Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#706 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:20

Kαλα στο οσα ειπε ο sefi συμφνωνα απολυτως και εγω κα8ικια ειναι απλα οι ατιμοι αλλα τι να κανουμε αφου τουσ εχουνε αναγκη....Οσο για το επεισοδια απλα απο τα καλυτερα που εχουν βγαλει
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#707 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:25

^κοιτα μην δινουμε απολυτους χαρακτηρισμους,απλα δεν προκειται να τους προσκηνυσω κιολας.Μεχρι πριν τους σεβομουν και εκανα seeding τα επεισοδια τους.Tωρα θα τους leecharw ανελεητα,leechers δεν μας λεγανε τοσο καιρο αλλωστε;

Τεσπα.Προχωραμε ακαθεκτοιο και το σημαντικοτερο ειναι οτι το Ναρουτο γενικα μετα το δευερο αρκ ανα εξαιρεσουμε την παρεμβαση των φιλλερς εχει πολυ καλα επεισοδια.Αν και σε μενα μου αρεσαν ως επι το πλειστον σχεδον ολα τα επεισοδια απο το πρωτο αρκ του Σιπουντεν.Ισως επειδη τα ειδα ολα μαζεμενα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#708 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:49

Πολύ ωραίο επεισόδιο και όπως είχα πει και πριν το δίδυμο Kakuzu-Hidan τα σπάει:wooi2:

Πάντως έπεσε λίγο λογοκρισία.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#709 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 00:01

^e ενταξει μωρε,εξαλλου ολοι φανταστηκαμε τι θα γινοταν εκει....απο την αλλη τοσες αλλες σκηνες με αιμα εδειξαν ξαι αρκετα σκληρες μαλιστα....βεβαια ο
Spoiler:
δεν ειναι και τοσο ωραιο θεαμα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#710 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 00:12

παιδια οι datte καθε φορα που βγαινει κανουριο open/closing καθυστερουν,εκτος απο την μετάφραση του επεισοδιου το οποιο ηταν μια ωρα ειχαν και τα τραγουδακια. Μην ξεχνατε χαρη μας κανουν που το μεταφράζουν γιατι δεν έχουν σχεδον κανενα οφελος περα απο την διαφημηση (αρε μολις παρω το proficency θα παω κατευθειαν Ιαπωνικα ωστε μετα απο καποια χρονια να μην τους έχω αναγκη τους φουστηδες!!!!!):smokingg:

οσο για την λογοκρισια που λες jiraiya....οταν θα προβληθει στην αμερικη να δεις ποσο θα κόψουν οι αμερικλανοι

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#711 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 00:53

Νταξ οντως ηταν λιγο υπερβολικες οι δυναμεις του Hidan, αλλα λογικα ειναι bloodline limit, ισως να ειναι και ο μονος ninja που μπορει να το κανει αυτο, στο κατω κατω that's akatsuki
Α, και να σας σποιλεριασω λιγο, ο Kakuzu
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 05 Οκτώβριος 2008 - 01:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#712 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 02:05

Νταξ οντως ηταν λιγο υπερβολικες οι δυναμεις του Hidan, αλλα λογικα ειναι bloodline limit, ισως να ειναι και ο μονος ninja που μπορει να το κανει αυτο, στο κατω κατω that's akatsuki
Α, και να σας σποιλεριασω λιγο, ο Kakuzu

Spoiler:

Όχι, η δυναμη του Χινταν δεν ειναι Bloodline Limit....Μονο αυτο θα σας πω ΧΡ Περισσοτερα στο Databook...τωρα που επανηλθε το pc μου θα κανω ενα μεγαλο update, και μολις τελειωσει το αρκ θα σας παραπεμψω στις αντιστοιχες σελιδες για τον Χινταν και τον Κακουζου (για να μην σποϊλεριαστειτε απο τα αλλα ποστ)...Εκτος αν θελισουν οι υπευθυνοι για το ανιμε οτι πρεπει να δειξουν λιγο backstory για αυτους τους 2. Οποτε καλυτερα να περιμενουμε.:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#713 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 09:20

