Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11461 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 November 2014 - 14:33

Σέρνονται τα mangareader και mangapanda γαμωωω

edit: Dem feels :')

Edited by didimakia, 06 November 2014 - 15:07.

2bbd14fc.jpg

#11462 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 06 November 2014 - 14:44

Ναι ρε γμτ.

Πάντως με την πρώτη ανάγνωση πολύ fast forward μου φάνηκαν τα τελευταία δύο chapter για να είμαι ειλικρινής.

#11463 the-girl-at-the-rock-show

the-girl-at-the-rock-show

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 06 November 2014 - 14:51

έρχεται και ταινία ανάμεσα στα 699 -700 τσαπς

και ένα μικρο τσαπ κάπου του χρόνου

tumblr_lx1ihaYm4x1qcm0i5o2_500.gif 

#11464 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 posts

Posted 06 November 2014 - 14:53

Bασικά θα βγει ένα μικρό spin of απο τους assistant του kishimoto την άνοιξη.

09pntFA.png?1

#11465 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 06 November 2014 - 14:54

Το ότι στην πέτρινη φάτσα του ναρούτο ειναι σε γκράφιτι η σημαία του λούφι δεν το πρόσεξε κανείς??

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#11466 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 November 2014 - 15:15

Οκευ, μιας και τελειωνει τωρα, ας δωσω το παρων μιας και θα το χασουμε :P Ειχα σταματησει περιπου (βασικα το ειχα σταματησει πιο παλια και τοτε εκανα cathc-up) οταν ο Sasuke ειχε παει να βοηθησει τον Naruto στην μαχη.Μπορει καποιος να μου πει, για πιο chapter μιλαμε περιπου?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#11467 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 06 November 2014 - 15:37

fan-ending τελικά...  Οκ θα μπορούσε να πάει και χειρότερα το πράγμα.  Εξάλλου για να λέμε την αλήθεια όσο κακό και να γινόταν με το πέρασμα του χρόνου τα παλιά καλά κομμάτια του δύσκολα ξεχνιούνται (chuunin exam, από τα αγαπημένα μου arcs σε shounen manga).

15 (7 δικά μου) χρόνια τώρα ήταν κομμάτι της ζωής μας και πλέον τελείωσε οπότε όπως και να 'χει θα μας λείψει. Ας ελπίσουμε να έμαθε και ο Kishimoto κάποια πράγματα και να μας προσφέρει κάτι καλύτερο με την επόμενη δουλειά του.

Edited by Zentsugi, 06 November 2014 - 15:37.

#11468 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 06 November 2014 - 15:37

1. Αυτή η μεγάλη πόλη με τους ουρανοξύστες θύμισε λίγο Gintama !!

2. H σημαία τού One Piece uber trolarisma  στον πατέρα του.

3. Το 1 μεγάλο μανγα που τελειώνει από τότε του ξεκίνησα να ασχολούμαι με το σπορ...και βασικά ακόμα δεν μπορώ αν το καταλάβω...απλά μου φαίνεται ένα ωραίο κ ειδυλλιακό τσαπτερ ...μαλλον τις επόμενες βδομάδες που δεν θα το διαβάσω εκεί θα καταλάβω οτι τελείωσε πραγματικά...

I would likePosted Image for a pet...

#11469 the-girl-at-the-rock-show

the-girl-at-the-rock-show

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 06 November 2014 - 16:02

Καλά εγω το έχω πει, το χειρότερο fail στο μανγκα, ήταν ο TobIto, πραγματικά. Μια χαρά ήταν σα Τόμπι, για ποιο λόγο να το ξεχέ Κίσι

Είχε τα πάνω του και τα κάτω του (απο τα αγαπημένα μου arcs εμένα, ήταν αυτό που πέθανε ο Άσουμα και μετά Ο Σικα ((που είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο μάνγκα btw)) και η Ινο και ο Cho εκδίκηθηκαν το θάνατο του μ εκείνο το γαμα.. σχέδιο! Γαμώ τα arcs ἠταν αυτό. Και του Τζιράγια τα πάντα ήταν ωραία) το μάνγκα, κάλες στιγμες, βαρετές, χαζοφιλλερς κλπ αλλά ήταν καλό "φιλαράκι" στις κρύες νυχτες του χειμώνα και ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια.

