Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1021 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 05 September 2008 - 10:08

Ωραίο το chapter. Φανταστείτε μέσα στη μέση της διαδρομής σε ένα Akatsuki hideout να τους την πέσει ο Raikage να δω τη θα κάνουνε. Δυστυχώς δεν ψώφισε η Karin.........
Posted Image

#1022 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 05 September 2008 - 11:13

Πολυ μουφα αυτο το chapter... o Sasuke χωρις καθολου chakra ειχε κανει dodge to amaterasu ενω ο 8 tail με 8 ουρες εξω καθησε και το εφαγε..ημαρτον δεν υπαρχει τοση βλακεια...
Posted Image

#1023 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 12:20

Βασικα ο Sasuke μια χαρα chakra ειχε οταν εκανε dodge το amaterasu του Itachi.... H τεχνικη που χρησιμοποιησε ειναι μια απο τις πιο γνωστες και πιο υπουλες του Orochimaru η οποια δημιουργει εναν πανομοιοτυπο κλωνο και παραλληλα κρυβει σχεδον εντελως το chakra του αντιπαλου. Και εφοσον η amaterasu τυλιγει σε φλογες οσα αντιλαμβανεται το ματι του χρηστη και ο Itachi δεν αντιληφθηκε η προσποιηθηκε οτι δεν αντιληφθηκε την αλλαγη σωματος του Sasuke λογικα και δεν το πετυχε........ Κατα τα αλλα η amaterasu οπως και το Kirin ειναι σχεδον μη αποφευκτεες τεχνικες. Και απο την στιγμη που ολοκληρο 8tailed beast δεν κρυβεται και τοσο ευκολα και κυριως δεν ειναι προετοιμασμενο για τετοιου ειδους τεχνικη λογικο να τον πετυχε και να τον εθεσε εκτος μαχης. Τουλαχιστον σε αυτο το σημειο το chapter το εθεσε αρκετα καλα. Για το οτι επεζησε η Karin βεβαια εχω διατυπωσει ηδη ενστασεις..........

#1024 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 05 September 2008 - 13:09

Ωραια, τοτε ο Sasuke ειναι ο πιο δυνατος Ninja σε ολο τον κοσμο...Κανεις δεν μπορει να αποφυγει το amaterasu αρα ειναι ο κυριαρχος του πλανητη μαζι με τον Madara....
Posted Image

#1025 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 13:17

Ειναι γεγονος οτι ο Sasuke ειναι απο τους πιο δυνατους shinobi. Γιατι νομιζεις αλλωστε οτι τον ηθελε τοσο απεγνωσμενα ο Madara στο πλευρο του? Και μην ξεχνας το 8 tails Νικησε. Το 2ο πιο δυνατο bijou, Bεβαια οπως ενδεχομενως θα εχεις παρατηρησει η ωμη δυναμη δεν κερδιζει παντα στις μαχες μεταξυ shinobi. Παρε παραδειγμα τον Shikamaru, Και ουτε ιεναι ο μονος με δυνατες τεχνικες. Οποτε ανικητος δεν ειναι εκ των πραγματων μονο και μονο επειδη εχει μια δυο καλες τεχνικες. Τριτον σκεψου οτι ουσιαστικα ειναι πολυ νεος και απειρος στην μαχη κατι το οποιο φανηκε. Και τελος το MS εχει και αρνητικες συνεπειες με την χρηση του οποτε δεν ειναι οτι μπορει να καταφευγει σε αυτο συνεχεια (εκτος αν παρει τα ματια του Itachi Που τα εχουν φυλαξει καπου)

#1026 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 05 September 2008 - 13:43

δεν τον εχω τοσο καφρο να παρει τα ματια του itachi...αλλα κ παλι στο τελος ειναι πλεον σιγουρο η θα πεθανει η θα γυρισει μαζι με τον ναρουτο :)

#1027 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 September 2008 - 14:17

Το βιβλίο είναι, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό που είχε δώσει στον Minato και την Kushina να διαβάσουν. Από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας του βιβλίου πήρε το όνομά του ο Naruto. Ο Jiraiya είχε πει πως ηταν το πρώτο του βιβλίο αλλά δεν πούλησε αρκετά. Το βιβλίο δεν είναι αυτοβιογραφία του Jiraiya αλλά μια ιστορία για έναν ninja που του έμοιαζε αρκετά.

