Αισθάνομαι ντροπή να βλέπω κορίτσια να είναι fan αυτού του κομπλεξικού, δειλού, τεμπέλικου, κατευθυνόμενου, ψωνισμένου, emo μυξιάρικου εν ονόματι Sasuke... μόνο επειδή είναι ωραίος. Η δικαιολογία ότι "είναι το ίδιο αποφασιστικός με τον Naruto αλλά με άλλους στόχους" με αηδιάζει.
Εμείς που τον αγαπάμε ακριβώς γιατί εξελίχθηκε στον μπάσταρδο που από μικρό υποψιαζόμασταν ότι θα γίνει, σας κάνουμε περήφανους ή και εμείς στην πυρά με τις
ξενέρωτες?
Κατά τ άλλα και εγώ θα ξενερώσω την ζωή μου αν η Karin δεν αποκτήσει λίγο backbone και δεν τον βρισει, και γενικά αν οι Taka μετά το σκηνικό που τους έπαιξε, που λίγο πολύ τους γείωσε κυριολεκτικά και αδιαφόρησε για το αν ζουν ή ψοφήσανε εξακολουθήσουν να τον υπακούν σαν να μην συνέβη τίποτα.
Και νομίζω είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Sasuke (ή με ευθύνη του αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόση διαφορά) είχε ξεπαστρέψει έναν shinobi από το Cloud Village που τους είχε εντοπίσει.










