Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2251 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 01:25

+1 για το επεισόδιο και από μένα. Μας κακομαθαίνει το Naruto τώρα τελευταία (και ελπίζω να συνεχίσει έτσι!)

Ο Madara εξελίσσεται σε κορυφαία φιγούρα , κάτι που το anime χρειάζεται με τόσους θανάτους τελευταία!

Tο ξέσπασμα του Νaruto μου φάνηκε συγκινητικό, φανταστείτε να έχετε ορκιστεί κάτι και να έχετε βάλει ένα στοχο ζωής και αυτός να σας διέφευγε συνεχώς!

Τώρα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το "Ο Itachi ίσως να μην ήταν κακός τελικά..." άντε να δούμε!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2252 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 10:53

ποπο το 140 ειναι πολυ επισοδειάρα. Αρίζουν και ξεδιαλύνουν πολλα πραγματα. Μαθαμε την αληθεια για τις senju και uchiha clans στο άλλο επισόδειο θα μάθουμε και την αλήθεια για itachi. φαινονταν όμως οτι κάτι τρέχει με itachi και δεν ήταν τόσο κακός όσο εδειχνε.

#2253 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:22

http://isohunt.com/torrent_details/146230317/naruto?tab=summary

Xριστουγεννιατικο δωρακι........οριστε το δευτερο ost.:blingeye2::hiding_something::8):

To οποιο απο μια γρηγορη ματια που εριξα περιεχει και themes μεχρι και τα τελευταια επεισοδια....Pain κλπ.

ΕΝΤΙΤ: Τελικα εχει ολα τα τραγουδια απο το επεισοδιο που ο Σαοσουκε σκοτωνει τον Οροτσιμαρου μεχρι και τον θανατο του Ιτατσι.Επισης προσεξα οτι εχει και 5-6 κομματια, που δεν εχουν παιχτει ποτε στο anime.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπως και στα προηγουμενα ost ετσι και σε αυτο δεν εχουν βαλει μερικα πολυ ωραια themes, οπως αυτο του Οροτσιμαρου....που αν θυμαστε παιζει στην γεφυρα και σε αλλεςπολλες στιγμες....αλλα ειναι ενδεικτικο της μαχης του με τον Ναρουτο.....κριμα......ηταν πολυ δυνατο τραγουδι.....να παρει.:cry5::sadist:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2254 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 14:02

μολις τελειωσα το 140, το πρωτο που σκεφτηκαν ηταν: where is the manga damnit!

Η ιστορια της Konoha και των uchiha ηταν φοβερη και σε καθηλωνε εκει να μη χανεις frame για frame :D

μπορω να πω οτι εφτασε στο σημειο να μου αλλαξει και την εικονα που ειχα για τους uchiha ( καλα οχι και για το sasuke βεβαια.. ). O itachi απ΄την αλλη με οποιο ΄ρολο΄και να τον γνωρισεις απλως ειναι too badass ;)

για να δουμε τι αλλο θα του πει ο κυριος Madara

#2255 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 14:21

Indeed, ποιος θα περίμενε ότι θα συνέβαιναν τέτοια πράματα κ στον κόσμο του Naruto, backstabbing κ κατασκοπεία rule once again.

Τελικά αυτός ο Madara τι ρόλο βαράει?Αρχίζω να μπερδεύομαι...από τη μια φαίνεται ως ο ultimate villain κ από την άλλη ο καλός της παρέας που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την φαμίλια του.
Αν κ από ότι φαίνεται, τα μίσα μας είπε στο 140, περιμένω με αγωνία το επόμενο επεισόδιο κ την υπόλοιπη αλήθεια μπας κ ξεκαθαριστούν οι αμφιβολίες μου.

P.S.Μου είπαν ότι μετά το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε, εμείς που δεν διαβάζουμε το manga, να δούμε επιτέλους το τελευταίο OVA που περιείχε το big spoiler όπως κάποιοι ανέφεραν...Ισχύει?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2256 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 15:37

Παααααρα πολυ καλο το 140.....πολυ καλα δουλεμενο το σεναριο απο το μανγκακα, φαινεται εδω οτι εχει ριξει μεγαλη προσοχη και οτι δεν μπηκαν στη μεση διαφοροι εκδοτες...

Ο Μανταρα οπως ειπε και η Τσουναντε, καλος ή κακος ειναι; Μαλλον μας τα μασαει.....ειδικα στο σημειο που λεει οτι η επιθεση του Κιουμπι εγινε απο φυσικο παραγοντα και οχι απο δακτυλο Uchiha...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2257 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 18:04

Ρε παιδιά τελικά ο μόνος "true evil" και σαδιστής είναι ο orochimaru? Ακόμα και ο madara θα βγει καλούλης στο τέλος?!?!?! Εγώ υποψιάζομαι ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον sasuke!

#2258 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 18:35

P.S.Μου είπαν ότι μετά το επόμενο επεισόδιο, μπορούμε, εμείς που δεν διαβάζουμε το manga, να δούμε επιτέλους το τελευταίο OVA που περιείχε το big spoiler όπως κάποιοι ανέφεραν...Ισχύει?

