Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 September 2008 - 10:08

Posted 05 September 2008 - 12:20
Posted 05 September 2008 - 13:17
Posted 05 September 2008 - 13:43

Posted 05 September 2008 - 14:17
Το amaterasu δεν είναι unavoidable, απλώς αν σε πετύχει τότε έχεις πρόβλημα. Ο Sasuke είναι ένας πολύ δυνατός shinobi αλλά δεν μπορείς να τον πεις από τους δυνατότερους. Αν δώσεις πχ σε ένα παιδάκι μια μπαζούκα δεν σημαίνει ότι είναι δυνατότερο από έναν έμπειρο commando με μαχαίρι. Απλώς έχει το πλεονέκτημα λόγω της μιας ικανότητας που δεν έχει ο άλλος. Ο commando το κερδίζει σε όλους τους άλλους τομείς, εκτός από τη δύναμη πυρός.
Έτσι και ο Sasuke, είχε μια τεχνική σαν μπαζούκα σε σχέση με το 8tails, ενώ το beast είχε ανωτερότητα σε όλους τους άλλους τομείς.

Posted 05 September 2008 - 14:25
Posted 05 September 2008 - 15:03

Οπως το κοβο καιε εγω το βιβλιο ειναι αυτο που αναφερει το name naruto οποτε θα ψηλο αποκαλυφθει οτι το ονομα του προηρθε απο αυτο οποτε θα πεσουν ερωτησεις!!!!!
Ο Sasuke ελεγχει το amaterasu παρα πολυ καλοοοοο......Το θεμα ειναι δεν καταλαβα πια ηταν η καινουργια δυναμη???Πια δυναμη εχει ο Sasuke απο το MS του???
Γιατι εαν ενοουν το amaterasu καθε αλλο παρα new power ειναι (τουλαχιστον για εμας)....

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 05 September 2008 - 15:56
Posted 05 September 2008 - 16:40
Το jutsu που λεει ο Naruto οτι θα μπορει να χρησιμοποιει φανταζομαι οτι ειναι το rasenshuriken αναφερομενος στην δυνατοτητα που εχει αυτη τη στιγμη να healαρεται τοσο γρηγορα λογω 9 tails και natural energy. Εννοει δηλαδη οτι πλεον θα μπορει να το χρησιμοποιησει χωρις να φοβαται.
Οσο για τον Sasuke η δυνατοτητα να ελεγχει το Amaterasu προσωπικα μου φαινεται παρα πολυ χρησιμη και μου δινει τη δυνατοτητα να πιστεψω οτι θα εξελιχθει πιο πολυ απο τον Itachi. Αν και δεν νομιζω να παρει τα ματια του.
Θα προτιμουσα να τα επαιρνε ο Naruto (ή τουλαχιστον να επαιρνε του Kakashi)

Εκτος αν ο Naruto αναφεροταν στην δυναμη που του εδωσε ο Itachi και σε κανενα τρελο jutsu που εμαθε (μεσω implant βεβαια) μαζι με αυτην.
Τρελες σκεψεις εχω σημερα!!!
Posted 05 September 2008 - 17:02
Posted 05 September 2008 - 17:16
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 05 September 2008 - 17:25
τωρα οσον αφορα το βιβλιο δε νομιζω να αντλησουμε καμια σημαντικη πληροφορια,απλα ισως μα8ει ο naruto οτι o jiraya ειναι ο "νονος" του και οτι ηξερε τον πατερα του
για τον raikage τωρα πολυ πι8ανον να ερ8ει καπιος akatsuki να τον σωσει....οχι οτι νιαζει τους akatsuki ο sasuke, το jinchouriki 8ελουνε που κραταει
η επι8εση του Pein στην konoha μαλλον 8α αναβλη8ει,η 8α σκοτοσει την tsunade και 8α υποχωρησει
Επισης πιστευω οτι πολυ συντομα 5-6 chapters 8α δουμε και μαχεσ με το zetsu....τον εχουνε δειξει εδω και πολυ καιρο αλλα ακομα να πολεμησει

Posted 05 September 2008 - 18:14
Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, αλλά εκτός από Uchiha-Konoha σήμα είναι και η Akatsuki ρόμπα στην μέση.Γιατί κάτι μου λέει ο ο Raikage θα αρχίσει πόλεμο με τη Konoha επειδή θα νομίζει ότι αυτή έστειλε τον Sasuke;
Πάντως για τον πόλεμο πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και μέσω φιτιλιάς (έχουμε μια αφορμή και έναν Madara- Mizukage whatever) .
Εννοείται μετά από αυτό το ξεσηκωτικό ch θέλω πως και πως να δω "αυτό το jutsu" που με έχει φάει 1,5 χρόνο, αν και βλέπω τον Naruto να τα μασάει.
Επίσεις ο καιρός γαρ εγγύς για την ιστορία του Naruto. Τώρα με το βιβλίο ψήνομαι τρελά.
Τέλος παρότι μου την έσπασε το γεγονός ότι ο 8-tails νικήθηκε από ένα amaterasu, δεν το θεωρώ άκυρο με τον τρόπο που έγινε.
Είναι γεγονός ότι τον έπιασε στον ύπνο τον 8-tails και του την άναψε. Αν ήξερε την δύναμη αυτή (όπως ο Naruto ή ο Madara) μπορεί και να την απέφευγε.