Μετά τα credits έχει μία σκηνή που είναι τρελό spoiler για όσους βλέπουν μόνο το anime και δεν διαβάζουν το manga. Καλύτερα να το αποφύγετε γιατί θα μείνετε άφωνοι. Από την άλλη όσοι διαβάζουν το manga θα καραγουστάρουν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
#2206
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 16:41
Μετά τα credits έχει μία σκηνή που είναι τρελό spoiler για όσους βλέπουν μόνο το anime και δεν διαβάζουν το manga. Καλύτερα να το αποφύγετε γιατί θα μείνετε άφωνοι. Από την άλλη όσοι διαβάζουν το manga θα καραγουστάρουν.
#2207
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 21:59
Το ανιμε ειναι πολυ πιο συγκινητικο απο το μανγκα,... και συγνωμη, αυριο που γραφω δηλαδη διωρο τεστ φυσικης, εγω θα φταιω που δεν θα μπορω να βγαλω τον Itachi απο το μυαλο μου
Itachi ειναι μονο ενας
#2208
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 22:14
Ειδα και το οβα...τελειοοοοοοοο...η τελευταια σκοινη μετα τα κρεντις ηταν οντως κορυφη..και τρελο σποιλερ..χαχχαχα...
#2209
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 00:21
Το μόνο ίσως κενό που βρήκα ήταν ο Zetsu, δεν έχει κάποιον ουσιαστικό σκοπό εκεί πέρα και απ' όσο δείχνει δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Itachi αν τα βρει σκούρα, ενώ υποτίθεται είναι όλοι μέλη της ίδιας ομάδας... σαν να λέμε ότι πήγε μια βόλτα/cinema να ξεσκάσει, oh well, μικρό το κακό μιας και δεν θα μου άρεζαν τρίτοι στην μάχη και και τα ίδια 2 αδέλφια φρόντισαν να είναι μόνο μεταξύ τους η αναμέτρηση.
O Zetsu σε αυτή η μάχη πιστεύω ότι παίζει τον ρόλο του αφηγητή κ εκείνου που θα επεξηγεί τα νέα φυσικά jutsu που είδαμε.Ένας πολύ καλός ρόλος καθώς τώρα τελευταία βλέπουμε τους κεντρικούς ήρωες σε μάχες να σκέφτονται, με υπερβολικό κ ανορθόδοξο τρόπο πολλές φορές, την ώρα που ετοιμάζουν μια κίνηση ή αντίστοιχα ο αντίπαλος κάνει την δικιά του κίνηση.Κατ' εμέ αυτό με κουράζει.Η μάχη γίνεται εξωπραγματική κ καθόλου ρεαλιστική.Επομένως, ο ρόλος του Zetsu κάνει πιο απολαυστική την μάχη μεταξύ των αδερφών Uchiha, με απλές εξηγήσεις των γεγονότων που βλέπουμε αφήνοντας έτσι τους πρωταγωνιστές μας να ενεργούν πιο ανθρώπινα (λέεεεμε τώρα...).
Στο ζουμί μας τώρα...Καταρχάς να εκφράσω τα παράπονα μου στον mangaka του Narutο:Ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις?Πρώτα τον Jiraya τώρα τον Itachi?Εμείς τα fangirls ψυχή δεν έχουμε?...Δεν μπορώ να το χωνέψω!Πάνω που φώναζα "Φάτον ρε, βγάλτου τα μάτια!" κάπου στον δρόμο μπερδεύτηκα κ κοίταζα σαν ζαβλακωμένη την οθόνη μου.Κ πριν προλάβει να γίνει αυτό...τσουπ!Να σου κ ο άλλος ο χαμένος (Orochimaru)...Ευχάριστη έκπληξη ομολογώ αν κ κράτησε λίγο...
Πολλές εκπλήξεις το σημερινό επεισόδιο.Το ένα jutsu καλύτερο από το άλλο, η εμφάνιση ως guest star του Orochimaru, το τελευταίο χαμόγελο του Big Onii-chan κ το μεγάλο τέλος του, καθώς κ ο ψίθυρός του που μου έκανε την περιέργεια να φτάσει στα ύψη.
R.I.P. Itachi!!!

#2210
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 13:49
Το kirin να πω την μαυρη αληθεια δεν με εντυπωσιασε, το susano ομως απο την αλλη ειναι κορυφη.Τι να πρωτοπει κανεις για αυτο το επεισοδιο.
