Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 08 September 2008 - 10:21
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 08 September 2008 - 15:15
Posted 08 September 2008 - 15:30
Posted 08 September 2008 - 15:33
ντε και καλα να καταστρεψουν το ανιμε!!!!???
Posted 08 September 2008 - 15:54

Posted 08 September 2008 - 20:40
Α καλα αυτο δεν εχει να κανει κιουμπι.. Στο Bleach κοψανε οτ πιο κρισιμο σημειο της ιστοριας
ντροπή και αίσχος! πρεπει να βαλει κανενας καμια βομβα καμια μερα σε καποιο στουντιο απο αυτα και μετα να δω ποιος θα τολμήσει να ξαναβάλει φιλλερς

παιζουνε με τα νευρα μας

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 08 September 2008 - 20:57

Posted 08 September 2008 - 21:01
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση!ΟΧΙ ΑΛΛΑ FILLERS!Πάμε τώρα Ιαπωνία να τους ανατινάξουμε ! γιατί και αλλά fillers klaps … τώρα δεν ξαναβλέπω τίποτα

Posted 08 September 2008 - 21:03
στο bleach το πραγμα δεν παλευετε..........
(ξερετε τι ειναι να σου κοβουν μαχη στη μεση για να σου βαλουν fillers για ενα χρονο;;

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 08 September 2008 - 21:39
φυλε μαζι σου !!! δεν αντεχαιτε τετοια fillers θελω να τους καψω ζωντανους αυτους που σκευφτικαν αυτον τον soraΠάμε τώρα Ιαπωνία να τους ανατινάξουμε ! γιατί και αλλά fillers klaps … τώρα δεν ξαναβλέπω τίποτα

Edited by Dante80, 09 September 2008 - 00:15.
Posted 08 September 2008 - 21:45
Edited by neste, 08 September 2008 - 21:52.
Posted 08 September 2008 - 21:47
think Naruto fillers...another annoying brat named Sora with wind natured chakra...
........
>>
<<
any resemblance?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 08 September 2008 - 21:50
Posted 08 September 2008 - 22:21
Posted 08 September 2008 - 22:30
Εξαιρετικα τα επεισόδια (δεν ξερω αν ειναι φιλλερ) και ακόμη καλύτερη η προβλεπόμενη συνέχεια. Φοβεροί τύποι οι δυο Akatsuki , βγαζουν πολυ γέλιο άλλα ταυτόχρονα έχουν πολύ γαματο στυλ!
Στο τέλος του 74 το σκηνικόπ με τη φωτογραφιά και τη Σακούρα πως το εκλάβατε???