Το amaterasu δεν είναι unavoidable, απλώς αν σε πετύχει τότε έχεις πρόβλημα. Ο Sasuke είναι ένας πολύ δυνατός shinobi αλλά δεν μπορείς να τον πεις από τους δυνατότερους. Αν δώσεις πχ σε ένα παιδάκι μια μπαζούκα δεν σημαίνει ότι είναι δυνατότερο από έναν έμπειρο commando με μαχαίρι. Απλώς έχει το πλεονέκτημα λόγω της μιας ικανότητας που δεν έχει ο άλλος. Ο commando το κερδίζει σε όλους τους άλλους τομείς, εκτός από τη δύναμη πυρός.
Έτσι και ο Sasuke, είχε μια τεχνική σαν μπαζούκα σε σχέση με το 8tails, ενώ το beast είχε ανωτερότητα σε όλους τους άλλους τομείς.
Posted Image

#1028 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 05 September 2008 - 14:25

αδικεια κανονικα επρεπε να ερθει ο mandara να τον σωσει αλλα και ο itachi θα το εριχνε το τερας κανει το διπλασιο amaterasu αρα ολα αυτα τα χροσταει στον ενα και μοναδικο itachi και εμαθε να το χιριζεται καπος για τι εσβισε τιν φοτια απτιν karin..

#1029 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 05 September 2008 - 15:03

Aρχησαν τα οργανα....;)
Οπως το κοβο καιε εγω το βιβλιο ειναι αυτο που αναφερει το name naruto οποτε θα ψηλο αποκαλυφθει οτι το ονομα του προηρθε απο αυτο οποτε θα πεσουν ερωτησεις!!!!!
Ο Sasuke ελεγχει το amaterasu παρα πολυ καλοοοοο......Το θεμα ειναι δεν καταλαβα πια ηταν η καινουργια δυναμη???Πια δυναμη εχει ο Sasuke απο το MS του???
Γιατι εαν ενοουν το amaterasu καθε αλλο παρα new power ειναι (τουλαχιστον για εμας)....
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1030 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 05 September 2008 - 15:56

η δυναμη να ελεγχει το amaterasu

#1031 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 05 September 2008 - 16:40

Ειναι ωραιο chapter αν και οντως μεταβατικο.

Το jutsu που λεει ο Naruto οτι θα μπορει να χρησιμοποιει φανταζομαι οτι ειναι το rasenshuriken αναφερομενος στην δυνατοτητα που εχει αυτη τη στιγμη να healαρεται τοσο γρηγορα λογω 9 tails και natural energy. Εννοει δηλαδη οτι πλεον θα μπορει να το χρησιμοποιησει χωρις να φοβαται.

Οσο για τον Sasuke η δυνατοτητα να ελεγχει το Amaterasu προσωπικα μου φαινεται παρα πολυ χρησιμη και μου δινει τη δυνατοτητα να πιστεψω οτι θα εξελιχθει πιο πολυ απο τον Itachi. Αν και δεν νομιζω να παρει τα ματια του.

Θα προτιμουσα να τα επαιρνε ο Naruto (ή τουλαχιστον να επαιρνε του Kakashi):chigau:.
Εκτος αν ο Naruto αναφεροταν στην δυναμη που του εδωσε ο Itachi και σε κανενα τρελο jutsu που εμαθε (μεσω implant βεβαια) μαζι με αυτην.