OROCHIMARU!
ΙΤACHI ησουν και θα εισαι ΘΕΟΣ
Νταξει, η τελευταια του του τεχνικη ηταν ολα τα λεφτα.Και τι στο καλο ειπε στο τελος στον αδερφο του;;;;;;;;;;;;;;;; Ποσο μα ποσο τραγικος ηταν ο θανατος του, τυφλωμενο κιολας το παλικαρι, οχι μονο στην ουσια δεν εχασε αλλα καταφερε να απαλλαξει τον Sasuke και απο τον Οροτσιμαρου, δλδ στην ουσια τον εσωσε κι απο πανω.Αν ηταν μια χαρα,
υ.γ.Τωρα ο kisame με ποιον θα ειναι;; Κλαψ!
Οσο για τον zetsu Που λετε μερικοι οτι ειναι απλα παρατηρητης και δεν κανει κατι για να βοηθησει τον Ιτατσι, υποθετω οτι εκτελει εντολες να μην εμπλακει, ο Madara προφανως δεν θελει να εμπλακει κανεις στη μαχη αυτη, για αυτο και ο ιδιος αποτρεπει την Κονοχα να παει εκει....που με κανει να σκεφτομαι, γιατι το θελει αυτο;;;
Προσωπικα μου αρεσε πολυ που η μαχη ειχε μια καταληξη τυπου kimimaro, διοτι θεωρω οτι ο θανατος αυτος ειναι αριστοτεχνικος για καποιον που ειναι στην ουσια ανικητος.
#2211
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 14:39
#2212
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 14:44
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 04 Δεκέμβριος 2009 - 18:10
spoilers removed
#2213
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 15:08
ειπαμε πρωταγωνιστης ο sasuke και να τρωει αβαντες αλλα οχι και να αλλαζουν οι νομοι της φυσης.
αφου ο itachi κανονισε sasuke και orochimaru "reloaded" στη σειρα μετα απλα επεσε και πεθανε.
οσον αφορα το ova νομιζω (αν και δε το χω πολυψαξει) οτι χρησιμοποιησανε τη μηχανη γραφικων του naruto του ps3.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
#2214
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 17:19
ITACHI RULES ρεεεεεε θεός πιο γαμάτος χαρακτήρας από όλα τα άνιμε/μάνγκα που έχω δει ! Είμαι αθεράπευτα Ιτατσικός ^^,
Δεν έχω δει ακόμα το άνιμε περιμένω να βρω λίγο χρόνο και θα τα δω όλα τα επεισόδια μαζί . Στο τέλος δεν παίζει να μην κλάψω Τ_Τ
Γι αυτούς που αμφιβάλουν για το πόσο κουλ είναι ο Ιτατσι ας θυμηθουν την σκηνή στην βροχή ... τι έκανε ? κοιτάγε απλά την βροχή αλλά και πάλι ήταν τοοοοοοσοοοοο γαμάτος ! Ούτε επίτηδες να το κανε
#2216
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 22:39
καταφερε να απαλλαξει τον Sasuke και απο τον Οροτσιμαρου, δλδ στην ουσια τον εσωσε κι απο πανω.Αν ηταν μια χαρα,
Spoiler:,με το μπαρδον δλδ.Με βαζει σε σκεψεις τελικα το ποσο ''κακος'' ειναι.Σε ολη τη διαρκεια του επεισοδιου φαινεται σαν να ωθει τον Sasuke να βγαλει απο μεσα του τον Ορο επιτελους για να τον καθαρισει μια και καλη απο το σωμα του αδερφου του.
Ξαναβλέποντας το επεισόδιο over and over again, γιατί όπως κ να το κάνουμε δεν βαριέσαι να βλέπεις τέτοια επεισόδια, over and over again παρατήρησα κάτι που εν τέλει με έβαλε σε πολλές σκέψεις.Με βάση λοιπόν όσα προείπε ο φίλτατος sefiroth, ο Itachi φαίνεται με έμμεσο τρόπο ότι απώτερος στόχος του είναι ο Orochimaru κ όχι ο Sasuke.Κατέληξα σε αυτό το σημείο βάσει τεσσάρων στοιχειών:
1:Όταν εμφανίζεται ο Orochimaru μέσα από το στόμα του τελευταίου φιδιού, ο Itachi παίρνει μια έκφραση ικανοποίησης λέγοντας «Finally, it comes out…».Τον περίμενε δηλαδή…?
2:Παρατηρήστε το γούρλωμα των ματιών του Itachi όταν ο Orochimaru του λέει ότι τώρα έχει την ευκαιρία να πάρει επιτέλους το σώμα του Sasuke.Χτύπησε το καμπανάκι του μεγάλου αδερφού μήπως?
3:To Totsuka Blade από μόνο του.Ένα sealing sword ότι πρέπει γι’αυτή την στιγμή.Τυχαίο?
4:Η σκηνή με τις φλόγες του Amaterasu να καίνε το φίδι.Η συγκεκριμένη σκηνή μου φάνηκε περίεργη από την πρώτη φορά κιόλας που είδα το επεισόδιο.Ίσως τελικά το Amaterasu να έπιασε τόπο κ βρήκε τον στόχο του.
Τελικά είχα παρεξηγήσει τον Itachi.Φάνηκε ότι είναι κλάσης ανώτερος τόσο σε δύναμη όσο κ σε μυαλό (αν τελικώς ισχύει η υποψία μου ότι η μάχη έγινε για τα μάτια του Orochimaru.) από τον Sasuke που στο τέλος έδειξε ότι είναι άνθρωπος κ θέλει την ζωή του.Μα γιατί στον κόσμο αυτόν όλοι οι super duper cool characters να χάνονται?
Κ για να μην ξεχνιόμαστε…
ITACHI ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

#2217
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 00:08
Aπό εκεί και πέρα το Naruto subforum μπαίνει σε κατάσταση πένθους. Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες και η μέρα προβολής του επεισοδίου θα γιορτάζεται από εδώ και πέρα ως αργία. RIP Itachi. T^T
Πραγματικά ο Itachi έδωσε ρέστα. Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε. Και θα μου επιτρέψετε σε αυτό το σημείο να πω ότι το ίδιο έκανε και ο Sasuke. Σίγουρα ο Itachi υπερτερεί και imo την μάχη αυτός την κέρδισε αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι και ο Sasuke πολέμησε πολύ καλά και χωρίς MS. Δεν τον παίνεψε χωρίς λόγο ο αδερφός του. Βέβαια καλό θα ήταν να είναι λίγο πιο συγκρατημένος στα λόγια του και στην στάση του.
Από εκεί και πέρα να πω " lol orochimaru". Έκανε εμφάνιση και εκεί που πάει όλο χαρά να πει μια κουβέντα ξαναφεύγει πάλι. Μιλάμε 2 στις 2 συντριπτικές ήττες από τον Itachi.
Σε γενικές γραμμές το επεισόδιο ήταν άψογο. Περίμενα ένα χρόνο να το δω animated και τολμώ να πω ότι σε αυτό το arc άξιζε η υπομονή. Το studio όταν θέλει κάνει θαύματα (να ήθελε και λίγο πιο συχνά καλά θα ήτανε).
Βtw sephiroth nice post. ^^
άσχετο: Cute shota Sasuke is cute.
#2218
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 01:38
Νομιζω πως το studio αντικειμενικα, μας εχει στα ωπα-ωπα απο το arc του asuma.Bravo του.Ελπιζω να συνεχισει ετσι και στο επομενο αρκ (που btw ακομα δεν ξερουμε τιποτα για φιλλερς μετα τον δεκεμβρη,πραγμα που σημαινει οτι μαλλον μεχρι και το καλοκαιρι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να την βγαλουμε χωρις φιλλερ), αν και νομιζω πως το animation απο δω και περα λογικα θα πεσει λιγακι....
#2219
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 01:54
Βtw κανά link για το νέο OVA παίζει? I feel nostalgic. :3
EDIT: Thanks Seraphimon.
Και μιας και το θυμήθηκα δεν αντέχω να μην σχολιάσω ότι ένα χρόνο πριν είχε βγει το παρακάτω AMV στο οποίο όποιος και να το έκανε πέτυχε εντελώς το πως εξελίχθηκε η μάχη. (και φανταστικό τραγούδι btw)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Δεκέμβριος 2009 - 04:21
#2220
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 04:10
Βtw κανά link για το νέο OVA παίζει? I feel nostalgic. :3
Απο 'δω!!!
Playstation 3 awesomess ΚΑΙ στο Naruto







