Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 17 January 2009 - 21:43
Συγκρινα τις 2 εκδοσεις και ΟΝΤΩΣ των Τακα ειναι καλυτερη.Σε ολα εκτος απο την μεταφραση που ειναι ισαξια με την επισημη των HS.
Οποτε Τακα απο δω και περα....αν το βγαζουν και τοσο γρηγορα...μπραβο τους.Παντως μεγαλο αρχειο sxetika....290mb.

Posted 18 January 2009 - 00:29
Posted 18 January 2009 - 00:36
καλα ρε παιδια .....μπορει να αλλαξαν αλλα κανουν την δουλεια τους ...να ρωτησω τωρα κατι... το επ θα βγαινει καθε πεμπτη ή παρασκευη???????
Πέμπτη προβαλεται στην ιαπωνια,και παρασκευη ξημερωματα ειχαμε την μεταφραση απο DB. Το 92 βγηκε παρασκευη απογευμα/βραδυ απο τους ΤΑΚΑ. Μερικες ωρες διαφορα δλδ...Μικρο το κακο. Νομιζω πως θα κρατησουν αυτο το pace...
Posted 18 January 2009 - 00:50
Πέμπτη προβαλεται στην ιαπωνια,και παρασκευη ξημερωματα ειχαμε την μεταφραση απο DB. Το 92 βγηκε παρασκευη απογευμα/βραδυ απο τους ΤΑΚΑ. Μερικες ωρες διαφορα δλδ...Μικρο το κακο. Νομιζω πως θα κρατησουν αυτο το pace...
Nαι ομως κανουν αρκετα καλη δουλεια

Posted 18 January 2009 - 03:40
δεν μου αρεσε οπως αποδωσαν αυτη τη σκηνη στο ανιμε...
κατα τη γνωμη μου στο μανγκα ηταν πολυ καλυτερη με τα σωματα κατω...κ γενικα δεν μου αρεσει πως σχεδιαζουν τον Σασουκε στα τελευταια επς.
εσεις τη γνωμη εχετε?
Posted 18 January 2009 - 06:09

Posted 18 January 2009 - 11:09
Τώρα το επεισόδιο, μην επαναλαμβάνομαι, δεν μ'άρεσε.Αντε πάλι το σώθηκε από τα βατράχια που όπως κ να το κάνουμε έδωσαν λίγο γέλιο στην υπόθεση.Αδιάφορη μου πέρασε τόσο η Guren όσο κ ο Kabuto με τον πιτσιρικά.
Εγώ είδα το επεισόδιο από HS αλλά επειδή άκουσα ότι κ οι ΤΑΚΑ κάνουν εξίσου την ίδια κ καλή δουλειά, όποιο βρίσκω πρώτο θα βλέπω.Δεν κολλάω πουθενά.
Όπως φαίνεται η DB δεν έχει λείψει σε κανέναν μας...
Posted 18 January 2009 - 17:31
Εγώ είδα το επεισόδιο από HS αλλά επειδή άκουσα ότι κ οι ΤΑΚΑ κάνουν εξίσου την ίδια κ καλή δουλειά, όποιο βρίσκω πρώτο θα βλέπω.Δεν κολλάω πουθενά.
Όπως φαίνεται η DB δεν έχει λείψει σε κανέναν μας...
Σιγα μην μας ελειπαν.Αυτες οι πλακες τους(καμια φορα) γινονται πολυ σπαστικες...

On topic now...
Μ'αρεσε και εμενα παρα πολυ το 92 και για το σχεδιασμο αλλα και για τα βατραχια.Μεγαλωσαν παρα πολυ ε?

Posted 18 January 2009 - 17:42
και για τα βατραχια.Μεγαλωσαν παρα πολυ ε
Αμα ηταν να μεινουν στουρνοι για μια ολοκληρη ζωη τα παιδια του gamabunda τυφλα να χει το υψος του

Posted 18 January 2009 - 17:59
Posted 19 January 2009 - 11:37
Posted 20 January 2009 - 03:33
Επισης δεν εχουμε καποιο κενο προς το παρον...Ολα αυτα μεχρι να μαθουμε και το προγραμμα του Φεβρουαριου :3
Ακομα να ενημερωσω οτι στα φιλλερ στις σημαντικές σκηνες/επεισοδια θα εχουμε καλο animation απ΄οτι λενε οι πρωτες πηγες.
Stay tuned people
PS:Βρηκα μια εικονα που αφορα τα Filler...Μολις μεταφραστει θα την ποσταρω εδω