Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
#9556
Posted 07 March 2012 - 21:26
anyway ο ίδιος ο sarutobi είναι παράδειγμα ότι οι επόμενες γενιές είναι καλύτερες από τις προηγούμενες όπως είπε και ο φίλτατος vaizard...αλλα πέρα από τα κότσια πρέπει να έχεις και κάποια σχετική δύναμη...γιατί και ο harishama και ο madara ήταν powerful χάρι στα kekkei genkai και όχι χάρι στην πραγματική δύναμη...
#9557
Posted 07 March 2012 - 21:32
Am I the only one who things there 's something wrong with that????
γιατί και ο harishama και ο madara ήταν powerful χάρι στα kekkei genkai και όχι χάρι στην πραγματική δύναμη...
Οπως και ο Sasuke o Itachi o Tobi o Pain o Naruto(ενταξη οχι kekkei genkai αλλα kyuubi) ο Kakashi (δεν ξερω τι λετε μια φορα Sharingan εχει) ο Neji και παει λεγοντας. Οποιος δεν εχει special skill σ αυτο το manga ειναι κομπαρσος.
Edited by fotitsas, 07 March 2012 - 21:38.
#9558
Posted 07 March 2012 - 21:37
Aπό εκεί και πέρα να πω και εγώ τον πόνο μου για το 577, ντάξει με την τελευταία σελίδα έλιωσα στο γέλιο. Αυτό το "GEEZ" συνόψιζε την αγανάκτηση μιας ολόκληρης ζωής (και πέρα από αυτήν) for the shit itachi has to put up with. Ούτε στον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία ο κακομοίρης. Και εκεί που πάει να ξεμπερδέψει έχεις τον Kabuto με το Edo Tensei του ενώ παράλληλα έχει και τον παρανοϊκό μικρό αδερφό να του έχει κολλήσει σαν τσιμπούρι. Ήρωας το παλικάρι ήρωας
. No seriously ήταν ωραίος τρόπος να δείξει το ότι είναι και αυτός άνθρωπος (έστω και σε ζόμπι έκδοση) με νεύρα τα οποία μάλλον κοντεύουν να γίνουν κρόσσια.
+ αν ήμουν στη θέση του θα ήμουν σε κατάσταση "I have to kill Kabuto NOW", τα νεύρα κρόσσια είναι understatement.
Από εκεί και πέρα στον διάλογο Madara-Tsunade ήμουν σε φάση που πάς και εσύ ρε Καραμήτρο. Οκ όλη η επίκληση στο συναίσθημα και όλος ο λόγος περί will of fire της Tsunade με κούρασαν πάρα πολύ. In a sense καταλαβαίνω πιο πολύ αυτά τα οποία έλεγε ο Madara. Βλέπαμε επί αρκετές γενιές ότι υποτίθεται οι νέα γενιά Shinobi ότι ξεπέρναγε την παλαιότερη. Με όσα ακούμε όμως για τον Hashirama αυτό ανατρέπεται - τουλάχιστον για την παρούσα Hokage, και έχουμε και έναν Sage of the six paths. Μου μένει μια απορία μόνο. Όταν ο Sarutobi πάλευε με πρώτο και δεύτερο παρέα πώς τα έβγαζε πέρα ?
Ξέρω οτι κανονικά θα έπρεπε να είμαι με το μέρος της Tsunade αλλά πειράζει που μου έσπασε τα νεύρα με όσα έλεγε και χάρηκα όταν την ξεκοίλιασε το ζόμπι; Την εμμονή του Madara πάντως τν καταλαβαίνω. Δεν ήταν απλά ένας τυχαίος αντίπαλος που απλά τον σέβεται, η σχέση τους ήταν πιο διαρκής και μακροχρόνια , οπότε όταν έχει τους απογόνους του μπροστά και είναι... όπως είναι, λογικό είναι να αναπολεί αυτόν που αποτελούσε τον υπέρτατο στόχο.
Συμφωνώ με όοοολα αυτά. Ο μόνος λόγος που την υπερασπίστηκα είναι για τη μάχη και τον τρόπο που έγινε αυτή και το φεμινιστικό μου συναίσθημα. Ποτέ μου δεν τη συμπαθούσα τη συγκεκριμένη και σίγουρα δεν της αξίζει να είναι Hokage αλλά πολύ κουρέλι την έκανε και κάπως εκνευρίστηκα.
Πέρα απ'αυτά, είναι σαν όλο το ταλέντο να χει πέσει στους δύο Naruto-Sasuke, κι όλη η εξυπνάδα στον Shikamaru και παπ, τελειώσαμε από τα advances της νέας γενιάς. Στην ηλικία της Tsunande, προφανώς δυνατότερος υπήρξε εκείνος ο καημένος ο Dan? Που πέθανε νύχτα? Αλλά αν ο Konoha's Yellow Flash ζούσε δε θα τους έκανε τόσο ρεζίλι ο Μadara, μην το ξεχνάς--απ'το να κάνει seal το Kyuubi πέθανε.
Επίσης, ο Τρίτος ήταν σε ένα επίπεδο ανώωωωτερο αυτό της μαθήτριάς του--εδώ ο πρώτος του μαθητής χρειάστηκε 2 hokage να τον φάει συν τον εαυτό του.
Όσο δυνατοί και να ναι οι Kage που βλέπουμε τώρα κάπως υπολείπουνε σε σχέση με άλλους όπως said Yondaime κλπ.
Τι να πεις...οι καλοί πεθαίνουν νέοι ακριβώς γιατί αυτοί τα βάζουν με τις σημαντικές απειλές.
#9559
Posted 07 March 2012 - 21:40
#9560
Posted 07 March 2012 - 21:47
Προσωπικά, αν βάζουμε τους Ηokage με σειρά δύναμης, το βλέπω έτσι:
Yondaime=/~Sandaime>Harishama>Nidaime>Godaime.
#9561
Posted 07 March 2012 - 21:54
Οπως και ο Sasuke o Itachi o Tobi o Pain o Naruto(ενταξη οχι kekkei genkai αλλα kyuubi) ο Kakashi (δεν ξερω τι λετε μια φορα Sharingan εχει) ο Neji και παει λεγοντας. Οποιος δεν εχει special skill σ αυτο το manga ειναι κομπαρσος.
Ίσως φταίει ο τρόπος που μας πλάσαρε ο Κισίι τα Κεκάι Γκέγκαι.Κακά τα ψέματα αν έχεις sharigan κανεις τα πάντα.Παράδειγμα ο Obito τον οποιο του πάω σαν χαρακτήρα ήταν underdog του Kakashi με το που έβγαλε τα sharigan του όλα άλλαξαν.Η αλήθεια είναι ότι πολλά ταλέντα είναι όντως ας πούμε κομπάρσοι επειδή δεν έχουν κάποιο Κεκάι.Άριστοι και τρομεροί ο Itachi Μadara Nagato σαν ικανότητες αλλα μπροστά στο Minato και τον Hizuren δεν πιάνουν.Είναι αυτό που λένε hard work surpass natural talent.

