Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6226 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2010 - 00:33

O danzo περνει προσωρινη αφεση επειδη
α)Δερνει τον sasuke
β)Δεινει την απαραιτητη σαπιλα που χρειαζετε το manga Μετα το θανατο του orochimaru
γ)Εχει ενα σωστο μυστηριο γυρω του, που μου αρεσει.

qzMHWHd.png

#6227 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 January 2010 - 01:57

To wood element πως σκατά το πήρε ο Danzo, αφού μόνο ο Yamato επέζησε..., και φυσικά το τόξο του Sasuke που συμπληρώνει την τρολάδα. Τέλος γέλιο είχε η γεμάτη μισογυνισμό κλωτσία του Danzo στην Karin που δικαιολογείται λόγω της σπαστικότητας του χαρακτήρα της.

Edited by D.Dragon, 16 January 2010 - 02:10.

Posted Image

#6228 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 28 January 2010 - 12:58

Κάτι μου λέει ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για επιστροφή του Kabutomaru στο προσκήνιο.

Μακαρι το περιμενουμε καιρο τωρα

Posted Image

#6229 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 January 2010 - 13:43

Και ετσι επιτελους πεθαινει και ο danzo και ο σασουκε ειναι πλεον ενας καλος sith με τον madara-emperor απο πισω του.Περα απο το ολο fighting σκηνικο που ηταν αρκετα καλο σε μερικα σημεια το ζουμι της τελευταιας σελιδας ηταν ολα τα λεφτα.Επιτελους το καλοπαιδο μπηκε στον σωστο δρομο και αρχιζει να γινεται σωστος shinobi.Η πρωτη φορα που ο σασουκε μου αρεσε σαν ηρωας.Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Posted Image

#6230 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 January 2010 - 14:24

580 is out! η τελευταια σελιδα ηταν απολυτη... sasuke is darker than black xD

μ αρεσε το τσαπτερ :)

2bbd14fc.jpg

#6231 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 January 2010 - 15:00

ρε παιδιά τι είναι αυτό το chapter? :Ο έχω μείνει >.> αυτό που έκανε ο sasuke στην αρχή με το tsukuyoumi γίνετε? δεν είναι πολύ περίεργο που ο sasuke νίκησε έτσι τον ντανζού? :S
αυτό που έκανε με την karin αποδεικνύει όσα έλεγα τόσο καιρό για τον sasuke :P αν όμως έχει γίνει κάνα κόλπο και μείνει ζωντανή θα μου την βαρέσει κάπως, αν και την συμπαθούσα την karin :/

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6232 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 January 2010 - 21:22

^ Δεν ήταν tsukuyomi νομίζω. Ένα μικρό αλλά θαυματουργό genjutsu είναι. Και γιατί να μην γίνεται? Στο κάτω η αλλοίωση της αίσθησης πραγματικότητας του θύματος είναι η δουλειά του genjutsu.

Kατά τ άλλα αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει δεν νομίζω να ψόφησε η Karin. Γι αυτο της είπε να μην κουνιέται για να ξέρει που θα την τρυπήσει. Αλλά παρόλαυτά ένιωσα τόσο περήφανη για τον Sasuke. Mε συγκίνησε το παλιόπαιδο (αχου το καλέ). Ήξερε ότι δεν την πάω (γιατί μου φαίνεται ως κακή απομίμηση της Sa-chan από το Gintama) και την ξεφορτώθηκε. Πάντως εκείνο το "nii-chan one down" με φρίκαρε λίγο. Δειχνει το πόσο έχει σαλέψει ο Sasuke.

#6233 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2010 - 01:33

Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που ξεραθηκε στα γελια και αρχισε να βριζει στο "dont mess with the uchiha".......

Ο danzo σιγουρα δε θα πεθανει εδω, εκτος και αν ο kishimoto αποφασισει να μετονομασει οριστικα το Manga σε "sasuke" (οχι οτι μου φαινετε αδυνατον, αλλα λεμε τωρα...).

qzMHWHd.png

#6234 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 31 January 2010 - 00:01

Χαίρομαι που αναγνωρίζει και κάποιος άλλος οτι ο Sasuke έχει σαλέψει.Επίσης χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αντιπαθεί την Karin.:kakaka:
Αν ο Danzo δεν πεθαίνει εδώ,ΠΩΣ ακριβώς θα ψοφίσει να ηρεμήσουμε???Μόνο το kirin δε χρησιμοποίησε πάνω του ο Sasuke.Έλεος δηλαδή...

Posted Image
Does this darkness have a name?

#6235 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 January 2010 - 00:13

^ Δεν ήταν tsukuyomi νομίζω. Ένα μικρό αλλά θαυματουργό genjutsu είναι. Και γιατί να μην γίνεται? Στο κάτω η αλλοίωση της αίσθησης πραγματικότητας του θύματος είναι η δουλειά του genjutsu.

