Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7291 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 June 2010 - 13:05

Εγω παλι γτ εχω την ιδεα οταν η κουσινα οταν και αν καταφερε να ελεγξει το kyuubi καθησε και του ειπε whose your mommy now?

Τουλαχιστον μην βγει παλι κανα δακρυβρεχτο love story.Τουλαχιστον ο κισι εχει παρει λιγο τα πανω του αυτο τον καιρο και ας ειναι μεσα στις κλισουρες.Αιντε να δουμε πως θα συνεχισει την ιστορια

Posted Image

#7292 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 21 June 2010 - 00:35

"New seal" by Narutopedia:

When the chakra merged with Naruto, the enraged Nine-Tails attempted to create a massive Menacing Ball, but with most of its chakra gone, it became visibly emaciated and the attack dissipated. Naruto re-sealed its body using a technique which the Nine-Tails noted to belong to the Sage of the Six Paths, binding it with massive interlocking pillars. Within its cage, the Nine-Tails told Naruto it will never forget this.

SOURCE:http://naruto.wikia.com/wiki/Kyuubi (ειναι στο Fourth Shinobi World War arc κατω κατω αμα θελετε να το δειτε απο εκει!)Posted Image

Δεν ξερω αν βοηθεισα να λυσετε καπια απο τις αποριες σας ή σας μπερδεψα παραπανω... αν σας μπερδεψα sorry!:P

χμμ απο που ξερει η narupedia οτι ειναι νεο το seal???ειπε τπτ τετοιο ο κισι??εγω νμζ παντως πως αφου ειχε το κλειδι του seal πολυ απλα το ξανακλειδωσε...

#7293 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 25 June 2010 - 16:37

χμμ απο που ξερει η narupedia οτι ειναι νεο το seal???ειπε τπτ τετοιο ο κισι??εγω νμζ παντως πως αφου ειχε το κλειδι του seal πολυ απλα το ξανακλειδωσε...

Δεν ξερω φιλε μου, και εγω δεν καταλαβα πολυ καλα! Αυτο που λεει τωρα η Narutopedia ειναι:

"When the chakra merged with Naruto, the enraged Nine-Tails attempted to fire one last attack, creating a sphere of chakra many times its own size, but with most of its chakra gone, the Nine-Tails became visibly emaciated. Its attack ultimately dissipated as Naruto used the key to bind the Nine-Tails with massive interlocking torii and resealed it. As it disappeared into the darkness, the Nine-Tails told Naruto that it will never forget this".

Απ'οτι φαινεται το ξανασφραγισε με το κλειδι!...Και το πιο χαζο απ'ολα ειναι μαλον δεν θα το εξηγησει κανενας!:mador2:..................Μπερδεμα!!!:hmmm:
Posted Image

#7294 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 28 June 2010 - 11:04

SPOILERS:
Spoiler:

Posted Image

#7295 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 28 June 2010 - 11:57

SPOILERS:

Spoiler:

Spoiler:

#7296 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 28 June 2010 - 15:14

μηπως ειναι λιγο νωρις για σποιλερς???και απο αυτα π λεει δν φαινονται για αληθινα...

#7297 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 28 June 2010 - 20:30

Δεν ξερω παιδια αλλα δεν μου φενεται παραλογο το spoiler!!! Aφηστε που ειναι απο την Ohana και απ'οτι φενεται ειναι και confirmed!

:?Τι να σας πω παιδια και μενα μου φανικε περιεργο, αλλα και αλλη φορα ετυχε να εχουμε νωρις spoilers ασε που ειχε και break τωρα... Ας περιμενουμε να δουμε! Μεχρι τοτε Don't trust anyone!!
Posted Image

#7298 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 28 June 2010 - 21:21

τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι να μην ειναι αληθινα>???ο oro ξερουμε οτι εκανε πειραματα με το dna τ 1ου και η κουσινα παλι ξερουμε οτι ηταν η προηγουμενη χοστ οποτε...

#7299 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 June 2010 - 21:55

Τσου. Στα Naruto forums δεν υπάρχει spoiler κι αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Posted Image

#7300 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 June 2010 - 12:32

Spoilers!

Spoiler:

Posted Image

#7301 Black Kaiser

Black Kaiser