Σέρνονται τα mangareader και mangapanda γαμωωω
edit: Dem feels :')
Edited by didimakia, 06 November 2014 - 15:07.
Posted 06 November 2014 - 14:33
Σέρνονται τα mangareader και mangapanda γαμωωω
edit: Dem feels :')
Edited by didimakia, 06 November 2014 - 15:07.
Posted 06 November 2014 - 14:44
Ναι ρε γμτ.
Πάντως με την πρώτη ανάγνωση πολύ fast forward μου φάνηκαν τα τελευταία δύο chapter για να είμαι ειλικρινής.
Posted 06 November 2014 - 14:51
έρχεται και ταινία ανάμεσα στα 699 -700 τσαπς
και ένα μικρο τσαπ κάπου του χρόνου
Posted 06 November 2014 - 14:53
Bασικά θα βγει ένα μικρό spin of απο τους assistant του kishimoto την άνοιξη.
Posted 06 November 2014 - 14:54
Το ότι στην πέτρινη φάτσα του ναρούτο ειναι σε γκράφιτι η σημαία του λούφι δεν το πρόσεξε κανείς??
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 06 November 2014 - 15:15
Οκευ, μιας και τελειωνει τωρα, ας δωσω το παρων μιας και θα το χασουμε Ειχα σταματησει περιπου (βασικα το ειχα σταματησει πιο παλια και τοτε εκανα cathc-up) οταν ο Sasuke ειχε παει να βοηθησει τον Naruto στην μαχη.Μπορει καποιος να μου πει, για πιο chapter μιλαμε περιπου?
Posted 06 November 2014 - 15:37
fan-ending τελικά... Οκ θα μπορούσε να πάει και χειρότερα το πράγμα. Εξάλλου για να λέμε την αλήθεια όσο κακό και να γινόταν με το πέρασμα του χρόνου τα παλιά καλά κομμάτια του δύσκολα ξεχνιούνται (chuunin exam, από τα αγαπημένα μου arcs σε shounen manga).
15 (7 δικά μου) χρόνια τώρα ήταν κομμάτι της ζωής μας και πλέον τελείωσε οπότε όπως και να 'χει θα μας λείψει. Ας ελπίσουμε να έμαθε και ο Kishimoto κάποια πράγματα και να μας προσφέρει κάτι καλύτερο με την επόμενη δουλειά του.
Edited by Zentsugi, 06 November 2014 - 15:37.
Posted 06 November 2014 - 15:37
1. Αυτή η μεγάλη πόλη με τους ουρανοξύστες θύμισε λίγο Gintama !!
2. H σημαία τού One Piece uber trolarisma στον πατέρα του.
3. Το 1 μεγάλο μανγα που τελειώνει από τότε του ξεκίνησα να ασχολούμαι με το σπορ...και βασικά ακόμα δεν μπορώ αν το καταλάβω...απλά μου φαίνεται ένα ωραίο κ ειδυλλιακό τσαπτερ ...μαλλον τις επόμενες βδομάδες που δεν θα το διαβάσω εκεί θα καταλάβω οτι τελείωσε πραγματικά...
I would like for a pet...
Posted 06 November 2014 - 16:02
Καλά εγω το έχω πει, το χειρότερο fail στο μανγκα, ήταν ο TobIto, πραγματικά. Μια χαρά ήταν σα Τόμπι, για ποιο λόγο να το ξεχέ Κίσι
Είχε τα πάνω του και τα κάτω του (απο τα αγαπημένα μου arcs εμένα, ήταν αυτό που πέθανε ο Άσουμα και μετά Ο Σικα ((που είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο μάνγκα btw)) και η Ινο και ο Cho εκδίκηθηκαν το θάνατο του μ εκείνο το γαμα.. σχέδιο! Γαμώ τα arcs ἠταν αυτό. Και του Τζιράγια τα πάντα ήταν ωραία) το μάνγκα, κάλες στιγμες, βαρετές, χαζοφιλλερς κλπ αλλά ήταν καλό "φιλαράκι" στις κρύες νυχτες του χειμώνα και ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια.
Μετά απο πολλά χρόνια που το ακολουθούσα, άφησε καλή γεύση. Αντε γεια βρε Ναρουτο, την έκανες τη δουλίτσα σου.
Posted 06 November 2014 - 17:14
Αντίο Naruto θα μας λείψεις
Ελπίζω στα spin-off να μας πουν τι εγίναν και οι αλλοι (yamato,oro,juugo etc.).
Posted 06 November 2014 - 20:54
Τελικα εκανα εναν μικρο μαραθωνιο σημερα, απο εκει που ειχα σταματησει να το διαβαζω, 3+ ωρες Naruto διαβαζα σημερα
Τεσπα, σιγουρα λεω ενα "επιτελους" που τελειωσε, αλλα ειναι λιγο awkward να τελειωνει μια σειρα που που κυκλοφορουσε και εσυ παρακολουθουσες τοσα χρονια!
Περιεργο μου ακουγεται που το λεω, αλλα we will miss you, Naruto
Posted 06 November 2014 - 22:12
Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα για τα δυο τελευταία. Από μια άποψη μου φαίνονται πολύ βεβιασμένα από την άλλη όμως δεν νομιζω να είχε και κάποιο νόημα να δούμε λεπτομερώς τι ακολούθησε αμέσως μετά την απελευθέρωση όλων από το tsukuyomi. Ο τρόπος όμως που παρουσιάζει τους πάντες στο τέλος... είναι κάπως... sloppy/all over the place. Here s what happened with him, her oh and that guy too. Πάλι καλά που υπάρχει και η ταινία και το spin off. Απογοητεύτηκα που δεν είδαμε τι απέγιναν οι Οροτσιμάρου, Κάριν, Τζιούγκο και Σουιγκετσου, τι κάνει ο Γιαμάτο, που δεν έδειξε τους Ροκ Λη και Τεν Τεν στην κηδεία του Νέτζι και αντίθετα αφιέρωσε ένα πάνελ στους Ίνο/Σίκα/Τσούτζι. Γενικά που ήταν ο Ροκ Λη και ποιο ηταν το παιδι μαζι του; Ο Σίνο; Επίσης, τι στο καλό με την κόρη της Σάκουρα; Ultimate geek. Και το όνομα της. Σαλάντα; Σάλαντα; Και ο Σάσουκε τι άκουσε στο δάσος; Είναι κάποιο χιντ; Hard to believe it's all over.
EDIT: Just realised Shino is the look alike Cyclops teacher.
Edited by Mr. Brightside, 06 November 2014 - 22:33.
Posted 06 November 2014 - 22:19
^^Οντως και εγω κατι ψιλιαζομαι με τον Sasuke που "κατι ακουσε" στο δασος!!!
Posted 06 November 2014 - 22:31
ίσως αυτό το εξηγεί
He noticed his daughter. It was basically the thing where someone talks about a certain character in the anime/manga and that character either sneezes or gets the chills. Same thing happened with Sasuke when his daughter talked about him.