Bασικα μπορει να κανω και λα8ος αλλα δε 8υμαμαι ποτε στο manga να εδειξε τα background και των 2.Απλα ο κα8ενας ειπε μερικα πραγματα για το παρελ8ον του.Οσο για την δυναμη του Hidan δεν ειναι bloodline limit αλλα κατι αλλο ξεχωριστο οεο ε να μη σας σποιλαρω και εγω 8α δειτε αργοτερα^^
Oσο για τη λογοκρισια που αναφερ8ηκε πιο πανω λογικο ηταν γενικοτερα τετοιες σκηνες πλεον σπανια εμφανιζονται σε ανιμε ...
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 05 Οκτώβριος 2008 - 09:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#714 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 10:36

Νταξ το επεισόδιο τα έσπασε χαλαρά. Από τα καλύτερα σημεία του που δεν σχολιάστηκαν ακόμα ήταν η αναλυτική σκέψη του Shikamaru. Όχι τόσο γιατί κατάλαβε τη δύναμη του Hidan (και'γω που δεν είμαι νίντζα κατάλαβα ότι κάτι τρέχει με τη σφραγίδα στο έδαφος) αλλά το πως έδειξε τον τρόπο με τον οποίο ακολουθεί τα στοιχεία που του δίνονται.... Τη μεθοδολογία του δηλ.
Αποδεικνύει ότι είναι πάρα πολύ σημαντική προσθήκη στο χωριό (διότι καλοί οι ninja που δέρνουν αβέρτα στυλ rock lee, chouji κλπ αλλά χρειάζεσαι και κάποιον που καταστρώνει στρατηγική) και άνετα θα μπορούσε να γίνει και Hokage στο μέλλον βάσει των αρχηγικών ικανοτήτων του. Βέβαια μάλλον φαντάζομαι δεν τον ενθουσιάζει αυτό το ενδεχόμενο θα λέει ότι είναι too troublesome:hahaha:

Επιτέλους πέρασε και αυτό το σημείο γιατί είχαμε σποιλεριαστεί από παλιά. Κατανοώ βέβαια ότι ψοφάτε να μιλήσετε για τέτοια μεγάλα γεγονότα αλλά δεν βλάπτει να συγκρατείστε μέχρις ότου αυτά συμβούν.. Να τώρα έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας να μιλάμε! Και το λέω γιατί πάλι πάνε να πέσουν σπόιλερ για τις δυνάμεις του Hidan! Προσοχή λοιπόν!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#715 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 10:57

Οχι ρε ****** μιυ εγω στενοχωρι8ικα πολυ Τ.Τ. Καλο επεισοδιο καστα τ αλλα απο τισ καλυτερεσ μαχεσ.

#716 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 11:10

Χεχ πάρα πολύ καλό επεισόδιο, σε όλους τους τομείς, είμαι σίγουρος πως αν δεν είχα διαβάσει το manga θα πορωνόμουν α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-α xD Η μουσική στο τέλος όπου τρέχει ο Sikamaru ήταν όλα τα λεφτά, το καινούργιο opening/ending καλό και αυτό! Έπεσε λίγο σενσοριλίκι αλλά δεν πειράζει (νομίζω πως και τα χέρια του Kakuzu ίσως είναι λίγο censored, αλλά δεν είμαι σίγουρος)

#717 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 11:33

Απλός απίστευτο το νέο επεισόδιο! Δεν νομίζω να ήταν censored απλός μπορεί να μην κατάφεραν να το δημιουργήσουν τέλεια λόγο δυσκολίας!!! Τεσπα το επ είναι τέλειο το opening λέει πολλά για παρακάτω….
Δημοσιευμένη  εικόνα

#718 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 12:00

Μακράν από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα στο Ναρουτο κ να σκεφτεί κανείς ότι τελικά σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια σκωτονετε κ κάποιος καλός που κατά γενική ομολογία όλοι τον συμπαθούσαν (ελπίζω?)

Και για να διασκεδάσουμε λίγο την κατάσταση μετά από αυτή την μάχη κ τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια το συμπέρασμα είναι ένα :smokingg:

Το κάπνισμα σκοτώνει
κόψτο πριν σε κόψει αυτό...

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#719 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 12:32

Πολύ καλό επεισόδιο, με καλό animation και σχέδιο, νέα music themes και νέο opening και ending! Και επιτέλους είδαμε μια μάχη που θυμίζει παλιό καλό Naruto!
Spoiler:

phmava.php

#720 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 13:07

φοβερο πραγματι το επεισοδιο με μονο αρνητικο που βρηκα το γελιο του hidan το οποιο σε σημεια ηταν λες κ του καθαριζαν αυγα