Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#166 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 17:35

Dattebayo Fansubs, LLC - We've never been more serious
αυτο ειναι ολα τα λεφτα χαχαχαχχα
μην ανησυχειτε παιδια αυτοι trollαρουν καθε 2 βδομαδες,ετσι και εν το κανουν κατι δν παει καλα:P:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#167 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 12:09

ρε αντε να τελειωσουν τα fillers να συνεχισει την προπονηση ο naruto

#168 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 15:53

Ε το πολυ 7επεισοδια εμειναν και συνεχιζουμε κανονικα οποτε μια χαρα παιδες!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#169 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 18:34

μπα δεν νομιζω τοσα πολλα μεχρι το 72 εγω πιστεω θα εχουν τελειωσει ποσο ακομη να το τραβηξουν ελεος:frozen:

#170 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:27

Λοιπον,μιας και θελετε να μαθετε ποτε τελειωνουν τα φιλλερ,θα σας πω τι εχω μαθει ΧΡ

Σε ιαπωνικο φορουμ ειπαν οτι το τελευταιο φιλλερ επεισοδιο θα ειναι το 71.
Και οι ημερομηνιες ειναι αυτες
Spoiler:

Οποτε οπως πολυ σωστα ειχαμε προβλεψει προς το τελος του αυγουστου τελειωνει το φιλλερ...Και στο 78 επεισοδιο νομιζω θα αλλαξει και το opening.. Περιμένουμε περιλήψεις για να επιβεβαιωθεί οτι το 71 ειναι το τελευταιο επ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#171 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:45

Άντε ρε παιδιά επιτέλους. Δε λέω καλά ήταν αυτά τα fillers αλλά τώρα ακολουθεί ο ψιλοχαμός.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 23:13

Αρα αλλα 7επεισοδια και be continue!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#173 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 14:03

ασ το ελπιζουμε δε λεω καλα αυτα τα fillers σε συγκριση με τα fillers του naruto1 αλλα τα βαρεθηκα:bahhh:

#174 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 15:58

εγω τωρα που ξαναειδα μερικες σκηνες απο το τελευταιο διπλο 64-65,εχω να πω οτι η σκηνοθεσια του ειναι εκπληκτικη.Μου αρεσαν κατι αεροπλανικες σκηνες που δειχαν ολο το χωριο με μια gkriza ατμοσφαιρα απελπισιας.Ειδικα εκει που που ειναι ο Ναρουτο με τον Ψοφα.Επισης πολυ κλη σκηνοθεσια ειχε εκει που πλησιαζουν ο κακοι και ειναι διαφοροι σινομπι που τους ριχνουν φωτια,ηλεκτρισμο....ειχε φανασια και εμπνευση ο σκηνοθετης.

υ.γ.Και ομως δεν θα το πιστεψετε -και αυτο με κανει να αναρωτιεμαι,οτι τελικα το 1 φορα την εβδομαδα κανει κακο- εκει που ξαναεβλεπα λιγο την μαχη κιμιμαρο-gaara στα πρωτα επεισοδια,παρατηρω οτι το animation team που εχει κανει τα επεισοδια που ειναι χαλια με σπαστες κινησεις και αρεσουν μονο στον Seraphimon:congrats:,εχουν κανει και ενα επεισοδιο απο εκεινη την μαχη!!!Καραφλιασα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 16:01

δικιο εχεις ρε shikamaru ολοι ανυπομονουμε...
σε 2 μερες καινουριο episode!!!!επιτελους...

#176 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 16:19

ε να πεταχτω κι εγω και να συμφωνησω πως τα σκηνικα με τις μαχες δεν τα καταλαβαινω στα μανγκα. ειναι πολλες γραμμες και μπερδεμενες οποτε πηδαω καποιες σελιδες μαχης και βλεπω ποιος νικαει λολ :P τα φιλλερ πρεπει να τελειωσουν γιατι απο αυτα λενε οτι εχει κανει κοιλια το ναρουτο και καθολου δε γουσταρω!

και ναι συγκριτικα με τα φιλλερς των πρωτων επεισοδειων, περιοδου 8-9 ειναι φυσικα πολυ καλυτερα αυτα του σιπουντεν, ναι, δεν διαφωνω, αλλα ενα φιλλερ ειναι φιλλερ.

εγω κι ας εχω διαβασει τα μανγκα παρακολουθω τα ανιμε με το ιδιο ενδιαφερον

κατι αλλο σεραφιμον

ore wa hitori jenai

κατι μου λεει αυτη η φραση αλλα δε θυμαμαι τι. δεν ειμαι μονος δεν σημαινει? καπου το ακουω συχνα αυτο.. :uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 23 Ιούλιος 2008 - 16:28

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#177 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 16:45

ναι...ακους εκει κοιλια ο naruto..Δηλαδη αλλα anime τι να πουν???
Υ.Γ.το κακο ειναι οτι εχουμε καμποσα fillers ακομα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dbgoku: 23 Ιούλιος 2008 - 16:56

#178 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 17:04

υ.γ.Και ομως δεν θα το πιστεψετε -και αυτο με κανει να αναρωτιεμαι,οτι τελικα το 1 φορα την εβδομαδα κανει κακο- εκει που ξαναεβλεπα λιγο την μαχη κιμιμαρο-gaara στα πρωτα επεισοδια,παρατηρω οτι το animation team που εχει κανει τα επεισοδια που ειναι χαλια με σπαστες κινησεις και αρεσουν μονο στον Seraphimon:congrats:,εχουν κανει και ενα επεισοδιο απο εκεινη την μαχη!!!Καραφλιασα!

Ειδες? Εχω γουστο τελικα και ξερω να ξεχωρίζω τα καλα animation :tensai:

κατι αλλο σεραφιμον

ore wa hitori jenai

κατι μου λεει αυτη η φραση αλλα δε θυμαμαι τι. δεν ειμαι μονος δεν σημαινει? καπου το ακουω συχνα αυτο.. :uhh:

Yup,αυτο σημαίνει. Αν εχεις δει το FF 7: Advent Children,θα δεις οτι το λεει στο τελος ο Κλάουντ...Εγω απο κει το θυμαμαι...Φυσικα δεν το λενε μονο εκει,ειμαι σιγουρος οτι κ στο Ναρουτο μπορει να το εχουν πει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#179 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 17:16

και σε εκεινο το επεισοδιο αν δεν τα ειχα δει μαζεμενα θα μου ειχε φανει κακο το animation,το οποο ομως ειχε περασει απαρατηρητο.....εννοω δλδ πως με το 1 φορα την εβδομΑΔΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ σε αλλα λιγοτερης αξιας πραγματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 13:03

Ειδα το επεισοδειο Live

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα