Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1261 Ulquiorra-sama

Ulquiorra-sama

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 16 January 2009 - 14:54

οι db ανέβασαν το 92...για να δούμε...

#1262 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 16 January 2009 - 16:21

:hahaha:Συνεχεια λες "για να δουμε, για να δουμε" λες και περιμενεις να δεις κατι συγκεκρειμενο:riiight:
Αντε πιο γρηγορα τα επεισοδια, ειμαστε στην εποχη της ταχυτητας, :ballumad:
Για να δουμε καμια σημαντικη μαχη με τον ναρουτο

Xexe δεν νομιζω πως εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις.

Το ''για να δουμε'' ειναι μια εκφραση που την χρησιμοποιω οταν θελω να πω ''για να δουμε που το παει το θεμα,ειμαι περιεργος''.....Δεν περιμενω να δω κατι συγκεκριμενο μιας και δεν διαβαζω το manga...

yg.To 92 απο Db ειναι troll νομιζω....αλλα καινα μην ειναι who cares.1080p αναλυση ftw.
Posted Image

#1263 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 January 2009 - 16:46

yg.To 92 απο Db ειναι troll νομιζω....αλλα καινα μην ειναι who cares.1080p αναλυση ftw.

Ναι τρολλ ειναι,εχει το οπενινγκ στην αρχη κ μετα εχει κατι με αμαξια ΧΡ

Επισης η δουλεια των HorribleSubs δεν μαρεσε...Κατεβασα το 1080p, και μαλλον κατι δεν κανουν καλα με το encoding μιας και εχει μερικα πιξελς...I'll stick with Taka :congrats: Ασε που δεν εχει το preview του επομενου επεισοδιου και το ομακε (αν ειχε):smokingg:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1264 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 17:36

Βασικα απο τακα δεν εχω βρει ακομα καποιο torrent.Αμα εχει βρει καποιος μπορει να ποσταρει το λινκ please?:nod2:

Posted Image

#1265 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 16 January 2009 - 18:00

^^^e oxi kai pixels......μη με τρελαινεις ετσι.....Παντως ναι ειναι πολυ πιθανον,να τα βλεπω την Πεμπτη και να κραταω το release των Τακα.An kai δεν καταλαβαινω γιατι κοψανε το preview....στο προηγουμενο το ειχανε.

Edited by sefiroth, 16 January 2009 - 18:14.

Posted Image

#1266 Noulis

Noulis

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 16 January 2009 - 19:39

Νομίζω σήμερα το βράδυ πρέπει να βγεί το 92 σε [ΤΑΚΑ]
Posted Image
Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com

#1267 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 January 2009 - 21:30

λοιπον ο jiraiya το ψιλο εσωσε το επισοδειο. Guren-orochi-sas ηταν καλο στημενο αλλα ειχε αρκετα - το επισοδειο.

Η μαχη του sasuke μου φανηκε γελοια, τον orochi καπως δεν τον σχεδιαζαν καλα, το κεφαλι ηταν unbalanced? με το υπολοιπο σωμα..

οσο για το 1080p βασικα ειναι ενα ωραιο 720p upscaled. fail ftw.

#1268 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 21:58

μετριο προς ικανοποιητικο επισοδιο,αν και θα μπορουσε να προχωρησει τη πλοκη πιο γρηγορα

qzMHWHd.png

#1269 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 16 January 2009 - 22:25

Καλουτσικο το επεισοδιο.Δεν με τρελανε.Αλλα για filler μια χαρα ειναι.Δεν ζηταω περισσοτερα.
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#1270 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 January 2009 - 22:36

λοιπον ο jiraiya το ψιλο εσωσε το επισοδειο. Guren-orochi-sas ηταν καλο στημενο αλλα ειχε αρκετα - το επισοδειο.

Η μαχη του sasuke μου φανηκε γελοια, τον orochi καπως δεν τον σχεδιαζαν καλα, το κεφαλι ηταν unbalanced? με το υπολοιπο σωμα..

οσο για το 1080p βασικα ειναι ενα ωραιο 720p upscaled. fail ftw.

Η σκηνη με τον σασουκε και τους 1000 νιντζα ειναι μεσα απο το μανγκα :Ρ Βεβαια δεν εδειξε την μαχη παρα μονο το τελος :Ρ

Εγω παντως Σεφιροθ ειδα πιξελς στην εκδοση των HorribleSubs :P Οταν κατεβασω και την εκδοση των Τακα θα δω και θα σου πω :oo:

Edited by Seraphimon-T.K., 16 January 2009 - 22:42.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1271 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 16 January 2009 - 23:51

Για να μην την πατήσει κανείς το [DB]_Naruto_Shippuuden_092_[0B8C17C4].avi είναι troll

Στα επεισόδιο τώρα....
Δεν μου τρέλανε, ούτε με ενδιέφερε καν. So so γιατί περιμένουμε να μπει στο ψητό...
Μου άρεσε η επανεμφάνιση των Gama οι οποίοι τώρα είναι ντερεκάκια.

Ευτυχώς εξαφανίστηκε ο gay βάτραχος...

δηλαδη ηταν αντρας?:oo:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Τι στο καλο συμβαινει στο ναρουτο?απορω που δεν εχουν δειξει ακομα το κρυφο νιντζα χωριο της συκιας
Posted Image

#1272 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 January 2009 - 02:53

Λοιπον! Ειδα λοιπον κ γω το επεισοδιο...It was OK...Nothing special....Αν και ειδαμε λιγο το τερας με τις 3 ουρες ΧΡ

Για τα 2 γκρουπ τωρα. Οι HorribleSubs δεν κανουν μεταφραση,γιαυτο και δεν εχουν credits.Τα περνουν απο το Crunchyroll (το σαϊτ που το δειχνει ονλαϊν) ενω οι ΤΑΚΑ εχουν δικο τους μεταφραστη κλπ... Στην πιοτητα εικονας δεν υπαρχει διαφορα. Όσο για την μεταφραση μικρες διαφορες υπαρχουν...Οποτε ακολουθηστε οποιο γκρουπ θελετε :Ρ
Απο HorribleSubs θα βγαινει πιο γρηγορα μιας και η δουλεια που κανουν ειναι μονο ο χρονισμος και το Copy/Paste απο το streaming site. Για τη συλλογη εγω θα κραταω των ΤΑΚΑ που ειναι πιο ολοκληρωμενη δουλεια.

Posted Image

#1273 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 January 2009 - 03:02

xmmmmm βελτιωθηκαν πολυ οι Τακα στο χρονο...το βγαλανε ηδη!

NyaaTorrents >> Torrent Info >> [Taka] Naruto Shippuuden 092 [HQ x264].mp4
Posted Image

#1274 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 January 2009 - 11:20

Βασικα εγω το συγκεκριμενο το κατεβασα απο horrible subs στην1080 εκδοση και παιζε μια χαρα.Δε ξερω τι προβληματα εβγαλε στους υπολοιπους αλλα σε μενα ηταν μια χαρα η συγκεκριμενη εκδοση.Αν καποιοσ τωρα εχει 2 και τις 2 μπορει να μου πει πια εκδοση εχει καλυτερο sub για να μπορω να κατεβαζω συνεχομενα απο εκει και εγω|?

Posted Image

#1275 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 January 2009 - 13:53

Βασικα εγω το συγκεκριμενο το κατεβασα απο horrible subs στην1080 εκδοση και παιζε μια χαρα.Δε ξερω τι προβληματα εβγαλε στους υπολοιπους αλλα σε μενα ηταν μια χαρα η συγκεκριμενη εκδοση.Αν καποιοσ τωρα εχει 2 και τις 2 μπορει να μου πει πια εκδοση εχει καλυτερο sub για να μπορω να κατεβαζω συνεχομενα απο εκει και εγω|?

Ειμαι στο ignore or something like that? Το πιο πανω ποστ μου δεν το ειδες? Οπως ειπα οι διαφορες ειναι ελαχιστες και δεν αξιζει ενα upscale 1080p βιντεο αφου ειναι το ιδιο με το 720ρ (αν κ ακομα πιστευω οτι ουτε 720ρ ειναι κανονικα) που βγαζουν οι ΤΑΚΑ με καραοκε κλπ

Posted Image