Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6166 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 December 2009 - 17:08

full script
Spoiler:

Spoiler:

EDITΚαι μια extra pic

Spoiler:

Edited by Rin, 24 December 2009 - 17:25.

qzMHWHd.png

#6167 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 December 2009 - 19:49

Κατσε δεν υποτι8εται οτι ειχε double issue κλπ και οτι δεν θα χαμε κεφαλαιο αυτη τη βδομαδα; Λαθος καταλαβα?

Τεσπα. Ηλπιζα τουλαχιστον οτι θα καναμε ενα διαλειμμα απο Σασκε..Ive had enough of him lately. Aς μετονομαστει το μανγκα σε Σασκε να ξερουμε και τι βλεπουμε δηλαδη!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#6168 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 December 2009 - 19:59

Spoiler:

#6169 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 December 2009 - 01:20

http://mangastream.com/read/naruto/477-18/2

Enjoy !

Spoiler:

Posted Image

#6170 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 December 2009 - 02:58

Εγώ ένα έχω να πω

Itachiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Εχμ, ναι εντάξει, κατά τα άλλα ωραία η μάχη.. Danzo λιωμένος, Danzo κομματιασμένος, Danzo αποκεφαλισμένος, είναι σκέτη απόλαυση αυτές οι σκηνές :kill4u:

Να δούμε τι είναι αυτό το jutsu που κάνει συνέχεια ο Danzo. Αν κατάλαβα καλά κάθε φορά που το κάνει κλείνει ένα από τα sharingan στο χέρι του.. περίεργο..

#6171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 December 2009 - 04:01

Πότε έκανε contrαct με γεράκι ο Sasuke? o_O Εκτός και αν παρέα με τα μάτια του Itachi κληρονόμησε και τα contracts του.

Anw από ότι κατάλαβα η τεχνική του Danzo μπορεί να παρομοιάζει λίγο με αυτή που χρησιμοποίησε ο Madara για να αποφύγει την Amaterasu του Itachi. Με την διαφορά όμως ότι σε κάθε "ζωή" που χάνει κλείνει και ένα από τα Sharingan στο χέρι του.

Πάντως κάποια πράγματα τα οποία είπε στον Sasuke είναι πάρα πολύ σωστά. Και κλασσικά ο Sasuke κωφεύει. Γενικά ο Sasuke τον τελευταίο καιρό φερεται σαν να ξέχασε ακόμη και τα βασικά σε μια μάχη. Spammarei τις πιο δυνατές του κινήσεις μονομιάς χωρίς να εχει εξακριβώσει τις δυνατότητες του αντιπάλου του και σπαταλώντας chakra άδικα. >__>
Θα γκαβωθεί ο βλάκας.

Και προσωπικά την εμφάνιση του Itachi και το πόσο τα χρειαστηκε ο Danzo τα καταευχαριστήθηκα. Περιμένω να δω τι θα γίνει στο επόμενο κεφάλαιο.

#6172 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 December 2009 - 13:06

O Danzo pwnare το ψευτόμαγκα επί 18 σελίδες άνετα, μέχρι να πετάξει ο Kishi το fangirl bait. Ελπίζω να υπάρχει μια λογική εξήγηση. ( πράγμα στο οποίο συνήθως απογοητεύει).

Edited by D.Dragon, 25 December 2009 - 13:13.

Posted Image

#6173 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 25 December 2009 - 16:08

WTF??? Τι εχασα?? Ο Itachi δεν μας ειχε αφησει χρονους?? Να δω πως θα το εξηγησει ο Kishi. Οσο για το chapter ο Danzo ψιλορεζιλεψε το μικρο Sucksuke....

Posted Image

#6174 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 25 December 2009 - 16:15

ποο,αντε παλι σασκε και σασκε δεν ειδαμε τπτ αλλο...παντως εχει γινει τουμπανο αλλα πολυ προβλεψιμος ,susanoo,amaterasu,cursed seal 2,genjutsu...ευχομαι να μην γινουν τα πρωτα 3 τσαπτερς της μαχης genjutsu battle....

#6175 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 25 December 2009 - 17:15

ΤΩρα θα κανω την κλασσικη ερωτηση απο που ηρθε ο Itachi ΤΙ θα κανει τωρα μηπως ειναι κανενα κολπο Η ειναι ο αληθινοςς???Καλα οσο για τον Sasuke ετσι οπος παμε στο naruto σε λιγο θα μεταμορφοθει σε NINE TAILS Η θα ενωθει με τον Naruto και θα κανουν τον NASUKARUTO!!!!!
Posted Image

#6176 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 December 2009 - 18:13

Πάντως κάποια πράγματα τα οποία είπε στον Sasuke είναι πάρα πολύ σωστά.

