Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 01 December 2008 - 20:04
Τωρα σοβαρα για την ταινια αποτι ειδα εχει και τον 4 οποτε προβλεπεται να ειναι και πολυ καλη...αλλα απο μια αφισα δε μπορει να δει και πολλα κανεις.Ελπιζω να ειναι καλη οσο και οι αλλες
Posted 02 December 2008 - 01:04
α πω την αληθεια τις εχω βαρεθει ολες τις ταινειες του ναρουτο.. θυμιζουν πολυ τα πρωτα επισοδια οπου συνηθως με ενα kage bushin κ με μια κραυγη "i'm gonna catch'em all" θεριζε τους παντες.. τεσπα.. 8εωρητικα την ταινεια 8α την εχουμε σε 12 μηνες κ αν (μιας κ η DB το droppare)

Posted 02 December 2008 - 07:56
και οι τενείες είναι φαν σέρβις....΄
αλλά μπορούμε να μεταφέρουμε την κουβέντα στην γενική συζήτηση και όχι στην συζήτηση για τα επισόδια...

Posted 02 December 2008 - 22:13
Posted 03 December 2008 - 06:27

Posted 04 December 2008 - 16:46
Λοιπον αγαπητοι φιλοι,στο σημερινο σοου θα δειξουν preview filler ark που θα ακολουθησει μετα το δεκεμβριο,θα ασχοληθει με το three-tails jinchuriki.Φαινεται πως εχουν σκεφτει σοβαρα το συγκεκριμενο filler-canon arc.Προσωπικα ειμαι κατενθουσιασμενος γιατι πρωτον. δεν ειναι ασχετο με την ιστορια,δευτερον εχει.... θα δειτε στο spoiler.....οι πρωτες εικονες.EPIC! Παιζει η πρωτη εικονα να ειναι και απο το preview για την 3η ταινια Σιπουντεν,δεν ειμαι σιγουρος.
Edited by sefiroth, 04 December 2008 - 16:56.

Posted 04 December 2008 - 19:13
Spoiler:
Λοιπον αγαπητοι φιλοι,στο σημερινο σοου θα δειξουν preview filler ark που θα ακολουθησει μετα το δεκεμβριο,θα ασχοληθει με το three-tails jinchuriki.Φαινεται πως εχουν σκεφτει σοβαρα το συγκεκριμενο filler-canon arc.Προσωπικα ειμαι κατενθουσιασμενος γιατι πρωτον. δεν ειναι ασχετο με την ιστορια,δευτερον εχει.... θα δειτε στο spoiler.....οι πρωτες εικονες.EPIC! Παιζει η πρωτη εικονα να ειναι και απο το preview για την 3η ταινια Σιπουντεν,δεν ειμαι σιγουρος.
NAIII~! Και οχι Σεφιροθ, η πρωτη ειναι απο το μανγκα κανονικα! Sasuke is awesome like this! Ελπιζω να δεσουν ωραια το στορυ... Its Sasuke air time:orly: Thanks για τα νεα

Posted 04 December 2008 - 20:18
NAIII~! Και οχι Σεφιροθ, η πρωτη ειναι απο το μανγκα κανονικα!
ακριβως! η πρωτη εικονα δεν ειναι φίλλερ ειναι η αρχη της σασουκιαδας
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 04 December 2008 - 23:12
Posted 04 December 2008 - 23:24
noob question to break seras @@'s. Αυριο εχει επισοδειο ? Και επιτελους το μαθανε το μαθημα τους. Filler arcs παλευονται, stand alone filler episodes suck hard, harder than jenna jameson..

Εχει κανονικα το διπλο επεισοδιο που μας αξιζει

Και επειδη ειμαι καλος παρτε το τρεϊλερ του νεου αρκ,αλλα και της ταινιας :3 We must be happy!!! Έχει Hinata!!!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NtIUDAlS2XI[/youtube]
Edited by Seraphimon-T.K., 04 December 2008 - 23:31.
Posted 05 December 2008 - 00:33
Μακαρι να μην βγει πατατα το filler ark μονο αλλιως κατα τα αλλα το ναρουτο παει μια χαρα.
Κατι ακυρο τελικα αυτο που καναν με τα Jinchuriki's που τα εβαλαν στο εξωφυλλο ενος μανγκα προσφατα ολα μαζι τωρα μαθαμε γιατι το εκαναν.Λογικα κα8ε φορα π 8ελουν να βαζουν φιλλερς δεν θα βαζουν ηλιθια χαζοχαρουμενα επισοδειακια αλλα πως επιασαν οι Akatsuki τα Jinchirikis.Αρκετα καλη κινηση

Posted 05 December 2008 - 00:37
Posted 05 December 2008 - 00:49
Posted 05 December 2008 - 00:55
Αρκετα καλο φαινεται και επιτελους εχει Sasuke action !!!!!Οπως επισης εχει και Deidara τι αλλο να ζητησω απο τη ζωη μου δηλαδη!!God bless Naruto:P
Μακαρι να μην βγει πατατα το filler ark μονο αλλιως κατα τα αλλα το ναρουτο παει μια χαρα.
Κατι ακυρο τελικα αυτο που καναν με τα Jinchuriki's που τα εβαλαν στο εξωφυλλο ενος μανγκα προσφατα ολα μαζι τωρα μαθαμε γιατι το εκαναν.Λογικα κα8ε φορα π 8ελουν να βαζουν φιλλερς δεν θα βαζουν ηλιθια χαζοχαρουμενα επισοδειακια αλλα πως επιασαν οι Akatsuki τα Jinchirikis.Αρκετα καλη κινηση
Ειναι η μονη λογικη εξηγηση...Μιας και στο μανγκα το 3ο τερας υποτιθεται οτι ηταν ελευθερο και δεν ειχε host...
Rin get used to him

Posted 05 December 2008 - 04:13