Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 09 January 2009 - 13:40
Λοιπον το επεισοδιακι μου αρεσε πολυ.Καλο animation,οι εχθροι και μενα με ξενισαν αλλα με ειχαν ξενισει και οι canon εχθροι στο rescue sasuke ark οποτε παω πασο.Μου αρεσε τρελά ομως ο psycho orochimaru εκει που πασπατευε τον αλλον με τον τροχον και γελαγε.Ο κρυσταλος της guren ειναι λιγο σπαστικος αλλα τον συνηθιζω σιγα-σιγα.....και πολυ γελιο με τον βατραχο και τον Ναρουτο.Γενικα so far so good.
Kατεβασα το επεισοδιο απο horrible subs στα 480p αναλυση.Παρα πολλη καλη δουλεια.Επισης ο τυπος το βγαζει και σε 1080p οπως ακριβως παιζει στο tv tokyo.
Λοιπον αντε να δουμε και ακατσουκι και Sasuke.

Posted 09 January 2009 - 14:11
δλδ υπηρχε λογος για αυτο που ειδαμε... δλδ απλα μας ειπαν οτι προχωραει η ιστορια .... ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ αυτο.... χαμενη βδομαδα πιστευω... επισης ο καιμενος ο Naruto παλι με βατραχους ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... μια στα υψη μια στην λασπη...
δεν με νοιαζει για σποιλερ η αλλα... θα καταφερει τπτ σωστο ο Naruto? Εως τωρα... εκανε τοσα χρονια training για να φτασει να χανει τον εαυτο του απο την αλεπου οποτε το σταματησε αυτο (πολυ δυνατος γινοταν), εχασε ποσες μερες Special Naruto only Training για το νεο attack του κανει ζημεια, αχρηστο και αυτο... τωρα με βατραχια... PLZ ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Ο Sasuske κοβει κεφαλια απο αποσταση και αυτος... τεσπα.
Ο Ηρωας ειναι και ο καιμενος της υποθεσης...
Posted 09 January 2009 - 15:06
ΓΑΜΑΤΟ ENDING LOLARA:hahaha:

παιδια απο ποιους fansubs πρεπει να κατεβασω ναρουτο τωρα!!????stupid dattebayo guys:madtodeath:

"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 09 January 2009 - 16:44
Εχω δει 45 επεισοδια Shippuden,και εχω απογοητευτει τελειως,Animation κ Σχεδιασμος χαρακτηρων ανα καρε για τα μπαζα(το 3d τους ειδικα εντελως αθλιο),Storyline βιασμος του 1ου,αργοοοοοος ρυθμος,κοιμομουνα στα πιο πολλα επεισοδια,και το θεορω ως ενα πολυ κακο(Δεν επεσε καλη δουλεια πανω του ) Anime
Ασε που το Kyubbi 4 tails Naruto μπορει να ηταν το πιο ελεεινο power up στην ιστορια των Anime,ειναι αυτος παρουσιαστικο να πορωνεσε?
Δεν ξερω αν στην συνεχεια φτιαχνει,αλλα μεχρι το 45 ειναι για τα γελια(Μονο τα πρωτα επεισοδια ηταν ωραια)
Posted 09 January 2009 - 17:20
Το δευτερο αρκ ειναι οντως πολυ αργο και μπορεις να κοιμηθεις....υπαρχει τουλαχιστον μια σχετικη βελτιωση του animation.Τα επεισοδια 39-42 στην γεφυρα με Οροτσιμαρου:Διαφωνω καθετα μαζι σου....ηταν απλα epic και ως animation και ως μαχη.Σεναριακα αυτο το αρκ μπορει να μην ηταν τιποτα το ιδιαιτερο πιστευω ομως πως εγιναν σημαντικα πραγματα....αν και για σενα δεν εχει τελειωσει το αρκ αυτο ακομα,νομιζω στο 52....εχει μια μικρη φιλλερομαχη με μελισσες και Καμπουτο 2-3 λεπτων....αγνοησε την.Αυτο το αρκ αν ηταν 5 επεισοδια λιγοτερο θα ηταν πολυ καλυτερο trust me. Οσο για το Κιουμπι Ναρουτο τι να σου πω,θεμα γουστου και αυτο,προσωπικα η μαχη Ορο με 4-tails ηταν απλα επικη.Συγγνωμη κιολας αλλα δεν πορωθηκες με το πως εγινε η μεταμορφωση του Ναρουτο; Πολυ gore!
Μετα απο αυτο το αρκ εχει φιλλερς που κατα τη γνωμη μου σκιπαρε τα,ευτυχως δεν ειναι και παρα πολλα.Μετα εχει το τριτο αρκ του Σιπουντεν,που ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα και φυσικα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το Part 1 μην σου πω και καλυτερο.Σε ολα τα επειπεδα ειναι ΑΑ που λενε και στο χωριο μου.
Πιστεψε η υπομονη που ειχες κυριως στο δευτερο αρκ που τα επεισοδια πηγαιναν σαν τον Αγγελοπουλο,θα ανταμειφθεις και με το παραπανω.
Σεναριακα παντως το Σιπουντεν ειναι πολυ πιο ενδιαφερον,συγκρινοντας το με το Part 1.Τα πραγματα ειναι σε πιο grand scale τωρα.
Κατσε να σου κανω και εναν οδηγο για το πως θα δεις τα επομενα επεισοδια : το αρκ που εισαι τωρα τελειωνει στο 53.Μετα ξεκιναει το νεο αρκ που ομως το κοβουν στο 56 αν δεν κανω λαθος και ξεκινανε τα φιλλερς μεχρι και το 71.Στο τελος του 71 απο το 18ο λεπτο και μεχρι το τελος εχουμε canon.Στο 72 εχει πιο πολυ canon και λιγο φιλλερακι (ξερεις για να ληξουν τα φιλλερς και να συνεχισει η ιστορια).Απο το 73 μεχρι και το 89 εχει canon που τελειωνει και το τριτο αρκ.Προς το τελος του 89 αρχιζουν νεα φιλλερς (γυρω στα 12 θα ειναι λογικα).Τωρα ειμαστε στο 91.Αυτα τα φιλλερς να τα δεις γιατι εχουν σχεση μεγαλη με το manga και απο οτι ξερουμε θα βαλουν σκηνες Manga παραλληλα με φιλλερ οποτε καλο ειναι να τα δεις.Ελπιζω να σε διαφωτισα.
Edited by sefiroth, 09 January 2009 - 17:40.

Posted 09 January 2009 - 19:01
Άσε ρε με τη μούφα....για γέλια και για κλάματα είναι...
.
Ε αυτος ηταν ο σκοπος του ΧΡ Το επεισοδιο ακομα δεν βρηκα χρονο να το δω αλλα οκ :Ρ το βραδυ θα εχετε review και απο μενα :Ρ Απο μια γρηγορη ματια ειδα ενα αστειο βατραχι.... :Ρ τεσπα...
Επισης Gkloc ακουσε αυτα που σου ειπε ο Σεφιροθ, πιο καλυτερα δεν θα μπορουσε να τα πει ΧΡ Στο Immortal Arc θα πεις σιγουρα "α εδω ειμαστε":tensai: Have fun
Posted 09 January 2009 - 19:16
Posted 09 January 2009 - 19:35
Τα επεισοδια που ειναι στην γεφυρα 39,40-41,42 ενα μειονεκτημα ειχαν και αυτο ηταν το ΠΡΩΤΟ μισο του διπλου επεισοδιου 40-41,γιατι το δευτερο ειναι αψογο.Οντως ηταν πολυ αργο,αλλα νταξει τι κανεις,νομιζω πως μπορεις να συμβιβαστεις για 20 λεπτα που ηταν τραγικα αργα.Το 42 για μενα παντα,ηταν απο αλλο πλανητη.Ειπα και πριν αυτο το το αρκ αξιζει μονο για τα επεισοδια της γεφυρας αλλα και για τα 2 τελευταια επεισοδια του που συναντανε,ξερεις ποιον,που και αυτα δεν ειναι τοσο καλα.Μετα απο αυτο,ουδεμια σχεση.Ειναι λες και το στουντιο απελυσε ολο το προσωπικο και πηρε αλλους δλδ μονο το ονομα του στουντιο ειναι ιδιο.

