Εκτός και αν δεν είναι 1v1 και είναι 8-9vMadara όπως συνιθίζουν να κάνουν οι Κονοχανοί!

Posted 31 August 2008 - 17:38
Posted 31 August 2008 - 17:58
Posted 31 August 2008 - 18:06
Posted 31 August 2008 - 18:27
Posted 31 August 2008 - 18:48
Posted 31 August 2008 - 22:02
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 31 August 2008 - 22:19
O Kakashi ήταν απλά δυνατότερος με περισσότερες τεχνικές/εμπειρίες.Zabuza (ξαφνικά ένας από τους 7 legendary swordsmen of the mist, assasin κλπ έγινε κοτοπουλάκι όταν τον άρχισε της μπούφλες ο Kakashi)
Όλοι ξέρουμε τη μπορεί να κάνει μια μπουνιά από Tsunade/Sakura. Επίσης αυτά τα puppets δεν ήταν απλά. Το καθένα είχε αρκετά και εξειδικευμένα πολλές φορές όπλα τα οποία ήταν εύκολα να νικήσουν απλά puppets.Sasori (δεν θα μιλήσω για το πόση ώρα πρίν έπρεπε να πεθάνουν Sakura-Chyo από το δηλητήριο, ούτε ότι το υπερβολικά δυνατό Hiruko έφυγε ένα hit από την Sakura, αλλά το γεγονός ότι 100 puppet ninja που νίκησαν ολόκληρη χώρα έχασαν από 10 ninja ενός καστρου)
Ενδεχομένως το chakra να ήταν του Oro που ήταν μέσα του.Deidara (Όλοι είδαμε το time gap στην έκρηξη του. Λέει στον Sasuke ότι η έκρηξη καλύπτει 30 χιλιόμετρα σε μερικά δευτερόλεπτα και μετά απλά σκάει. Αλλά μέσα στα εκατομυριοστά του δευτερολέπτου ο χωρίς chakra Sasuke κάλεσε τον Manda τον υπνώτισε με Sharingan τον έβαλε να τον φάει και την ώρα του unsummon σταματησε το pause της έκρηξης)
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Σε ένα manga/comic μπορούν σελίδες να περιγράφουν πράγματα που έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Οπότε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο χρόνο έκανε ο Shikamaru.Hidan (Kage-Mane για κάνα 15λεπτό ενώ ξέρουμε ότι τα chakra amounts του Shikamaru δεν είναι τίποτα τρομερό για να πάει τον Hidan τόσο μακριά στο δάσος το οποίο προετοίμασε κάπου ανάμεσα στη κηδεία του Asuma και την επίσκεψη του στην Kurenai?)
Posted 31 August 2008 - 22:31
ασχετο
μηπως ξερει κανεις απο τι αρρωστια έπασχε ο itachi;
Edited by Ephialtes, 31 August 2008 - 22:37.
Posted 31 August 2008 - 23:32
Posted 31 August 2008 - 23:46
Posted 01 September 2008 - 00:31
Posted 01 September 2008 - 00:47
Posted 01 September 2008 - 01:23
Όλοι είδαμε το time gap στην έκρηξη του. Λέει στον Sasuke ότι η έκρηξη καλύπτει 30 χιλιόμετρα σε μερικά δευτερόλεπτα και μετά απλά σκάει. Αλλά μέσα στα εκατομυριοστά του δευτερολέπτου ο χωρίς chakra Sasuke κάλεσε τον Manda τον υπνώτισε με Sharingan τον έβαλε να τον φάει και την ώρα του unsummon σταματησε το pause της έκρηξης
Και μια απορια: ο Κακασι με το Sharingan μπορει να αντιγραψει nature manipulations αλλων element που δεν εχει το affinity???
μια προτι γεψει
οσον αφορά το byakugan. Όταν έχει πεταγμένες τις φλέβες μπορεί να τα βλέπει όλα σε 360 μοίρες, όταν δεν τις έχει βλέπει μόνο εκεί που κοιτάει το chakra και ο Naruto δεν ήταν εκεί που κοιτούσε.
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 01 September 2008 - 01:29.
Posted 01 September 2008 - 02:03
¨οσον αφορά το byakugan. Όταν έχει πεταγμένες τις φλέβες μπορεί να τα βλέπει όλα σε 360 μοίρες, όταν δεν τις έχει βλέπει μόνο εκεί που κοιτάει το chakra και ο Naruto δεν ήταν εκεί που κοιτούσε.
Posted 01 September 2008 - 11:18