Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1066 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 December 2008 - 20:40

Ε δεν θα εμφανιστεί κατευθείαν...

Λογικά αυτό το arc θα είναι μικρό. Δεν έχει δα και το πολύ υλικό για να βγάλει 15-20 eps.
Καμιά 10-αρια λογικά θα βγάλουν και μετά θα αλλάξει η season....

Good to know .... Thanks Seraphimon

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1067 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 10 December 2008 - 20:40

οντως ο γκααρα ειναι μια πονεμενη ιστορια, αν δεν τον δειξει στα φιλλερς , θα τον δειτε στο ανιμε σε καμια πενταετια.... :P

#1068 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 11 December 2008 - 02:57

καλυτερα.αρκετα τον φαγαμε στην μαπα.Μαματος ειναι αλλα εχει παρει μπολικο screen time.

Τα φιλλερς οντως φαινονται μια χαρα και απο τις περιληψεις των επεισοδιων ακομα πιο καλα!
Posted Image

#1069 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 11 December 2008 - 03:34

Θα σχολιασω κ εγω το επισοδειο επιτελους μετα απο μια βδομαδα σχεδον...καταραμενη 3η λυκειου.
Λοιπον εκτος του οτι ο shikamaru ηταν απλα θεος σε αυτο το επισοδειο,ολα εγιναν τοσο ποιητικα,τοσο μελωδικα που δεν καταλαβα ποτε περασαν τα 40 λεπτα.Του την ειπε του Hidan κανονικοτατα και επιτελους πηρε την εκδικιση του για τον αδικοχαμενο Asuma.Πολυ ωραια ηταν κ η μουσικη π εβαλε στο σημειο οπου παγιδεψε τον Hidan με το Shadow summon technique του.Αν και δεν ξερω γιατι εμενα μου ψιλοξυνισε αυτη η super entrance του Ναρουτο γιατι ακομη προσωπικα δεν μπορω να θεωρησω τον Ναρουτο αξιολογο νιντζα και δεν ξερω κιολας γιατι...μαλλον δεν τον ειδα με καλο ματι απο την αρχη.Παντως μπορω να πω οτι η σκηνη με το αιμα και την καρδια του Kakuzu ηταν απλα για μενα η καλυτερη σε ολο το επισοδειο τρομερη πορωση.Τελος μου φανηκε καπως χαζο που ο Ναρουτο χωθηκε και τσουπ εκανε κατευθειαν το Fuuton Rasen-shuriken ενταξυ εμαθες μια μαματη τεχνικη ειναι αναγκη να τη δειξεις με το καλημερα...
Για τα fillers που ερχονται τωρα πιστευω οτι θα ειναι μακραν τα καλυτερα που εχουμε δει στη σειρα καθως συνδιαζουν τα παντα και εχει σχεδον ολους τους αγαπημενους μου χαρακτηρες.Sasuke,Deidara,Kakashi μονο ο Neji και ο Shikamaru λειπουν για να ειμαι κομπλε:hahaha:
Posted Image

#1070 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 December 2008 - 05:40

ep88!!! that was awesome wasn't it ??

Ξεκιναει με ενα κλασσικο ναρουτο move του nr1 most suprising ninja xD α ρε naruta πρεπει να εμεινε μλκας εκεινο το δευτερολεπτο :P

Μετα Shikamaru ανεβαινει σε godlike επιπεδα με μια απο τις πιο badass σκηνες της σειρας για μενα. ( που ειχε και splatter! αυτο γιατι δε το κανανε censor? ε? ^^) Πραγματικα ειχα πορωθει οταν μιλαγε ο shika, i am your god mo******er !!

Kαι τελος πραγματικα ο naruto μπαινει σε νεα εποχη, οπου παιζει εξυπνα και χρησιμοποιει τις τεχνικες του στο μεγιστο. Μπορει το εφφε της επιθεσης να μη μου αρεσε πολυ ( θα προτιμουσα τεραστια εκρηξη και τελος η να διαλυοταν ολο το σωμα του kakuzu) αλλα και εκανε ωραιο αντιπερισπασμο ( αν και η πρεπει να εφτιαξε με τα clones απο πισω νεο super-rasengan η ??) και ενταξει εκοψε φετες.

Προφανως οπως τον ειδαμε εξαντλημενο εξηγει γτ σε ενα preview ειδαμε τη tsunade να λεει να μη τον αφησουνε να το ξανα κανει πρεπει αν ειχε τρελο toll πανω στο σωμα του.

Αυτα τα τελευταια επισοδεια στο naruto το εχουν ανεβασει σε πολυ μεγαλυτερο επιπεδο, το filler arc που ερχεται φαινεται και πιστευω θα ειναι imba. Great times are coming!