Posted 09 January 2009 - 19:42

Posted 09 January 2009 - 19:53

Posted 09 January 2009 - 21:07
Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν με το τραβεστί βάτραχο και την προπόνηση του Ναρούτο.Θα κάνουν πάλι καμιά βλακεία που έρχεται αντίθετα με το manga.Πόσο βιασμό θα αντέξει πια το έργο σου ρε Kishi?
ΥΓ:Βλέπω πολλοί κατεβάσετε από HoribleSubs.Το 91 το βγάλανε και οι DB και δίνουν και αποχαιρετισμούς.
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 09 January 2009 - 21:13

Posted 09 January 2009 - 22:11
βασικα στα πρωτα του Gaara βαριομουνα,μιας και πηγαινε αργα και ειχε 8 επεισοδια ελεεινη μαχη Sakura k Γρια εναντιον Sasori,εκει ειδικα κοιμομουνα,μετα ειχε Gai να ανοιγει 6 gates και αντι να πορωνομαι εκλαιγα...
Οσο για την μεταμορφωση οταν εκανε μεταμορφωση ωραιο ηταν,αλλα ο Kyuubi εσι οπως ηταν δεν μου αρεσε,με αυτο το παραξενο χρωμα και εμφανιση,και η μαχη με Orochimaru καλη δεν λεω,αλλα υπερβολικα πολυ Dragonball Style,μα υπερβολικα,με τον Kyubbi να τιναζει τα χερια του και να φευγουν δεντρα,να ανατιναζεται το εδαφος,να κανει και ενα Kamehameha:bleh:(Εκει που διαπερασε τις 3ς πορτες)
Μακαρι να ειναι αργοτερα ετσι οπως τα λες,μακαρι,την εχω σταματησει προσφατα την σειρα,μαρεσει πολυ ρε γα**το,αλλα θα ηθελα να ειναι πιο ωραια,εχουν υλικο ρε γαμουτη, γιατι το πανε ετσι?
Α Επισης για οποιον δεν βαριεται ενα καταπληκτικο Review απ'τον χρηστη Xyik στο myanimelist.net που συμφωνο με τα Χιλια μαζι του,ειναι στα αγγλικα ,λεει της εντυπωσης για την σειρα,και την βαθμολογει,Enjoy!
Posted 09 January 2009 - 22:15
Συμφωνω απολυτα μαζι σου (δεν παει αλλο αυτη η κατασταση ελεος πια βαζουν φιλερ και την κανονικη ιστορια την προχορανε 15%τουλαχιστον !!!!!Και να φανταστω στο επομενο κατι θα γινει (ξερω αλλα δεν το λεω)εμενα μου αρεσε το επεισοδιο και καλο animation ειχε και πλοκη μεχρι στιγμης.......αλλα θελω να τελειωνουν γρηγορα γιατι εχει και πιο σημαντικα πραγματα να δουμε
ΓΑΜΑΤΟ ENDING LOLARA:hahaha:
παιδια απο ποιους fansubs πρεπει να κατεβασω ναρουτο τωρα!!????stupid dattebayo guys:madtodeath::madtodeath:

