Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9541 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 07 March 2012 - 14:56

Ας αφήσω κάτι εδώ.
Ο yamato ήταν ένα μισοτελειωμένο πείραμα του orchimaru με βάση το dna του πρώτου.
Εφόσον είχε και το σώμα του madara, το οποίο χρησιμοποιεί αργότερα ο kabutomaru, τι τον εμπόδιζε να κάνει κάτι αντίστοιχο και σε εκείνον; Αποτέλεσμα, ένας χαρακτήρας σε ηλικία παρόμοια με αυτή του yamato, με τις δυνάμεις του madara ή καλύτερα το dna του. Tobi;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#9542 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 07 March 2012 - 17:16

Ειμαι ο μονος που νομιζω οτι ειναι κατι παρομοιο με το Ninpo Sozo Saize,την κινηση που εκανε οταν παλευε τον Orochimaru?Εννοειτε ειναι το ανωτερο επιπεδο αυτης της τεχνικης,και πιστευω εχει να κανει με το αυτοματο healing στον εαυτο της,και ισως ενα power up στην δυναμη της...Με λιγα λογια δεν εχει πεθανει...:smokingg:

Τωρα,με τους αδερφους Kατσαμπα και τον γυαλακια δεν ξερω τι θα παιχτει,ειναι ενα μπουρδουκλομα...:blurah5:

image.jpg

#9543 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 March 2012 - 17:30

Go Madara!Kill them all!!!
Ο Itachi πρεπει να βρει τροπο να σταματησει τον Kabuto.Αλλιως οι περισσοτεροι θα πεθανουν απο τον Madara.Και το *********** ο Sasuke,παλι κατι ετοιμαζει.

Spoiler:

#9544 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 17:38

Ο Kabutomaru έχει πρόβλημα με τον Sasuke άρα μπορεί να έχουμε μια μάχη συνεργασία των δυο αδερφιών στο επόμενο εναντίων του!!:hiding_something:

Posted Image

#9545 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 March 2012 - 17:50

Έλα Καμπούτο σφάξτους να τελειώνουμε, ζωντάνεψε την κλαν και κάνε ψυχολογικό πόλεμο.
Seriously though βάση της uchihaγάπης του Κίσι, δίνω στον Καμπούτο άλλα 10 chapter ζωής.
Καλό τσάπτερ επιτέλους είδαμε ξύλο αντί για μπλα μπλα΄...
Posted Image

#9546 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 posts

Posted 07 March 2012 - 17:51

Tea-chan@ βλέπεις πουθενά greeklish?εκτος αν δεν βλέπεις που σου πάνε τα 4...

Can you see through me?

#9547 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 March 2012 - 17:56

@Sutera.Relax.

Δεν μπορω να δω τους Kages να τα καταφερνουν χωρις την Tsunade.Θα ηταν τεραστιο troll αμα τα καταφερναν.

Spoiler:

#9548 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 March 2012 - 18:09

Also "Tsounade-sama will never lose! Thats why she is the only one of the three legendary ninjas that has survived until today!!"

Orochimaru will never die :roar:

2bbd14fc.jpg

#9549 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 posts

Posted 07 March 2012 - 18:32

μα μου λέει *** :madtodeath:
lolo εγώ ανήσυχο πιο πολύ για itachi/sasuke/kabumaru 3some...για να είναι ενθουσιασμένος ο kabumaru κάτι ετοιμάζει...:orly:
plus όταν ο itachi είπε jeez...you know u're screwed!!:dazed:
Can you see through me?

#9550 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 March 2012 - 18:36

Θα φας ban.

O Kabumaru ειναι πιο σπαστικος απο ποτε.Madara is more badass than ever!!

Spoiler:

#9551 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 posts

Posted 07 March 2012 - 19:01

αφού γράφω με ελληνικά!γιατί να φάω ban?:oo:
όσο για τον kabumaru...με τρομάζει ο pedo :uhh:
lololooo ο madara θα πρέπε να ήταν γυναικα...δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα!!
:canthelp:
Can you see through me?

