Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#436 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 11:44

Απ'το επόμενο δηλαδή μπορεί και ο Άσουμα να βρει Kakuzu-Hidan και να μάθουμε για την καινούρια τεχνική του Ναρούτου. Καλόοοο!

#437 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 13:24

Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει αν και στα πλάνα του επόμενου επεισοδίου έχει πολύ κυνηγητό με τους akatsuki, μπορεί να είναι στο μεθεπόμενο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#438 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:06

Το παρακάτω ίσως να είναι λίγο Off topic
Spoiler:

Ε? Ε? Ε?:hmmm:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#439 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:45

:if:επιτελους γραφω και εδω.
τωρα που κοπηκε ο καταρακτης θα αρχισει επιτελους να μαθενει την κενουργια τεχνικη.......:8):

ειδατε τον καkashi στο preview?
εκανε κατι που μοιαζει με το rassengan!!! :respect::respect::respect::respect:

Το παρακάτω ίσως να είναι λίγο Off topic

Spoiler:

Ε? Ε? Ε?:hmmm:

Spoiler:

#440 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:49

Δεν το πιστευω οτι περιμενα μια βδομαδα για να δω τη Σακουρα να πηγαινει ναρκωτικα στο Ναρουτο, να κλαιει και να εχει flashback......:erk: Μαλλον πρεπει να σταματησω για κανενα τριμηνο και να τα βλεπω μαζεμενα...
Spoiler:
The absolute anime babe

#441 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:55

Χαος!!!!! Ειναι απιστευτο!!! Τα σπας!!!! Εχω λυθει!!!!:hahaha::hahaha:

Τεσπα (lol) εμενα μαρεσε το επεισοδειο... Δεν εχω χρονο τωρα να το σχολιασω, αλλα θα το κανω αυριο μολις βρω χρονο.. Προς το παρον ενα θα σας πω:

αυτες οι 2 σκηνες ηταν ολα τα λεφτα!!!

Spoiler:

Spoiler:

και φυσικα για οσους ειδαν το preview αλλο ενα LOL για την σκηνη

Spoiler:

IT WAS SO DAMN OBVIOUS BAKA KAKASHI!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 02:36

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#442 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 02:56

Οντως το προχωρανε με πολυ αργους ρυθμους καθε επισοδειο λογικα θα θελουν να κρατησουν αυτο το arc αρκετο καιρο.Τεσπα δεν ηταν κ απο τα καλυτερα επισοδεια που ειχα δει αλλα ευτιχως υπηρχαν και χειροτερα απ'αυτο.Ας ελπισουμε οτι στο επομενο θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον και μακαρι να γινει καμια μαχη με Asuma,Shikamaru me Hidan,Kakuzu.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#443 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 10:13

Οντως το προχωρανε με πολυ αργους ρυθμους καθε επισοδειο λογικα θα θελουν να κρατησουν αυτο το arc αρκετο καιρο.Τεσπα δεν ηταν κ απο τα καλυτερα επισοδεια που ειχα δει αλλα ευτιχως υπηρχαν και χειροτερα απ'αυτο.Ας ελπισουμε οτι στο επομενο θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον και μακαρι να γινει καμια μαχη με Asuma,Shikamaru me Hidan,Kakuzu.

Παιδια θα μας τρελλανετε εδω μεσα.Ο ρυθμος αυτου του ΑΡΚ ειναι μια χαρα.Ουτε κοιταγματα υπαρχουν,ουτε τιποτα.Βασικα ειναι το πρωτο αρκ στο shippuuden που παει τοσο γρηγορα.Το χειροτερο ηταν αυτο με τον Σασουκε.Εαν δεν σας αρεσε το περιεχομενο του επεισοδιου,τα παραπονα σας στον mangaka.

Εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιο,καλα η ποιοτητα δεν εχει σχεση φυσικα με το προηγουμενο,αλλα το εκανε αλλη ομαδα.Δεν πειραζει σημασια εχει να εχουμε τις καλες οαμδες στις μαχες.Πολλα νε μουσικα themes ακουω και μου αρεσει!

υ.γ. Το intro με τους ακατσουκι να πολεμανε ειναι suke!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#444 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 12:04

To επεισόδιο ήταν όντως καλό. Είχε και ένα τόνο συγκίνησης.
Ο ρυθμός δεν ήταν άσχημος. Αν το πάρεις υπολογιστικά έπιασε 1,5 chapter σχεδόν. Απλά ήταν ο ρυθμός του ίδιου του chapter που ήταν αργός-μελαγχολικός- "που είσαι Sasuke" .
Πάντως απ' οτι θυμάμαι μας χρωστάνε μια μάχη που τυπικά το anime την πέρασε (αν και το anime κάνει αρκετά μπρος-πίσω τελευταία για να ενώσει ότι έχει αφήσει ). Λογικά θα μπει κάπου γιατί είχε την πλάκα της...