Posted 10 January 2009 - 02:15
H Μαχη με κιουμπι-ορο,θυμιζει σε κλιμακα db αλλα δεν εχει καμια σχεση.Και ειναι η μοναδικη σε ολο το Ναρουτο.....που ειναι ετσι.Αλλα δικαιολογειται μιας και πολεμαει ενα ημιτελες μυθικο τερας,δλδ ειναι αναμενο να ειναι καπως ετσι.Οσο για το σχεδιο παω πασο,ουτε εγω ειχα ξετρελαθει αλλα δεν ειχα ξενερωσει κιολας.
Οσο για την αποψη του ξενου,νταξει γυστα ειναι αυτα.Περα απο το αθλιο animation (τουλαχιστον καποια κομβικα σημεια ηταν οκ) η μουσικη πχ ειναι τελειως υποκειμενικο θεμα.ΕΔμενα μου αρεσει πιο πολυ τωρα μιας και ειναι ορχηστρικη.Στο τριτο αρκ εχει και τις ροκιες του παντως μην ανησυχεις.Ομολογουμενος το σεναριο ξεκινησε χλιαρα στο Σιπουντεν αλλα ειναι λογικο γιατι ειναι σαν να κανει μια νεα αρχη περιπου οποτε δεν μπορει να ξεκινησει με την μια μαμιωντας.
Rey μαζι σου για τα φιλλερς....αλλα ρε φιλε νομιζω πως αδικεις το ιδιο το Ναρουτο με το να συγκρινεις τα φιλλερς με το κανονικο στορυ.Αγνοησε τα.Δλδ το Immortals ark που χρηζει προσοχης μιας και ειναι canon το κανανε χαλια; Αντιθετως ηταν σχεδον τελειο.Δλδ μην σε παιρνουν τα νευρα επειδη στο πιεροτ κανουν βλακειες.Δες το και απο την αλλη: ΜΕτα απο τα φιλλερς με τον Ψορα ειχαμε εκπληκτικο animation.Καταλαβαινω να θες να δεις την συνεχεια του Μανγκα μεσω ανιμε αλλα υπομονη.Προσωπικα παντως θα προτιμουσα εναν ολοκληρο χρονο φιλλερς τωρα ωστε να ξεφυγει τελειως το Manga μην σου πω μεχρι να τελειωσει και μετα να τα εβλεπα non-stop χωρις αυτα τα μικρα διαλειμματα....Παντως το Σιπουντεν εχει 91 επεισοδια...αν βγαλουμε 20 επεισοδια που ειναι φιλλερς και δεν τα μετραω καν,εχουμε 71 επεισοδια που για αυτα με καιει,απο τα οποια τα 22 ειναι το τριτο αρκ που ηταν μια χαρα και σου βαζω αλλα 8-10 που ηταν τα καλα,οι φωτεινες εξαιρεσειςαπο τα 2 προηγουμενα αρκς οποτε παμε χοντρικα στα 32 τα υπολοιπα ηταν λιγο εως πολυ μετρια και χαλια.Οποτε ναι το 1/3 ειναι καλο στο σιπουντεν.Αλλα βλεποντας το τελευταιο αρκ,νομιζω πως ολες οι βλακειες σχετικα με canon material εληξαν,οποτε προχωραμε καλα οπως στο παρτ 1.Τουλαχισοτν ετσι το βλεπω εγω και τονιζοντας οτι δεν εχω διαβασει το manga.
Αλλα να θεσω και κατι αλλο: Κατα την γνωμη μου ,οσο καλα και να ειναι τα φιλλερς δεν προκειται να βρουν ποτε στον ηλιο μοιρα αναμεσα στους φανς.Ειναι πολυ απλο: Ειναι τετοια η δομη του κοσμου του Ναρουτο και η εξελιξη του Σεναριου που δεν αφηνει κανενα περιθωριο,καμια ανασα για τα φιλλερς.Οταν εχεις ενα σουπερ-φοβερο σεναριο που ειναι canon ο,τι και να δειξεις μετα θα παει απατο.Πχ ο βατραχος με τα χειλη στο 91 ειναι out of the blue,τελειως εκτος τοπου και χρονου,πιο πολυ αρμοζει στο One piece παρα στον κοσμο του Ναρουτο,δλδ και μονο σχεδιαστικα να το δει κανεις.Δλδ εν ολιγοις τα φιλλερς ειναι καταδικασμενα μιας και εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο που ακομα κια αν συνδυαζονται καπως με το main story ,ειναι τοσο δυσκολο να σκεφοτυν τεχνικες που να ειναι συμβατες με τον κοσμο του kishi που αναγκαστικά φαινονται απο αλλο πλανητη.
Edited by sefiroth, 10 January 2009 - 02:35.