Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1276 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 January 2009 - 21:43

ουτε oi Taka εχουν το preview....

Συγκρινα τις 2 εκδοσεις και ΟΝΤΩΣ των Τακα ειναι καλυτερη.Σε ολα εκτος απο την μεταφραση που ειναι ισαξια με την επισημη των HS.

Οποτε Τακα απο δω και περα....αν το βγαζουν και τοσο γρηγορα...μπραβο τους.Παντως μεγαλο αρχειο sxetika....290mb.
Posted Image

#1277 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 January 2009 - 23:37

καλα ρε παιδια .....μπορει να αλλαξαν αλλα κανουν την δουλεια τους ...να ρωτησω τωρα κατι... το επ θα βγαινει καθε πεμπτη ή παρασκευη???????:uhh:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1278 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 18 January 2009 - 00:29

βασικα βγαινει ενδιαμεσα...βγαινει αν ξερω κλ παρασκευη ξημερωματα...

#1279 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 January 2009 - 00:36

καλα ρε παιδια .....μπορει να αλλαξαν αλλα κανουν την δουλεια τους ...να ρωτησω τωρα κατι... το επ θα βγαινει καθε πεμπτη ή παρασκευη???????:uhh:

Πέμπτη προβαλεται στην ιαπωνια,και παρασκευη ξημερωματα ειχαμε την μεταφραση απο DB. Το 92 βγηκε παρασκευη απογευμα/βραδυ απο τους ΤΑΚΑ. Μερικες ωρες διαφορα δλδ...Μικρο το κακο. Νομιζω πως θα κρατησουν αυτο το pace...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1280 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 18 January 2009 - 00:50

Πέμπτη προβαλεται στην ιαπωνια,και παρασκευη ξημερωματα ειχαμε την μεταφραση απο DB. Το 92 βγηκε παρασκευη απογευμα/βραδυ απο τους ΤΑΚΑ. Μερικες ωρες διαφορα δλδ...Μικρο το κακο. Νομιζω πως θα κρατησουν αυτο το pace...

Nαι ομως κανουν αρκετα καλη δουλεια:wooi2:

#1281 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 January 2009 - 03:40

Spoiler:

Spoiler:

δεν μου αρεσε οπως αποδωσαν αυτη τη σκηνη στο ανιμε...
κατα τη γνωμη μου στο μανγκα ηταν πολυ καλυτερη με τα σωματα κατω...κ γενικα δεν μου αρεσει πως σχεδιαζουν τον Σασουκε στα τελευταια επς.

εσεις τη γνωμη εχετε?

Posted Image

#1282 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 January 2009 - 06:09

Βασικα στο ανιμε στη συγκεκριμενο οπως μιλαει με τον orochimaru σε μια φαση ανοιγει το πλανο και δειχνει τη σκηνη απο το μανγκα με 3 ατομα να τρεκλιζουν διπλα του σασουκε ξαπλωμενα.Απλα το timing ηταν λιγο off.:tensai:

Posted Image

#1283 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 18 January 2009 - 11:09

Προσωπικά μ'αρέσει έτσι όπως σχεδιάζουν τον Sasuke,δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Τώρα το επεισόδιο, μην επαναλαμβάνομαι, δεν μ'άρεσε.Αντε πάλι το σώθηκε από τα βατράχια που όπως κ να το κάνουμε έδωσαν λίγο γέλιο στην υπόθεση.Αδιάφορη μου πέρασε τόσο η Guren όσο κ ο Kabuto με τον πιτσιρικά.
Εγώ είδα το επεισόδιο από HS αλλά επειδή άκουσα ότι κ οι ΤΑΚΑ κάνουν εξίσου την ίδια κ καλή δουλειά, όποιο βρίσκω πρώτο θα βλέπω.Δεν κολλάω πουθενά.

Όπως φαίνεται η DB δεν έχει λείψει σε κανέναν μας...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1284 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 January 2009 - 16:51

Και εμενα το 92 μου αρεσε πολυ !!!!οντως το εχουν καλα σχεδιασμενο με την πλοκη και του φιλλερ και τ μανγκα!!!!!
Αν εξερεσεις κατι μικρο πραγματα!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1285 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 18 January 2009 - 17:31

Εγώ είδα το επεισόδιο από HS αλλά επειδή άκουσα ότι κ οι ΤΑΚΑ κάνουν εξίσου την ίδια κ καλή δουλειά, όποιο βρίσκω πρώτο θα βλέπω.Δεν κολλάω πουθενά.

Όπως φαίνεται η DB δεν έχει λείψει σε κανέναν μας...

Σιγα μην μας ελειπαν.Αυτες οι πλακες τους(καμια φορα) γινονται πολυ σπαστικες...:chigau:

On topic now...

Μ'αρεσε και εμενα παρα πολυ το 92 και για το σχεδιασμο αλλα και για τα βατραχια.Μεγαλωσαν παρα πολυ ε?:bahhh:

#1286 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 January 2009 - 17:39

Συμφωνω απολυτα τζιμαρε !!!!!!!Αρχιζει ττουλαχιστον να γινετε ενδιαφερον.......:bahhh:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1287 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 January 2009 - 17:42

και για τα βατραχια.Μεγαλωσαν παρα πολυ ε

Αμα ηταν να μεινουν στουρνοι για μια ολοκληρη ζωη τα παιδια του gamabunda τυφλα να χει το υψος του :hahaha::burningbe3:

Posted Image

#1288 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 January 2009 - 17:59

εγω θελω να δω τι θα κανει ο φιδανθρωπος με το 3tails,και αν θα παιχτει μαχη ναρουτο-σασουκε ξανα

qzMHWHd.png

#1289 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 January 2009 - 11:37

Μπα αυτο που λες δε παιζει ποτε σοτ ναρυτο δεν χαλανε την ιστορια με γεγονοτα σημαντικα οπως πχ μαχη ναρουτο σασουκε στα φιλλερ.Το πολυη πολυ να δουμε 1 glimse του ναρουτο προς τον σασουκε τπ παραπανω

Posted Image

#1290 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 20 January 2009 - 03:33

Για ακομη μια φορα ηρθε η ωρα να ποσταρω το περιεχομενο των επομενων επεισοδιων :3

Spoiler: 93

Spoiler: 94

Spoiler: 95

Επισης δεν εχουμε καποιο κενο προς το παρον...Ολα αυτα μεχρι να μαθουμε και το προγραμμα του Φεβρουαριου :3
Ακομα να ενημερωσω οτι στα φιλλερ στις σημαντικές σκηνες/επεισοδια θα εχουμε καλο animation απ΄οτι λενε οι πρωτες πηγες.

Stay tuned people

PS:Βρηκα μια εικονα που αφορα τα Filler...Μολις μεταφραστει θα την ποσταρω εδω

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