Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11476 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 November 2014 - 22:37

^^Ναι αυτο οντως το εξηγει τοτε, ωραιος ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#11477 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 November 2014 - 22:38

ίσως αυτό το εξηγεί

He noticed his daughter. It was basically the thing where someone talks about a certain character in the anime/manga and that character either sneezes or gets the chills. Same thing happened with Sasuke when his daughter talked about him.

Pretty much this^ Αλλα το καρέ που δείχνει πίσω από τα κλαδιά δεν μπορεί παρά να σε βάλει σε υποψίες. Μπορεί και να είναι αναφορά στον Οροτσιμάρου. Wouldn't be surprised if he'd still stalk him. Μιλώντας για τον Οροτσιμάρου, δεν έδειξε επίσης τον Καμπούτο.

#11478 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 November 2014 - 22:41

Οντως δεν εδειξε Orochimaru γαμμοτο :P Που παμε χωρις Trollochimaru?με ξενερωσε λιγο αυτο!
Btw, δεν καταλαβα καν οτι ο ταφος στο τελος ειναι του Neji, οτι να ναι :P I got the chills later, κριμα για τον Neji ηταν απο τους αγαπημενους μου chars στο Naruto  :nanteee: 

#11479 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 November 2014 - 23:18

c/p απο fb για να μην ξαναγράφω

1. Ότι να ναι ζευγάρια στο τέλος. Χαίρονται μόνο οι SakuSasu και οι NaruHina. Οι υπόλοιποι random pairings
2. Kishimoto is a dick to Neji. Ζουν όλοι εκτός από το Neji που ο θάνατος του ωφέλησε την πλοκή σε τι;
3. Ο Orochimaru τι έγινε; Όλα καλά; Κουλ,
4. Ο Naruto πραγματοποίησε το όνειρο του και έγινε Hokage. Καμία ανατροπή, καμία πλοκή, τπτ...
Ήταν το πρώτο μεγάλο μανγκα που ολοκληρώθηκε από τότε που ξεκίνησα να διαβάζω και το έζησα στα από 1/3 του περίπου. Περίμενα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης ή κάτι τέτοιο και με απογοήτευσε!

#11480 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 November 2014 - 23:46

Οτι παραπονα και να εχουμε για αυτο το manga,νομιζω ολοι πρεπει να παραδεχτουμε οτι θα μας λειψει :

image.jpg

#11481 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 06 November 2014 - 23:51

νομιζω ολοι πρεπει να παραδεχτουμε οτι θα μας λειψει :

Να το κραζουμε σιγουρα :P

header.jpg?t=1485907896

#11482 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 07 November 2014 - 00:04

Ξεκίνησα να βλέπω το anime όταν ήταν στο επεισόδιο 120, περίπου 10 χρόνια πριν.

Τώρα που τελείωσε, όσο κι αν τα τελευταία χρόνια διάβαζα το manga από συνήθεια, ένιωσα ένα μικρό κενό.

Πλησιάζει και το Bleach στο τέλος του, τελείωσε και το Kenichi πριν λίγο καιρό(αν και όχι τόσο μεγάλο όσο το Naruto) και νιώθω ότι γέρασα :emptyonexg1: .

Το τέλος ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του το πιο προβλεπόμενο από τις διάφορες θεωρίες που είχαν αναπτυχθεί. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα αυτά των βασικών χαρακτήρων-naruto/hinata,sakura/sasuke, αλλά και του Shikamaru με την Temari ήταν από το πρώτο μέρος της σειράς αναμενόμενο, οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς παράπλευροι χαρακτήρες ήταν και τους έκανε ένα τυχαίο ζευγάρωμα.

Ο Lee δεν νομίζω να έχει ζευγαρώσει, αλλά όπως κι ο Gai βρήκε μία νεότερη εκδοχή του εαυτού του και προπονεί το παιδάκι.

Αλήθεια, μας πέθανε τον Neji και όχι τον Gai, που ήταν σίγουρος θάνατος η όγδοη πύλη?! :burningbe3:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#11483 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 07 November 2014 - 00:40

Was reading the last chapters while listening to this......