Εγώ πάλι καταλαβαίνω πολύ τον Sasuke και νομίζω ότι η αντίδρασή του παρουσιάζεται πολύ ρεαλιστικά από τον Kishimoto.

Για τον Danzo σε τι αναφέρεσαι όταν λες ότι λέει μερικά πολύ σωστά πράγματα; :erk: (έχω πάθει εμμονή μαζί του χαχαχα)

#6177 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 25 December 2009 - 18:29

εμαθε και ο kishimoto τι παει να πει επικ τσαπτερ...πολυ ωραιο...ομως αυτη τη φορα,και μαλλον για πρωτη φορα,ειμαι με τον sasuke...δν μου την σπαει ο Danzo,απλως ο sasuke μου αρεσει που προσπαθει να υπερασπιστει τον αδερφο του...
Spoiler:

#6178 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 December 2009 - 19:48

Εγώ πάλι καταλαβαίνω πολύ τον Sasuke και νομίζω ότι η αντίδρασή του παρουσιάζεται πολύ ρεαλιστικά από τον Kishimoto.

Για τον Danzo σε τι αναφέρεσαι όταν λες ότι λέει μερικά πολύ σωστά πράγματα; :erk: (έχω πάθει εμμονή μαζί του χαχαχα)

Kαι εγώ τον καταλαβαίνω και το έχω πει ξανά ότι δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί στην θέση του που θα δέχονταν ψύχραιμα και με πραότητα γεγονότα ανάλογα με αυτά που έμαθε ο Sasuke από τον Madara και με αυτά που βίωσε σε ολόκληρη την ζωή του.

Σε αυτό το οποίο πιστεύω ότι έχει δίκιο ο Danzo είναι ότι με το να στρέφεται ενάντια στο Konoha ουσιαστικά κάνει τη θυσία του αδερφού του (και της clan του αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα) ανώφελη. Kαι το γεγονός ότι έχει φτάσει σε σημείο να σκοτώνει σχεδόν αδιακρίτως (πέρα από το ότι το έχει δηλώσει και ο ίδιος ξεκάθαρα) δείχνει ότι ουσιαστικά βγάζει το (δικαιολογημένο) άχτι του σε όποιον πέσει στο δρόμο του.

Δεν μπορώ να τον κακίσω μεν (όπως δεν θα κάκιζα πχ. ένα θύμα κακοποίησης που θα φλίπαρε) αλλά αυτό δεν κάνει και την όλη στάση του σωστή.

Να παρατηρήσω μόνο σε αυτό το σημείο ότι όσα λέει ο Danzo είναι και λίγο υποκριτικά. Κάνει κήρυγμα επανηλλειμένα για τον ρόλο του Shinobi και το πόσο λογικές είναι οι θυσίες στο όνομα του Konoha αλλά παιδιά μη γελιόμαστε πολύ που νοιάστηκε για το Konoha. Την πάρτη του κοιτάει μόνο και την προσωπική του ανέλιξη. Αν νοιαζόταν πραγματικά όταν την έπεφτε ο Pain θα έστελνε τους Roots να βοηθήσουν δεν θα καθόταν να κοιτάει από μια γωνιά τρίβοντας τα χεράκια του χαιρέκακα καθώς η Konoha γινόταν ερείπια. Επίσης δεν θα εγκατέλειπε το Συμβούλιο τρέχοντας να γλιτώσει με το που είδε τους Madara και Sasuke. Θα είχα πολύ καλύτερη γνώμη για τον χαρακτήρα αν τα όσα λέει για τον ρόλο του shinobi ήταν διατεθειμένος να τα εφαρμόσει και ο ίδιος.

#6179 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 25 December 2009 - 22:22

Μια θεωρία για το που κολάει ο itachi.

Ξέροντας πόσο ικανός ήταν να βλέπει "μπροστά",κατί μου λέει πως η εμφάνιση του έχει να κάνει με αυτό που άφησε στον ναρούτο(ένα κομμάτι του ίσως?)
Βέβαια,βλέποντας τα κοράκια του θα μπορούσαμε να πούμε πως απλά ήταν ένα genjutsu που άφησε όπως το amaterasu το οποίο γίνεται trigged όταν ο sasuke πολεμάει με τον danzo...:hehehe:

#6180 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 25 December 2009 - 22:37

Χμμ, εγω νομιζω οτι οταν ο Itachi εδωσε την δυναμη του στον Sasuke του εβαλε μεσα του κι ενα κομματι του ευατου του (σε στυλ Minato-Naruto) και τωρα που τον χρειαζεται βγηκε να τον βοηθησει. Αν και για να πω την αληθεια μου ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ηταν ζωντανος ο Θεος Itachi (βεβαια με τον τροπο που πεθανε μπορει και να ψιλοξενερωσω αλλα και παλι...)

Posted Image
Devils don't ask favors from God