Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 11:44
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 13:24

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:06
Ε? Ε? Ε?

I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:45

τωρα που κοπηκε ο καταρακτης θα αρχισει επιτελους να μαθενει την κενουργια τεχνικη.......

ειδατε τον καkashi στο preview?
εκανε κατι που μοιαζει με το rassengan!!!

Το παρακάτω ίσως να είναι λίγο Off topic
Spoiler:
Ε? Ε? Ε?
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:49

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:55

Τεσπα (lol) εμενα μαρεσε το επεισοδειο... Δεν εχω χρονο τωρα να το σχολιασω, αλλα θα το κανω αυριο μολις βρω χρονο.. Προς το παρον ενα θα σας πω:
αυτες οι 2 σκηνες ηταν ολα τα λεφτα!!!
και φυσικα για οσους ειδαν το preview αλλο ενα LOL για την σκηνη
IT WAS SO DAMN OBVIOUS BAKA KAKASHI!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 02:36
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 02:56

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 10:13
Παιδια θα μας τρελλανετε εδω μεσα.Ο ρυθμος αυτου του ΑΡΚ ειναι μια χαρα.Ουτε κοιταγματα υπαρχουν,ουτε τιποτα.Βασικα ειναι το πρωτο αρκ στο shippuuden που παει τοσο γρηγορα.Το χειροτερο ηταν αυτο με τον Σασουκε.Εαν δεν σας αρεσε το περιεχομενο του επεισοδιου,τα παραπονα σας στον mangaka.Οντως το προχωρανε με πολυ αργους ρυθμους καθε επισοδειο λογικα θα θελουν να κρατησουν αυτο το arc αρκετο καιρο.Τεσπα δεν ηταν κ απο τα καλυτερα επισοδεια που ειχα δει αλλα ευτιχως υπηρχαν και χειροτερα απ'αυτο.Ας ελπισουμε οτι στο επομενο θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον και μακαρι να γινει καμια μαχη με Asuma,Shikamaru me Hidan,Kakuzu.
Εμενα μια χαρα μου φανηκε το επεισοδιο,καλα η ποιοτητα δεν εχει σχεση φυσικα με το προηγουμενο,αλλα το εκανε αλλη ομαδα.Δεν πειραζει σημασια εχει να εχουμε τις καλες οαμδες στις μαχες.Πολλα νε μουσικα themes ακουω και μου αρεσει!
υ.γ. Το intro με τους ακατσουκι να πολεμανε ειναι suke!!!!

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 12:04
Ο ρυθμός δεν ήταν άσχημος. Αν το πάρεις υπολογιστικά έπιασε 1,5 chapter σχεδόν. Απλά ήταν ο ρυθμός του ίδιου του chapter που ήταν αργός-μελαγχολικός- "που είσαι Sasuke" .
Πάντως απ' οτι θυμάμαι μας χρωστάνε μια μάχη που τυπικά το anime την πέρασε (αν και το anime κάνει αρκετά μπρος-πίσω τελευταία για να ενώσει ότι έχει αφήσει ). Λογικά θα μπει κάπου γιατί είχε την πλάκα της...
Τώρα για το animation, δεν ξέρω, αλλά κάτι με χάλασε. Μπορεί να ήταν και το σχέδιο. Καλό μεν αλλά δεν μου έκανε τικ
Το opening επιτέλους επανήλθε στα καλά του. Ωραίο αλλά όντως κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τους χαρακτήρες του filler (όπως παρατήρησε και ο Melkor).
Μάχη δεν νομίζω να έχει στο επόμενο, αλλά στο μεθεπόμενο. Στο επόμενο θα έχει κυνηγητό και Naruto training με τον απίστευτο Kakashi.
Τέλος, μετά από πάρα πολύ καιρό γέλασα με το omake του Naruto. Μου θύμησε επόχές επεισοδίου 101....
Γι' αυτό καλύτερα να τον λέμε BakashiIT WAS SO DAMN OBVIOUS BAKA KAKASHI!!
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 13:29
Τεσπα.. ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα με τα παλικαρια που λενε πως προχωραει πολυ αργα!!
Παιδια το καθε επεισοδειο προχωρα με ρυθμο 1.5 chapter δηλαδη οπως πρεπει. Επισης, για οσους διαβαζουν και τα μανγκα, το ποσο γρηγορα προχωραει το ανιμε ειναι προφανες.
Επισης
Δειχνει Αsuma-Hidan-Kakuzu
απο τωρα..
Και δεν ειναι οτι περιμενατε τοσο καιρο για να δειτε τη Σακουρα να πηγαινει ναρκωτικα στο Σασκε (καποιος το πε).. Εσυ μονο αυτο κρατησες??
Ειδαμε ο ναρουτο εκοψε τον καταρρακτη
Οι ακατσουκι ειναι On the move
Ο asuma και η ομαδα του ειναι κοντα τους (στο preview το λεει)
Και οπως μας δειχνει το Op. θα εχουμε μαχη με τον ασουμα κι αυτους.
Δηλαδη τι αλλο επρεπε να γινει για να πειτε οτι παει κανονικα πλοκη? Συγγνωμη αλλα εγω δεν το βρισκω κανονικο ρυθμο, εγω το βρισκω γρηγορο, σε σχεση με τα μανγκα (ισως και λιγο επηρεασμενη απο τα φιλλερ του τελεταιου καιρου)!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 07 Σεπτέμβριος 2008 - 03:17
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:02
1.ναρουτο training
2.hidan-kakuzu
3.
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:07
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 15:01
Τέσπα μια χαρά ήταν το επεισόδιο. Και γέλιο είχε και συναίσθημα. Τελικά το Σεπτέμβρη πόσα επεισόδια θα βγουν;