Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 23 November 2009 - 00:55
To ost καλο, η μαχη μετρια, ποτε δε μου αρεσε η συγκεκριμενη ιδιαιτερα, παντως αν ο itachi εβγαζε και τη γλωσσα του sasuke μαζι με τα ματια του, θα ημουνα απολυτα ευχαριστημενος.
Posted 23 November 2009 - 01:47
(bitching time!) Πείτε μου plz *γιατί* ο director είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας τύπος μου μάζεψαν από τον δρόμο??! Γιατί στις δύο τέλειες σκηνές μάχης (στο τέλος του 135 και προς το τέλος 136) ΞΕΧΑΣΑΝΕ να βάλουνε μουσική?!?! Είναι δυνατόν? Είναι αυτό το παλιό καλό naruto που έβλεπα, το οποίο άξιζε μόνο και μόνο απο την μουσική και το music direction του? Το ίδιο σηνέβει και κατά την διάρκεια της μάχης με τον deidara, απλούστατα the director FAILS at life! >____<; Έτσι μου έρχεται να τα ανοίξω στο movie maker και να βάλω ο ίδιος μουσική μάχης μέσα απτο naruto
+1000 σε αυτό που λές για το 136 αλλά για το 135 επετρεψέ μου να διαφωνήσω. Η σκηνή που ανέφερες ήταν όντως μέτρια αλλα imo το συγκεκριμένο επισόδειο είχε καλή σκηνοθεσία. Παραθέτω ώς αντιπαράδειγμα τη σκηνή που ο sasuke πλησιάζει το ναο και ο σκηνοθέτας εναλλάσει της φάτσες sasuke/itachi με απίστευτη μουσικη απο πίσω.
Posted 24 November 2009 - 13:08
Posted 24 November 2009 - 14:33

Posted 24 November 2009 - 18:33
υ.γ. Ποσο, μα ποσο υπερ-cool ειναι ο Ιτατσι ! Οπως ειπε και ενα παιδι πιο πριν, στυλατος ο Κλαψουκε αλλα Ιτατσι δεν...με την καμια ομως!
Posted 24 November 2009 - 23:09
o itachi εδειξε το skill του. Παντως μου αρεσαν αρκετα τα διαφορα μυστικα της clan!
ps. το comment για τον danzo ισως να μην ισχυει λογο .... ηλικιας? τουλαχιστον οπως το καταλαβα ο madara υπαρχει για παρα πανω χρονια απο το φυσιολογικο.
Posted 25 November 2009 - 01:25
.Ενω το ost του Σιπουντεν το παω τρελα και ειναι για μενα πολυ πιο βαθυ απο το παλιο, ομως, οντως ο σκηνοθετης δυστυχως προτιμαει τις φοβερες σκηνες μαχης χωρις μουσικη.....
Εμένα οι σκηνές χωρίς μουσική δεν με πείραξαν για να είμαι ειλικρινής. Μην πω ότι μου φάνηκαν πιο ωμές κατά κάποιον τρόπο επειδή ακριβώς δεν υπήρχε κάτι που να δίνει κάποιου είδους χροια. Πράγμα που είναι καλό όταν θες να αποδώσεις την βαρβαρότητα μιας μαχης και όχι το επικιλίκι.
Other than that,
ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ , ΧΑΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
I thought I died and went in heaven. Όπου και αν γύρναγα Uchiha έβλεπα σε αυτό το επεισόδιο.
Uchiha εδώ, Uchiha εκεί, Uchiha παραπέρα,
Uchiha sτην γη στον ουρανό,
Uchiha και στον αέρα.
Ι love this clan.
Τα flashbacks δεν με πειράξανε. Μου αρέσει πολύ να τους παρακολουθώ αυτούς ως πιτσιρίκια. Αλλά ναι το είχανε ταράξει στα flashbacks το επεισόδιο είναι αλήθεια. Shota Sasuke is soooo cute though:wooi2: Για να του τσιμπάς τα μαγουλάκια με τις ώρες.
Από την άλλη όσον αφορά την μάχη δηλώνω Itachikiά μέχρι το κόκκαλο. Πραγματικά τον χάρηκε η ψυχή μου τον Itachi σε αυτό το special. Ειδικά στο τέλος που ακούστηκε το ουρλιαχτό του Sasuke I was cheering. I mean Sasuke means business but he is a thousand years too early για να μιλήσει υπεροπτικά στον Itachi. Οπότε λίγο ξύλο καλό θα του κάνει για να στρώσει
Posted 25 November 2009 - 14:42
Μιας και είχαν ειπωθεί πράγματα για τον άτομο Jiraya ως loser , σήμερα μάθαμε σε συλλογικό επίπεδο ποιά είναι η πραγματική clan με τους losers ....
Ωωωωωωωωω!!Ενταξει αντικειμενικά τωρα, το καλύτερο ποστ του φορουμ!! Μπραβο ρε D.Dragon!
Το επεισοδιο πολυ καλό , τα σημεία χωρις τη μουσική μου αρεσαν γιατι του εδιναν μια αισθηση αγωνιας. Και τα φλασμπακ ηταν ισως τα μοναδικα που δε βαρεθηκα.
Posted 25 November 2009 - 15:53
ΕΠΙΚΟ! Πολυ καλο επεισοδιο, beyond my expectations
Tελεια μουσικη, τελειο animation, τελειες seyou ερμηνειες, θεος ο itachi, ακομα και ο ακυρος ο Sasuke φαινεται cool σε αυτο το επεισοδιο, τα flashbacks πρεπει να μπουν και ευτυχως που τα ξαναεφτιαξαν...
Να λεμε τα λαθη οταν το Naruto χανεται στα φιλερς, να λεμε και τα καλα ομως οταν βγαινουν τετοια επεισοδια.