#1071 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 December 2008 - 12:54

Ωραίο επεισόδιο, πολύ ωραίο.Με άφησε λίγο με ανοιχτό το στόμα όταν απέτυχε η πρώτη προσπάθεια του Fuuton Rasen-Shuriken (ειπά από μέσα μου "πάει, ούτε σε αυτό το επεισόδιο θα το δω...:nosey:) άλλα στο τέλος του έδωσε κ κατάλαβε!Κ αμάν πια, όλο ατσούμπαλα πέφτει αυτό το παιδί μετά απο μια γερή τεχνική...:beaten: αν το σκεφτείτε, μετά από τόσες τεχνικές κ τόσες "ελεύθερες" πτώσεις τα κόκκαλα του θα έπρεπε να είχαν γίνει σκόνη!

Ο Shikamaru θεός, Kakashi κ Yamato all the money, γενίκα έμεινα ευχαριστημένη.
:blingeye2: weeeee απο το επόμενο θα δούμε επιτέλους Orochimaru κ Sasuke!

p.s. I'll miss Hidan too.Οι καβγάδες με τον Kakuzu θα μείνουν στην ιστορία!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1072 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 12 December 2008 - 13:13

Άλλο ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο. It's Futon Rasen-Shuriken after all.

Πολύ καλό επεισόδιο. Δεν έχει πολλά να σχολιάσεις.
Το σχέδιο πάλι μου την έσπασε σε κάποια σημεία, αλλά ήταν η μουσική που τα έσπασε κανονικά. Ιδιαίτερα το κομμάτι που μπήκε με την επαναφορά της σκηνής απ' τον Shikamaru στον Naruto ήταν devine.

Την επόμενη εβδομάδα είναι canon το επεισόδιο αλλά ξεκινάει τυπικά το νέο arc που θα περιέχει και το filler του....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1073 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 12 December 2008 - 14:57

SUGOI!!!!!!
:awww::awww::lovulovu::wooi2::wooi2:

αυτο λεω μονο....

edit: ειναι ιδεα μου η αυτο με τα summon και τα παιδακια το εχουμε ξαναδει:sigh2:

#1074 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 December 2008 - 16:07

καλα τι επισοδιαρα ηταν αυτη????Τι θεικη σκηνη με το rasen-shuriken, απλα respect.
Πρωτη φορα που ευχαριστηθηκα οταν χανουν akatsuki , και αυτο προερχετε απο καπιον που ειναι με τους κακους :P
απλα απιστευτο ep

qzMHWHd.png

#1075 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 December 2008 - 16:33

SUGOI!!!!!!

αυτο λεω μονο....

edit: ειναι ιδεα μου η αυτο με τα summon και τα παιδακια το εχουμε ξαναδει:sigh2:

Όχι το summon jutsu δεν το έχει ξαναδείξει.To katon του Sasuke (ή του Itachi, δεν είμαι σίγουρη...:bahhh:)είχε δείξει...αλλά τα πιτσιρίκια είναι όλα τα λεφτά να τα βλέπεις να παλεύουν να κάνουν τα σύμβολα :kakaka:.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1076 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 December 2008 - 16:43

SUGOI!!!!!!

αυτο λεω μονο....

Όχι το summon jutsu δεν το έχει ξαναδείξει.To katon του Sasuke (ή του Itachi, δεν είμαι σίγουρη...:bahhh:)είχε δείξει...αλλά τα πιτσιρίκια είναι όλα τα λεφτά να τα βλέπεις να παλεύουν να κάνουν τα σύμβολα :kakaka:.

ρε που αναφερεστε? δε πιστευω σε κανα manga???:uhh: (η κανα preview που δε εχω κοιταξει)

#1077 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 12 December 2008 - 17:10

Το επ απλα τα εσπασε.....Αρε Naruto με κανεις και ανατριχιαζω στα τελευταια επ.....
Posted Image

#1078 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 December 2008 - 17:21

ρε που αναφερεστε? δε πιστευω σε κανα manga???:uhh: (η κανα preview που δε εχω κοιταξει)

Μετα το preview σχεδον καθε επεισοδειου εχει μια ασχετη σκηνη...Συνήθως αστεια :Ρ Νομιζω το λενε Omake ,im not sure though :3

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1079 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 December 2008 - 17:55

Το επεισοδιο κλασσικα τα σπασε:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Αν και δεν μ'αρεσε ετσι οπως τελειωσε αλλα,ολα τα αλλα ειναι respect:respect::respect::respect:
Posted Image
Posted Image

#1080 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 12 December 2008 - 18:06

Τι να λεμε τωρα.Τα παντα ολα.Φανηκε η διαφορα κλασης του Naruto και του Shikamaru με τους υπολοιπους.Με αυτους τους 2 η ομαδα ειναι αχτυπητη.Ηταν απλα respect:respect:
αναμενουμε καλυτερα.
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!