#9562
Posted 07 March 2012 - 21:54
Μα ο Sarutobi ήταν όντως δυνατότερος. Δεν είναι τυχαίο πως μέχρι να πεθάνει όλοι ήταν κυριολεκτικά σούζα στην Konoha και δεν είχαν πολυεμφανιστεί. Τον φοβόνταν επειδή είχε φοβερή δύναμη.
Προσωπικά, αν βάζουμε τους Ηokage με σειρά δύναμης, το βλέπω έτσι:
Yondaime=/~Sandaime>Harishama>Nidaime>Godaime.
Δεν νομιζω οτι παει ετσι, και με τη Tsunade ειναι σουζα. Ο 3ος ηταν παππους και εμπενεε σεβασμο, βεβαια γι αυτο ηταν και πιο αδηναμος απ οτι ηταν νεος οταν παλεψε με τον Orochimaru αλλα και παλι... ο Μadara πεταει κομητες o 1oς φτιαχνει ολοκληρο δασος και 3ος κανει ενα ποταμακι απο λασπη.... (η ψοφαει για να κανει τον αντιπαλο του seal αλλα και παλι δεν ηταν δικια του τεχνικη) Δηλαδη ειναι τρομερα μεγαλη διαφορα μεταξυ τους
αλλα μπροστά στο Minato και τον Hizuren δεν πιάνουν.Είναι αυτό που λένε hard work surpass natural talent.
Αν και δεν αναφερεται πουθενα οτι ο Minato ξεσκιστηκε στην εκπαιδευση, υποτιθετε οτι ηταν διανοια. Τα ηδια λεγαν και για τον Naruto hard work το ενα hard work το αλλο αλλα μας βγηκε κι αυτος Destined child με το Κyuubi και πηγε το hard work περιπατο.
Ποιος ειναι ο Hizuren btw
Edited by fotitsas, 07 March 2012 - 22:03.
#9563
Posted 07 March 2012 - 22:02
Αλλά γενικότερα ο πιθηκοτέτοιος ήταν θεούλης.

#9564
Posted 07 March 2012 - 22:07
Εδώ ο Danzou προτιμούσε τον Jiraiya που τον είδαμε πως πέθανε!
Τον Τρίτο τον είδαμε να πολεμάει και να νικάει τους δύο πρώτους που κάνανε όλα αυτά που λες. Τον Madara αν ήταν στη νιότη του γιατί να μην τον αντιμετώπιζε ισότιμα, κι ας έχανε? Εδώ τέσσερις και δεν τον κάνουν ζάφτι και ο Τρίτος μπορεί να μην είχε και τους δύο αλλά δεν τον λες ότι έτρωγε και χώμα.
Μεγαααααααααααάλη η διαφορά μεταξύ Tsunande-Sandaime και ο Τρίτος την έχει any day of the week. Really. Δεν ξέρω αν εν τέλη είναι δυνατότερος του Harishama ή όχι αλλά...!
#9565
Posted 07 March 2012 - 22:16

#9566
Posted 07 March 2012 - 22:25
#9567
Posted 07 March 2012 - 22:29
Και ο μονος τροπος για να νικησει αυτους τους 2 ηταν να αυτοκτονισει αλλιως ουτε με σφερες.
Δεν το πιστεύω αυτό γενικώς αλλά είναι η διαφορά απόψεων
Έχεις δίκιο για τον Danzou αλλά μην ξεχνάς ότι δεν ήταν μόνος του στο Συμβούλιο και οι άλλοι δύο επίσης στράφηκαν στον Jiraiya-κι αν ήταν όντως χαμένη η Tsunande δε θα την έβρισκε εύκολα ο Jiraiya
All in all, I repeat o Harishama μπορεί να ήταν και Ο Hokage αλλά ο Τρίτος ήταν αδιαμφισβήτητα καλύτερος απ'την Tsunande αλλιώς θα χαν κάνει εκείνη κι όχι τον Minato Ηokage.
#9568
Posted 07 March 2012 - 22:35

#9569
Posted 07 March 2012 - 22:37