Μάλλον.Έτυχε και το είδα.Μετά απο το ending(το οποίο είναι το haruka kanata-opening season 2 naruto) είναι το big spoiler.Μόλις το είδα έμεινα έτσι--->:oo::dazed::roar:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2259 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 18:02

Ρε παιδιά τελικά ο μόνος "true evil" και σαδιστής είναι ο orochimaru? Ακόμα και ο madara θα βγει καλούλης στο τέλος?!?!?! Εγώ υποψιάζομαι ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον sasuke!

Παιδιά ηρεμία μην δέχεστε την στάχτη που πάει να σας βάλει στα μάτια ο Μαντάρα και αυτό το επεισόδειο.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, αυτό το επεισόδειο περιείχε πολλές πληροφορίες αλλά <---το τονίζω, αλλά ο Μαντάρα επειδή αυτός ήταν "η ρίζα" αυτών των γεγονώτων θέλει κάποιον να τον έχει με το Μέρος του.

Όλα αυτά είναι σωστά και αν πάτε πίσω στο μάνγκα βγάζουν νόημα, μόνο που ο Μαντάρα τα διαστρευλώνει ένα μέρος της αλήθειας και κάνεις τους Ούτσιχα να φανούν θύματα μπροστά στα μάτια του Σάσουκε.

Το θέμα είναι όμως ότι τα ήθελε ο κώλος τους(συγγνώμη για την έκφραση).

Τ πράγματα εξηγούνται ακόμα περισσότερο μετά(και όταν λέω μετά δεν εννοώ στα επόμενα επισόδεια, ο Μαντάρα έχει έναν σκόπο)και ένα πράγμα υπερτονίζω.

Ο μαντάρα είναι ηλίθιος, βλάκας, ο κύριος Villain.Κάποια πράγματα κρύβονται αλλά θα φανούν μετά.:hehehe:
Ο Ιτάτσι ήταν αστέριιι και οι ηλίθιοι πήγαν και τον "φάγανε":ballumad::ballumad:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2260 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 18:16

Υπάρχει το huge spoiler που λες και για να το περάσεις αυτό το σημείο θέλει περίπου 4-5 επεισοδιακια ακόμη. Αλλά μπορείς να κάνες το εξής απλό να δεις μέχρι τους τίτλους τέλους περίπου και όταν δεις ότι κόβεται η κυρίως υπόθεση να το σταματήσεις. Η σκηνή εκείνη δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο απλά δικαιολογεί το γιατί μας παρουσιαζεται η ιστορία αλλά παρόλαυτα αποκαλύπτει πολλά για την μετέπειτα πλοκή..

#2261 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2009 - 20:44

τι ταβανοπροκα ηταν αυτη με τη αληθινη ταυτοτητα του itachi (με τοσα spoilers που αιωρουνται τριγυρω μου ηταν ωραια εκπληξη).
επισης ψιλοξενερωσα με το slideshow της μαχης madara-senju (θα προτιμουσα μια ολοκληρωμενη μαχη).

#2262 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 00:54

Έχει κυκλοφορήσει το νέο OST.
Αγαπημένο τραγούδι αυτό.[media]http://www.youtube.com/watch?v=Xy6Sj0xSQog[/media]
Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα στη σελίδα του uploader στο youtube.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2263 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2009 - 19:07

http://isohunt.com/torrent_details/146230317/naruto?tab=summary

Xριστουγεννιατικο δωρακι........οριστε το δευτερο ost.:blingeye2::hiding_something::8):

Domo arigatou sefiroth, you the man!! :nod: :hero:

Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που άκουσα στο anime (δεν ήξερα καν ότι δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη) και, μιας και έχω και ξεμείνει από songs lately, ήταν ότι πρέπει! :respect:

Έχει κυκλοφορήσει το νέο OST.
Αγαπημένο τραγούδι αυτό.[media]http://www.youtube.com/watch?v=Xy6Sj0xSQog[/media]Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα στη σελίδα του uploader στο youtube.

Εμένα πάλι αυτά:Άπαιχτα κομμάτια. :D

#2264 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 11:38

Ο Μανταρα οπως ειπε και η Τσουναντε, καλος ή κακος ειναι; Μαλλον μας τα μασαει.....ειδικα στο σημειο που λεει οτι η επιθεση του Κιουμπι εγινε απο φυσικο παραγοντα και οχι απο δακτυλο Uchiha...:deadga6:

Σιγά μην έγινε απο φυσικό παράγοντα...δεν ξέρω αν θυμάστε στην αρχή του Shippuden,τον διάλογο μεταξύ Kyuubi και Sasuke...τότε που αναφέρθηκε πρώτη φορά το όνομα του Madara.Τυχαίο οτι τον ήξερε?

#2265 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2009 - 14:51

Σιγά μην έγινε απο φυσικό παράγοντα...δεν ξέρω αν θυμάστε στην αρχή του Shippuden,τον διάλογο μεταξύ Kyuubi και Sasuke...τότε που αναφέρθηκε πρώτη φορά το όνομα του Madara.Τυχαίο οτι τον ήξερε?

Kι εγώ δεν νομίζω ότι λέει την αλήθεια, άλλωστε ο Itachi αν θυμάστε στο επεισόδιο 136 στη μέση περίπου είπε ότι ο Madara ήταν πίσω από την επίθεση του kyubi πριν 16 χρόνια.

Βέβαια αυτό που λες δεν είναι απόδειξη, γιατί το kyubi τον ξέρει ούτως ή άλλως αφού το είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν στη μάχη του με τον Hashirama, όπως είπε ο ίδιος.