα οποια δεν μπορω να πω ας ελπισουμε να ειναι καλα μονον αυτο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1247 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 00:45

Κοιτα οταν προχωρισουμε στα κανονικα ναι θα δειτε καποια πραγματακια (οσοι δεν διαβαζουν μανγκα) δλδ υπαρχη λογος στο manga που το βλεπω μπορω να διακρινο καποιους λογους (εκτος απο τα φραγκα) που βαλαν τα φιλλς :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1248 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 02:11

Mπα κλασσικα δε 8α προσφερουν τπ στη γενικη ιστορια.Απλα ειναι κα8αρα 8εμα να βαλουν κατι ωστε να μην προχωραει γρηγορα η ολη υπο8εση.Δε νομιζω να ειναι σοβαρο φιλλερ να βλεπουμε το φιδεμπορα να εχει γκομενα μια κοπελαι η οποια εχει crystal element jutsu και το ναρουτο να μα8αινει να ριχνει μπαλες αερα μεσα απο 1 τραβεστι βατραχο..Προωσπικα παντα οτι τετοια φιλλερ παντα κανουν το 8εατη να χανει λιγο την μπαλλα αφου προσ8ετουν χαρακτηρες οι οποιοι 8α ξεχαστουν και το μονο που κανουν ειναι να χαλανε τη γενικη πλοκη.Τουλαχιστον οπως ειπα και πιο πριν βλεπουμε τη χινατα:wooi2::nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1249 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 03:00

Μεχρι στιγμης το μονο που αξιζε ηταν οι σκηνες του jiraiya, αντε να δουμε ποτε θα μπει deidara-tobi

qzMHWHd.png

#1250 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:32

ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ παιδια ελεος αμαν:erk: την χινατα την εχουν αδικησει μη πω ποσο μετο συμπαθειο ...ειναι η αγαπημενη μου ηρωιδα απο το ναρουτο (ειναι απλα γαματηηηη)και στο σηιπ την εχουν θεοαδικησει(παμε 8τειλς):wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2: :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
και τον νετζι λιγο γτ και αυτος ειναι ο αγαπημενος μου απο τα αγορια(:chigau: i love hyuuga family!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1251 Noulis

Noulis

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 14:45

Λοιπον παιδες βγηκε ενα καινουργιο fansub που λέγετε TakaFansubs [Taka].
Και βγαλανε το επεισοδιο 91 σε HD.

Credits go to

Δημοσιευμένη  εικόνα
Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com

#1252 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 15:07

Actually credits go to Sefiroth (από εκεί το είδα πρώτη φορά στο forum :P ).

Τώρα για να μην θεωρηθώ και άσχετος στο θέμα, για πρώτο view οι Horrible Subs είναι πολύ καλοί αν και χρησιμοποιούν τα "official" subs...

Παν μέγιστο ατού τους, πέρα από την πολύ καλή εικόνα που έχει η 720 έκδοσή τους, είναι ότι βγάζουν ep Πέμπτη βράδυ...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1253 Chaos-Silver

Chaos-Silver

On the Last Train

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 19:50

Κρίμα που σταμάτησε το Dattebayo να βγάζει:nanteee:, ειλικρινά, ήταν οι καλύτεροι subbers και σταμάτησαν ΜΟΝΟ το Naruto, δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται, ή με ποια επιχειρήματα σταματάνε το subbing μόνο και μόνο διότι κάπιοι ανόητοι ανεβάζουν στο Youtube...παρ'ολες τις παρακλήσεις που έχουν γίνει.
Spoiler:

:erk:: Watashi wa shinnen!SHINENZUUUUU!
:bike:: FALCON PUUUUUUNCH! :fromabove:

#1254 Ulquiorra-sama

Ulquiorra-sama

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 22:42

δωστε ενα Link για το 92 σε torrent γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω πουθενά...οσο για τον kelborn3 μάλλον απο συνήθεια το κανει γιατι στα greeklish 8=θ

#1255 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 00:49

Παιδες και εγω το 92 δεν ξερω υλικρινα που να το βρω.......
(μου αρεσε η δουλεια των horrible σε 1080p στο 91 παντως)
Ναι οντως λαλακια να σταματισουν η DB κανονικα κατι πρεπει να κανουν ουτος ωστε να μην χασουν το Naruto ας κανουν μια ντεμεκ ιστοσελιδα και ας αλλαξουν τη ταγκια τους εδω εναν ψοφο σελιδες με gr subs προσπαθησαν να κλησουν και τα καταφεραν και μετα αυτες απλος αλλαξαν ονομα και πιγαν σε .com .tv κτλ κατι αντιστηχο ας κανουν και αυτοι, τωρα το πως θα παρουν το επεισοδιο ειναι αλλο θεμα ξερουν αυτοι:tensai:

Τωρα για να fills μακαρι να μπορουσα να ανηξω το στομα μου αλλα καλυτερα ετσι παντως απο αυτα που ξερουμε κανονικα πρεπει να βγει καλο arc τωρα εαν το **** καλα να παθουν ας προσεχαν εμεις δεν μπορουμε παρα να το υποστουμε!!

hail to Hinata-tsan :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Θελω arc με ξυλο και πολυ ξυλο και αγαπημενους χαρακτηρες παλαιοτερους ΘΕΛΩ GAARA OF THE SAND!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1256 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 02:19

Αντε να σωσω την ημερα παλι:

ΟΡΜΗΞΤΕ,epeisodio 92 Ηorrible subs:

(1080p)MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
(480p)MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Τα official subs μια χαρα μου φαινονται.Τωρα αν καποιος προτιμαει fansub group για να το κραταει και στο σκληρο του δισκο τοτε Ταka ειναι η λυση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1257 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 03:21

Για να μην την πατήσει κανείς το [DB]_Naruto_Shippuuden_092_[0B8C17C4].avi είναι troll

Στα επεισόδιο τώρα....
Δεν μου τρέλανε, ούτε με ενδιέφερε καν. So so γιατί περιμένουμε να μπει στο ψητό...
Μου άρεσε η επανεμφάνιση των Gama οι οποίοι τώρα είναι ντερεκάκια.

Ευτυχώς εξαφανίστηκε ο gay βάτραχος...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1258 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 03:37

Πωώς είδες official subed Naruto???? το σαϊτε της Viz λέει ότι δεν ειναι διαθέσιμο το ναρούτο στην περιοχή μας

#1259 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 03:53

To ειδα το 92 και μου αρεσε πολυ.Μου αρεσε φοβερα το στορυ με guren-orochimaru-sasuke,ειδικα το πως συνδεσαν την guren με τον orochimaru,εξυπνα,λιτα και ωραια!Πολυ γελιο με Jiraiya,χεχε αυτος ο ανθρωπος δεν θα καταφερει ποτε να παρει ματι.ΚΑι το καλο ειναι οτι πανε αρκετα γρηγορα.Πολυ τουμπανο ο sasuke.....για να δουμε.

Γενικα προσεγμενο το στορυ αρκετα για φιλλερ,πολυ παραπανω απο οτι με τον Σορα

Kαι γενικα το animation κρατιεται σε πολυ καλο επιπεδο.

y.g.
Η Guren εχει και πολυ ωραιο σχεδιασμο για φιλλεροχαρακτηρας....τα συγχαρητηρια μου σε οποιον την εμπνευστηκε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 16 Ιανουάριος 2009 - 04:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1260 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:45

για να δουμε.

:hahaha:Συνεχεια λες "για να δουμε, για να δουμε" λες και περιμενεις να δεις κατι συγκεκρειμενο:riiight:
Αντε πιο γρηγορα τα επεισοδια, ειμαστε στην εποχη της ταχυτητας, :ballumad:
Για να δουμε καμια σημαντικη μαχη με τον ναρουτο