Αναμνήσεις του 17χρονού εαυτού μου να ψάχνει εναγωνίως spoilers για τα chapters κάθε παρασκευή και παλαιότερες στιγμές σε αυτό το thread ξαφνικά έρχονται στο μυαλό μου.
sigh....
Α, επίσης:
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2014 - 00:16
Αναμνήσεις του 17χρονού εαυτού μου να ψάχνει εναγωνίως spoilers για τα chapters κάθε παρασκευή και παλαιότερες στιγμές σε αυτό το thread ξαφνικά έρχονται στο μυαλό μου.
sigh....
Α, επίσης:
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2014 - 00:59
^^ Ναι sorry χαχαχαχα
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2014 - 04:25
Νομίζω πως το τελείωμα με τα χέρια από τα σπασμένα αγάλματα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να δώσει. Πολύ καλό.
Πιστεύω πως γενικά το έκλεισε πολύ ικανοποιητικά και πως το "λολpredictableending". Δηλαδή το σωστό ending θα πρέπει να είναι απρόβλεπτο? H ουσία είναι να ευχαριστιέσαι αυτό που διαβάζεις όταν το διαβάζεις όχι όταν θα τελειώσει.
μπλα μπλα θα μου λείψει μπλα μπλα pairings μπλα μπλα χρόνια μπλα
αφήστε με τώρα να πάω στη γωνιά μου να κλάψω
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2014 - 19:57
Νομίζω πως το τελείωμα με τα χέρια από τα σπασμένα αγάλματα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να δώσει. Πολύ καλό.
Πιστεύω πως γενικά το έκλεισε πολύ ικανοποιητικά και πως το "λολpredictableending". Δηλαδή το σωστό ending θα πρέπει να είναι απρόβλεπτο? H ουσία είναι να ευχαριστιέσαι αυτό που διαβάζεις όταν το διαβάζεις όχι όταν θα τελειώσει.
μπλα μπλα θα μου λείψει μπλα μπλα pairings μπλα μπλα χρόνια μπλα
αφήστε με τώρα να πάω στη γωνιά μου να κλάψω
I feel you....
"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2014 - 10:45
Μια σειρά με τα σκαμπανεβάσματά της.
Όταν ανακαλώ στο μυαλό μου παλαιότερα αρκ μου ΄ρχονται ωραίες στιγμές, σε αντίθεση με τα τελευταία του.
Θα συμφωνήσω ως προς το λίγο απότομο κλείσιμο, αλλά έπρεπε να κλείσει ή τώρα ή ποτέ
Ό,τι και να λέμε, ναρούτο we will miss you!
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2014 - 20:37
Ρε παιδιά, δεν έχει chapter σήμερα;
...........
.........
.......
.....
...
..
.
Δεν βάζουμε και ένα στο θέμα μιας και τελείωσε;
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2014 - 23:43
Δηλαδή το σωστό ending θα πρέπει να είναι απρόβλεπτο?
Δεν ξέρω για το σωστό.
Αλλα σίγουρα οταν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος λίγο πολύ και μάλιστα οταν αυτό το τέλος έχει συμβεί πολλές φορές σε παρόμοια stories ε δεν θα τρελαθείς και ιδιαίτερα νομίζω.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2014 - 08:33
Δεν βάζουμε και ένα
στο θέμα μιας και τελείωσε;
Δεν ακούω τίποτα εγώ θα περιμένω να βγει chapter!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Νοέμβριος 2014 - 08:33
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2014 - 13:47
Άντε ρε παιδιά μια ώρα με το raws του 701
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2014 - 15:19
Δεν βάζουμε και ένα
Πλακα πλακα...Αφου δεν βγαινουν πια καινουργια chapters...
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2014 - 17:41
Πλακα πλακα...Αφου δεν βγαινουν πια καινουργια chapters...
Μήπως ξεχνάμε το mini part 3 την Άνοιξη; Ή τα side stories? Just saying.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 09:32
Αν και έχω να γράψω για κάμποσο καιρό εδώ πέρα, χαίρομαι που είδα ένα από τα καλύτερα shounen να φτάνει στο τέλος του. Είναι κρίμα πάντως γιατί μια εβδομαδιαία συνήθεια του να ψάχνω τα chapter του κάθε εβδομάδα θα μου λείψει.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 13:08
Ποιος ειπε οτι δεν εχει καινουργιο Chapter?? ?
"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 13:41
sigh....
Same here. Πραγματικα είναι κάπως λυπητερο το γεγονος ότι δεν θα βλέπω το ναρουτο στα popular manga updates καθε βδομάδα κ κάπως περίεργο να το χωνεψω.
Έγινε μια συνήθεια στη ζωή μ κ τελειώνοντας αφήνει ένα κενό. Με τον καιρό ίσως ξεχαστεί λιγάκι κ θαυτεί από άλλες πιο πρόσφατες αναμνήσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που θα ανοίγω manga site πάντα θα μ έρχετε στο νου.
Το μόνο που με χάλασε ήταν το 700 κυρίως γιατί ήταν έγχωμο και χάνει τη "γλύκα" του original manga, κάπως απότομο κ σύντομο, δεν μας "γνώρισε" κανένα από τα παιδιά (ας έκανε καμια επίδειξη) μιας κ έδωσε τέλος ας έβαζε καμια σελίδα παραπάνω.
Edit: Φαίνετε ότι τα πιο πρόσφατα σε κυκλοφορία manga αδυνατούν να συναγωνιστούν έστω κ λίγο τα μεγάλα shounen "naruto" "bleach" "one piece"(αν κ δν μ αρεσει - no offence).
Αναρωτιέμαι άραγε αν υπάρξει ποτέ άλλο manga το οποιο θα καταφέρει να φτάσει σε επιτυχία, δημοτικότητα αλλά και τη ποιότητα των πιο πάνω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από adamsbankai: 16 Νοέμβριος 2014 - 13:46
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 02:25
Ρε παιδιά, δεν έχει chapter σήμερα;
...........
.........
.......
.....
...
..
.
Δεν βάζουμε και ένα
Άργησα για το πάρτυ?
no i did not just ocme here to write" in b4 the lock"
Well, it's been a fun ride... Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τους shounenofans στην μεταναρουτομπλιτσουανπις περίοδο.
καλά,καλά, φεύγω