Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:00

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:22
Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλάβει πως ο madara ελεγχεται απο το edo ενω ειναι ηδη ζωντανος(Tobi?)
Τελικα μηπως ειναι κάποιος άλλος uchiha π επεζησε?(Shisui?Obito?) ή κανας orochimaru?
Έχει κανένας κάτι υπόψη του που δεν εχω πάρει χαμπάρι εγω?
Δεν είναι ο Orochimaru--αυτός έχει κάνει ένα fusion με τον Kabuto όταν απέτυχε να κάνει το ίδιο στoν Sasuke. Όμως ξέρουμε ακόμα πως o Tobi δεν είναι ούτε o Madara, εφόσον είναι κανονικά νεκρός και μας έλεγε βλακείες μόνο και μόνο για να έχει ένα όνομα που οι άλλοι θα φοβούνται μόνο και μόνο για να τον πάρουν σοβαρά.
Τώρα αν είναι κάποιος άλλος Uchiha, δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Μπορεί να μην είναι και να πήρε το μάτι του Obito αφού τον βρήκε -ναι λατρεύω αυτήν τη θεωρία- ή μπορεί στο κάτω κάτω καμιά σχέση να μην έχει και κάποτε να είχε πάρει το μάτι ενός άλλου καημένου Uchiha ή να είναι ο ίδιος ένα τέτοιος που την είδε μεγαλομανής.
Μας έχει πει να τον λέμε "Ανώνυμος" and I shall comply with that or Tobi.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:30

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:36
Ποιος ξέρει? Ειλικρινά ελπίζω σε ένα καλό plot twist όταν μας αποκαλύψει την ταυτότητα του Tobi.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:46

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:55
Αλλά κοίτα, το manga υποτίθεται ότι έχει μπει στην τελική του ευθεία με την έννοια ότι μόλις τελειώσει ο πόλεμος, τελειώνει κι αυτό-άντε συν δύο ή τρια chapter να μας πει τι γίνονται όσοι κι όποιοι απέμειναν ζωντανοί. Μ'αυτήν τη λογική, τοποθετώ την αποκάλυψη της ταυτότητας του Tobi, είτε λίγο πριν παλέψουν μαζί του στο τέλος είτε αφού τον σκοτώσουν είτε σε κάποια στιγμή μέσα στη μάχη.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 13:12

the good the bad and the Hiratsuka
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 13:31

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 14:18
Παντος μπορω να πω οτι με ψαρωσε λιγο στην αρχη που ειδα τους Kage να "νικανε" (ακους εκει ο MADARA™ να χασει απο 5 κομπαρσους) αλλα μετα το "στρωσε". Να δουμε με πιο ρεαλιστικο τροπο θα τι γλιτωσει η Tsunade με μια τρυπα στο στομαχι
Βλεπω τον Sasuke να τα περνει να σφαζει τον Kabuto και μετα να μην εχουμε τι να τον κανουμε τον MADARA™.
Γενικα ωραιο chapter αντε να δουμε τι θα δουμε στο επομενο.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 14:23
Άμα δεν κάνω λάθος το είχε αναφέρει και ο tobi στην φάση που επισκέφτηκε τον Naruto να μιλήσουνε. Ότι δηλαδή ο Sasuke ακολουθεί το path of hatred όπως έκανε παλιότερα και ο Madara.Ο Sasuke είναι ίδιος ο Madara στην ιδεολογία, με τη διαφορά ότι αυτός είναι ο μικρός αδερφός κι όχι ο μεγάλος.
Άντε να δούμε και λίγο itachi σε action το επόμενο chapter.
Also "Tsounade-sama will never lose! Thats why she is the only one of the three legendary ninjas that has survived until today!!"
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 14:42
Ναι έχεις δίκιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς weeeeeeeird να βλέπεις τα ίδια λόγια να βγαίνουν απ'το στόμα τους. Βέβαια ο Madara είναι δέκα φορές καλύτερος, και λίγα λέω, αλλά τι να κάνουμε, ο καθείς...!
Κι όσο για το τελευταίο...νομίζω απλώς πως ο Κishi αρέσκεται στην απόλυτη ειρωνία. Μας το χει ξανδείξει άλλωστε.