Kατά τ άλλα αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει δεν νομίζω να ψόφησε η Karin. Γι αυτο της είπε να μην κουνιέται για να ξέρει που θα την τρυπήσει. Αλλά παρόλαυτά ένιωσα τόσο περήφανη για τον Sasuke. Mε συγκίνησε το παλιόπαιδο (αχου το καλέ). Ήξερε ότι δεν την πάω (γιατί μου φαίνεται ως κακή απομίμηση της Sa-chan από το Gintama) και την ξεφορτώθηκε. Πάντως εκείνο το "nii-chan one down" με φρίκαρε λίγο. Δειχνει το πόσο έχει σαλέψει ο Sasuke.

Συμφωνώ απόλυτα με την Ίρι-τσάν, και εγώ πιστεύω ότι η Κάριν δεν θα πεθάνει, just a hunch.

Και ας αρχίσουμε τώρα με τις γενικότερες εντυπώσεις.

Κατ'αρχάς να πώ ότι η μάχη ήταν τέλεια. Μου άρεσε τρελά. Έβλεπα χαρακτήρες που δεν μπορώ να πώ ότι τους αγαπώ ιδιαίτερα να πλακώνονται στο ξύλο και να έχουμε την μία ανατροπή πάνω στην άλλή.

Επίσης μου αρέσει το μυθολογικό στοιχείο που βάζει ο Κίσι. Κάνω και μια εργασία για την Ιαπωνική Μυθολογία(τα αρχικά στάδια) και το έχω λατρέψει. Από Αματεράσου και Τσουκουγιόμι και Σουσάνο μας το πήγε στον Πατέρα τους. Ιζανάγκι. Καλό όνομα για τεχνική και το τίμημα πιστεύω είναι ισάξιο με την ιδιότητα.

Ο Σάσουκε για μένα έχει πέσει πολύ χαμήλα και βλέπω την παράνοια να του χτυπάει την πόρτα. Τον λέει "oni-chan" ήταν πολύ βαρύ για μένα. Το χειρότερο ρε γαμ@$@ είναι ότι πέφτει ακόμα πιο βαθιά στην τρύπα που του έχει ανοίξει ο Μαντάρα. Δηλαδή:cry5: είναι για κινέζικα βασανιστήρια ο Μαντάρα.

Μετά από όλα αυτά περιμένω την συνέχεια με ανυπομονησία και να δούμε και την κατάληξη.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6236 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 January 2010 - 02:13

Γεια σας, παιδιά! :blingeye2:

Posted Image

Αντίο, παιδιά! :blingeye2:

Posted Image

#6237 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2010 - 10:44

Αν γίνει καμιά βλακεία και ζωντανέψει η Κάριν μετά απ' αυτό, θα είναι πολύ, πολύ, πολύυυυυυυυυυ lame!!!!:sadist: Tο όλο θέμα ήταν να μας δείξουν πόσο έχει βυθιστεί ο Σάσουκε στο σκοτάδι, όχι πώς σώζεται πάλι ένας anime character που έγινε σουβλάκι.... Το 'χουμε δει άπειρες φορές, να τους ανοίγουν κάτι τρύπες να στα σωθικά, κι αυτοί να συνεχίζουν να τρέχουν, ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε. Ο Ντάνζο κατά 90% θα πεθάνει, αλλά κάτι θα κάνει πριν πεθάνει και θα τον θυμόμαστε συχνά και σε επόμενα chapters... Όσο για την Κάριν, αν ζήσει... Εγώ στη θέση της μάλλον θα ήθελα να πάρω εκδίκηση απ' το Σάσουκε. Όσο κι αν δεν την συμπαθώ, τρέχει πάνω-κάτω για πάρτη του κι αυτός της φέρθηκε σαν αντικείμενο. :redcard2: Όξω!

#6238 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 31 January 2010 - 11:02

Βλεποντας παντως τον sasuke δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ο Naruto να αντεξει πανω απο 1 λεπτο σε μαχη μαζι του.

Μαλλον το κοβω για επιπλεων upgrades και μυστηκες προπονησεις στο κοντινο μελλον.

#6239 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 31 January 2010 - 13:44

Βλεποντας παντως τον sasuke δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ο Naruto να αντεξει πανω απο 1 λεπτο σε μαχη μαζι του.

Αντέχει μωρέ, τώρα που έγινε και sage..ολόκληρο pain νίκησε.
Today I got lost on the road of life

#6240 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 31 January 2010 - 14:19

Αντέχει μωρέ, τώρα που έγινε και sage..ολόκληρο pain νίκησε.

υπό προυποθέσεις νίκησε Pain..Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το shinra tenκάτι μέχρι που ψόφησαν όλοι οι άλλοι Pain..Αν μπορούσε από την αρχή θα ταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα..Λέω εγώ τώρα..
Posted Image