Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#991 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 03 September 2008 - 16:21

Wow οντως ενα τρομερο τσαπτερ αν τα spoilers ειναι αληθινα!Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη.....
Posted Image

#992 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 September 2008 - 16:28

Τα σποϊλερ ειναι επιβεβαιωμενα...+ οτι υπαρχουν εικονες, οποτε δεν υπαρχει λογος να αναρωτιόμαστε! Ειδες τελικα που το αματερασου δεν ξεπεσε Κακασι,αμεσως να πεις την κακια σου στο παλιο ποστ.

Αϊντε να δουμε τι θα γινει τωρα ΧΡ Μαλλον θα εχουμε μια καλη εξελιξη μετα απο την "fodder" Μαχη που λεγατε πριν (που μονο fodder δεν ηταν...)...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#993 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 03 September 2008 - 19:42

μπραβο ρε κακασι

ευχαριστουμε για τα σποιλερς

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#994 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 03 September 2008 - 20:05

Οοοο καλόοο!

Ανυπομονώ για την Παρασκευή =D

Θέλω πολύ να δω τι θα γίνει με το training του Naruto στη συνέχεια, και λολ, θέλω να δω πού την έφαγε η Κάριν, χαχα

A, thx και για τα spoilers guys!

#995 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 September 2008 - 22:37

Μεταφραση απο τις εικονες

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Ωραια,θα δουμε το πρωτο βιβλιο του Τζιραϊγια τι λεει (εμπνευσμενο τιτλο εχει...δεν απορω γιατι δεν πετυχε ΧΡ).
Επισης αναρωτιεμαι για ποια δυναμη αναφερετε στο οτι θα παρει ο σασουκε...Σιγουρα εχει να κανει με το 8tails, μιας και νομιζω καθε μελος θα επερνε ενα μπιτζου? Ποιος θυματε ακριβως να με διαφωτησει? (ναι ακομα και εγω ξεχναω ΧΡ)

Edited by Seraphimon-T.K., 03 September 2008 - 22:47.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#996 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 03 September 2008 - 22:54

Λες να δωσουν μπιτζου στον Σασκε ??? Εχει αριθμο προτεραιοτητας !!!!!! Να περιμενει στην σειρα μπας κ ξεπαστρεψουν κανεναν αλλο akatsuki !!!! Noμιζω πως θα επαιρναν ενα ο καθενας....Τωρα ομως ποιοι κ γιατι ειναι του Κισι ευαγγελιο ( κ οχι αλλου παπα ) !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#997 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 September 2008 - 23:17

Λες να δωσουν μπιτζου στον Σασκε ??? Εχει αριθμο προτεραιοτητας !!!!!! Να περιμενει στην σειρα μπας κ ξεπαστρεψουν κανεναν αλλο akatsuki !!!! Noμιζω πως θα επαιρναν ενα ο καθενας....Τωρα ομως ποιοι κ γιατι ειναι του Κισι ευαγγελιο ( κ οχι αλλου παπα ) !!!!!

Κατι τετοιο θυμαμαι και εγω. Οτι θα επερνε ενα ο καθενας...Αλλα μη ξεχνας οτι εχουν δημιουργηθει κενες θεσεις λογω κονοχα ΧΡ δεν μενει παρα να δουμε το τωρινο τσαπτερ και το επομενο για να μαθουμε...ισως :frozen:

Posted Image

#998 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 03 September 2008 - 23:38

Xμμμ μπορει αλλα δεν νομιζω ο Madara να τον αφησει να παρει....Λες να εχουμε τερατομαχιες μεταξυ Ναρουτο Σασκε στο τελος;;; Aληθεια μια κ αναφερθηκε τα επισημα μελη τωρα ειναι 6;;; (με τον Τοbi μεσα)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#999 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 03 September 2008 - 23:54

Ναι οντως επισημως πια στους ακατσουκι εχουν μεινει oi:Zetsu,Kisame,Pein,Konan,Madara(5) ο Σασουκε παντως στα προηγουμενα chapters δεν ειπε οτι θα μπει στους ακατσουκι ειπε οτι συνεργαστει μαζι τους για να πετυχει το στοχο του οποτε δεν θεωρειται μελος...
Posted Image

#1000 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 12:55

Με τον Pain τι θα γινει θα δειξουν οτι παει στο Konoxa ή οχι κανονικα επρεπε να εχουν αναφερθει ηδη
Posted Image
Posted Image

#1001 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 13:10

Λογικα το καθυστερουνε γιατι μπορει να θελουν να παει στην κονοχα την στιγμη που θα επιστρεψει και ο Ναρουτο εκει.Παντως πιστευω πως μπορει σε κανα 2-3 τσαπτερς να μας δειξει την επιθεση του στην Κονοχα
Posted Image

#1002 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 04 September 2008 - 13:43

Μετά απο καιρό είπα να γράψω και εγώ κάτι...

Ωραίο ,αν και κλισε, θα ήταν ο naruto να επιστρέψει τη στιγμή που η μάχη θα έχει φτάσει σε άσχημο σημείο για τη Konoha και να σώσει τη κατάσταση. Έτσι θα δείξει το πόσο δυνατός έχει γίνει και θα τον δούνε οι χωρικοί σαν τον ήρωα της konoha για να αρχίσει σιγα σιγα να τον αποδέχεται και το υπόλοιπο χωριο και να καταλήξει να τον δεχθει και όταν γίνει hokage.

Πάντως απο το τίτλο του βιβλίου του J προβλέπονται πολύ ενδιαφέροντα chapters...
Posted Image

#1003 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 04 September 2008 - 13:47

κατα πασα πιθανοτητα ετσι θα γινει
Posted Image
Posted Image

#1004 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 04 September 2008 - 14:12

Κι εγώ πιστεύω οτι κάπως έτσι θα εξελιχθεί...

Αλλά ρε γμτ, εγώ σκέφτομαι οτι υπάρχει η πιθανότητα να πεθάνει ο Pain στην επίθεσή του στο Konoha (...ψάχνοντας για τον Naruto κλπ κλπ), αφού ο Naruto είναι ο κεντρικός χαρακτήρας, και δεν παίζει να πεθάνει μέσα στα επόμενα 298598 chapters, και δεν θέεελωωωω...! Ελπίζω να φύγει ο Pain ή κάτι τέτοιο, δεν παίζει να τον σκοτώσουνε τόσο σύντομα σαν τον Hidan και όλους τους νεκρούς Akatsuki...! I mean, duuuh, ούτε που τους φχαριστηθήκαμε καλά καλά....

#1005 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 15:17

Ο Pein απο τα χερακια του Ναρουτο θα παει κι αυτο ειναι σιγουρο γιατι ο Ναρουτο θα εκδικιθει για τον χαμο του γερο-J.Παντως επειδη κ για μενα νωρις ειναι να πεθανει απο τωρα ο Pein μπορει στην κονοχα να δουμε κ καναν αλλον θανατο καμιας τσουναντε η κανενος Κακασι:terror2:
Posted Image