Πολύ καλά έκανε ο Κίσι που έδειξε το Σασούκο μικρό, και δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος εναντίον αυτού του χαρακτήρα, του μεγαλύτερου θύματος των περιστάσεων σε όλη την ιστορία των manga. Άμα μου είχαν συμβεί κι εμένα όσα συνέβησαν σ' αυτόν, να χάσω την οικογένειά μου, και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, για τα συμφέροντα και το μίσος των άλλων, θα τα είχα παίξει πολύ χειρότερα! Πολύ καλά κάνει που μαμάει και δέρνει - λάθος άτομα συνήθως, αλλά αλλιώς δε θα λέγαμε ότι τα 'χει παίξει κιόλας. (με τον Danzo όμως το καταφχαριστήθηκα!

) Και τώρα να μην τ' ανοίξω για τον Itachi... Ο Μινάτο έσωσε το γιο του και πολύ καλά έκανε! Ο Ιτάτσι που σκότωσε την οικογένειά του για τη "world peace", και το 'παιζε στο Σάσουκε "και χάρη σου κάνω που σε άφησα ζωντανό"," είσαι τόσο άχρηστος που δεν αξίζει ούτε να πεθάνεις", για να θυσιαστεί και καλά αργότερα, σε ποιο σημείο ήταν ανώτερος;;;

Σιγά τις σκληρές αποφάσεις, και το ότι είναι σκληρές δε σημαίνει ότι είναι και σωστές. Αντί να κάτσει να βρει τον Σάσουκε και να του εξηγήσει, τουλάχιστον λίγο αργότερα, τι είχε συμβεί, τον έσπρωξε ακόμα περισσότερο στην τρέλα με αυτά που έκανε, και το αποτέλεσμα ήταν να χειραγωγείται απ' τον Madara τώρα. Ο Itachi πέθανε βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να είχε πει την αλήθεια, κι επίσης σκότωσε την οικογένειά του βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να σκοτώσει όλους τους άλλους Uchiha και να αφήσει ζωντανή την οικογένειά του, ή μήπως περίμενε ότι ένα αντρόγυνο θα έκανε εξέγερση εναντίον όλου του χωριού; Σιγά το χαρακτήρα, μία δεν πιάνει μπροστά στο Minato! Α, του τα είχα μαζεμένα!
Και πλάκα-πλάκα, ο Κίσι πρέπει να έχει φάει τόσο βρίσιμο για φαλλοκρατισμό και να έχει ακούσει τόσα yaoi NaruSasu comments, που τώρα βγάζει όλο το φεμινιστικό άχτι του πάνω στην Kushina!

Και τώρα μας δείχνει και κάποιες άλλες αξιοπρεπείς γυναίκες... Οι δύστυχοι Minato-Kushina, πέθαναν με τόσο θλιβερό τρόπο και τώρα έχουν ακόμα το κουράγιο και χαμογελούν απ' την άλλη ζωή...

Έλεος ρε παιδιά, θα φάω ένα σωρό πακέτα χαρτομάντηλα με αυτά τα chapters!