Τώρα για το animation, δεν ξέρω, αλλά κάτι με χάλασε. Μπορεί να ήταν και το σχέδιο. Καλό μεν αλλά δεν μου έκανε τικ

Το opening επιτέλους επανήλθε στα καλά του. Ωραίο αλλά όντως κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τους χαρακτήρες του filler (όπως παρατήρησε και ο Melkor).

Μάχη δεν νομίζω να έχει στο επόμενο, αλλά στο μεθεπόμενο. Στο επόμενο θα έχει κυνηγητό και Naruto training με τον απίστευτο Kakashi.

Τέλος, μετά από πάρα πολύ καιρό γέλασα με το omake του Naruto. Μου θύμησε επόχές επεισοδίου 101....

IT WAS SO DAMN OBVIOUS BAKA KAKASHI!!

Γι' αυτό καλύτερα να τον λέμε Bakashi

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#445 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 13:29

Καλα το επεισοδειο 101 δεν προκειται να το φτασουν ποτε...

Τεσπα.. ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα με τα παλικαρια που λενε πως προχωραει πολυ αργα!!

Παιδια το καθε επεισοδειο προχωρα με ρυθμο 1.5 chapter δηλαδη οπως πρεπει. Επισης, για οσους διαβαζουν και τα μανγκα, το ποσο γρηγορα προχωραει το ανιμε ειναι προφανες.

Επισης

Δειχνει Αsuma-Hidan-Kakuzu
Spoiler: δικια μου υποθεση not manga content

απο τωρα..

Και δεν ειναι οτι περιμενατε τοσο καιρο για να δειτε τη Σακουρα να πηγαινει ναρκωτικα στο Σασκε (καποιος το πε).. Εσυ μονο αυτο κρατησες??

Ειδαμε ο ναρουτο εκοψε τον καταρρακτη
Οι ακατσουκι ειναι On the move
Ο asuma και η ομαδα του ειναι κοντα τους (στο preview το λεει)

Και οπως μας δειχνει το Op. θα εχουμε μαχη με τον ασουμα κι αυτους.

Δηλαδη τι αλλο επρεπε να γινει για να πειτε οτι παει κανονικα πλοκη? Συγγνωμη αλλα εγω δεν το βρισκω κανονικο ρυθμο, εγω το βρισκω γρηγορο, σε σχεση με τα μανγκα (ισως και λιγο επηρεασμενη απο τα φιλλερ του τελεταιου καιρου)!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 07 Σεπτέμβριος 2008 - 03:17

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#446 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:02

παλι ομως τις φιλεριες τους τις βαλανε (π.χ.εκει που μιλαει η σακουρα με τον ιρουκα) και ενω στο μανκα η πλοκη προχωραει σε 3 φασεις εδω προχωραει μονο σε 2

1.ναρουτο training
2.hidan-kakuzu
3.
Spoiler:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#447 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:07

ειπαμε 1.5 chapter ειναι αυτο.. Δεν ειναι και τα 2.. Ασε που το ανιμε ανεκαθεν ειχε εξτρα σκηνες!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#448 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:40

Παντως χιλιες φορες αυτος ο ρυθμος παρα ι φιλλεριες.

οποτε πλησιαζει η μερα που θα δουμε το :
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#449 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 15:01

Guys είπαμε όχι manga σποιλερς εδώ! Το λέει και ο τίτλος του thread με κεφαλαία γράμματα! Έστω και μέσα σε σποιλερ tag έστω και αν το spoiler είναι μικρό δεν επιτρέπονται. Έλεος τόσο δεν κρατιέστε;

Τέσπα μια χαρά ήταν το επεισόδιο. Και γέλιο είχε και συναίσθημα. Τελικά το Σεπτέμβρη πόσα επεισόδια θα βγουν;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#450 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 16:28

@Kyuubi
Το 3 είναι αυτό που αναφέρω ότι μας χρωστάνε. Λογικά θα το χώσουν σε ένα επ γιατί είναι μέρος της πλοκής (αν και μπορεί να προσπεραστεί θεωρητικά).

Εγώ πάντως το θέλω πολύ να το δώ

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα