Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#751 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 October 2008 - 13:15

παντος την μαχη me to hidan kai ton kakuzu την κανανε τελεια!

#752 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 09 October 2008 - 14:39

^αλλος ενας fan του sesshomaru-sama; Ευγε.

Παντως εμενα ο Kakuzu μου αρεσει πιο πολυ απο τον Hidan.Οχι οτι ο Hidan ειναι κακος,τουναντιον,απλα αυτο το γελιο του ειδικα στην αρχη του διπλου δεν μου πολυαρεσε γιατι ηταν ψιλογελοιο και μου θυμιζει soul eater κατασταση που γελανε σαν ηλιθιοι,στα shonen μου αρεσουν γενικα οι σοβαρες καταστασεις.Ο Κακουζου,εχει φοβερη φωνη,ειδικα εκει που λεει ''get real'' και σκαει την κλωτσια στον Ασουμα,πολυ badass!
Posted Image

#753 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 09 October 2008 - 19:14

Πες μου ότι πιστεύεις πως δεν θα δεις άλλα fillers στο Naruto...
:hahaha::hahaha:
Γέλασα... Θα δούμε και θα είναι πιο άθλια από μια περούκα με κόκκινα μάτια(?) με δυνάμεις όλων των element. Και από επεισόδια από κείνα τα υπέροχα παλιά καλά που έβλεπες 25 λεπτά γέλια και πλάκες και αστείες φατσούλες.

Μορέ θα δούμε, αλλά άλλο να τα δούμε πχ μετά από έναν χρόνο, άλλον να τα δούμε τον Δεκέμβριο. Βέβαια ίσως άμα τα βλέπαμε αργότερα θα μαζεύονταν πολλά αλλά... Τέλος πάντως έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει σίγουρα, οπότε βλέπουμε :emptyonexg1:
phmava.php

#754 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2008 - 19:29

Μονο ας εχουν και λιγο Sasuke και Itachi αυτα μεσα...... Και υπόσχομαι ότι δεν θα γκρινιάξω ότι βλακεία και ας μας δείξουν.... Και ας έρθει μετά την μανιακή περούκα και η πασμινα του θανατου και ολο το Accesorize με αγριες διαθεσεις...

#755 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 October 2008 - 19:58

^αλλος ενας fan του sesshomaru-sama; Ευγε.

Παντως εμενα ο Kakuzu μου αρεσει πιο πολυ απο τον Hidan.Οχι οτι ο Hidan ειναι κακος,τουναντιον,απλα αυτο το γελιο του ειδικα στην αρχη του διπλου δεν μου πολυαρεσε γιατι ηταν ψιλογελοιο και μου θυμιζει soul eater κατασταση που γελανε σαν ηλιθιοι,στα shonen μου αρεσουν γενικα οι σοβαρες καταστασεις.Ο Κακουζου,εχει φοβερη φωνη,ειδικα εκει που λεει ''get real'' και σκαει την κλωτσια στον Ασουμα,πολυ badass!

sesshomaru rules!!!ο κακυζου ηταν πιο καφρος ο hidan πολυ σαδομαζοχιστης

#756 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2008 - 21:21

Mόλις τελείωσα τα δύο διπλά (κάηκα πάλι) και τολμώ να πω ότι τα καταευχαριστήθηκα... To animation ήταν φανταστικό, οι μάχες δόθηκαν με πάρα πολύ ωραίο τρόπο imo, Kakuzu και Hidan ήταν φανταστικοί όπως και οι Asuma Και Shikamaru. Βασικά θυμήθηκα παλιές καλές εποχές του Naruto που το έβλεπα και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την οθόνη (λίγη Sauce να είχαν και θα ήταν τέλεια). Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα και ανυπομονώ για την συνέχεια. Τα καινούρια opening Και ending ήταν πολύ καλά αν και ομολογώ ότι θα μου λείψει τα μέγιστα το blue bird αλλά ειδικά το καινουριο ending μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτά τα ολίγα.......

#757 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 10 October 2008 - 21:57

Πραγματικά ένα καλό επισόδειο!Αν όχι ίσως το καλύτερο που έχουμε δει στο shippuunden.Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω θύμησε παλιές καλές Naruto εποχές.Και μόνο που σκέφτομαι την συνέχεια μου τρέχουν τα σάλια!μακάρι να συνεχίσουν έτσι.Η ιστορία αυτού του arc είναι από τις καλύτερες.Φταίει φυσικά που παίζει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας..Shikamaru dattebayo! :tensai:

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!Εκεί που ο Shikamaru τρέχει προς Asuma άκουσα επιτέλους ένα ενδιαφέρον τραγουδάκι με ηλεκτρική!Άντε μπράβο το pierrot.

Edited by .::Rey::., 10 October 2008 - 22:02.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#758 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 11 October 2008 - 00:29

πολυ καλο επεισοδιο με ωραιες σκηνες μαχης.ηθελα να ξερα αυτος ο Hidan δεν πεθαινει με τιποτα.ελεος.τι επρπε να κανει ο αλλος.να τον πετσοκοψει.ακομα και στο highlander οι αθανατοι πεθαιναν αμα τουσ εκοβαν το κεφαλι.omg και 3 lol.προβλεπω το επομενο πολυ κλαψιαρικο.:nanana:

Posted Image
1,2 freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 get a crussafix
7,8 better stay awake
9,10 never sleep again
Spoiler:

#759 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 October 2008 - 16:49

Γιατι τετοια απαισιοδοξια? Τα τωρινα φιλλερ αν εξαιρεσεις καποιες λεπτομεριες,ηταν σε καλο επιπεδο. Και φυσικα ειναι καλυτερο απο αυτα του ναρουτο (σκετο). Στο επομενο αρκ,αν προσθεσουν καποιες "σάλτσες" (όσοι το καταλαβαν,το καταλαβαν...και οσοι δεν καταλαβαν σκεφτειτε "sauce") θα ειναι καλο πιστευω :tensai::hahaha:

Ακόμα δεν κατάλαβα τι εννοούσες και με έχει φάει μια περιέργεια... :( Είμαι πολύ ξανθιά δυστυχώς...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#760 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 12 October 2008 - 16:50

Ακόμα δεν κατάλαβα τι εννοούσες και με έχει φάει μια περιέργεια... :( Είμαι πολύ ξανθιά δυστυχώς...

Δε φαινεισαι και πολυ ξανθια στη φοτο.:tensai:Λογικα απο το μανγκα ειναι οποτε δεν επιτρεπεται να το πει θα μεινεις με την απορια:hahaha:
αμα βάλουν φιλλερ τους στελνουμε υβριστηκα μυνηματα.το μανγκα είναι χρονια μπροστα.Και ναι ο hidan ποτε δε πεθαινει όπως και η Ελλας.:hahaha:

#761 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 October 2008 - 17:05

Κι όμως είμαι :P

Κι ακόμα δεν είδαμε τι κάνει ο Kakuzu που είναι τόσο self confident και το παίζει ανώτερος του Hidan.. Και έχει σκοτώσει και τους προηγούμενους συντρόφους του... Για να δούμε...

Λογικά από το μανγκα είναι όποτε δεν επιτρέπεται να το πει θα μείνεις με την απορία:hahaha:

Και αυτό είναι που μου τη δίνει γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ σε τι αναφέρεται.. Μάλλον πρέπει να ρίξω ένα διαβασματακι από την αρχή..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#762 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 October 2008 - 17:32

Δε φαινεισαι και πολυ ξανθια στη φοτο.:tensai:Λογικα απο το μανγκα ειναι οποτε δεν επιτρεπεται να το πει θα μεινεις με την απορια:hahaha:
αμα βάλουν φιλλερ τους στελνουμε υβριστηκα μυνηματα.το μανγκα είναι χρονια μπροστα.Και ναι ο hidan ποτε δε πεθαινει όπως και η Ελλας.:hahaha:

Δεν φταιω εγω που δεν διαβαζετε ξενα φορουμ Ναρουτο :hahaha: Και θα επρεπε να ξερεις οτι εγω ειμαι απο αυτους που δεν κανουν σποϊλερ σε αυτο το θεμα ...:stubborn:

Sauce=Sasuke :P Μονο η Ιριστελλα το καταλαβε :tensai: Επισης να ενημερωσω οτι δεν διαβαζω το μανγκα πλεον...Eλπιζω να μη πεσω στον πειρασμο και αρχισω να διαβαζω παλι :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#763 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 12 October 2008 - 17:45

Δεν φταιω εγω που δεν διαβαζετε ξενα φορουμ Ναρουτο :hahaha: Και θα επρεπε να ξερεις οτι εγω ειμαι απο αυτους που δεν κανουν σποϊλερ σε αυτο το θεμα ...:stubborn:

Sauce=Sasuke :P Μονο η Ιριστελλα το καταλαβε :tensai: Επισης να ενημερωσω οτι δεν διαβαζω το μανγκα πλεον...Eλπιζω να μη πεσω στον πειρασμο και αρχισω να διαβαζω παλι :Ρ

ΑΜΑΝ το φανταστικα οτι ηταν Σασουκε αλλα μου φανηκε χαζο να το πω.:cry5:

#764 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 12 October 2008 - 19:37

omg υπαρχουν ατομα που δεν τους αρεσε το τελευταιο φιλλερ????δηλαδη συγνωμη σας χαλασε η περουκα που ξερναγε φλογες:hahaha::hahaha::hahaha:, η το δευτερο kuybi:hahaha::hahaha::hahaha:?????????

δεν τα ειδα,σορυ.Αλλα εχω ενα λογο να τα δω.Αλλα μολις μου εκανες spoiler:hahaha:

Posted Image

#765 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 12 October 2008 - 19:54

Πραγματικά κορυφαίο το διπλό επεισόδιο! Ωραίες ανατροπές και φοβερή ενταση... Αν εξαιρέσουμε τη σκηνη που τρέχει ο Σικαμαρού για κανα 15λεπτο προς τον Ασούμα...:hahaha:

Νομίζω εύστοχη η επιλογή να "φανε" τον Ασούμα αφού εμένα ποτέ δεν μου άρεσε σαν στυλ και επιπρόσθετα χρειαζόταν κατι ώστε να δώσει την απαραίτητα φλόγα για όσα θα ακολουθήσουν μετά...

Θα προτιμούσα μια πιο έντονη σκηνή βέαια, παρ΄όλα αυτά είχε σαφέστατα ένα κοντραστ συναισθηματων που δημιουργούσε μια έντονη τραγικότητα και για αυτό μπαίνει έυκολα στο τοπ5 με τα καλυτερα επεισόδια του Ναρουτο.
Posted Image