Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 16 January 2010 - 00:33
α)Δερνει τον sasuke
β)Δεινει την απαραιτητη σαπιλα που χρειαζετε το manga Μετα το θανατο του orochimaru
γ)Εχει ενα σωστο μυστηριο γυρω του, που μου αρεσει.
Posted 16 January 2010 - 01:57
Edited by D.Dragon, 16 January 2010 - 02:10.
Posted 28 January 2010 - 12:58
Κάτι μου λέει ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για επιστροφή του Kabutomaru στο προσκήνιο.
Μακαρι το περιμενουμε καιρο τωρα
Posted 28 January 2010 - 13:43

Posted 28 January 2010 - 14:24
μ αρεσε το τσαπτερ
Posted 28 January 2010 - 15:00
αυτό που έκανε με την karin αποδεικνύει όσα έλεγα τόσο καιρό για τον sasuke
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 28 January 2010 - 21:22
Kατά τ άλλα αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει δεν νομίζω να ψόφησε η Karin. Γι αυτο της είπε να μην κουνιέται για να ξέρει που θα την τρυπήσει. Αλλά παρόλαυτά ένιωσα τόσο περήφανη για τον Sasuke. Mε συγκίνησε το παλιόπαιδο (αχου το καλέ). Ήξερε ότι δεν την πάω (γιατί μου φαίνεται ως κακή απομίμηση της Sa-chan από το Gintama) και την ξεφορτώθηκε. Πάντως εκείνο το "nii-chan one down" με φρίκαρε λίγο. Δειχνει το πόσο έχει σαλέψει ο Sasuke.
Posted 30 January 2010 - 01:33
Ο danzo σιγουρα δε θα πεθανει εδω, εκτος και αν ο kishimoto αποφασισει να μετονομασει οριστικα το Manga σε "sasuke" (οχι οτι μου φαινετε αδυνατον, αλλα λεμε τωρα...).
Posted 31 January 2010 - 00:01
Αν ο Danzo δεν πεθαίνει εδώ,ΠΩΣ ακριβώς θα ψοφίσει να ηρεμήσουμε???Μόνο το kirin δε χρησιμοποίησε πάνω του ο Sasuke.Έλεος δηλαδή...

Does this darkness have a name?
Posted 31 January 2010 - 00:13
^ Δεν ήταν tsukuyomi νομίζω. Ένα μικρό αλλά θαυματουργό genjutsu είναι. Και γιατί να μην γίνεται? Στο κάτω η αλλοίωση της αίσθησης πραγματικότητας του θύματος είναι η δουλειά του genjutsu.
Kατά τ άλλα αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει δεν νομίζω να ψόφησε η Karin. Γι αυτο της είπε να μην κουνιέται για να ξέρει που θα την τρυπήσει. Αλλά παρόλαυτά ένιωσα τόσο περήφανη για τον Sasuke. Mε συγκίνησε το παλιόπαιδο (αχου το καλέ). Ήξερε ότι δεν την πάω (γιατί μου φαίνεται ως κακή απομίμηση της Sa-chan από το Gintama) και την ξεφορτώθηκε. Πάντως εκείνο το "nii-chan one down" με φρίκαρε λίγο. Δειχνει το πόσο έχει σαλέψει ο Sasuke.
Συμφωνώ απόλυτα με την Ίρι-τσάν, και εγώ πιστεύω ότι η Κάριν δεν θα πεθάνει, just a hunch.
Και ας αρχίσουμε τώρα με τις γενικότερες εντυπώσεις.
Κατ'αρχάς να πώ ότι η μάχη ήταν τέλεια. Μου άρεσε τρελά. Έβλεπα χαρακτήρες που δεν μπορώ να πώ ότι τους αγαπώ ιδιαίτερα να πλακώνονται στο ξύλο και να έχουμε την μία ανατροπή πάνω στην άλλή.
Επίσης μου αρέσει το μυθολογικό στοιχείο που βάζει ο Κίσι. Κάνω και μια εργασία για την Ιαπωνική Μυθολογία(τα αρχικά στάδια) και το έχω λατρέψει. Από Αματεράσου και Τσουκουγιόμι και Σουσάνο μας το πήγε στον Πατέρα τους. Ιζανάγκι. Καλό όνομα για τεχνική και το τίμημα πιστεύω είναι ισάξιο με την ιδιότητα.
Ο Σάσουκε για μένα έχει πέσει πολύ χαμήλα και βλέπω την παράνοια να του χτυπάει την πόρτα. Τον λέει "oni-chan" ήταν πολύ βαρύ για μένα. Το χειρότερο ρε γαμ@$@ είναι ότι πέφτει ακόμα πιο βαθιά στην τρύπα που του έχει ανοίξει ο Μαντάρα. Δηλαδή
Μετά από όλα αυτά περιμένω την συνέχεια με ανυπομονησία και να δούμε και την κατάληξη.
Posted 31 January 2010 - 02:13

Αντίο, παιδιά!

Posted 31 January 2010 - 10:44
Posted 31 January 2010 - 11:02
Μαλλον το κοβω για επιπλεων upgrades και μυστηκες προπονησεις στο κοντινο μελλον.
Posted 31 January 2010 - 13:44
Βλεποντας παντως τον sasuke δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ο Naruto να αντεξει πανω απο 1 λεπτο σε μαχη μαζι του.
Αντέχει μωρέ, τώρα που έγινε και sage..ολόκληρο pain νίκησε.