^ Πήγαμε για ύπνο... μέχρι τις 4 τα ξημερώματα περιμέναμε (εγώ τουλάχιστον)!
- Το εξώφυλλο με άφησε έτσι -->

Αχ και να ζούσαν αυτοί οι δύο...
- Eddy? Πως λέμε Ed, Edd and Eddie;;; OK, καμία σχέση, αλλά και πάλι... δε μου ακούγεται και πολύ Ιαπωνικό. Oh, never mind.
- Ψιτ, ο παππούς δίπλα στον 1ο ήταν Kage;
- Μπα, μπα...; Η Kushina δίδαξε το Minato seals; Now,
that's interesting. I love this woman more and more...
- Όχι πως δε το είχε μαντέψει τα 3/4 του αναγνωστικού κοινού του Naruto ότι αυτό το έμβλημα ήταν το σύμβολο της Whirlpool Country, αλλά καλά είναι να έχουμε και επιβεβαίωση.
- Προβλέπω arc, "Βρείτε τους χαμένους Whirlpool κατοίκους που διασκορπίστηκαν". Ώπα, κάτι μου θυμίζει αυτό...
- Jinchuuriki ήταν κατ'εξοχήν γυναίκες; Και σύζυγοι Hokage; Καλά, αυτό έγινε μάλλον κατά τύχη...
- Δεν αναγνώρισα τη Mito γριά. DUUUUDE... τί κάνουν στον άνθρωπο τα χρόνια...
- Επιτρέψτε μου μια στιγμή...
- Αμάν βρε Naruto, θα αρχίσω τα κλάματα κι εγώ...!

- OK, όντως. Γιατί δε διάλεγαν έναν άντρα για Jinchuuriki από την αρχή; Θα γλίτωναν πολλούς μπελάδες. Ή μήπως είχε να κάνει με το chakra που ανέφερε η Kushina;
- Για όποιον αναρωτιέται,
οι Ιάπωνες όντως θεωρούν ότι η εγκυμοσύνη κρατάει 10 μήνες. Κοίτα τί μαθαίνεις...
- Μια γέννα καταντάει Mission Impossible IV! Πω-πω...
- BABY SASUKE!

Από τότε το είχε το Butt Duck Hair.
- Kushina: "Καλέ, κορίτσι δεν έκανες;"

Ι lol'd SO hard.
- -_- O Sasuke ονομάστηκε από τον πατέρα του 3ου ως τιμή στο χωριό και τώρα πού φτάσαμε... αχ και βαχ ο Σεβάχ και ο Αλλάχ.
- Η σύζυγος του 3ου είναι πραγματικά μια γριά από χωριό. Είμαι διατεθειμένη να πιστέψω ότι και ο Kishimoto είναι από χωριό και γράφει τους χαρακτήρες τόσο καλά. No, seriously, μου θύμισε το συγγενολόι μου από το χωριό!
- This is why women have babies, men cannot handle pain!

:hahaha: SO TRUE.
- I love Minato.

- Ωωω, αλλαγή μάσκας για το Madara. Μάλλον τη τωρινή θα τη χάσει στη μάχη με το Minato. Μάλλον θα χάσει και το χέρι.
- Θέλω να δω πώς θα τη κάνουν animated αυτή τη σκηνή. Ειδοποιήστε με όταν φτάσουμε εκεί, anime watchers!
- BABY NARUTO!!

*mother instincts going wild desu*
- Α, δε μπορώ. Βλέπω τον Minato και τη Kushina να χαίρονται που έγιναν γονείς και παθαίνω κατάθλιψη με ό,τι επακολουθεί από τώρα...!!

- VILLAIN, E; ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ, ΡΕ ΔΕΙΛΕ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!!!

Επισήμως θεωρώ το Madara ξεφτιλισμένο.

Και τώρα, το δράμα ξεκινά. Δε θα έρθει το επόμενο chapter γρήγορα...