Μετά απο πολλά χρόνια που το ακολουθούσα, άφησε καλή γεύση. Αντε γεια βρε Ναρουτο, την έκανες τη δουλίτσα σου.

tumblr_lx1ihaYm4x1qcm0i5o2_500.gif 

#11470 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 November 2014 - 16:59

Η σημαία είναι tribute όπως έκανε και ο Όντα σήμερα. Τέσπα, εεε προτιμούσα τον Σάσκε χοκάγκε για να σπάσει λίγο ο κύκλος της βίας και να χει μια μικρή ανατροπή, αλλά τέσπα τέλος καλό όλα καλά...

Posted Image

#11471 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 November 2014 - 17:14

Αντίο Naruto θα μας λείψεις :)

Ελπίζω στα spin-off να μας πουν τι εγίναν και οι αλλοι (yamato,oro,juugo etc.).

#11472 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 November 2014 - 20:54

Τελικα εκανα εναν μικρο μαραθωνιο σημερα, απο εκει που ειχα σταματησει να το διαβαζω, 3+ ωρες Naruto διαβαζα σημερα :P
Τεσπα, σιγουρα λεω ενα "επιτελους" που τελειωσε, αλλα ειναι λιγο awkward να τελειωνει μια σειρα που που κυκλοφορουσε και εσυ παρακολουθουσες τοσα χρονια!
Περιεργο μου ακουγεται που το λεω, αλλα we will miss you, Naruto  :emptyonexg1: 

#11473 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 November 2014 - 22:12

Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα για τα δυο τελευταία. Από μια άποψη μου φαίνονται πολύ βεβιασμένα από την άλλη όμως δεν νομιζω να είχε και κάποιο νόημα να δούμε λεπτομερώς τι ακολούθησε αμέσως μετά την απελευθέρωση όλων από το tsukuyomi. Ο τρόπος όμως που παρουσιάζει τους πάντες στο τέλος... είναι κάπως... sloppy/all over the place. Here s what happened with him, her oh and that guy too. Πάλι καλά που υπάρχει και η ταινία και το spin off.  Απογοητεύτηκα που δεν είδαμε τι απέγιναν οι Οροτσιμάρου, Κάριν, Τζιούγκο και Σουιγκετσου, τι κάνει ο Γιαμάτο, που δεν έδειξε τους Ροκ Λη και Τεν Τεν στην κηδεία του Νέτζι και αντίθετα αφιέρωσε ένα πάνελ στους Ίνο/Σίκα/Τσούτζι. Γενικά που ήταν ο Ροκ Λη και ποιο ηταν το παιδι μαζι του; Ο Σίνο; Επίσης, τι στο καλό με την κόρη της Σάκουρα; Ultimate geek. Και το όνομα της. Σαλάντα; Σάλαντα; Και ο Σάσουκε τι άκουσε στο δάσος; Είναι κάποιο χιντ; Hard to believe it's all over.

EDIT: Just realised Shino is the look alike Cyclops teacher.

Edited by Mr. Brightside, 06 November 2014 - 22:33.

#11474 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 November 2014 - 22:19

^^Οντως και εγω κατι ψιλιαζομαι με τον Sasuke που "κατι ακουσε" στο δασος!!!

#11475 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 06 November 2014 - 22:31

ίσως αυτό το εξηγεί

He noticed his daughter. It was basically the thing where someone talks about a certain character in the anime/manga and that character either sneezes or gets the chills. Same thing happened with Sasuke when his daughter talked about him.