Posted 25 November 2009 - 19:37
Υγ. Η χωρίς όρια και σκέψη για τις συνέπειες στους άλλους αναζήτηση της απόλυτης δύναμης είναι η πεμπτουσία του Κακού...
Posted 26 November 2009 - 01:53
Γενικώς αν και υπήρχαν πολλά flashbacks(με πιο μισητό να βλέπω επανάληψη κάτι που είδα πριν ένα λεπτό) γενικά το επεισόδιο ήταν καλό. Περίμενα καιρό να δω τον Itachi στο crazy mode του σε άνιμε μορφή. Είναι πολύ ξεκαρδιστική φάση.

Posted 26 November 2009 - 06:34
Μη ξεχναμε οτι ειδαμε και λίγο Mikoto μετα απο τοοοοσο καιρο ΧΡ
Το 135 ηταν τελειο, με το 136 να ειναι καπως μέτριο.
Περίμενα να δω πως θα την χειριστεί αυτην την παράνοια ο voice actor του Νυφίτσα, και το αποτελεσμα ηταν περα απο τελειο!!! Respect!
OK, o Sasuke γραφει παλι με τις ατακες του! Go get him!!!
Πρόγραμμα Δεκεμβρίου
12/03 (138): "Demise"
12/10 (139): "The Mystery of Tobi"
12/17 (140): "Fate"
12/24 (141): "Truth"
12/30: Δεν εχει επεισοδιο :Ρ

Posted 26 November 2009 - 17:22
Epicness is still on the road!
137 ROCKED!
Το μόνο που με ξύνησε ήταν το Amaterasu.Σαν ultimate jutsu του Itachi το περίμενα πιο γουαου...κρίμας, κριμας.
Κατα τα άλλα το επεισόδιο για ακόμη μια φορά ήταν pure awesomemess, το σαγόνι πολλές φορές πήγε να μου πέσει βλέποντας πόσο επικός έγινε o Sasuke κ παράλληλα από το πολύ drooling βλέποντας απλά κ μόνο τον Itachi...![]()

Posted 26 November 2009 - 20:02