Τρελες σκεψεις εχω σημερα!!!
Posted Image

#1032 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 September 2008 - 17:02

Γιατί κάτι μου λέει ο ο Raikage θα αρχίσει πόλεμο με τη Konoha επειδή θα νομίζει ότι αυτή έστειλε τον Sasuke;

Posted Image

#1033 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 05 September 2008 - 17:16

Δηλαδή ούτε το νερό δεν σβήνει το amaterasu?Στην μάχη Sasuke vs Itachi λόγω βροχής δεν έσβησαν οι μαύρες φωτιές?

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1034 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 September 2008 - 17:25

omg ακουσ εκει να πεσει το 8 tails απο ενα amaterasu........οχι οτι το amaterasu ειναι αδυναμη τεχνικη,ισα-ισα που ειναι παντοδυναμη,αλλα και το 8tails ειναι 8tails,δεν επρεπε να νικη8ει.....και το amaterasu δεν ειναι inextinguisable.Απο οτι 8υμαμε ο pervy-sage στο επισοδιο που ειχε πρωτοχρησιμοποιει8ει( το 83 ηταν νομιζω) το ειχε σβησει με ενα sealing zutsu (δηλαδη το ειχε κλεισει σε ενα schroll) αφοτου ο itachi και ο kisame το εσκασαν απο το στομαχι του βατραχου.Eτσι και το 8 tails ακομα και να μην εχει sealing zutsu επρεπε να ειχε μειωση την επιδραση του αν οχι να το εσβηνε, τι σκατα το δευτερο δυνατοτερο bijou ειναι,περιμενα κατι παραπανω.Με βαση δηλαδη αυτο το chapter ο sasuke εχει και το 9tails (ενα amaterasu και εναν κεραυνο,που δεν 8υμαμε το ονομα του),δηλαδη ελεος,ποση ακομα δυναμη 8α παρει αυτο το κολοπαιδο.......

τωρα οσον αφορα το βιβλιο δε νομιζω να αντλησουμε καμια σημαντικη πληροφορια,απλα ισως μα8ει ο naruto οτι o jiraya ειναι ο "νονος" του και οτι ηξερε τον πατερα του

για τον raikage τωρα πολυ πι8ανον να ερ8ει καπιος akatsuki να τον σωσει....οχι οτι νιαζει τους akatsuki ο sasuke, το jinchouriki 8ελουνε που κραταει

η επι8εση του Pein στην konoha μαλλον 8α αναβλη8ει,η 8α σκοτοσει την tsunade και 8α υποχωρησει

Επισης πιστευω οτι πολυ συντομα 5-6 chapters 8α δουμε και μαχεσ με το zetsu....τον εχουνε δειξει εδω και πολυ καιρο αλλα ακομα να πολεμησει :cry5:

qzMHWHd.png

#1035 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 September 2008 - 18:14

Γιατί κάτι μου λέει ο ο Raikage θα αρχίσει πόλεμο με τη Konoha επειδή θα νομίζει ότι αυτή έστειλε τον Sasuke;

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, αλλά εκτός από Uchiha-Konoha σήμα είναι και η Akatsuki ρόμπα στην μέση.
Πάντως για τον πόλεμο πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και μέσω φιτιλιάς (έχουμε μια αφορμή και έναν Madara- Mizukage whatever) .

Εννοείται μετά από αυτό το ξεσηκωτικό ch θέλω πως και πως να δω "αυτό το jutsu" που με έχει φάει 1,5 χρόνο, αν και βλέπω τον Naruto να τα μασάει.

Επίσεις ο καιρός γαρ εγγύς για την ιστορία του Naruto. Τώρα με το βιβλίο ψήνομαι τρελά.

Τέλος παρότι μου την έσπασε το γεγονός ότι ο 8-tails νικήθηκε από ένα amaterasu, δεν το θεωρώ άκυρο με τον τρόπο που έγινε.
Είναι γεγονός ότι τον έπιασε στον ύπνο τον 8-tails και του την άναψε. Αν ήξερε την δύναμη αυτή (όπως ο Naruto ή ο Madara) μπορεί και να την απέφευγε.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image