Spoiler:

Ηταν το πρωτο ανιμε που ειδα μετα to dragonball. Θα μου λειψει αφανταστα....
Μετα απο 2-3 χρονακια θα του κανω ενα marathon σε anime and manga.

aab084c290ef28de7ca4d92e02fe8bfa34cfd48d

Edited by ssjchris, 07 November 2014 - 00:47.

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#11484 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 07 November 2014 - 08:56

Εγώ θα συνεχίσω να παραπονιέμαι. :P Απότομα μας το κοψε ο άτιμος.

15 χρόνια του πήρε θα μπορούσε να είχε αφιερώσει 1 μήνα παραπάνω για το τελείωμα.

#11485 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 07 November 2014 - 11:17

Ωρα για τελευταια λογια και απο μενα σε σχεση μετο κλεισιμο του. Το manga εχει συνοδεψει ταεφηβικα μου χρονια, αποτελωντας κι αυτο αντικειμενο συζητησης του κοινωνικου μου περιγυρου. Δεν θα το κατετασα στ αγαπημενα μου μιας και εγω ειμαι του bleach μερια, αλλα ειναι απο τα λιγα μετοση διαρκεια που ξεκινησεγια να φτασει εκει. Αν το δεις συνολικα ειναι εξαιρετικα καλογραμμενο, καθως πραγματα που το προετοιμαζε απο την αρχη συνεβησαν οντως αρκετα χρονια μετα. Τα πρωτα ωολθμεσ ειναι αυταπουεθισαν τον κοσμο και θυμαμαι εποχες που πραγματικα απολαμβανα αυτο που διαβαζα. Σιγα σιγα αυτο φθαρθηκε και καπου αποτο 2008 και μετα ηταν απλα αγγαρια, φανταστειτε ποσο μαλλον τωρα στα τελευταια. Αλλα δεν μπορεις να γυρισεις την πλατη κατι για το οποιο παλιοτερα κοπτοσουν τοσο. Αν ασχολουνταν περισσοτερο με τους side χαρακτηρες, γιατι ειχε αρκετους ενδιαφεροντες που αρεσανε στον κοσμο αλλα δεν ασχολουνταν καθολου μαζι τους, ισως να συνεχιζε ναμου τραβαει την προσοχη.

Anyway, αντιο σε ενα απο τα αντικειμενικα "ιστορικης αξιας" manga που προσδιορισαν τις γενιες μας, ευχομαι να αποτελεσει αφετηρια να ξαναδουμε τετοιας ποιοτητας προσπαθειες. (γιατι τα νεα manga που προοριζονται για τετοιας εκτασης μ εχουν απογοητευσει)

Edited by valadorn, 07 November 2014 - 11:18.

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#11486 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 November 2014 - 12:59

Btw, τωρα που τελειωσε το Naruto, παιζει να φτιαξει τιποτα καινουργιο ο Kishi???

#11487 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 07 November 2014 - 13:26

Edited by ssjchris, 07 November 2014 - 17:42.

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#11488 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 November 2014 - 13:59

Btw, τωρα που τελειωσε το Naruto, παιζει να φτιαξει τιποτα καινουργιο ο Kishi???

Spoiler:

Ευχαριστω φιλε μου, αλλα το γνωριζω ειδει αυτο! ;)
Μιλαω για καινουργιο manga, που να μην συνδεεται με το Naruto Universe!

Edited by Itachi Akatsuki, 07 November 2014 - 14:00.

#11489 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 07 November 2014 - 14:09

Τέλος λοιπόν.

Τα τελευτα'ια δυο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μαλλον συμφωνούμε όλοι, ο naruto hokage και ζήσανε αυτοι καλά και εμείς χειρότερα.

Θα μπορούσε να το κλείσει πολύ καλύτερα νομιζω.............και εδω θα  σταματησω.

Η ταινία θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα.

Edited by Juda, 07 November 2014 - 14:11.

#11490 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 07 November 2014 - 15:14

Σε ευχαριστώ για όλα τα χρόνια που μου πρόσφερες και με έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ!!!Σε ευχαριστώ Naruto!!!Πάντα στην ΚΑΡΔΙΑ μου!!!

2008ipman01.jpg