#9552 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 19:09

Ο Κισίι απλά προσπαθεί να δείξει την βαθιά εκτίμηση που έχει ο Μadara για τον Harishama γιατί είναι στοιχειο τις ιδεολογίας και της ιστοριας των Ιαπώνων.

Posted Image

#9553 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 posts

Posted 07 March 2012 - 19:18

βάθης σεβασμός και εκτίμηση υπάρχει,αλλα όχι στον σημείο που να λες,θέλω να σε σκοτώσω για να δείξω ποσο σε εκτιμάω...εδώ υπάρχει bad blood...
Can you see through me?

#9554 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2012 - 21:12

Sutera η mod σου έκανε παρατήρηση για τα post σε greeklish που είχες κάνει εδώ και στην προηγούμενη σελίδα τα οποία σου διόρθωσαν ήδη μέλη της team. Εφόσον αποφάσισες να γράφεις σε ελληνικά all good.

Από εκεί και πέρα θα σε παρακαλέσω να προσέξεις λίγο τον τόνο σου όταν μιλάς τόσο στα υπόλοιπα μέλη και πολύ περισσότερο σε καποιο μέλος της team. Όπως λένε οι κανόνες μας κάθε άποψη και παράπονο είναι δεκτά όταν αυτά γίνονται μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με ευγενικό τρόπο. :)
Aπό εκεί και πέρα να πω και εγώ τον πόνο μου για το 577, ντάξει με την τελευταία σελίδα έλιωσα στο γέλιο. Αυτό το "GEEZ" συνόψιζε την αγανάκτηση μιας ολόκληρης ζωής (και πέρα από αυτήν) for the shit itachi has to put up with. Ούτε στον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία ο κακομοίρης. Και εκεί που πάει να ξεμπερδέψει έχεις τον Kabuto με το Edo Tensei του ενώ παράλληλα έχει και τον παρανοϊκό μικρό αδερφό να του έχει κολλήσει σαν τσιμπούρι. Ήρωας το παλικάρι ήρωας :hahaha:. No seriously ήταν ωραίος τρόπος να δείξει το ότι είναι και αυτός άνθρωπος (έστω και σε ζόμπι έκδοση) με νεύρα τα οποία μάλλον κοντεύουν να γίνουν κρόσσια.

Από εκεί και πέρα στον διάλογο Madara-Tsunade ήμουν σε φάση που πάς και εσύ ρε Καραμήτρο. Οκ όλη η επίκληση στο συναίσθημα και όλος ο λόγος περί will of fire της Tsunade με κούρασαν πάρα πολύ. In a sense καταλαβαίνω πιο πολύ αυτά τα οποία έλεγε ο Madara. Βλέπαμε επί αρκετές γενιές ότι υποτίθεται οι νέα γενιά Shinobi ότι ξεπέρναγε την παλαιότερη. Με όσα ακούμε όμως για τον Hashirama αυτό ανατρέπεται - τουλάχιστον για την παρούσα Hokage, και έχουμε και έναν Sage of the six paths. Μου μένει μια απορία μόνο. Όταν ο Sarutobi πάλευε με πρώτο και δεύτερο παρέα πώς τα έβγαζε πέρα ?

Ξέρω οτι κανονικά θα έπρεπε να είμαι με το μέρος της Tsunade αλλά πειράζει που μου έσπασε τα νεύρα με όσα έλεγε και χάρηκα όταν την ξεκοίλιασε το ζόμπι; Την εμμονή του Madara πάντως τν καταλαβαίνω. Δεν ήταν απλά ένας τυχαίος αντίπαλος που απλά τον σέβεται, η σχέση τους ήταν πιο διαρκής και μακροχρόνια , οπότε όταν έχει τους απογόνους του μπροστά και είναι... όπως είναι, λογικό είναι να αναπολεί αυτόν που αποτελούσε τον υπέρτατο στόχο.

#9555 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 21:16

^E δεν είναι τυχαίο που λέγανε τον Sarutobi god of shinobi!!

Posted Image